***דראפט 2014 - עדכונים שוטפים ***

kobyz21

New member
המנצחות של הדראפט:

1. לייקרס - השיגו בבחירה מקום 7 אולסטאר ודאי! רנדל הוא תותח שיתרום כבר מהרגע הראשון, יכול להתקרב ל 20 נקודות למשחק כבר בעונתו הראשונה... גם בחירת סיבוב שני מאוד איכותית, ג'ורדן קלארקסון הוא כומבו גארד דינמי ומשובח שהרבה ניבאו לו בחירה בסיבוב ראשון, אני משווה אותו כשחקן לג'ארד בייליס...

2. מיאמי - מיאמי משפרים עמדות באופן משמעותי בתוכנית שלהם להחזיר את התואר, נפייר הוא כישרון גדול והרכז הכי מוכן בדראפט הזה, טובה מהסרטים עשה להם מייקל, ידוע שMJ וריילי חברים טובים!

3. פילדלפיה - החלטה מצויינת לקחת את אמביד, בבחירה 3 זה סיכון שחייבים לקחת, אם הוא בריא זה הפטריק יואינג הבא, סאריץ' גם פוטנציאל גדול... הסיבוב השני גם הניב להם תוצאות יפות, מקדניאלס וגראנט הם מהאתטלים הגדולים בדראפט ויכול לצאת מיהם משהו מעניין...

4. שארלוט - נואה וונלה במקום 9 זה בחירה מהאגדות, מבחירת כישרון הוא אפילו עדיף על רנדל בגלל שמשחק שני צידי המגרש ויותר שלם, יש לו כישרון של סופרסטאר עתידי, העניין שלעומת רנדל יש לגביו יותר סימן שאלה כי צריך לפתח אצלו את האסרטיביות... חריסטון בבחירה 26 ממש אחלה, אחרי מקבאקטס וסטאוסקס הוא קרוב לוודאי הקלעי הכי טוב בדראפט(מזכיר לי את קיו ריצ' שהוביל את הליגה בשלשות)...

5. בוסטון - לא דראפט ראוותני או מפתיע יותר מדי, אבל השיגו ערך נפלא לשתי בחירות הסיבוב הראשון שלהם, לשתי השחקנים שבחרו יש פוטנציאל להיות בעתיד טופ 10 בעמדה שלהם...

6. קליבלנד/מילווקי - אין צורך להסביר...

Puskas

New member
מקווה שקלארקסון לא יהיה בייליס

בייליס גארד בעייתי, לא מספיק גדול לשחק 2 אבל לא מספיק טוב עם הכדור בשביל לשחק 1 ומעבר לכך לא שומר מספיק טוב לאף עמדה.
אם הוא יהיה בייליס משופר אז הלייקרס נתנו בראש.

kobyz21

New member
הוא היה אדיר מהספסל בפלייאוף שממפיס

עשו גמר מערב...

kobyz21

New member
שכחתי את ניו יורק....

מצרף אותם למקום 5...
קלינטוני ארלי זה הגניבה של הסיבוב השני(שיחק אותה פיל ג'קסון), גם אח של גריק פריק בסוף הסיבוב השני בחירה חמודה...

picki23

New member
לא מסכים

1. ג'וליוס ראנדל לא יהיה שחקן טוב. הוא קשוח מול ילדים בני 18 -21. כששחקן כמו סרג' איבקה שומר עליו הוא מנוטרל. הוא לא יהיה אולסטאר. היתרון שלו - אם הוא יתחזק עוד הוא יהיה נורא פיזי וכשמשחקים פיזי דברים טובים קורים.
הלייקרס שנה הבאה יבלו בין המקום הראשון לחמישי בדראפט ואני מדבר בתור אוהד. אני הייתי מצפםה להמיר את בחירה 7 בשתי בחירות מאוחרות יותר ולהוסיף שחקנים משלימים טובים.

2. מיאמי בסה"כ השיגה רכז מחליף. כמה זמן לקח לקמבה ווקר לבסס את מעמדו כרכז ראוי לחמישיה? בערך רק השנה או סוף שנה שעברה. רק שקמבה פשוט יותר טוב...

3. כ"כ הרבה פציעות והוא בחירה טובה?! לקבו הזו יש רכז חכם כמו שד ואת נרלנס נואל שיכול לשחק סנטר שהוא רים פרוטקטר. את מי היית לוקח? או את נואה וונלה שישחק מבחוץ או את גורדון שישלים את ההרכב האתלטי וההגנתי.

4.בוסטון - לקחו את השחקן הכי טוב בדראפט. אני הייתי מעיף את רונדו בטרייד לאינדיאנה ומביא את לאנס ביחד עם היברט. יכלה להיות קבוצה קשוחה.

