האם אתם Sex-Racist ?

גניפר14

New member
שכחתי להוסיף

העצבניים, לא יודעים להעריך, צוחקים על כולם רק לא על עצמם. בקיצור מרוקאי בשטח תפוס מרחק לנצח.

wish2

New member
המידע בא מאותו המקום שלך

הוא לא אמין במיוחד ומבוסס בעיקר על בדיחות משנות ה50 נכנסת לזה רציני מידי אז קחי רוורס ותזהרי לא לדפוק אף אוטו ביציאה.ועל דרך ארץ אהבת אדם וחמלה שבה חונכתי ההורים שלי יכולים להעביר סדנאות.

גניפר14

New member
אוו סוף סוף הצד המתון והרגוע שלך יוצא החוצה ו

ואולי עדיף כך. כי רק ברוגע, ואהבת אדם אפשר להשיג ולקבל המון.

wish2

New member
אין לי מה לצאת עליך

גם הנאצים תיארו את היהודים כרעים אגואיסטים ושקרנים.עזר לנו לכעוס עליהם?

גניפר14

New member
תראה זה לא שלא סיימתי בית ספר להיפך

סיימתי את כל ה12 שנות לימוד פלוס. אבל אני מודה שבלהט הכתיבה לעיתים אני עושה שגיאות כתיב ואז כשאני קוראת יותר מאוחר אני בעצמי מתפלאת על שגיאות הכתיב מילים שאני יודעת לכתוב אותם וכותבת לא נכון. לפעמים אני חושבת שאולי זה בגלל ה13 שנים שלא הייתי בארץ אולי החוסר הזה גורם לכך. בכל אופן זה לא סוף העולם לשגות. וזה לא מביש תלוי מי הכותב.

גניפר14

New member
זיקן מיי דיר

אני לא מסתכלת על זה כך אני אדם דוגרי אם יש לי מה לומר או לכתוב אני כותבת צריך להיות אדם בעל ביטחון עצמי גבוהה כדי להודות בטעויות

wish2

New member
נו הנה התעורר הפולני המעפן

מה קרה ? נגמר התה? נמאס להציץ לשכנים לראות איך חיים אמיתיים נראים? תקשיב ותקשיב לי טוב . אני מודעת לכל שגיאה שלי ואתה כבר יודע את זה בעצמך לאחר שהספקת להכיר אותי קצת יותר . אני מודעת ואני לא יתקן את עצמי , שמעת פנומן???.. אני לא יתקןןןןןן את עצמי , ל א י ת ק ן את עצמי כי זה לא לרמה שלי לתקן את עצמי בפני אף אחד. אני המלכה . עכשיו רק לארבע ותוריד לי את המגפיים . כוס אמא של מי שהמציא את המגפיים הגבוהות האלה לנשים . אני שעתיים איתם כי אין לי כוח להוריד.

למעלה