***דראפט 2014 - עדכונים שוטפים ***

אני חייב להבין, מה בדיוק השוד פה ?

אני לא ממש רואה כדורסל מכללות ככה שאני אשמח אם מישהו יסביר לי, הוא שחקן כזה טוב ? אז איך יכול להיות שהוא נשאר על השולחן בבחירה 24, הרי כל מה שמיאמי עשו זה התקדמו 2 בחירות, והם גם לא קיבלו את זה בחינם, הם שילמו על זה בבחירה ה-26 שלהם וב-2 בחירות סיבוב שני וכל זה בשביל לעקוף בעצם קבוצה אחת, יוסטון אז שוב, אני חייב להבין, מה בדיוק השוד פה ?

N6W LBJ

New member
שטויות במיץ

מי ישמע כאילו מיאמי קבלו את הווארד תמורת האסלם ובחירת סיבוב ראשון
שודים זה התחום של הלייקרס

zה ani

New member
אני אסביר את עצמי

שכתבתי שוד של מיאמי לא התכוונתי שהם עשו משהו מסריח או לא חוקי אלא שהם עשו גניבה מקצועית.שאיכשהו תמיד הכל מסתדר להם,על זה גם סימונס התעצבן.שים לב שמבחירה 10 כבר התחלתי לרחרח מה מיקומו הצפוי,ודי הופתעתי לשמוע שסביבות ה 20 פלוס מינוס,ואיכשהו גם משם כולן ויתרו עליו רק בשביל שמיאמי תרוויח מן ההפקר.

מ 2010 הכל הולך לטובת מיאמי בשוק השחקנים וביותר מדי קלות.שחקנים משלימים מצויינים נחתכים מקבוצות ובאים בכלום כסף למיאמי כמו באטייה,ובירדמן.ריי אלן חותך מבוסטון בשביל חצי שכר וסל אליפות.ורק לפני כמה שעות,מבחירה 26 מיאמי השיגו כזה שחקן טוב וצעיר שרק לפני שלושה חודשים הביא במו ידיו ודי לבדו אליפות מכללות, מיאמי צריכים הרבה דם צעיר וחדש בקבוצה וכאן הם קיבלו פשוט מתנה מיתר הקבוצות שויתרו עליו.

Puskas

New member
איזה גניבה?

היו שחקנים לא פחות טובים ממנו שנשארו על הלוח בבחירה של מיאמי ככה שאני מצד אחד לא מבין למה מיאמי היו לחוצים על הטרייד הזה ולא הרימו פשוט שחקן טוב בעצמם ושנית לא ברורה לי הפניקה.. הרי בחלק מהמוק דראפטים הגדולים דירגו את נאפיר כמה מקומות מעל היירסטון אבל בכמה מוקים גדולים אחרים היירסטון דורג כמה מקומות מעל שבאז.. אז כנראה שסה"כ המומחים החליטו שהם שווים פלוס מינוס בנקודת המוצא..
אז זה לא שמיאמי שלחו פה את היירסטון וקיבלו שחקן לוטרי טוב.. הם החליפו בחירת סוף סיבוב ראשון בבחירת סוף סיבוב ראשון אחרת.
לא הייתי נכנס לפניקה על זה.

Puskas

New member
משהו משמח ומשהו מפתיע

משמח שקייל אנדרסון הלך סיבוב ראשון תודה לאל! ביופורד מזהה את הפוטנציאל ושנה אחת תחת פופ תעשה לו ניסים :)
מפתיע שגארי האריס נפל לבחירה 19 וג'רמי גראנט נפל לסיבוב שני! פילי הרימו פה את גניבת הדראפט לדעתי.
הניקס אגב הביאו שני שחקנים מצוינים סיבוב שני ויהיה מעניין.

