***דראפט 2014 - עדכונים שוטפים ***

Executioner

New member
כנראה שלא באמת נדע מה הערך של הטרייד

עד שיקרו איתו עוד דברים כמו שפושקאש כתב.

אני מקווה שאתה צודק והם יבנו קבוצה סבירה, אני לא יכול לסבול קבוצות לא תחרותיות יותר.

Puskas

New member
אל תהיה תמים

אני בטוח שיש טרייד המשך.
המג'יק אני מאמין ישתמשו בבחירה 56 כדי להוסיף לחבילה כלשהי.
אפללו לדעתי לא נשאר בנאגטס, הם יגלגלו אותו הלאה עם פאריד אולי וינסו להשיג או בחירת דראפט גבוהה טופ 3 או בשביל לאב (הרי פאריד, אפללו והבחירה של הנאגטס בדראפט שוות את לאב בהחלט).
יהיה מעניין.

Executioner

New member
אבל אין להם באמת מה לתת

יש את ווצ'ביץ', נלסון...וזה בערך השחקנים שיש להם איזשהו ערך (ושל נלסון רק יורד).
אני יכול להבין את הזוית של דנבר, לא של אורלנדו.

pavelger

New member
שיקגו לא מתכוונים לקחת משכורות נוספות כרגע

עד שיתברר מה מלו עושה.

Chi Town

New member
אז כמובן שגם כאן הצוות של הבולס לא נחל הצלחה

היתה להם תוכנית מסודרת עם המג'יק, והניקס שהיתה אמורה להנחית את כרמלו, ואפללו.

אני מחכה לשלב שהם יתחילו להכנס ללחץ לעשות שטויות. כי הם לא הולכים לצאת עם כלום מהקיץ הזה,

רחמנות על האוהדים שהגיעו עם ציפיות כרמלו/לאב. אני רואה אותם ב #RealGm בוכים דם ..

pavelger

New member
אני יודע שאתה מאוד אנטי

אבל זה שהייתה שמועה אחת על אפללו והמרדף הידוע אחרי מלו לא אומר שזו הייתה התוכנית שלהם זו סתם המצאה של האוהדים, מספיק שפעם אחת הם פנו ושאלו את אורלנדו מה הם רוצים בשביל אפללו וזה דלף.
אני לא מנסה להגן על ההנהלה של שיקגו אבל ההיגיון שלך עקום.

Chi Town

New member
תבדוק שוב אם זאת היתה ההמצאה של האוהדים

ואנחנו נראה מי עקום בסוף הערב, ובתחילת העונה.

יש מטרות ברורות לקיץ הזה ע"פ סדר עדיפויות. אם אתה חושב שאתה יודע אותם יותר טוב ממני אני אשמח לשמוע.

שוט ..

GIOVANINI

New member
שיקגו כבר שנים מאכזבים "תודה" פקסון

אחד הGM הגרועים בהיסטוריה , אף מהלך אחד אפשר להגיד לזכותו

Or Amit

New member
טורונטו וממפיס קרובות לטרייד

טורונטו יקבלו את הבחירה ה-22 ויספגו את החוזה של טיישון פרינס (עונה אחרונה, 7.7 מיליון)
ממפיס יקבלו את ג'ון סאלמונס (אופציית קבוצה של 7 מיליון) והבחירה ה-37

Executioner

New member

rapgamer4ever

New member
אחלה טרייד של טורונטו

הם יספגו את פרינס המיותר לשנה אחת ועכשיו יוכלו לבחור שני שחקנים בסיבוב הראשון- מקום 20 ו-22.
מבחינת ממפיס זה טרייד כלכלי נטו, הם לא יממשו את אופציית הקבוצה על סלמונס וירדו מתחת לתקרה. אולי אפילו יחתימו אותו מחדש על חוזה נמוך יותר.

Executioner

New member
וזה מאוד הגיוני

אין לאורלנדו מה לתת תמורת בחירה מס' 1 בדראפט שכזה.

