***דראפט 2014 - עדכונים שוטפים ***

Cade Foster

New member
וונלה ואל ג׳ף ירכיבו את הקו הקדמי של ההורנטס

שארלוט, כן?

zה ani

New member
הדראפט הזה איכותי מאוד

הגענו לבחירה 10 ונשארו מלא שחקנים מצויינים

Cade Foster

New member
אלפריד פייטון בסיקסרס

נראה שהשמועות על טרייד לmcw נכונות...

ofer1732

New member
סנטר שאמור להיות בחמישיה ורכז שלא יכול לקלוע

זה בדיוק מה שהסיקסרס בחרו שנה שעברה, אני לא משווה כמובן בין נואל לאמביד אבל אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שדיויד קהאן הוא GM של פילי.

ofer1732

New member
בחירה 11: מקדרמוט, יש טרייד!

מקדרמוט הולך לשיקאגו תמורת בחירות 16 ו-19, לדעתי מהלך מעולה של שיקאגו, מוסיפה קלעי איכותי לעמדה רדודה וגם חוסכת קצת קאפ ספייס לקראת הניסיון ללכת על לברון או מלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעניין מאוד

מקדרמוט נראה לי שחקן מאוד בשל שיתן לבולס תפוקה מיידיית וככל הנראה סולל את דרכו של בוזר החוצה ומפנה מקום בתקרת השכר ללברון/כרמלו

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאלה טובה

נראה לי שלבולס אין סבלנות לחכות

ofer1732

New member
במחשבה שניה, אני לא מכיר מספיק טוב את מקדרמוט

בשביל המסקנה הזאת ובדראפט האיכותי הזה השחקנים שילקחו ב16 ו-19 יכולים להיות משמעותיים, בקיצור צריך לחכות בשביל לנתח את הטרייד הזה.

ofer1732

New member
מסתבר שמדובר בנרקיץ' וגארי האריס

נרקיץ' הוא כנראה הסנטר הכי גבוה במחזור הזה אחרי אמביד הפצוע וגארי האריס אמור היה להיבחר הרבה יותר מוקדם לפי רוב הפרשנים (אולי אפילו לפני מקדרמוט), נראה כרגע כמו אחלה מהלך של דנבר אחרי הטרייד המעולה שהביא להם את אפללו (מי יודע, אולי הנבואה שלי של הגעה לפלייאוף תתממש בסוף??)

ofer1732

New member
*הסנטר הכי טוב אחרי אמביד

מן הסתם הוא לא הכי גבוה (וולטר טאבארס..)

Cade Foster

New member
דנבר בלי ספק המנצחת הגדולה של הדראפט

לקחו שחקנים בול על העמדות שהיו צריכים. תהיה שם קבוצה מאוד מאוד מאוד מוכשרת. פלייאוף כמובן הם לא יעשו כי הם מאוד צעירים, אבל יש על מה לדבר עוד שנתיים שלוש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פייטון לאורלנדו, סאריץ לפילדלפיה

המשמעות העיקרית, פילי מצהירים...קארטר וויליאמס הוא העתיד שלנו.

ofer1732

New member
עוד טרייד, אורלנדו ופילי מחליפות את הבחירות

סאריץ' נבחר בבחירה 12 ונשלח בטרייד לפילי תמורת פייטון

פילי לקחו בשתי בחירות הלוטרי שלה שני שחקנים שלא ישחקו שנה הבאה (תיאורטית אמביד יכול לחזור מוקדם העונה אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).
כנראה זה מבטיח לפילי בחירה טופ 3 או מקסימום 4 גם שנה הבאה (ג'ליל אוקפור???)

Cade Foster

New member
אז זה למה אורלנדו לקחה שני ביגמנים...

ועכשיו זה משאיר את פילי עם 3 סנטרים שעדיין לא שיחקו בNBA (או בקושי שיחקו), אחד חזר מפציעה, אחד בסימן שאלה בגלל פציעה והשלישי בכלל ישחק בטורקיה.

אין מוח.

למעלה