Puskas

New member
חלקי- עוד טרייד מעניין מערב הדראפט

אף אחד לא כתב על זה נדמה לי וזה טרייד שמאוד משך לי את העין.
הנטס נכנסו לסיפור וקיבלו 3 בחירות סיבוב שני:
בחירה 60: קורי ג'פרסון מהסיקסרס (שקיבלו אותו מהספרס בטרייד מוקדם יותר).
בחירה 59: שאבייר תומאס מהראפטורס.
בחירה 44: מארקל בראון מממינסוטה.

מה מעניין פה? מארקל בראון היה הסייד קיק של מרקוס סמארט באוקלהומה סטייט שנה שעברה.
אחלה גארד שבעולם, קלע דאבל פיגרס כל העונה, סיים עם 17.1 נק' ממוצע ב-47.3% מצוינים והוסיף 5.3 רב' ו-2.3 אס'.
האמת היא שהאמנתי שהוא ייבחר בדראפט הזה, חשבתי שזה יהיה הרבה יותר גבוה (תחילת סיבוב שני) והופתעתי גם מזה שהוא נפל לבחירה 44 וגם מזה שהוולבס האידיוטים שלחו אותו לנטס תמורת הקלה כלכלית. באמת צעד טיפשי של הוולבס.. אני מניח שבגלל זה הם קבוצת תחתית רוב הזמן :)

anyway.. הנטס שלחו בתמורה הקלה כלכלית לשלושת המעורבות בנושא.
הנטס הם בהחלט מרוויחים גדולים בדראפט הזה.

rapgamer4ever

New member
טוב... תעשו לי סדר בבקשה. כמה שאלות:

1. כמה שמועות על טריידים, החלפת בחירות גבוהות וכוכבים היו פה! בסוף הדראפט היה נטול אקשן של ממש. מה קרה קליבלנד חטפה רגליים קרות?
2. מרכוס סמארט יכול לשחק SG? באיזה קטע בוסטון בוחרת אותו כשרנדל על הלוח (נגיע אליו)? על פניו הוא משחק בעמדה התפוסה היחידה של הסלטיקס וגם לא טרייד צ'יפ מושלם לתת למינסוטה תמורת לאב (כי העמדה תפוסה ע"י רוביו).
3. לפני שנה ג'וליוס רנדל נחשב לשחקן השלישי בטיבו בדראפט, לאט לאט הוא הדרדר לטופ 5 ועכשיו אפילו ל-7 למרות שלפי הבנתי הוא עשה אחלה עונה במכללות. אז מה קרה?
4. באיזה קטע מינסוטה לוקחת עוד פוינט גארד?? למעשה שתי העמדות הסגורות היחידות שלנו הן רוביו ב-PG ופקוביץ' בסנטר. אז מיהו ומהו זאק לוין? האם הוא משחק גם SG? ולמה אדריאן פיין שעוד היה על הלוח (ושמעתי את השם שלו די הרבה) הדרדר מחוץ ללוטרי?

Puskas

New member
מנסה לענות

1. היה ברור שלא יקרה כלום.. לאב אמר שהוא לא יחתום הארכה בקליבלנד אז הטרייד עם מיני נפל, הג'אז הציעו את פייבורס אבל הקאבס החליטו שלא שווה ולבסוף הטרייד עם המג'יק היה סתם שמועה ללא בסיס. הקאבס שמרו את הבחירה הראשונה ובצדק.

2. סמארט הוא קומבו שיודע להוביל כדור אבל הוא עדיף כ-PG משתי סיבות: יש לו חרא של קליעה ואתה לא רוצה SG שלא מסוגל לקלוע ושנית הוא באמת מוביל כדור טוב ובעל קבלת החלטות טובה. אני חושב שזה אומר שרונדו בדרך החוצה (הקינגס התעניינו בו חזק לאחרונה אז ניראה מה יהיה).