שמועה יותר סבירה: פילי נותנת את 3,10,32 לקאבס

בשביל #1 - אנדרו פאקינג וויגינס

מקור: אינסיידר של פילי: https://twitter.com/gonzoCSN/status/482269810584457216

זה לא חזק כמו ווג' [שמפרסם רק פצצות] אבל זה גם לא שמועה בRealGM. לדעתי זה די הרבה (במיוחד גם ה32 - חזירים!)... אבל תראו, אם וויגינס הוא ה-שחקן שלך.. המטרה מקדשת את האמצעים. בסופו של דבר עושים טנקינג וצוברים בחירות כדי להשיג את הסופרסטאר הזה... הערך של סופרסטאר בליגה הזאת עולה על זה של שני שחקנים טובים מאוד - כי למרות שזה קשה, אפשר למצוא שחקנים אחרים שיתנו תפוקה דומה, אבל סופרסטאר אתה צריך לקחת בדראפט או להיות הלייקרס..

אני עדיין חושב שקליבלנד מבלפים ולא יקחו את וויגינס ב#1... אבל נראה!

נצל"ש - מוק דראפט 2014

המוק המסורתי שלי, שנה רביעית ברציפות. תגיות: זה שוב יגמר בכישלון קובי לברון כרמלו דוראנט לאב טרייד לילה לבן וויגינס יוטיוב
נתתי לאישתי לשתות מיץ תפוזים, איט וורקס לייק אה צ'ארם, היא כבר ישנה. זה הזמן להתרכז בדראפט. שידור ישיר בערוץ הספורט החל מהשעה 2:30.

1) קליבלנד קאבלירס - אנדרו וויגינס [סמול פורוורד, 6-8, קנזס] - אני מהמר שקליבלנד תחזיק בבחירה שלה. יש הצעות, אבל זה נוגד את הפילוסופיה של הג'נרל מנג'ר דייויד גריפין. לפי הדיווחים, גריפין מעדיף את ג'אבארי פארקר, אבל לאור העובדה שהוא כנראה לא מעוניין לשחק בקליבלנד ושהבעלים דן גילברט מעדיף את וויגינס, זה יהיה וויגינס. דרך אגב, ממש לפני שנה - אביו של פארקר התקומם נגד ההחלטה של ESPN לדרג את וויגינס לפני בנו. חשבו שוויגינס ידחה את סיום הלימודים בתיכון, אך זה לא קרה, ואז כשנודע שהוא ייצא למכללות, ESPN עדכנו את הדירוג שלהם ומיקמו את וויגינס לפני פארקר. האם זה יקרה גם הפעם?

2) מילוואקי באקס - ג'אבארי פארקר [סמול פורוורד, 6-9, דיוק] - מילוואקי רוצה אותו, ולפי הדיווחים פארקר מעדיף לשחק במילוואקי על פני קליבלנד [יתכן שזה קשור לכך שהוא משיקאגו ומילוואקי זה מרחק של שעה וחצי נסיעה]. הוא מגיע מוכן יותר מוויגינס ואמור לשים את המספרים הנכונים כבר בהתחלה.

3) פילדלפיה סבנטי-סיקסרס - דנטה אקסום [פוינט גארד, 6-6, אוסטרליה] - פילדלפיה ניסתה להחליף בחירות עם קליבלנד במטרה לבחור את וויגינס. לפי הדיווחים, פילדלפיה היתה מוכנה לדבר עם קליבלנד ועם קבוצות אחרות על מייקל קרטר-וויליאמס, כך שקיימת אפשרות שהם יבחרו באקסום כדי להחליף את קרטר-וויליאמס, ואת קרטר-וויליאמס ימכרו במחיר גבוה עכשיו כשהוא מגיע אחרי עונה שבה זכה בתואר שחקן השנה הראשונה הטוב של העונה.

4) אורלנדו מג'יק - ארון גורדון [פאוור פורוורד, 6-9, אריזונה] - אורלנדו קיוותה לבחור את אקסום, הם באופן גלוי עקבו אחריו בחודשים האחרונים, וידוע שהוא חבר קרוב של מי שאמור להוביל את הפרנצ'ייז בשנים הבאות, ויקטור אולדיפו. אקסום עצמו אמר שהוא מעוניין לשחק באורלנדו. אני רואה את אורלנדו מדלגת על אמביד הפצוע והולכת על האתלט הכי טוב שישאר על הלוח.

