האם אתם Sex-Racist ?

גניפר14

New member
גם אני גם אני רוצה שטר משלי

אני רוצה להופיע על שטר של מיליון דולר למישהו יש פרוטקציה במשרד האוצר שיידע אותי.

xcalibur

New member
רק להופיע? תני לי להיות בעלים של אחד כזה

ומצידי שישימו שם גם תמונה של יאסר ערפאת ימח שמו וזכרו.

יש איזה מגזר שאת כן מבסוטית ממנו?

או שאת לא סובלת את כולם באופן כללי? צ'רקסים נניח. יש לך משהו נגד צ'רקסים?

../images/Emo6.gif

מנסה למצוא את המקבילה הנשית לפנו?

גניפר14

New member
אחרי שתאמר לי אם זה נכון

אומר לך איך הגעתי אבל על תצחק איתי תאמר אמת רק אמת אולי תעיתי אז מה יש לי לפרט את המסקנה אם היא לא נכונה. בבקשה בבקשה פליז פליז תאמר לי איזו עדה אתה רק הפעם פליז............חה חהחחחחחחחחחח

אני אגיד לך רק אם אני אשכנזי או לא

וזה מייד לאחר שתגידי לי למה החלטת שאני אשכנזי. יש עסקה?

גניפר14

New member
טוב אבל אל תעבוד עליי יש כאן הרבה עדים לעיסקה

הזו. אז הנה א. אתה יצאת עם מרוקאיות בדרך כלל אשכנזים הם מזוכיסטים שאוהבים לצאת עם מרוקאיות ב.וגם הוספת שאתה מת על מרוקאיות. ג.סגנון הכתיבה שלך לא יכול להיות של מרוקאי. ולכן צרקסי פסלת, כמו כן כנעני אתה לא, גרוזיני בטח לא פולני לא כותב כפרה בתגובות שלו. ולכן נשאר או ממוצא ספרדי אבל ברמה גבוהה או אשכנזי אני הלכתי על אשכנזי למרות שאני לא בטוחה ב100 אחוז עכשיו תשחרר איזה עדה אתה?

רגע נשמה, סבלנות..

אני רוצה עוד קצת לברר את גבולות הגזענות שלך. אז אם פולני לא כותב "כפרה", "נשמה" - איך בסוף המסקנה שאני אשכנזי? ומה זה "ספרדי ברמה גבוהה"? איך את מדרגת את העדות?

גניפר14

New member
תראה אני כותבת על בסיס דברים שקיימים לא שהמצא

שהמצאתי כדי שלא תחשבו שאני גזענית נתחיל אם זה שיש לי בן זוג מרוקאי אז תירגעו אני אשכנזיה שיוצאת עם מרוקאי. עכשיו: המילה כפרה, ונשמה בדרך כלל עדות המיזרח נהגו לומר מילים אלו והילדים שגדלו בצל מילים אלו רכשו את אותן מילים והם בעצמם משתמשים בהם ולכן מכך מסקנתי. היום אומנם גם אשכנזים אומרים זאת אבל לפי דעתי זו צביעות כי כשאשכנזי אומר כפרה או נשמה זה ממש לא אמיתי אלא הוא מנסה להידמות לעדות המזרח. עכשיו לגבי ספרדי ברמה גבוהה אז כך: ידוע שהספרדים בתחילת הקמת המדינה שהגיעו ארצה היתה גזענות מצד האשכנזים ותשאל כל משפחה מעדות המזרח מהוותיקות והם יאמרו לך זאת עדות המזרח הגיעו ממדינות מוסלמיות חלקם היו מדוכאות על ידי המוסלמים הם הגיעו לארץ אם פתיחה של השכלה ברמה נמוכה מזאת של האשכנזים וגם היו סטטיסטיקות לגבי האוניברסיטאות והמכללות שרוב מסיימי תארים הם מעדות אשכנז. עכשיו אם תשווה בין האוכלוסיה האשכנזית והספרדית לא המעורבים עליהם אני לא מדברת הספרדים נהגו בעבר בעיקר להביא הרבה ילדים ולא סתם אמרו על האשכנזים 2 ילדים פלוס כלב קשה מאוד לתת השכלה להרבה נפשות בבית כשיש הרבה ילדים מן הסתם לא כולם יקבלו השכלה איכותית ואם זה מדובר במורה פרטי בספרים איכותיים בזמן איכותי של ההורה עם ילדו ולכן כשיש 6 ילדים זה קשה ולכן עד שכל זה ישתנה במהלך השנים ועדות המזרח מביאים פחות ילדים כבעבר ולכן עדיין יש פערים בין עדות המזרח ביניהם יש משכילים יותר ויש פחות. טוב חפרתי יותר מדיי ובטח אקבל כאן על הראש שאני סופר גזענית לידיעתכם יש לי ילד מעורב אז תרדו ממני

למעלה