האם אתם Sex-Racist ?

זה גם לי לא הכי ברור ../images/Emo201.gif...

אולי מפחדות מרצח "על כבוד המשפחה"
? יש להושיט יש לנשים הערביות, לאחד אותן ושקולן יישמע
. להוציא את כל הנשים הצעירות המעוניינות מהכפרים ולבנות להן יישוב משלהן. אבל עם מי נחתן אותן? אולי זאת הבעיה, הרי שבסופו של דבר הן מין הסתם רוצות גברים. ומה האופציות שלהן
? מה שתיארת. כאמור, לא כל הערבים חלאות ורוצחים. למעשה מה תהיה תגובתם אם ישארו ללא נשים ערביות צעירות? או שישנו את התנהגותם ואת מנהגיהם, או שיתנפלו במרץ על הנשים העולות החדשות, השכבות החלשות... אז מה עושים
?

גניפר14

New member
מה שצריך לעשות זה

יד חזקה על הגברים שרוצחים כיום המשטרה מפחדת להיכנס לשכונות החזקות למשל בגואריש בלוד או רמלה את יודעת מה זה להיכנס לשם צריך תיגבורת של 100 שוטרים. אז אם מישהו רצח את אחותו בגואריש מתעלמים מכך כי אין להם למשטרה את הכוחות להלחם בכנופיות האלו. ובמשפחות יש קשר של שתיקה ביניהם אם אחד רוצח את אחותו אף אחד לא ילך להלשין עליו כי אז יהרגו אותו. ולכן אין פיתרון לבעיה הפיתרון הוא לזמבר את הגברים הנשים הן חלשות ולא יעזור כלום הן מפחדות. מגיל קטן מחנכים אותם לכבוד המשפחה ויש את הפחד הזה הן רואות אחרות נרצחות ולכן לא יעיזו. העצוב הוא שלפעמים הן נרצחות רק על פי שמועה אפילו שלא בגדו. היה מקרה לפני הרבה שנים בארצות הברית על משפחה מוסלמית שהבת התנהגה לפי כללי המקום כלומר כמו האמריקאיות היו לה חברות אמריקאיות וחברים אמריקאים והיא הרגישה חופשיה ההורים לא אהבו זאת כיוון שהאבא שלה היה על הכוונת של האף.בי.איי שמו הקלטות בכל הבית כי חשבו שהוא מתכנן משהו ואז יום אחד הבת חזרה מבילוי הביתה וההורים שחטו אותה וכל ההקלטה שהיתה בבית עבור האבא שמעו את הצרחות של הבת איך האבא והאמא רוצחים אותה על חילול כבוד המשפחה הם הועמדו לדין על כך והיתה הוכחה חותכת של ההקלטות סיפור אמיתי ועצוב

יש את הכפר הזה בו רצח אח את אחותו,

לכאורה רצח כי יש אומרים שהאב רצח והאח לקח על עצמו כי הוא בן 15, לכאורה כי השתמשה בנייד ורצתה לצאת. היה לפני איזה שנתיים וחצי? אז בדיוק באותו השבוע ממש יצא לי לפגוש גבר מהכפר הזה, אז זכרתי את השם. הוא עבד עם אביו של אקס שלי, שבזמנו היה החבר שלי. התחלתי לשאול אותו אם יש לו בנות, אמר שלוש. שאלתי האם היה רוצח אותן במידה והיו מתנהגות בצורה שלא היה מבסוט ממנה, האקס ניסה ממש לגרור אותי משם למרות שלא הייתי תוקפנית כי "לא נעים, הבנאדם עובד עם אבא שלו". לבסוף הגבר הודה בגאווה משהו שכן היה רוצח אם היו שוכבות עם גברים בלי חתונה. האקס הוציא אותי מהמקום ועוד כעס עליי. גם אני כעסתי, גם על אביו - אני עם כזה בן אדם לא הייתי עושה עסקים. פשוט ככה! עכשיו תקשיבו קטע, זאתי משפחת שמאלנים. גם הוריו של האקס, ובמיוחד. אז מה אמר, "אלה מנהגיהם ומי אנחנו שנשפוט?". סליחה?! מדברים על רצח ויושב מולנו גבר שבגאווה גדולה מצהיר שהיה רוצח את שלושת בנותיו אם היו חלילה מקיימות יחסי מין. וזה ממש לא נאמר בצחוק, והיה תקדים - בבית של השכנים שלו בכפר עשו את זה ממש באותו השבוע! זה לא שהוא מקשקש ולא באמת מתכוון. אנו היהודים משתפים פעולה, מגנים מגנים אך לא מחרימים, עושים עסקים עם החבר'ה האלה - לא "הערבים", החבר'ה שתומכים ברצח "על כבוד המשפחה" ומוכנים בעצמם לבצע. צביעות, גועל נפש. אם היינו באמת מתקוממים ומתייצבים לצד הנשים הערביות, זה היה אחרת לדעתי. הם היו נחנקים כלכלית וכמו גדולים מפסיקים את השטויות שלהם. אבל לא, מה אכפת לנו, "המנהגים שלהם". עצוב
...