5. קליבלנד עשו את הבחירה שאני הכי מזלזל בה בדראפט.

kobyz21

New member
לגבי רנדל

זה נכון שהיתרון הכי גדול שלו זה הכוח ומשחק האחד על אחד שנגד שחקן כמו איבאקה הוא יותר יתקשה לנצל, אבל רנדל הוכיח במדי קנטאקי במהלך טורניר המכללות שהוא יותר מזה, שיש לו בגרות ושיש יש לו יכולת לשחק בתוך השטף הקבוצתי...

GIOVANINI

New member
אשמח לדעות/הסבר בקשר לדראפט של שיקגו

הבנתי שהם עשו טרייד :
קיבלו :
בחירה 11 : Doug McDermott
ואת Anthony Randolph (ראיתי שהחוזה שלו נגמר שנה הבאה חוזה נמוך)
אשמח לדעת מה הבחירה מה תפקידו במגרש(SF וכו?) יתרונות/חסרונות?
האם Anthony Randolph אמור לשחק או שחקן ספסל?
האם הבחירה מפנה מקום בשכר?
האם בעקבות מה שהיה בדראפט מה השמועות כרגע? אמנסטי בוזר? מלו וכו?

אשמח למי שמבין ויוכל להסביר לי
המון תודות

אהה אני מנסה לקרוא אתרי NBA שנותנים ציונים לדראפט וESPN ל מצאתי וכו אשמח גם לזה
תודה

rapgamer4ever

New member
אני יכול לספר לך קצת על אנת'וני ראנדולף

הוא מסתובב בליגה כבר די הרבה שנים אבל לא הצליח לתקוע יתד באף קבוצה בינתיים. הוא טווינר, כלומר יש לו גובה של פאוור פורוורד אבל הוא חלש מדי. גם בסמול קשה לו כי הוא לא מספיק מהיר ולא קולע טוב.

הוא עבר במינסוטה לפני כמה שנים, לא התרשמתי ממנו במיוחד. יש לו קוארדינציה טובה יחסית לאורך שלו אבל אייקיו כדורסל נמוך דחק אותו בסופו של דבר לשוליים.

אם גרף השיפור שלו מאז הגעתו לליגה מלמד משהו על מוסר העבודה כנראה שגם זה חסר לו. לדעתי הוא לא מתאים לקבוצה רצינית ובסוף שנה הבאה כשיגמר לו החוזה הוא צפוי לחתום על חוזה באזור המינימום או לעבור לאירופה.

kobyz21

New member
דראפט סולידי לגמרי

לדעתי המטרה הראשונית שלהם היתה סטאוסקס שהוא בכלל היה מושלם מבחינתם, אבל כשלא הצליחו להתקדם לבחירה 8 ולהשיג אותו הלכו על מקבאקטס בבחירה 11, שגם עונה על הצורך שלהם ועוזר לשפר את הפן ההתקפי הבעייתי של הקבוצה...
אמנסטי בוזר תלוי בהבאתו של מירוטיץ, רוב הסיכויים שהוא מגיע אז כנראה יהיה אמנסטי בוזר ואז זה אומר שיהיה מקום להביא חיזוק נוסף(קשה להאמין שזה יהיה כרמלו אנתוני, אבל יש עוד שמות מעניינים)...
בכל מקרה לדעתי הבולס יהיו טובים יותר מהעונה החולפת...

Executioner

New member
אני אוסיף על ראנדולף

הוא היה בדרך להיות שחקן לגיטימי בליגה, אול אראונד שעושה קצת מכל דבר. סוג של קירלנקו כזה ואיפשהו זה נקטע והוא הפך למה שראפגיים כתב, שחקן של חוזה מינימום או בדרך לאירופה.

מישהו יכול לספר לי על הבחירות של פיניקס?

מישהו יכול לספר לי על הבחירות של פיניקס בדראפט - טיג'יי וורן, טיילר אניס ובוגדן בוגדונביץ'?

איך אתם רואים אותם משלבים בפיניקס בפרט ובNBA בכלל?

Puskas

New member
בערב אני אפרט לך עליהם

רק אגיד לך שפיניקס שיחקו אותה עם בחירות מעולות.

אחלה! מחכה לשמוע.

