האם אתם צבועים?

וואלה

זה גורם לי להיזכר שגם לי לא נעים לראות דוסים נכנסים לפה. את גורמת לי לשאול גם"למה אני צריך לסבול?" יודעת מה? אני טיפש ואידיוט, ואני אפסיק להפריע לכם בפורום שלכם. החלפתי לסיסמה אקראית, היו שלום. לא תראו אותי פה יותר. פורום שאיבד מזמן את המטרה המוצהרת שלו.

N0Way

New member
למה ככה, טירון?

גם לך לא מגיע לסבול. וזו שאלה מצוינת האם לאפשר לו לכתוב כאן, וכמה. אבל מרוח הדברים בפורים, לפחות בתחילת הכתיבה שלו, היו יותר אנשים שנהנו מזה מאשר אנשים שביקשו להוריד אותו. לדעתי באיזה שהוא שלב זה כבר מיצה את עצמו והספיק להיות משעשע. ולכן אולי כדאי *לדבר* על הדברים ולראות אם אפשר להגיע לאיזה הבנה משותפת או לפחות פשרה. בבקשה, טירון, אל תלך. לא ככה.

pokeret

New member
אתה ההפך מטיפש ואדיוט

רק קצת ילד שמרגיש שמותר לו לכתוב מה שבא לו כי פה זה הבית שלו, אבל אנחנו אומרים לך, לא אתה לא ילד, אתה בוגר, אתה באמת בוגר ויש בך כזה הרבה.

N0Way

New member
כל מילה.

טירון, כי במציאות אתה באמת בוגר, ודקויות ההבנה שלך לוקחות בהליכה הרבה הבנות של אחרים גם מבוגרים ממך.

uri80

New member
טירון, למה שאת הזוהמה שאתה מפיץ בכתיבה מסוג

זה תרחיק מהפורום? יש צורה בה בני תרבות נוהגים לתקשר ביניהם ואם אתה לא מסוגל לעמוד באיזה רמה מינימלית, אולי באמת ראוי שלא תעלה כאן את הדברים. דברים מסוג זה מרחיקים מכאן אנשים הרבה יותר מאשר איזה מחב"ת שקופץ מדי פעם. לאחר שרואה את ההודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=292&MessageId=158144323 או זו http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=292&MessageId=158149831 או זו http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=292&MessageId=158161211 הן תת רמה מסוג חדש. זה מפתיע במיוחד לאור ההכרות איתך במציאות כשהרושם שאתה משאיר טוב הרבה יותר לעומת הזבל שכרגע לכלכת בו את הפורום. נראה שאינך מודע לכך. כדאי שתיקח לתשומת לב את מה שאמרו לך. אתה לא בסקאלה, מזמן נפלת מהקצה שלה.

חחחח זה פשוט לא יאומן...

אני פשוט בשוק כל פעם מחדש איך אדם יכול לכתוב דברים כל כך מטופשים ואוויליים.. על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר? על סמך מחקר אמפירי? כי אם זה על סמך נסיון אישי, גם אני יכולה להגיד על סמך נסיון אישי שאני מכירה המון משפחות של חוזרים בתשובה שמבחינתם זה אסון שבנם חזר בתשובה. אני גם מכירה המון משפחות של יוצאים בשאלה שמקבלים בסבבה את יציאתם בשאלה. ותתחיל לקרוא ולהבין את התשובות שאתה עונה, אולי ככה תבין כמה דבריך חסרי טעם...

כי הוא ודס

הוא מאמין בדברים מטופשים. הוא ממלמל 16 פעם ביום דברים מטופשים קטן עליו למרוח לנו כאן טענות מטופשות.זה כמו עוד ברכת המזון בשבילו, או מציצת ערלה. יאללה, ביקשנו עמידת ראש.קוקסינל דוס.

Marie Curie

New member
איזו כפייה יש בלמכור חזיר בבני ברק?

מי שרוצה יקנה, מי שלא רוצה לא יקנה. זו בחירתו של האדם. הסיבה שזה לא קורה היא שהחילוניים אנשים טובים שמאמינים בכבוד הדדי, ומשתדלים לתת מקום לאחר ולשונה גם כשהוא חושב אחרת מהם. הדתיים, לעומת זאת, לא מאמינים בלכבד.