5) יוטה ג'אז - מרקוס סמארט [שוטינג גארד, 6-3, אוקלהומה סטייט] - אחד השחקנים עם האפסייד הגבוה ביותר. היה חלק מקבוצה מוכשרת של אוקלהומה סטייט שלא הצליחה להגיע רחוק, אבל נחשב לשחקן שיכול להוביל פרנצ'ייז שנים קדימה. לפי הדיווחים, יוטה עקבה אחריו והוא אחד מהשחקנים האהובים עליה בדראפט.

6) בוסטון סלטיקס - נואה וונלה [פאוור פורוורד, 6-9, אינדיאנה] - הסלטיקס בבעיה - גם גורדון וגם סמארט לא על הלוח, אולי שני השחקנים שהיו הראשונים ברשימת הקבוצה [וגם בפער גדול מהשאר]. קשה לדעת מה בוסטון תעשה פה, אבל אני מניח שזה לא יהיה אמביד.

7) לוס אנג'לס לייקרס - ג'וליוס רנדל [פאוור פורוורד, 6-9, קנטאקי] - בניגוד לשמועות, אני לא רואה את הלייקרס בוחרים באמביד. הקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה חזרה של אמביד [לכל המוקדם] בדצמבר, היא צריכה שחקן שיכנס לרוטציה עכשיו וייצר נקודות. בהנחה שניק יאנג חוזר, הם יצטרכו לנצל את הבחירה הזו עבור שחקן פנים עם נוכחות. רנדל מגיע מהפיינליסטית קנטאקי שבה הוא היה השחקן המוביל, הוא מוכן ל-NBA, ובדומה לפארקר אמור להתחיל את העונה חזק.

8) סקרמנטו קינגס - ג'ואל אמביד [סנטר, 7-0, קנזס] - הייתי יכול לדרדר את אמביד גם מחוץ לטופ 10, אבל קבוצה בבנייה כמו סקרמנטו, שכנראה לא תשיג את לאב בטרייד [ולכן בכלל לא - הוא לא יצטרף כשחקן חופשי], צריכה להמר ולקחת סיכון על אמביד. סקרמנטו תנסה לנצל את הבעלים השותף שאקיל אוניל, כדי לעבוד עם אמביד כפי שעשתה בקיץ עם דמרקוס קאזינס.

9) שארלוט הורנטס - דאג מקדרמוט [סמול פורוורד, 6-8, קרייטון] - אחד מהקלעים הטובים בתולדות המכללות [סיים חמישי בטבלת כל הזמנים - השחקן השמיני בהיסטוריה שחוצה את רף ה-3,000 נק']. ראיתי אותו הרבה העונה, אחד משלושת השחקנים האהובים עליי במכללות, חיכיתי למשחקים של קרייטון רק בשבילו. לא בכל יום נתקלים בקלעי בגובה כזה, זכה גם להשוואות ללארי בירד. שארלוט זה המקום בשבילו כדי להוביל. אני רואה אותו מועמד לתואר ה'רוקי' של העונה. #ג'אמפ_און_דה_הייפ_טריין.

10) פילדלפיה סבנטי - סיקסרס - רודני הוד [סמול פורוורד, 6-8, דיוק] - אם לא אנדרו וויגינס או ג'אבארי פארקר, אז רודני הוד הוא גם פתרון. סטרצ' פורוורד, מגיע מתכנית כדורסל טובה, נתן עונה דומיננטית ממש משום מקום, אף אחד לא ציפה. לפי הדיווחים, פילדלפיה דיברה על תדאוס יאנג בשיחות עם קליבלנד על הבחירה הראשונה. הבחירה הזו תאפשר להם להמשיך לדבר על יאנג גם אחרי הדראפט.

11) דנבר נאגטס - גארי האריס [ שוטינג גארד, 6-4, מישיגן סטייט] - שחקן קבוצתי, סקורר טוב, היה חלק מה'ביג טרי' של מישיגן סטייט. התמודד בעונה האחרונה עם הרבה פציעות הולכות וחוזרות ומהסיבה הזו בלבד אני רואה אותו מדרדר אל מחוץ לטופ 10.

