דרוש תיאור.

חמצמצה

New member
כמה מסובך? ../images/Emo12.gif

טוב, ננסה למרות שאני לא שירה/נעמה. שיער: בלונדיני אבל לא מהבלונדינים עם הכתום. אלה כמו של יוניק, הבהירים עם החום. אסוף לכזה מאחורה גליל, אז מקדימה זה כזה מתוח מאוד בצדדים ולמעלה זה כזה יותר למעלה .. מבינה?
חולצה: ג'קט משרד כזה, איך קוראים לזה? ז'קט חליפה כזה. מקטורן? אז שיהיה בבז' עם 1-2 כפתור תפוס למטה. ושהקיפול יהיה בחום. אה וזה ארוך כמובן. אם לא הבנת, אני אצרף קובץ <אם תבקשי> חצאית: כזאת שצמודה לאורך כל הדרך כמעט וקשה ללכת איתה XD אבל למטה, מאמצע השוק ככה היא מתרחבת. גם היא בבז'. זה מעין חליפה. נעליים: נעליים חומות כאלה נעלי בובה עם עקב, מבוגרות הולכות עם זה
תוסיפי איזה שרשרת פנינים או משו שרואים שמחזיק את השיער. זה כבר יבוא ממך <:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאמממ תודה לשתיכן.

שתי התיאורים מדהימים.
אני אקח רק את של שירה כי אין לי כח לשתיים, וגם זה קצת מסובך לי. באמת, אני גרועה בג'קטים וכאלה. תודה יעל, מקווה שלא נעלבת.
ואממ שירע, לא הבנתי את החותלות- באיזה מצב הן אמורות לעמוד.

חמצמצה

New member
אז מישי אחרת יכולה לקחת אם בא לה <:

במקום לכתוב שאתן רוצות תיאורר, קחו מע שכתבתי . אלא אם כן אתן לא נענות לאתגר! אהאהאהע!!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifבאלי לתת תיאור.

לא מסובך מדי. מישהי רוצה?

shronet

New member
מחסור נוראי בהשראה ../images/Emo4.gif

דרוש תיאור מגניב ונחמד שיחזיר לי את החשק לעשות דוליז. שיהיה ברמה בינונית+, לא אכפת לי סגנון. אבל בבקשה, לא שמלה, אני לא רוצה לשקוע שוב בדכאון על הכפלים העלובים שלי

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאוקיי.

שיער- שחור חלק, עם פסים בוורוד מרקר.[ ליזע
] טופ- חולצה קצרה, שהצד האחורי שלה+השרוולים+הצאוורון שלה אדומים, והצד הקדמי לבן עם המון קשקושים. בוטום- חצאית עד הברכים בצבע שחור-אפור, בשני הצדדים יש פסים בצבע בז', וגם כיסים שהם בצבע של החצאית, אבל השוליים שלהם בצבע בז'. נעלולים-אולסטאר. עם לא הבנת, אני יכולה להכין קובץ.

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo122.gifעשיתי כאן מיקס של אנשים..

השיער- כתוב, ליזע. טופ+בוטום- מה שאני לובשת עכשיו. נעלולים- ראיתי היום אולסטאר בבי"ס...

חמצמצה

New member
וואע../images/Emo6.gif

אני רגילה שאומרים יעל מתכוונים ליעלוליק XD יש לי בראש תיאור, אבל הוא כזה בשבילי > בינוני-קשה, אבל אני מסתבכת עם דברים קטנים. אם את רוצה יותר קל אז גם יש אבל תבחרי
<היותר קשה, יותר יפה!!>

חמצמצה

New member
זה לא קשה זה פשוט ש..

אני מסתבכת עם ג'קטים, אבל אוהבת לראות XD שיער: כן גם שביל באמצע, חום. אבל כזה שכאילו עושים לו רוח. ואז בכל צד זה על הצדדים ככזה.. אני אצרף דוגמא <: חולצה: חולצה ורודה פשוטה, כי על זה תעשי ג'קט אז בקושי רואים את החולצה. הג'קט אדום עם כיס בכל צד. זה מסובך להסביר, וגם אז זה לא ברור. אני אצרףגם לזה דוגמא. חצאית: חצאית משרדים כזאת, כמו של דיילות גם.. שזה כזה טיפה מעל הברך ישר ופשוט <: אז בלבן/אפור בהיר. נעליים: נעלי מיני מאוס כאלה, רק יפות יותר ולא רחבות כאלה. שחורות עוד: גרביונים שקופות שחורות כאלו.
איך? אה ושרשרת יפה, אני אוהבת פנינים. אבל איזה שבא לך.

חמצמצה

New member
הקובץ.. <:

תודי שזה יפה
כע, למעיל יש חגורה שתקשור אותו כזה, אבל תעשי את זה בצבע של המעיל, ושזה ימחוץ אותו, כי המעיל רחב טיפה. ככה זה מעילים. כאילו תעשי כאלה קפלים..
את מבינהה בטח.

למעלה