3. רנדל ירד ברמה קצת לאורך העונה, התחיל מאוד חזק אבל נחלש מבחינה מספרית ולמרות זאת אני גם כן די מופתע שהוא נפל לבחירה 7 (חשבתי שהוא צריך ללכת 5), לא ברור מה הלך שם עם הבחירה של גורדון כמספר 4 ובאמת חשבתי שרנדל יילך לפניו ולפני סמארט אבל זה מה יש.
צריך להבין אבל שאחרי וויגינס, פארקר ואמביד הכישרון די שווה בין ה-5-6 באים בתור ולכן יש פה בחירה לפי התאמה כנראה. בוסטון כנראה רוצים לגלגל את רונדו הלאה, יוטה בחרו גארד ובצדק כי קבלת ההחלטות שם והובלת הכדור היו מזעזעים שנה שעברה והמג'יק הלכו על גורדון (קיבלו PG טוב בהמשך וכנראה ידעו מראש שזה כנראה יקרה) כי עמדות הפורוורד שלהם נוראיות. מה נשאר? לייקרס שבכלל חשבו שבבחירה 7 יהיה להם וונלה ובסוף מצאו את רנדל על הלוח אז כמובן שהלכו עליו.

4. רוביו רכז התקפי מעפן והקו האחורי של הטי-וולבס פושר לאללה אז לווין הוא אפשרות טובה. הוא לא PG אלא יותר SG והוא יתפוס את המקום של קווין מרטין ברוטציה ככל הניראה ויאזן התקפית את רוביו בקו האחורי, סה"כ בחירה טובה אם כי היו שחקנים עדיפים על הלוח לדעתי.
לגבי פיין, הוא לא היה צפוי ללכת בלוטרי וסה"כ בחירה 15 זה יפה מאוד בהתחשב בזה ש:
א. להוקס יש קו קדמי מעולה ועדיין הם החליטו ללכת עליו (למה??).
ב. האריס, הוד וג'יימס עוד היו על הלוח והם משחקים על עמדות שהרבה יותר נחוצות בהוקס ובכלל הם שחקנים עם תקרה גבוהה משלו לדעתי.

rapgamer4ever

New member
תודה על התשובות

2. אכן זה מריח שרונדו בדרך החוצה, נשמע שכמעט בלתי אפשרי לשחק איתו ועם סמארט בו"ז.
3. מה היתרון של גורדון על פני רנדל? הרי אם אורלנדו רצתה פורוורד היא הייתה יכולה לבחור ברנדל.
4. חשוב לי לומר שרוביו לא רכז התקפי מעפן אלא רק קלעי גרוע מאוד. הוא פליימייקר מעולה, מהטובים בליגה. קראתי קצת על לוין שהוא soot first mentality וגם מבחינת הגודל הוא יכול להסתדר בעמדה 2 אז אולי באמת הם יכולים לשחק יחד. אני מקווה.

Puskas

New member
לגבי סעיף 2

גורדון הוא אולארונדר, הוא ישחק בNBA בעיקר 3 ולא 4 כנראה (יהיה לו קשה פיזית לשמור על גבוהים) והוא שחקן הגנה מעולה.
הוא לא כוכב על ולא יהיה כזה אבל הוא שחקן דבק מעולה, אולי הכי טוב בדראפט הזה.
שחקן התקפה טוב, ריבאונדר טוב, מוסר לא רע, שחקן הגנה מעולה ובעיקר אחד בלי אגו שידביק את כל החלקים ביחד.
אני חושב שהגיוון הזה הוא הסיבה שלקחו אותו ולא רנדל שהוא כמובן גבוה טוב בהרבה ממנו התקפית.

בן הNלך

New member
גורדון 4

וישחק 4 לדעתי (אפילו שהוא 6-9)
הוא שחקן הגנתי מצויין, אתלט, ריבאונדר טוב, חוסם טוב, סביר בצד ההתקפי אבל יש לו מנטליות מצויינת ורצון להתקדם ולדעתי בגלל זה הוא נבחר כ"כ גבוה (אורלנדו חיפשו מישהו אתלט).