12) אורלנדו מג'יק - אלפריד פייטון [פוינט גארד, 6-4, לואיזיאנה-לאפאייט] - זה היה אמור להיות אקסום, אבל מאחר שהוא לא יפול לידיים של אורלנדו, הם יבחרו רכז אחר.

13) מינסוטה טימברוולבס - דאריו סאריץ' [פאוור פורוורד, 6-10, קרואטיה] - סאריץ' לא צפוי להגיע ל-NBA בעונה הקרובה לאחר שחתם על חוזה עם פילזן, אבל יתכן שיגיע לאחר העונה השניה בחוזה. מינסוטה יכולה לנצל את הבחירה הזו כדי להתחיל לבנות את הקבוצה שאחרי עידן לאב.

14) פיניקס סאנס - זאק לאבין [פוינט גארד, 6-6, UCLA] - שחקן שהיה יחסית אלמוני בתחילת העונה, אבל אוהבים את היכולת האתלטית שלו ואת הסייז שהוא מביא איתו לעמדת הרכז.

15) אטלנטה הוקס - ניק סטאוסקס [שוטינג גארד, 6-6, מישיגן] - סקנד גארד קלעי, בנוי טוב, מגיע אחרי עונה דומיננטית כאחד מהשחקנים הבולטים במכללות.

16) שיקאגו בולס - יוסוף נרקיץ' [סנטר, 6-11, בוסניה והרצגובינה] - מתאים לשיקאגו לקחת שחקן אירופי אלמוני שבסוף ישאר באירופה כמה שנים טובות ויגיע כשהוא בן 45 ובלי ברכיים.

17) בוסטון סלטיקס - שאבאז נאפייר [פוינט גארד, 6-0, קונטיקט] - 'טווינר' וזו הסיבה היחידה שהוא מדורג כל כך נמוך. שחקן שהוביל תכנית כדורסל מצליחה במשך 4 עונות, כולל 2 זכיות באליפות. היה נאמן לקונטיקט, למרות שהוענשה ונמנע ממנה לשחק בטורניר ה-NCAA. גדל באזור בוסטון.

18) פיניקס סאנס - טי.ג'יי וורן [סמול פורוורד, 6-8, צפון קרוליינה סטייט] - אחד מהסקוררים המובילים במכללות. שחקן מוכן לליגה, אמור להיות שחקן מרכזי בפיניקס בעונה הבאה.

19) שיקאגו בולס - קייל אנדרסון [פוינט גארד, 6-9, UCLA] - השחקן האהוב עליי במכללות בשנתיים האחרונות. כתבתי עליו הרבה, מה עוד יש לומר? בלי קשר לרוז, הרבה אנשים רואים את אנדרסון בתור רכז מחליף בט.א. הוא נתן עונת פריצה ב-UCLA, מבחינתי אחד משלושת השחקנים המובילים העונה במכללות. סובל מליקויים רבים במשחק שלו, יצטרך לעבוד קשה כדי להרוויח מעמד של שחקן מוביל.

20) טורונטו ראפטורס - ג'יימס יאנג [שוטינג גארד, 6-6 קאנטקי] - סקורר אדיר, גוף טוב לעמדת הסקנד גארד, מגיע מתכנית כדורסל איכותית, בחור יציב.

21) אוקלהומה סיטי ת'אנדר - אדריאן פיין [פאוור פורוורד, 6-10, פלורידה] - שיחק כסנטר, אבל ב-NBA זה לא יעבוד. תקוע בין עמדות, אני לא בטוח שיש לו עבודת רגליים מספיק טובה כדי להתמודד עם פורוורדים, אבל מגיע עם טווח בינוני וארוך מוכן, מספיק טוב כדי להשתלב כשחקן רוטציה בקונטנדרית.

22) ממפיס גריזליז - ג'ורדן אדאמס [שוטינג גארד, 6-5, UCLA] - שחקן שלישי מ-UCLA שנבחר בסיבוב הראשון, יכול היה להיבחר מוקדם יותר אם לא בדראפט כל כך עמוק. התחיל את העונה טוב, אבל לקראת הסוף איבד מעט מהקליעה שלו. במשחקים שצפיתי בו הוא הרבה להזכיר לי את דווין וויד בגירסה הצעירה שלו, רק עם יכולת קליעה.