Puskas

New member
אז ככה ידידי

T.J. וורן- בתחילת העונה הוא לא היה בכלל ברשימות של אף אחד אבל אף הפך משחקן שלא נספר כלל, לבחירה מספר 14 בדראפט החזק ביותר מאז 2003. הוא העמיד השנה במכללות 25 נק' ב-52.5% מהשדה, הוסיף 7.1 רב' ו-1.8 חט' והוביל בכוחות עצמו את המכללה שלו למאזן חיובי. יש לו חסרונות כמובן, הוא רזה וחסרה לו פיזיות, אין לו טווח בכלל (קולע 28.6% ל-3 ופחות מ-70% מהקו) והוא בעיקר מרגיש בבית בכניסות לסל. אבל סה"כ מדובר באחלה שחקן התקפי עם יכולת סקורינג מצוינת שיודע לקחת רב' התקפה ושיודע לשמור לא רע בכלל. הוא פינישר מצוין. אם יעלה כמה קילוגרמים וישפר את הקליעה משלוש, יהיה שחקן נהדר בNBA.
בכללי אני חושב שפיניקס יהנו ממנו מאוד בעמדה 3 בעיקר.

טיילר איניס: ילד מוכשר בטירוף, PG טהור, שעזר לסיריקיוז לתת עונה מעולה. גארד זריז מאוד, קטן ונייד, קלעי מצוין ורץ מאוד מהר את המגרש. יש לו אחלה סיבובים, אחלה תנועה חדה, ראיית מגרש מעולה והוא משגע שומרים ומצליח לעשות סלים על שלושה שומרים יחד. מתאים בצורה מושלמת למשחק של פיק אנד רול וכן, למרות שהוא 1.88 הוא מטביע. ברור שהמימדים הקטנים והעובדה שהNBA זו ליגה שמפוצצת גארדים מוכשרים, תקשה עליו את ההשתלבות אבל הפוטנציאל והיכולת, שם בגדול. השנה הוא העמיד 12.9 נק', 5.5 אס', 3.4 רב' ו-2.1 חט' והכי חשוב שהוא שמר על עקביות ונע סביב המספרים האלו כל העונה. הוא עשה 41.3% מהשדה ו-36.5% מהשלוש מה שמוכיח שנוח לו יותר להפציץ מרחוק מאשר ללכת פנימה וזה הגיוני עם הגודל שלו. קולע לפעמים שלשות בנגיעה מטווח 4 נק' (מהחנייה מה שנקרא) והוא בהחלט מרשים מאוד. יש גם חסרונות כמו אתלטיות שחסרה לו קצת, הוא לא פינישר מרשים מדי אבל בכללי שחקן באמת מצוין, בטח למקום בו הוא נבחר.

בוגדאן בוגדאנוביץ': ילד מוכשר מפרטיזן, טעם יורוליג, טעם רמה של בוגרים ופיזיות של בוגרים וזה תמיד יתרון על פני ילדים אמריקאים שמגיעים מהמכללות לדעתי. שחק עם נבחרת קרואטיה הבוגרת כבר וזה עוד יתרון ברור שלו על פני הילדים האמריקאים. סה"כ בן 21 עם עתיד ורוד לפניו.
קלעי מצוין, משחק SG או SF בפרטיזן, יש לו אחוז טוב מהשלוש (מעל 35% ביורוליג), קולע טוב ל-2, יודע להוביל כדור (עשה את זה לא מעט שנה שעברה אחרי שלאו ווסטרמן הרכז הבכיר של פרטיזן נפצע), IQ כדורסל גבוה כמו רוב יוצאי יוגוסלביה לשעבר. הוא 1.98 אבל יש לו חתיכת מוטת ידיים של 2.11 בערך שזה מעולה לקלעי ובטח עוזר בהגנה. הוא לא יהיה כוכב שמנצח משחקים על הגב אבל יש לו פוטנציאל להיות קלעי טהור כמו קורבר, יש לו יכולות ניהול משחק טובות אז הוא יכול לעזור יופי בהובלת כדור, יש לו יתרון פיזי לדעתי על רוב הגארדים שיצאו מהדראפט הזה והוא שולט מצוין בכדור, משנה מהירויות, חותך ימינה ושמאלה, מוסר טוב, סה"כ גארד מאוד שלם. הוא גם חודר טוב על הבייס ליין וזה אחלה. חסרונות? אז מה שמונע ממנו להיות PG אמתי ומשאיר אותו, כרגע, כמוביל כדור משני זו קבלת ההחלטות שלו.. הוא יודע למסור, הוא רואה טוב את המגרש אבל הוא לא תמיד מקבל את ההחלטה הנכונה ובגלל זה הוא מאבד יחסית הרבה כדורים (2.5 למשחק ביורוליג). יש גם את עניין יצירת המצבים, לא משהו בזה אבל כשמסדרים לו מבט פנוי הוא קולע וכן הוא יודע להסתדר באחד על אחד (ביורוליג כן? בNBA זו ליגה אחרת לגמרי מבחינה פיזית). עוד חיסרון? סיכוי לא רע שהוא בכלל לא יגיע לNBA השנה אלא יעדיף עוד שנה בפרטיזן.

מקווה שעזרתי :)

למעלה