Puskas

New member
לדעתי הוא ישחק 3

במכללות הוא היה 4 אבל הסגנון שלו מתאים למשחק כ-3 ופיזית הוא מתאים יותר לעמדה הזו בnba.
ימים יגידו :)

kobyz21

New member
אני גם לא מתלהב מהבחירה של מיניסוטה

לא ממש מחזיק מלוין, יש לו כרגע הרבה סטייל אבל לא ממש איכות, היו צריכים לבחור 2 אחר, האריס או יאנג... בלי קשר אדריאן פיין הוא לדעתי הכי אוברייטד בדראפט, יהיה באסט!

88nothing

Active member
לדעתי

1.אחרי הפציעה של אמביד, היה ברור שקליבלנד לא תלך עליו לאחר טראומת בנט. בדראפט היו 3 שחקנים שנראים מעל כולם: אמביד, וויגינס ופארקר וכידוע, בNBA אם אתה יכול להשיג כוכב, אתה עושה את זה בכל מחיר. כל טרייד, למאט עם הבאקס, היה יכול להשאיר לקאבס את אמביד(שפחדו ממנו) או שחקן טוב פחות.
קליבלנד באמת ניסו לדבר עם מיני על לאב, אבל זה לא הסכים לחתום על הארכת חוזה, אז הטרייד ירד מהפרק.

2.מרקוס סמארט מביא משהו שכמעט אין בליגה, פיזיות עצומה בעמדת הגארד(רכז) והגנה אישית מעולה. קו אחורי של סמארט ובראדלי יהיה כנראה החזק ביותר הגנתית בליגה.
זה גם ישחרר את בוסטון לנהל שיחות לגבי רונדו.
לבוסטון לא היה מספיק נכסים לתת למינסוטה(אולי הבחירה הראשונה שלי פילי שנה הבאה), בחירה 6 זה פשוט לא שווה את לאב.

3.קודם כל לרנדל יש קצת בעיית פציעות' יש חשש שהרגל שלו לא החלימה לחלוטין. אורלנדו החליטו שהם מעדיפים את גורדון, שכנראה ישחק הNBA יותר 3 מ4, והוא באמת מתאים מאוד לקונספט שנבנה שם. ובוסטון הלכו על סמארט מהסיבות שפרטתי וגם יש להם את סלינג'ר.

4.מינסוטה לקחו SG, לפי מה שקראתי יש לו תקרה גבוהה מאוד.
אדריאן פיין התדרדר כי הוא בן 23 ולא רואים אותו עושה קפיצה, מה שאתה רואה זה מה שתקבל ולא טיפה מעל זה.

Executioner

New member
אני אדחוף דיעה לשאלה 1

אני רואה את וויגינס, אני רואה מי מאמן את קליבלנד, במקרה אנחנו מכירים את השיטה שלו טוב. וויגינס לדעתי יושב לבלאט מצויין על השיטה עם חסרון בודד שהוא השלשות שלו. אבל הוא גארד ארוך שיכול ללחוץ על כל המגרש ואתלט שיסיים מתפרצות. מזכיר למישהו את פארגו או פרקינס? לא במקרה.
או שהם יסבו אותו ל3 או שהם ישלחו את ווייטרס (גם ככה היו שמועות), כך או כך, הוא מתאים לקליבלנד.

Puskas

New member
דיון/שאלה בעקבות הדראפט

קליפרס בחרו SG בדראפט, שחקן התקפי טוב מאוד ככל הניראה (לא מכיר אותו מספיק).
יש מצב שהם ממלאים את השורות ליום שאחרי רדיק שאולי ילך יחד עם ג'ורדן למיאמי תמורת לברון?

kobyz21

New member
SG מצויין

אני קיוויתי שיפול לספרס, רציתי אותו כשדרוג על בלינלי, הוא סקורר עם יותר ביצים והגנה יותר טובה מבלינלי...

kobyz21

New member
עכשיו שמתי לב, התבלבלתי...

דיברתי בכלל על ג׳ורדן אדאמס שנבחר 22 ע״י ממפיס, לא על מי שהקליפרס בחרו - ווילקוקס, אותו אני פחות מכיר, במעט הייליטס שלו שראיתי, מזכיר קצת את ג׳רמי לאמב...

למעלה