האם אתם צבועים?

נינוש המלכה

תגובה לגבי היוונים

אם ההלכה הייתה מתירה לי, הייתי נלחם במתיוונים. כמו שצריך. נראה לי סבבה לגמרי מה שהחשמונאים עשו ליוונים. בדיוק כמו שראש הממשלה שולח טייסים להפיץ באיראן או בסוריה, אז ככה לא צריכה להיות לי בעיה לקבל ציווי של הקב"ה.

easy way

New member
אבל ראש הממשלה הוא מתיוון לא עליכם

זו לא דוגמה טובה, אתה אולי מתכוון בדיוק כמו שהמחבלים התרסקו במגדלי התאומים, אין לך בעיה לעשות את ציווי הקל, ולצעוק בדבקות 'אללה הוא אכבר', או בנוסח התפילה שלך 'אדוני הוא האלוהים'.

מה זאת אומרת הלכה?

אם רב אחד יאמר לך שזה כן שייך בזמן הזה תעשה זאת??? באמת??? אתה בוחר רבנים לפי רמת החומרה שלהם, כמו שאמרו חזליכ"ם עשה לך רב? מה קודם למה? בחירת קריטריונים לבחירת רב ואז בחירת רב? בחירת רב ואז בחירת קריטוריונים באיזה נושאים להקשיב לו? בחירת הלכות שמתיישבות עם רמתך השכלית ואז לחפש איזה רב נכנס בנעליים האלה ולהגיד "אני תמיד עושה לפי מה שהרב דרשונוכונלויץ אומר?"

אני חושב שאת מפריעה לעצמך

אם זה שאני כותב פה בפורום (אחת לכמה שבועות) באמת מפריע לך כל כך, אז אולי פשוט לא תגיבי ואפילו אל תקראי את השרשורים שלי. אני דווקא מאד נהנה להתדיין איתך ועם יתר חבריי הפורום, אבל אם את מרגישה שזה עושה לך רע, אז אני אומר מדאגה כנה - אל תקראי ואל תגיבי. אגב, יש פה כבר כמה כאלו שלא מגיבים לי. מנהל הפורום, למשל, החליט שהוא לא מגיב לי.

מנהל הפורום כבר לא מגיב לך ברצינות

לעשות ממך צחוק הוא דווקא נהנה. נ.ב. אם אתה באמת חושב שזכותך לכתוב למישהו בפורום שאתה נדחף אליו שאתה תכתוב מה שאתה רוצה והוא יכול לא לקרוא את זה, אתה באמת לא מבין את הקונספט של פרטיות. הסיבה היחידה שרצונה של אביה ועוד כמה לא מתמלא הוא, שיש יותר אנשים פה שנהנים מהבדיחה מאשר אלו שמתעצבנים עליה.

אוקיי

מחר אני אכנס לבית שלך בלבוש חשוף ואוכל חזיר עם גבינה. ואתה תוכל לבחור אם להתעלם ממני או לא. מה דעתך?

אם החוקים היו מתירים לי

הייתי נלחמת במחב"תים כמוך, כמו שצריך. בדיוק כמו שראש הממשלה שולח טייסים להפציץ באיראן או בסוריה, אז ככה לא צריכה להיות לי בעיה לקבל ציווי של האמת שלי. והאמת שלי אומרת שכפיה זה רע. אה כן, ואמרת שלהחזיר בתשובה זה לא פוגע- זה אולי קצת מציק ומעיק. אז להחזיר בתשובה זה כן פוגע, עצם העובדה שזה מציק ומעיק. תן לנו לחיות את חיינו בשקט ולך להניח תפילין\להדליק נרות חנוכה\לעשות שילוח הקן וכו'.

nini132

New member
אתה צבוע (סימן קריאה)

אני מעלה הודעה יפה ומנומקת ואתה בוחר לענות רק לגבי החלק עם היוונים אתה בוחר רק את החלק שנוח לך לענות עליו ומה שלא נוח, אתה מתעלם ההודעה שלי מבוססת כולה על השנינות המדהימה שלי אי אפשר לנתק אותה מההחלקים השנונים אז לך ותמציא לך שאלות דוסיות משלך. "שאלת המחב"ת הקדוש" או "יום הילולת השרשור הצדיק וכו'".

למעלה