כנראה עד עכשיו לא ידעת.

פתיחת דוכן מחזירים בתשובה בלב שכונה חילונית זה מאוד פוגע. אני מבין אם לא ידעת, אבל מעכשיו אל תגיד 'לא ידעתי', כי גיליתי לך. זה אכן פוגע בערך חילוני, אבל חמור מזה: זה הורס משפחות, קורע אותן. זה מה שאתם רוצים? נניח שלא, אבל בטח לא ממש אכפת לכם לקרוע משפחות - אם הדרך להגדלת הכת שלכם עוברת בפירוק משפחות, וגיהינום עלי אדמות לבני המשפחה החילונים שלא חזרו בתשובה - אז זה בסדר מבחינתכם, נכון? עלובי נפש.

ההסבר שלי לזה

אם תמכרי חזיר בבני ברק, את תפגיעי בעקרונות ובערכים של הדתיים, את תפגעי בנימי נפשם. פתיחת דוכן תהילים בלב שכונה חילונית לא תפגע בשום ערך או עיקרון חילוני. ולכן המאבק של החילוניים ברמת אביב ג' (למשל) היה מאבק אבוד מראש.

אני חושבת שאתה מפריע לעצמך.

אם זה שאנשים מוכרים חזיר בסמוך למקומות דתיים באמת מפריע לך כל כך, אז אולי פשוט לא תגיב לזה ואפילו לא תביט בזה קורה. פשוט תתעלם. אני דווקא מאד נהנית להראות את מוצרי החזיר לך ולכל שאר החרדים, אבל אם אתה מרגיש שזה עושה לך רע, אז אני אומרת מדאגה כנה - אל תביט ואל תגיב.

ברור שזה לא מקובל עליך.

אבל אתה יודע, כשאנשים אומרים "לא" הם מתכוונים ל"לא". ואם אתה בא בהצעה להציל אותי ואני אומרת לך לא, אני מתכוונת לזה. מי אתה שתאנוס אותי לרצונך? ענו לך כאן ממש יפה על כל שאר התגובות הסתומות והאוויליות שלך (קראתי אותן ולא האמנתי בכלל למה שקראתי, אני בהלם שבכלל כתבת משהו כזה... אתה לפעמים מקשיב לעצמך ומבין את המשמעות של מה שאתה אומר?) אז אין לי כרגע מה להוסיף. שיהיה לך חג חנוכה שמח- אני בין כה חוגגת את יול ולא את חנוכה.

ואני לתומי חשבתי שאיכפת לכם מהאמת...

אין אין, אני כזה תמים...!! אם אכנס לפורום של חרדים אפגע בערכים שלהם? למה?? אני בא רק לדון איתם בחקר האמת! האמת חשובה מכל!! אלא מאי? לא בא להם להסתבך, נוח להם לחיות באמונה שלהם מבלי לנטות ימין ושמאל. אם כן אמור מעתה, אף אנו כן, נוח לנו לחיות בלי לשמוע קשקושים א-תחביריים ממך [בפרט שהניק שלך כל כך משעמם...]. בקיצור, תתקדם.

תענה לי על שאלה

כהניסט שחושב כאפיה וזועק "אללה הוא אכבר", ומצד שני טוען שהדת המוסלמית היא שטות ומקור הרוע בעולם - האם הוא צבוע?

בפעם האחרונה שבדקתי

כהניזם לא קשור לדת, היא קשורה ללאומניות ולגזענות. הוי אומר, הם יתנגדו שערבים נוצרים/חילונים/הינדים יחיו באדמה שלהם לא פחות מאשר כל לא-יהודי אחר... אז לא, הוא לא יסתור את עצמו, הוא פשוט ידבר שטויות (אללה הוא אכבר) שלא קשורות לאמת שהוא גם אומר (דת, כל דת, היא שטות ומקור הרוע בעולם) ואין לכך שום קשר לכאפיה. וסתם, אם בא לך ללבוש כאפיה כהגנה מפני השמש אני לא אקרא לך צבוע על אף שאתה אנטי מוסלמי וכל מי שחובש* כאפיה משמר את המסורת היפה של האיסלאם

למעלה