דרוש תיאור.

חמצמצה

New member
אבל שלא יהיה כזה ארוך.

עכשיו שמתי לב שהוא נראה ארוך נוראא אהממ שיהיה עד קצת לפני אמצע הירך.

Radio Joe

New member
נעלי מיני מאוס? ../images/Emo12.gif

I like it ^^ I'll try it tommorow, gotta go :]

חמצמצה

New member
חחח

רק ככה אני מתארת לעצמי את הנעליים האלו. נו שהן בובה, מעט שפיציות עם עקב אבל בובה בלי רצועה כזאת. חפשי תמונה

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif המ. נחשו מה.

דרוש תיאור D: הממ שיהיה סגנון קז'ואל כזה, אבל מפורט וכיפי וצבעוני וזה P: ועם בייס, כי אני לא מוצאת בייסים נחמדים. אם אפשר אפילו כמה תיאורים, שיהיה לי מאגר

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif בטח שאהבתי ../images/Emo9.gif

והתחלתי דולי, אבל היא לא הולכת לי כ"כ טוב. אני אמשיך אותה, אבל לא כרגע :]

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifוהנה התיאור D:

שיער ג'ינג'י מגניב,אסוף לשתי עגבניות. בתוך עגבניה אחת תקועות שתי נוצות:ירוקה בהירה וסגולה. [תדמייני שהשביל הוא באמצע,שהנוצות הן באמת נוצות,שהן ישרות יותר ולא נמצאות בזווית מוזרה,ושהנוצה הירוקה בצבע ירוק בהיר] סיכה כחולה וסיכה תכלתית בצד בלי הנוצות. חולצה עם צווארון גולף.מפוספסת בצבעי הקשת. מתחת,חולצה ארוכה לבנה,עם כפתורים בסוף השרוולים.[רואים רק אתה השרוולים] חצאית מיני לבנה עם כיס בצד שמאל של הדולי.מהכיס יוצאים פרחים צבעוניים/בלונים קטנטנים וצבעוניים. אולסטארס בצבע שחור/אחד מאלה שבתמונה. על רגל ימין,חותלת צמודה[להסביר?],מפוספסת בצבעי הקשת. גרביוני רשת שחורים,אבל לא של פיקסל-פיקסל. על רגל ימין,חותלת[או חותלה?] צמודה[להסביר?],מפוספסת בצבעי הקשת. לידה יטוס טיל קטן[צעצוע(כמו בדוגמא)],החץ שלו בצבע לבן, והחלק שהוא לא חץ מלופף בצבע כחול ואדום[כמו בדוגמא], החלק שהוא לא חץ הוא גליל. הטיל ישאיר מאחוריו ומסביבו אמ..נצנצים?איך לקרוא לזה?נו,כל מיני עיגולים כאלה מאחוריו..בלע..מבינה אותי?ברור שלא,הרי לא הסברתי את עצמי. נו]; ואם את יכולה ורוצה
אז שתחזיק ביד את המקל עם העיגול בלבד[
]של המפריח בלוני סבון וכאילו יצאו ממנו כמה בלוני סבון. בייס מומלץ: הבייס שנעה השתמשה בו לצייר את עצמה עם הבגדים של היום הראשון בבצפר. אין לי מושג מאיפה הוא,אבל הוא מתאים.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif תודה ^^

יפריע לך אם אני אשנה טיפה את הצבעים?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifבכלל לא. ../images/Emo12.gif

הרי את זו שמציירת את הדולי,לא?

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני רוצה תיאור לבייס..

שנמצא בקישור. שלקוח אגב,מcherryville. משהו נחמד,מאתגר קצת,אולי אופנת רחוב יפנית- אבל לא מפוצץ בבגדים ואביזרים.

Little Chiwawa

New member
ממ תיאור.

שיער: חום חלק קצר שלא עובר את הכתפיים ופוני לצד עם סיכה בצבע ורוד שמחזיקה את הפוני. חולצה: גופיה בצבע כתום צמודה כזאת טוב רגע אבא קורא לי אז תכף אני ממשיכה! אוח..נו.

Little Chiwawa

New member
אוקיי המשך

חולצה: גופייה כתומה צמודה כזאת..לא יותר מידי כפלים. בסופה קו בעובי 2 פיקסלים בצבע כתום זוהר כזה. הדפס של לב קטן בצד מעל הקו. מכנסיים: מכנס עד הברך כזה מתרחב כזה. לבן עם פרח כתום וורוד אחד ליד השני בסוף המכנס כזה למטה בצד. נעליים: נעליי בובה ורודות עם סוגר כתום. אביזרים: שרשרת לבנה צמודה כזאת כמו חוט. צמיד עבה על יד ימין בצבע ורוד. צמיד נייטים כאלה כמו האלה מגומי? שהוא כתום והנייטים לבנים.(ימין) 2 צמידים כתומים דקים.(ימין) צמיד אחד דק לבן ביד ימין. 2 צמידים ורודים דקים בים ימין. אם אפשר אז גם לק ורוד נחמד כזה. וזהו.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifתודה. D:

זה לא בדיוק הסגנון שרציתי אבל גם זה נחמד, ואני חושבת שאני אעשה אותו.

למעלה