האם אתם Sex-Racist ?

פנומן 72

New member
האם אתם Sex-Racist ?

נגיד אתם יוצאים עם מישהו והיא מדליקה ומושכת אתכם והעניינים מתחממים ואז ברגע של אינטימיות היא מגלה לכם שהיא שכבה עם ערבי(ם). זה סוג של turn-off ? או משהו שאפשר לגשר עליו ?

זיקן

New member
מנהל
תישמע את דעתי.

אנ י חושב ש"למוסך" לא משנה איזה סוג של רכב נכנס ל"תיקון" אז למה שלנו זה ישנה? ברור שאפשר לגשר.

למוסך שלי זה משנה ועוד איך

אצלי אין כניסה לערבים, שחורים וכל מי שאינו יהודי כשר.

מי שמע על מוסך

בלי ערבים?..
מה יש לך שם? בית כנסת?

זיקן

New member
מנהל
אני לא נכנס למוסך של גזענים.../images/Emo10.gif

אפילו בחצי מחיר .

שדונית הישראלים גזענים גם בינם לבין עצמם

המזרחים שונאים את האשכנזים החילונים לא סובלים את הדתיים, הסמולנים "יפי הנפש" והמתנחלים הפשיסטים, היהודים שונאים את הערבים והדרוזים וגם בין הדתיים האורתודוקסים שונאים את הקונסרביטיבים והליטאים את החסידים ימ"ש של החרדים האלה... ישראל היא מדינה מפולגת שמונעת משנאה...

נסחפת, נסחפת קצת בהכללות שלך

כמו שכתבו כאן כמה מכם חיים בבועה. זה שכמה פוליטיקאים וכמה כלי תקשורת מלבים את זה לתועלתם (ושתישרף המדינה עבור כותרת) זה לא מחייב אותך ובטח לא אותי. גם המילה "ישראלים" או "ישראלי" בקונוטציה מתנשאת ("הנהג הישראלי") משכיחה קצת את העובדה שגם את ישראלית אבל בטח את לא כזאת.... במשפחה הגרעינית שלי יש שמאל קיצוני, שמאל מתון ומתנחלים ומה לעשות, חיפשתי ואין "שנאה" או פילוג. אנחנו חברת מהגרים ותמיד יהיה שוני, חילוקי דיעות או אפילו הרגשת זרות, לפחות בדור הראשון ואולי גם בשני. זה תהליך טבעי אבל איך תסבירי שיותר ויותר יש זוגות "מעורבים"?

אה טוב למען הפרוטוקול

ומשטרת הפוליטיקלי קורקט, אני לא מכלילה ותמיד יהיה יוצאים מן הכלל, זה לא משנה שרובם של הישראלים חארות שהערבים המוסלמים, לא מדברת איתך על הנוצרים המשכילים יותר, הם ברברים שרוצחים בחורה כי היא העזה לדבר עם גבר, והממשלה הישראלית מסואבת ומושחתת...

כל מה שאמרת זה לא בדיוק המצאה ישראלית

זו התנהגות אנושית. אולי בעייתית - אבל כל העולם נגוע במידה זו או אחרת בשנאת זרים. וגם הממשלה שלנו לא ממש יותר מושחתת מהרבה ממשלות אחרות. גם זו מחלה עולמית. אבל במה שאנחנו מצטיינים יותר מהכל זה להתלונן על ה"ישראלים". כי אנחנו, כמובן, סתם שבדים עם תעודת זהות ישראלית. מה יהיה נסחפת? ..

בכל מקום שונאים זרים

אבל בישראל דווקא בגלל מדיניות כור ההיתוך המסריחה יש הרבה יותר קבוצות ולכן גם הרבה יותר שנאה... ועזוב אותך, בארצות הברית יש נשיא שחור, מתי נראה לך שבישראל יהיה ראש ממשלה מזרחי או אתיופי. אני יכולה להעיד רק על מה שאני רואה ומה שחוויתי אז זכותי להתמרמר בשקט...

למה?

יחסית לעובדה שאנחנו קיימים בערך דקה, ויש פה כור היתוך ענק- אנחנו מתקדמים בקצב לא רע. היתה לנו ראש ממשלה אישה, היו לנו שרים מכל גוני העור והעדות- והנה- לא מזמן היה לנו נשיא פרסי (קצב), שר ביטחון מרוקאי(פרץ), ורמטכ"ל פרסי (חלוץ) הרגשת איזה הבדל? אין בישראל הרבה יותר שנאה- את שונאת אתיופים? רוסים? מזרחיים? אשכנזים? גם אני לא. אני לא מכירה אף אחד שבאמת שונאת קבוצות שלמות. שנאה ספיציפית בין אנשים קיימת בכל מקום לתקשורת משעמם, אז מנפחים כל שטות.(וחוץ מזה, כיףלהתלונן על ישראל, והישראלים, זה תחביב לאומי:))

בונ'ה.. כשאני חושב על זה

איזה חרא דוגמאות נתת.. חוץ מזה, אני דווקא מאלה שחושבים שאחרי כל היללות - שיחקנו אותה. בסופו של דבר הרמנו מדינה לא רעה עם סכויי פתיחה די מחורבנים.

נו זה הענין

כבר היתה פה ראש ממשלה אישה, שרים לא משנה מאיזה עדה, כנ"ל לרמטכ"ל ונשיא- זה שינה משהו? זה לא המוצא אלא הכישרון...

למעלה