דרוש תיאור.

א ל א ו ר

New member
יש! דרוש תיאור!

בקיצור אני רוצה תיאור! סגנון... מה שבא לכן לא יפני! רמה בינונית קל

חמצמצה

New member
שננסה?

אמרת פשוט-בינוני, אז : שיער: חלק עם שביל באמצע ולא בשום חור אחר, בצבע חום עם קצוות אחרות, נגיד ורוד או משו.. חולצה: גופיה לבנה, ספגטי כזאת. לא בטן, אפילו שתהיה מהארוכות יותר. חלקה! מכנס: אפור משובץ גדול כזה
אני אנסה לתת דוגמא בהודעה הבאה. שיהיה שלושתרבע עם כזה קיפול בסוף. נעליים: כפכפים, לא אצבע, רגילים כאלה עם רצועה אחת. שיהיו עם רצועה ורודה בהיר, וסוליה אפורה. תוסיפי איזה שטויות שבא לך
אם תעשי את זה תראי לי !!

א ל א ו ר

New member
אוקיי!! תודה

אני יראה לך אותו כשאני יסיים אני יתחיל מחר אחרי ביהס!

חמצמצה

New member
את לומדת מחר? ../images/Emo12.gif

וואע, אני לדבר הזה חוזרת רק ביום ראשון. אבל ל9 שעות

א ל א ו ר

New member
מה אמרתי שסיימתי??

זה שאני מבקשת עוד תיאור לא אומר שאני אוותר על עוד תיאור מדהים
(שלך) לא לדאוג אני עוד מאת מסיימת רק עושה את השיער! (חזרתי עכשיו מביהס)

tamaguchi girl

New member
אמרת שאת באמצע ><

נמ. סתם נכנסתי לסרטים שאת לא עושה את התיאור ואת רוצה אחר
טעות שלי -__-" \מבוייש|

8ar8ie

New member
חה פרסומת מטופשת

תיאור לאימוץ. נה זה התיאור לתחרות דולי לפי תיאור שלי... אניוואי... אם אתן עושות פרסמו בלוח או משו -שיער ג'ינג'י אדום אסוף בשתי עגבניות. שהשיער מקדימה די מבולגן כזה וזה נראה כמו איזשהו פוני דליל... שתי סיכות גדולות -שתי חולצות (או גופיות) *אדומה *אפורה עם ציור של מפלצת -חצאית ג'ינס מיני קצרצרה עם כיס אחד גדול עם פרחים -אולסטאר שחורות -אקססוריז: *גרבי ברך עם פסים, גרב אחד אדום שחור והשני איזה פסים שבא לכן *תיק סגול חמוד *עגילים בולטים *שרשרת פנינים

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיאור משירה, או מנעמה?

האמת היא שלא אכפת לי מי. אבל אני רוצה תיאור נורא מיוחד, שיהיה מסובך. אבל לא המון. תודה.

shooroo

New member
DDD:

ממ.
שיער ג'ינג'י עם ברק צהוב D: עם פוני מנגה שמהודק בסיכת לב חלולה בצבע תכלת, ושיער כזה כמו בקובץ
חולצה קצרה בצבע תכלת ממש בהיר כזה
אבלאבל לא זוהר
עם הדפס קשת בענן ^-^ ומתחתיה חולצה ארוכה בצבע צהוב בננה עם לבבות קטנים ורודים, שמקווצ'צ'ת עד המרפק
>< מלאמלא צמידים צבעוניים. עכשיו יש שתי אפשרויות להמשך:
1. מכנסיים שחורים ממש רחבים שלושה רבעים, ואולסטאר נמוכות ורודצומי/צהוב בננה/ תכלת. 2. חצאית ג'ינס ממש קצרה ובהירה, ודיי צמודה כזאת [כלומר בלי כפלים לאורך]. חותלות גדולות כאלה, שכאילו אין להן את הגומי בהתחלה אז הן נופלות ורחבות על הרגל. בצבע סגול בהיר עם פסים דקים בצבע סגולאפור כהה כזה
לאורך, ואולסטאר שחורות. לא יצא ממש מיוחד, אבל מקווה שאהבת. P:

shooroo

New member
הו שכחתי. O:

לשתי האופציות- חגורה חומה עבה עם אבזם כסף גדול.

למעלה