גניפר14

New member
מה את היית עושה אילו היית נולדת מוסלמית

ויודעת את החוקים שאם את תשכבי עם מישהו תחוסלי? אני אומר לך מה אני הייתי עושה הייתי אומרת להורי שאני רוצה ללמוד יוצאת ללימודים ודואגת לקבל עבודה בחו"ל כך הייתי משתחררת ממשפחתי אבל חכי . בחו"ל הייתי דואגת למצוא חתן אמריקאי שאם חס וחלילה אבגוד בו הוא לא ירצח אותי כך הייתי נשארת בקשר עם משפחתי בארץ וגם חופשייה לעשות כרצוני. ובקשר לכך שאת נמצאת בקשרים עם ערבים כך הבנתי אולי אני טועה פשוט תיזהרי שלא תיסחפי לתוך המערבולת הזו שלהם.

"קשרים" לא ממש,

אני אוהבת להכיר אנשים אבל, אוהבת להכיר את עולמם של אנשים מתרבויות שונות משלי. לא רק ערבים, גם דרוזים, צ'רקסים, שומרונים, דתיים, חרדים, עולים ממדינות שונות, עולים "חסרי דת", בודהיסטים, הומוסקסואלים, לסביות, א-מיניים, פרופסורים, אנשים פשוטים שלא סיימו תיכון, חטיבה, יסודי, נערות ליווי, נזירות, שפים, סטודנטים מהטכניון,... כל מה שיש בארצנו הקטנטונת האהובה להציע ובשפע אדיר ומרתק
* *הרשימה מתייחסת לגברים ולנשים כאחד
. אני אזהר בקבר, אבל תודה על הדאגה כפרה עליך נשמה מתוקה
! אמי הייתה על הפנים ונפטרה בסוף, אני נואשת לאימא אמיתית, אוהבת ודואגת, וזה בכלל לא נאמר בצחוק: מי רוצה לאמץ בת מופרעת שלא דופקת חשבונות ומסכנת את חייה על ימין ועל שמאל
? אם כבר בדאגה לשושה עסקינן, יש לי רק חסרונות אבל כולי אהבה, מי רוצה
? אם הייתי נולדת מוסלמית היו מחסלים אותי מזמן
.

לשכב עם ערבי זה בסדר

רק לא לבלוע!! לא לבלוע!! פה זה כבר עניין של כשרות! (למקפידין על פת עכו"ם, חלב נוכרי, וזירמת ישמעאלי בלבד)

תאמיני לי

שאם הייתי נשוי או היו לי אחיות הן היו נשלחות לקרב לבבות בבית/מלון (פלוס דרושות).

גניפר14

New member
אז עכשיו אנחנו יודעים עליך

ש אתה רווק ושאין לך אחיות אז זה אומר שיש לך אחים או שאתה ילד יחידי

גניפר14

New member
נכון ואם גניפר בשטח כולם במתח

לא בריא לשחרר יותר מדי אינפורמציה קפיש?

ג'ני - את ממש בלשית../images/Emo8.gif

שמעתי שבגלל ויקיליקס מחליפים סוכני מוסד- אני בעד שתנסי את מזלך...:)

גניפר14

New member
מה באמת אני הולכת על זה

חולה על סרטי בילוש סקרנית בטירוף יש פתגם באנגלית שאומר הסקרנות הרגה את החתול.

למעלה