האם אתם Sex-Racist ?

זיקן

New member
מנהל
לפי התגובה שלך אתה תימני.

עוד סוג של עונש לסביבה.

../images/Emo6.gif

איזה ערימה של פסיכופטים! מה בתגובה שלי יכול להצביע על תימניות לא עלינו??? מה ראית שם? חילבה?

גניפר14

New member
אני מתחילה לחשוב שטעיתי

ראית איך הוא מתחמק לא נותן לי תשובה ממזר זה הילד רע ומר מזל שזה לא היה הסכם על קניית בית או משהו כזה אחרת הייתי אוכלת אותה בגדול יאלה התימני הזה איך עבד עליי ראית?

מכבד.. מכבד..

הסכיתי ושמעי: 1. לא אשכנזי. מאף צד. 2. למרות היותי בן לעדות המזרח - מעולם לא נהגו אצלנו בבית להשתמש במילים "כפרה" וכד'. בהיבט הזה אני בזוי כאחרון האשכנזים. 3. לא יודע מה זה "ספרדי ברמה גבוהה" - אבל לפי ההגדרות שלך (השכלת הורים וכד') אני לא משם. 4. נעלבתי מההסבר שלך. לא כי הוא לא נכון - אלא כי ככה נהוג אצלנו בעדה. 5. לא חולה על מרוקאיות. חולה מ-מרוקאיות. הן עושות לי כאב ראש. מצד שני - יש לי קופסה אדוויל. 6. חולה על הכללות עדתיות - אבל לא לוקח אף אחת מהן ברצינות. 7. חולה על נשים באופן כללי, אין העדפה עדתית (זה משתנה אצלי מתקופה לתקופה). במילא כולן סבבה - עד שאתה "שייך" להן.. 8. ואחרון בשביל זיקן - אחותך מקריחה.

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo45.gifאהבתי את ההסבר המלומד והמנומק שלך.

במיוחד את. עד שאתה "שייך" להן..

גניפר14

New member
סעיף 8 קטלת אותי מצחוק

טוב אז כך אני שמחה שאתה מכבד הסכמים זה מראה שאתה אדם רציני מאוד. אז מה יש לנו עד עכשיו: ילד רע ומר הוא לא אשכנזי אלא בן לעדות המזרח לא מת על מרוקאיות וומן- נייזר אוהב נשים לא צרקסי לא כנעני לא תמני מקריח מכבד הסכמים מפחד ממחוייבות (חתונה) לא אוהב בלונדיניות מעדיף ברונטיות האם שכחתי משהו? בינתיים לא המשך יבוא

גניפר14

New member
נכון

אבל בקשר אליך עוד לא סיימתי את הסיכום אני מחכה להתפלקויות שלך שאוכל להוסיף לסיכום שלי.

גניפר14

New member
ומה אנחנו צריכים להבין מכך?

שגם לך יש רעמה יפה רק למעלה. כי למטה הרי אמרת שאתה מגלח נכון?

גניפר14

New member
כן הרי רעמה של שיער לא מסתדר עם מקריח

אבל אולי הוא שם פאה? או שלא ראית אותו מזמן והוא עשה השתלת שיער בלי שתרגישי? הכל יכול להיות. היום קרחים יש להם את כל האביזרים להיראות כמו אנטי קרח.

למעלה