האם אתם צבועים?

תיקון קל

אתה "כמעט" סתרת את עצמך. מחד: "אני מכיר משפחות של חוזרים בתשובה. בדרך כלל מקבלים את זה בסבבה ובכיף. וגם אם יש כאלו שלא מקבלים את זה בכיף, אז זה משהו נסבל לחלוטין" ואז: "משפחות של חוזרים בתשובה מקבלות את זה בשמחה. גם זה כמעט תמיד."

עכשיו אתה מכיר.

ההורים שלי קיבלו אותי יפה מאד כשיצאתי בשאלה, הם שמחו שבחרתי לי את הדרך שלי בתבונה ולא אכפת להם שאני לא הולכת בדרכם. הם שמחים שטוב לי.

uri80

New member
די, תמשיך.

משפחות של חוזרים בתשובה

מתבאסות מאוד. מה זה מתבאסות? הילד שלהם ערק למחנה הפרזיטים השמנים, הולך לזרוק את כישוריו לפח של הכוילל, ולהביא להם שמונה עשרה נכדים תוך עשרים שנה. כן בטח שהם שמחים. והוא גם יבקש מהם להכשיר את המטבח - אחרת הוא לא יאכל בביתם. והוא גם יבקש מהם לבוא אליו רק בלבוש צנוע. והוא גם ישנה את שם המשפחה שלו, כדי שילדיו אולי יקבלו שמץ של סיכוי להתקבל למוסד חרדי. כן, מקבלות את זה בשמחה. בטח. סיפורי סבתא!

ולמהחשבת שניק עם שם 'א א יהדות'

יספר לך משהו שהוא לא צ'יזבט או סיפורי סבתא? ולמה חשבת שאדיוט שמאמין במפלצות ספגטי, בספר ענתיקה, בחיתוך אברי מין לתינוקות ומציצצתם, ובעוד שטויות שאין הדעת סובלת - יגיד לך מידע שהוא קרוב אפילו לעובדתי? אל תחפשי שכל או עובדות אצל מפגרים דוסים.

אתה ממש מגזים בהתבטאויות שלך

וזה לא פעם ראשונה אצלך. טכנית, אפשר לא להיות דתי, אפשר אפילו לא להאמין, אפשר גם להיות אנטי דתי, אבל אתה פשוט לוקח את זה למחוזות חדשים לגמרי . . .

אמאל'ה

לא פעם ראשונה? מה תעשה לי? תאיים עלי בציזבאטי גיהנום? תגרד במוח החלוד שלך? תאונן בזיין החתוך והמצוץ שלך? תסריח בעוד טון זיעה? תנדיף מהפה ריח של מכלאה של עיזים? תנפיק עוד בלוג מטורלל או מאמר אדיוטי? תמשיך לבדר ליידי בוי, וכמו שמילטון ביקש - אפשר עוד עמידת ראש? אולי תנסה ללקק את האשכים? חבל שאין כאן עמוד, הייתי זורק דולר.

אתה לא תהיה הראשון שנכנס לפורום היקר שלנו

בשביל להרביץ בנו תורה ולהחזיר אותנו בתשובה שלמה, ואחרי שראה את הטיעונים באופן אובייקטיבי חזר בשאלה. אתה גם לא תהיה השני. גם לא השלישי. ובעזרת מפלצת הספגטי הקדושה אתה גם לא תהיה האחרון. כל מה שצריך זה שיום אחד ייפול לך האסימון ותקלוט שאלוהים ודת הן המצאות אנושיות לא פחות מרכב, אלקטרוניקה, ואור מלאכותי כל מה שאתה צריך זה לשנות את ההנחות הראשנות שלך...

התעסקתי רבות בדבריי כפירה

לי באופן אישי אתם לא מחדשים פה כלום מבחינת כפירה נטו. אני מודה שהפעם הראשונה שנתקלתי באתר של "דעת אמת" הייתה הלם די רציני, אבל אני כבר מכיר די טוב את העסק. אגב, אני חסום אצלך למסרים.

לא אמרתי שנחדש לך

רק אמרתי שכשיפול לך האסימון, בעזרת הספגטי, גם אתה תצטרף לשורותינו ולא רק שתזרוק את דברי הכפירה שלך אלא תעזור לנו ותתרום את חלקך להפצת האמת היחידה ובא לפסטאפריאנים גואל (וכמו שאמרו חזל אל תהי ברכת הדיוט קלה בעיניך ודוק) מאוד מוזר שאתה טוען שאתה חושב שאתה ברשימת החסומים שלי כי הרשימה שלי ריקה, הוספתי אותך כחבר רק ליתר ביטחון (אגב, אתה גם יכול לשלוח אימייל ישירות, היאמייל שלי בחתימה)

זה יקרה

יום אחרי שאסיר ממני 2 האונות + את כל מוח העצם + אלקה בסכיזופרניה. כי בשביל להיות דוס, שלא לומר להקשיב לציזבטות של דוס שקרן פתלוגי כמוך + בור ברמות מביכות - צריך להיות מטומטם שלא ברא השטן. נכנסתי כמה פעמים לאתר שלך, חשבתי למצוא אתגר אינטלקטואלי, ומצאתי את מה שחששתי ממנו, עוד לא נולד הדוס דובר האמת, עוד לא נולד הדוס שלא ישקר בשביל המסיונריות שלו. עוד לא נולד הדוס שיבין ששקר או רצח או פגיעה באנשים זה דבר רע. עוד לא נולד הדוס שיחשוב. כן נולד הדוס שיפנטז שהאמת זורחת לו מהתחת, שהשקרים שלו משפיעים על מישהו, ושהצהרות נבובות ויומרניות כמו "יבוא יום ו" מזיזות למשהו את הביצה. המשך לאונן בזיינך המצוץ והצק לעם ישראל. שקרן מסריח וטפיל חסר אושר.

אני נוטה לפצוח בשורות מיותרות כשאני נחשף לשקר

המופץ בעזות מצח. כמו האמירה "אין רב חרדי שיאמר שאבולוציה זה כפירה" ו"אין איסור להשתמש באינטרנט" ולשקרן הפתלוגי בעל האתר האקדמיה ליהדות ובעל ההגיגים המטומטמים מפורום ביקורת המקרא - אקווה שיפסיק להתל כאן בשקריו. אנחנו לא בנות עשרה שמחבתים נוהגים לפתות ולמסיין אותם. או ערסים חסרי בינה המועדים למניפולציות באגורה. קיצור, הטמטום שלך עוד איכשהו נסלח, אבל השקרים שלך לא.

אתה באמת לא יכול להוכיח

שיש רב חרדי שאומר שמי שמאמין באבולוציה הוא כויפער למה שהם יגידו שאתה הופך לכופר כשהם פשוט יכולים להגיד שאבולוציה זה כפירה, ולכן כל מי שמאמין לה הוא אוטומטית כופר? הרי המאמינים שלהם אמורים להיות חכמים מספיק בשביל "להבין דבר מתויך דבר"

למעלה