האם אתם צבועים?

טעויות אינן מבזות אדם,

התחמקויות ונסיון לאחז פנים כן.קודם כל הוא אפילו לא מבין את השפה שדברו שם המבינים ובראשם מילטון.אבל גם זה לא בזיון.גם אני לא מבין.אבל מילטון חזר ושאל אותו שאלה פשוטה על הטענה שהוא סתר את דבריו מיניה וביה והוא התחמק ממנה.וזאת אחרי שהוא האשים את מילטון בבעיות בהבנת הנקרא-מום שבו.

נראה לי שהוא מתכוון בכלל

ליואב הזה שניסיתי להסביר לו את מקור המבנה של משוואות הכוחות החשמלי והגרוויטציוני, אבל כך או כך אין לי באמת מושג מה הוא רוצה.

moshe010

New member
מה שואב לשם לאתר הדוס

אנשים אינטלגנטים רבים כ"כ למה זה פופולרי האתר המסיונרי הזה

הוא לא פופולרי זה עידן ועידנים

בהתחלה הוא היה ייחודי בכך שהיווה את האתר המחב"תי היחיד (ככל הנראה), שאפשר לכאורה תגובות מכל הסוגים לפוסטים שלו. בפועל התברר לי מהר מאד שהוא נוכל שמסרב לאשר תגובות שאין לו מושג איך להתמודד איתן, ולאחר שהבהרתי לו שבידי הוכחות לצנזורה שהוא מבצע בניגוד למה שהתחייב, זכיתי לחזות באחת מההתפתלויות היותר משעשעות שראיתי בימי חלדי (שכללה בין השאר איומים שאם אעז לחשוף את בושתו ברבים, הוא יחשוף את התיקים שיש לו על "אתאיסטים ידועים" אבל למרבה הצער - לא עלי...). מאז הוא נשבר, והודה שהוא מוחק הודעות ומאשר מתי שבא לו, וכבר זמן רב שאף אחד רציני לא מתייחס לאתר שלו.

כל מי שקורא את התגובה הזאת

"תגובת הדוס: התגובה נערכה, בהתאם לתקנון האתר. " קולט מיד מהי רמת האמינות של האתר הנ"ל.... אני יודע שמנהלים יכולים להסיר תגובות, אבל הם לא יכולים לערוך, נכון?

אני עשיתי את הזין

עם יהוה.... עכשיו אני מבין למה "הדר בחו"ל כאילו אין לו אלוה," כי הוא פשוט כבר שוכח איך מאייתים את השם הקדוש של האלים הפוליתאיסטים

למעלה