האם אתם צבועים?

הדבר היחיד שאני מנסה להוכיח כאן

זה שכל דוס הוא אדיוט, נוכל ושקרן מסריח. והמפגר הזה רק מחזק את הטענה שלי מתגובה טיפשי שלו לתגובה טיפשית עוד יותר שלו.

אפילו אתה לא חושב ככה

אז למה אתה נותן לאצבעות שלך ללכת במקומך, ולכתוב דברים שמחר לא תהיה מוכן לעמוד מאחוריהם (ובצדק)?

הסברתי לך

זה מה שקורה כשדוסים טיפשים ושקרנים מזהמים לי את הנוטפיקיישין. ואתה יודע שזה קבוע ככה. אז זה חסר פואנטה לרמוז שוב ושוב. וברגע שהמסריח שלנו יחסם שוב לתקופת רענון, תנחש מה יקרה? רמז, אני ארגע.

אני לא רומז

אני אתחיל למחוק את ההודעות שלך מכאן והלאה. לטובתך, לא פחות מאשר לטובת הפורום.

?

לא יותר פשוט להיזכר לרגע מה מטרת הפורום, ולחשוב שוב איך כניסה של דוסים לכאן משרתת את המטרה? אבל אני אפילו אשמח שתחסום אותי. אני בכלל די נמנע מלכתוב כאן כפי שהצהרתי בעבר. אני אשמח אם תקל עלי לעמוד בהצהרה. תחסום אותי לתמיד אפילו, לא שם זין. ובשלב הבא ממליץ לשנות את השם ל"פורום יוצאים בשאלה & פורום למחבתי"ם שמחפשים לדרוך על יוצאים בשאלה כאמצעי פורקן לתסכולים שלהם".

ואם כבר העליתי את זה

אולי כדאי שתעשה כאן סקר בפורום מה דעת הקהל ובהתאם לכך תקבעו מדיניות. יכול להיות שרוב הקהל כאן מוותר על ביקורי חרדים למטרת סאדו-מאזו, ובמקרה שאפשרות זו תתברר כנכונה - תצטרכו לעדכן את הגישה ולפעול בהתאם מכאן ולהבא.

אנחנו מקבלים פידבקים כל הזמן

(אגב - השרשור הזה מלא בהם), ושמחים לקבל עוד בכל הזדמנות. באופן טבעי - אנחנו פועלים בהתאם למה שנראה לנו שהקהל מבקש, ואם לא - נשמח לשמוע זאת ממנו.

אין דבר כזה "אחת ולתמיד"

כי הכותבים מתחלפים, המקום שממלא עבורם הפורום משתנה, וכל מחב"ת מגיע עם מאפיינים ייחודיים. את הפידבק שלך קיבלתי מזמן, ואני זוכר אותו לא ר בכלל.

בדיוק חשבתי על זה

על סקר כזה. אני בעד חסימת היצור המאנפף הזה אגב. מי שאוהב אותו מוזמן להזמין אותו אליו הביתה להתנגח ראש ב(אין)ראש.

uri80

New member

pokeret

New member
אני נגד למחוק את ההודעות שלו

לא משנה גם אם הכוונה שלך טובה.

N0Way

New member
זה לא עובד ככה.

אי אפשר לומר "הוא הרגיז אותי ולכן אני לא שולט בעצמי ויורה". זה לא נעים לנו לקרוא דברים כאלה, למה אנחנו גם צריכים לסבול ? רק אתה אחראי על התגובות שלך, לא הוא. גם אם מה שהוא אומר מרגיז אותך.

למעלה