23) יוטה ג'אז - גלן רובינסון השלישי [סמול פורוורד, 6-7, מישיגן] - עדיין לא הצליח להוכיח את עצמו כמי ששייך לרמה הגבוהה ביותר. יוטה החליטה להציע לגורדון הייוורד הארכת חוזה, כך שרובינסון יבוא על תקן של שחקן רוטציה.

24) שארלוט הורנטס - טיילר הניס [פוינט גארד, 6-2, סירקיוז] - בהיעדר ביג מן ראוי על הלוח, שארלוט תלך על השחקן עם האפסייד הכי טוב שישאר.

25) יוסטון רוקטס - פי.ג'יי הירסטון [שוטינג גארד, 6-5, ליגת הפיתוח] - סולק לפני פתיחת העונה שעברה ממכללת צפון קרוליינה, עבר לשחק בליגת הפיתוח שם היה דומיננטי והחזיר את האמון בו של הסקאוטרים. סקורר מהספסל לקבוצה כמו יוסטון שצריכה את זה.

26) מיאמי היט - מרקל בראון [שוטינג גארד, 6-4, אוקלהומה סטייט] - אתלט אדיר, סקנד גארד שיכול גם להוביל כדור, יוכל להתפתח לסופר-סאב שמוריד עומס מהברכיים של וויד.

27) פיניקס סאנס - ניק ג'ונסון [שוטינג גארד, 6-3, אריזונה] - עוד אתלט טוב מהקבוצה הדומיננטית של אריזונה. לא יצטרך לנסוע רחוק, נמצא מרחק שעה וחצי נסיעה מהאוניברסיטה לקבוצתו החדשה.

28) לוס אנג'לס קליפרס - ג'יימס מייקל מקאדו [

נצל"ש - מוק דראפט 2014 - המשך

28) לוס אנג'לס קליפרס - ג'יימס מייקל מקאדו [פאוור פורוורד, 6-9, צפון קרוליינה] - מגיע אחרי קריירת מכללות פושרת. לא הצליח להוביל את צפון קרוליינה למרות שקיבל יותר מהזדמנות אחת לעשות את זה. עדיין מחזיק באפסייד מסוים, לקבוצה קונטנדרית הוא יכול להתאים.

29) אוקלהומה סיטי ת'אנדר - ג'וני אובריינט השלישי [פאוור פורוורד, 6-8, לואיזיאנה סטייט] - מפעם לפעם לואיזיאנה סטייט מייצרת פרוספקט ל-NBA. אובריינט שחקן שכתבתי עליו הרבה פה בפורום. עשה קריירת מכללות טובה, שם מספרים טובים, אבל מגיע מרקע לא מספיק חזק. קבוצה כמו אוקלהומה סיטי זה המקום שלו.

30) סן אנטוניו ספרס - קלינט קאפלה [פאוור פורוורד, 6-11, שוויץ] - סן אנטוניו חייבת לבחור את האירופאי שלה. מגיע משאלון הצרפתית, בית חממה לגידול כשרונות. הפיינלס MVP הבא?

השידור עומד להתחיל בערוץ הספורט

זה הזמן לשים על מיוט וליהנות מערב של החלטות משנות משחק.

וויגינס או פארקר? מי יבחר ראשון.
והאם ההשוואה הזו תלווה אותנו עד לנאומי היכל התהילה של השניים?

והאם אדם סילבר יפשל בדראפט הראשון שלו? "ועם הבחירה הראשונה....סבתא שלי בוחרת את שמחה ריגר. בוא אלינו שמחה, בוא, פשוט בוא, אתה הבחירה, you win baby, you win".

והאם מייקל ג'ורדן *ימשיך* לפשל או שהלילה הסטריק ייעצר?

אדם סילבר נראה כמו אדם

שאתה רוצה לשנוא אותו, אבל פשוט אין לך כח, אז אתה אוהב אותו.

אני לא מבין את הבוז של האוהדים, למה להיות ברברים, מה זה פה, מגרש כדורגל? מה זה הפאבלות של בראזיל?

למעלה