האם אתם Sex-Racist ?

במקרה שלך השאלה המתאימה היא

מה היית עושה אם חברה שלך היתה מספרת לך שהבוס שלה מפליק לה קטנות בטוסיק. כמה זה יהיה? חמש? שש שניות עד שאתה יוצא אליו עם לום ברזל? עכשיו השאלה של ג'ניפר יותר ברורה?

זה קינאה, אבל מדובר בחולשה וחוסר אונים, אז

אולי השאלה צריכה להיות: מה פנומן היה עושה אם בוסית, שנראית לא כמו ג'ניפר, אלא כמו, ואני מצטטת את גולדי: "מישהיא שכבר אין לה שיער, אין לה שיניים, עיניים צהובות ממש, צריכה מונית מהמיטה לשירותים, קול של מגרסה, לא הורידה גרם מאז התחילה לעשן אבל עדיין חושבת שסיגריה זה דיאטה" היתה מפליקה לו בטוסיק ?

פנומן 72

New member
הופה, ג'ניפר, אני רואה הבאת שושבין ...

אבל זה הרבה יותר ברור. תראה, ניסיתי להדליק אותה ואת יתר הפמיניסטיות שיתפוצצו. שלא יהיו אי הבנות שאין מקום לפליקים בטוסיק. מקסימום משיכה בחזיה מאחור או משהו כזה.

גניפר14

New member
תראה אני לא יודעת אם הייתי מקטלגת את עצמי

בתור פמיניסטית מה שקשור בביזיון גוף האשה אני אמא של הפמיניסטיות. עכשיו לעניין הפליקים תראה אם הבוס שלי היה איזה חתיך מהסרטים לא היתה לי התנגדות שיתן לי מיליון פליקים כיוון שזה גם היה בא מרצוני ואולי אפילו הייתי מגיעה לאונס . מצידי כמובן. אבל בהמה מגעילה שמן מכוער מסריח בהמתי חסר טאקט אגרסיבי ממש לא בא לי.

פנומן 72

New member
I rest my case ../images/Emo88.gif

הוכחת שהטרדה מינית היא צביעות. הטרדה זה לא מותנה במעשה אלא במטריד. זה מה שטענתי כל השנים. ועכשיו כל שנותר הוא למסגר את ההודעה שלך ולשלוח כלינק לכל אותן פמיניסטיות מטומטמות ואחרות שמתבכיינות כל פעם שמישהו מטריד אותן. ושוב תודה

פנומן 72

New member
../images/Emo269.gif

אם בראד פיט ייגע בך ללא הסכמה מפורשת שלך - את תרוצי להתלונן במשטרה ?
עזבי. כבר ענית לי. תודה.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

יפה. יפה. אבל לא ככה. ג'ניפר זה לא הוט. אתה לא בא-מכפכף - מה רוצה מכופף ...
חזזזזזזזזזזזזזק ! קופירייטר אתה

גניפר14

New member
אני מתה על התשובות שלך . הקוטל מ?

רציתי לרשום מבוסטון אבל כיוון שאין לי מושג מהיכן אתה אז השארתי פתוח.

גניפר14

New member
אתה אגוז קשה לפיצוח

טוב הבנתי כבר שאתה מתקמצן באינפורמציה בכל אופן אמשיך לנסות.

גניפר14

New member
עכשיו אני מבינה למה אתה כזה מפונק

אף פעם לא קיבלת פליקים בטוסיק (אני חייבת לדבר עם אמא שלך) יש לך מחסור חמור בטי.אל.סי תשלח אליי את החברה שלך שאני אלמד אותה את תורת הפליקים כדי שהיא תיישם זאת עליך.

למעלה