האם אתם Sex-Racist ?

אני אסביר לך למה

כי ילד כתב סממית, וסממה הוא שם משפחה נפוץ בעדה הטוניסאית. שהיא גם אחת העדות החביבות בארץ.

מה לא ברור שדונית?

מכל תגובה שלה עולים ניחוחות של קוסקוס ומופלטה. הבחורה מרוקאית ברמ"ח אבריה, שס"ה גידיה, ותרי"ג עצביה. ואם יש דבר שמעליב מרוקאים (יחד עם עוד 50,000 דברים אחרים) זה שחושדים בהם שהם באו מגיבעה ליד, משהו כמו תוניס או אלג'יר. (אגב, זה גם מעליב מאוד את התוניסאים והאלג'יראים אם חושדים בהם שהם מרוקאים) ככה זה. כל אחד מאוד קשור לגבעה שלו.

כן, מכירה את זה מהשכונה שלי ../images/Emo6.gif

איך טוניסאי ומרוקאי עושים סולחה? שוחטים טריפוליטאי.

גניפר14

New member
ואם אתה בקיא בגבעות

סתם מסקרנות מאיזו גבעה הגיעו הרומנים וההונגרים?

wish2

New member
טוב אם כבר נכנסנו לעדות אז...

רומנים ברובם טיפשים שצוחקים בלי קשר ואז אתה עומד מולם נבוך, כאילו איפה הבדיחה פה??? הנשים שלהם שותות כמו סוסים והם קריזיונרים . הונגרים הם סתם ללא מאפיינים .

גניפר14

New member
ומהיכן שאבת את הידע המוטעה הזה?

אז בואי והשכיל אותך בעניין העדות האלו. א. רומנים אוהבים לחיות ולשמוח, ליהנות מהחיים וידוע שהנשים הרומניות הם חרמניות בטירוף. לשתות ? בירה.בחיים לא שתיתי טיפת בירה השתייה רחוקה ממני אלפי מיילים. ב. לגבי ההונגריים (ללא מאפיינים) טעות קריטית. אין כמו האוכל ההונגרי ובשונה מהמרוקאים הנצלנים ,האגואיסטים,האנטיפטיים, הפרימיטיביים, הרעים. ברובם. למרוקאים יש עוד הרבה מה ללמוד מההונגרים בעצם עדיף שהמרוקאים יקחו קורס אצל ההונגריים איך להיות בני אדם. ועל זה אני עומדת לחטוף חבל"ז וטוב שבני הקטן לא גולש בפורומים האלה אחרת הוא היה עושה ממני קציצות כי הוא חצי מרוקאי.

גניפר14

New member
אני לא פולניה ילד רע ומר חשב בטעות שאני פולני

פולניה. אני חצי רומניה וחצי הונגריה והגברת ההיא עיצבנה אותי כהוגן ולוקח לי המון כדי לעצבן אותי היבלגתי לה בפעמים הקודמות והפעם הכל יצא מה לעשות אני דוגרית ואמיתית. אבל זה מה שאני חושבת על מרוקאים מניסיון מר שהיה לי עם כמה . מה לעשות האמת כואבת.

גניפר14

New member
אני בראש הונגריה ולמטה רומניה ולא מדברת את שת

שתי השפות. רק עברית ואנגלית .

למעלה