דעתכם בבקשה

Tultul90

New member
לדעתי אני אצא לפסק זמן ממך

כי זה מה שאמרת שאתה רוצה עכשיו ממני אחרי שאני אומרת לך כמה קשה לי ורוצה את התמיכה שלך והבנה

chenby

New member
תלמד להבא

במקום לענות - מיד לשאול - וואי, אם היית במקומו, מה היית עושה? או אז אתה אומר, וואלה צודקת. זהו. אחר כך ספר לה על הקיזוז ושהפועל לקחה אליפות עם כוכבית ותשאל אותה למי את חושבת שמגיעה האליפות? זהו . אין דרמה אין כלום. :)

Survivor Man

New member
לא מבין למה אני צריך לפחד מהבחורה שלי

לחשוב פעמיים לפני שאני אומר מהו, לצנזר דעות, להתרפס. כמו שלה יש זכות מלאה להתבטא, ואני לא מנתח כל פיפס שהיא מוציאה, אני מאמין שגם לי, ואני לא מוכן לוותר על זה גם על חשבון ריבים ואיומים על פרידה.

chenby

New member
חשבתי

שאם אתה רוצה שחברה שלך תהיה קלילה זה מפני שאתה קליל.. טייק איט איזי! ושבוע מצויין

Tultul90

New member
לא איימתי עלייך על פרידה

ואני לא אומרת לך לחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו פשוט הבנתי שכנראה הבן אדם שאני נמצאת איתו עכשיו,הוא לא אותו אחד שהכרתי בהתחלה והוא כבר לא אוהב אותי כמו אז ואתה כן כל הזמן מנתח אותי ושופט אותי על כל פיפס ואם אתה לא רואה את זה ,אז משהו אצלך לא בסדר

chenby

New member
חבל

שבגלל סרט בדיוני שמישהו כתב, את נכנסת לכאלו מסקנות על החבר שלך. את מדברת על סיפור שראית, שאלת מה הוא חושב, הכנסת אותו למלכודת. אין לסרט שום קשר למערכת יחסים המציאותית שלך. ואם זה יגמר בגלל זה אזיי הבעייה היא רק שלך. הכל נורא דרמטי בגיל הזה וזה מובן אבל בואי אני אשאל אותך משהו , יש לך חבר ואתם אוהבים והכל יופי, למה שתפסיקי לשכב איתו? ואם שנה לא תשכבו אז את עושה חן מבחנים? את מצפה שהוא יהיה שמח וטוב לבב? מה רצית לשמוע?

1Shir

New member
למה שלא תגיד לה

"מותק, אני מבטיח לא לבגוד בך לעולם, ואם חו"ח הקשר שלנו יגיע אי פעם למצב שבו כן יתכן שאבגוד בך, אתריע בפניך מראש"? וזהו, סגרתם עניין.

Survivor Man

New member
אמרתי לה הרבה פעמים

היא כנראה שומעת רק את מה שהחרדות שלה משדרות שלה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה תשובה בשביל החברה שלך:

תקשיבי - החבר שלך הוא צרוף רע במיוחד של חוסר אינטליגנציה, חוסר נדיבות, עקשנות וצרות מוחין. בנוסף לכך הוא גם חסר ביטחון וקטנוני. במקום להתווכח איתו על שטויות, חפשי לך מישהו שפחות מאוהב בעצמו ועסוק באגו שלו.

Survivor Man

New member
הגעת למסקנות מרחיקות לכת...

לא מבין איך כשיש לך כזה קוצר ראייה.

גארוטה

New member
אתה פה מסיבה אחת ויחידה

ולא זו שאתה טוען בעקשנות שיש צודק יותר או פחות אלא שיש צודק אחד וזה, כמה מפתיע, אתה. החברה שלך צריכה ללמוד לקחת דברים בפרופורציה, החברה שלך צריכה ללמוד לא לעשות סרט מכל שטות, החברה שלך תצא מכל ויכוח כזה עם קצת יותר נסיון כי מי שילמד אותה איך עושים את זה זה אתה. כל כך הרבה חוסר כבוד לה ולדעותיה שלא מפתיע שככה היא מגיבה. כמה אתה טועה אם אתה באמת חושב שהויכוחים האלה אינם השלכה של היחסים ביניכם, אבל זה בהחלט סביר שזה מה שתחשוב, גם כי אתה נורא חכם וצודק ויודע הכי טוב וגם כי אתה כל כך צעיר. אתם בסך הכל נמצאים במצב שעובר כמעט על כל זוג,משחקי כח, מי יכופף לשני את היד ומי יהיה בעל הדיעה. קשה להאמין שתפנים משהו ממה שניסו לומר לך כאן כשהראש שלך בעננים והרגליים באויר...

Tultul90

New member
את צודקת

אבל בטח שהוא יפנים הרבה ממה שאמרו לו כאן כי כל מה שעשו כאן זה רק לרדת עליי ועל הדעות שלי ועל מי שאני אז הוא יצא מזה עכשיו שמן הסתם שוב,הוא הצודק ויודע הכל ואני שוב לא צודקת ואשמה ,במקום שיבין מאיפה זה בא ויגיד לי על ההתחלה שהוא לא היה בוגד בי ,במקום להצהיר שהוא היה מבין מישהו שהיה בוגד באישתו כל עוד הם נשואים בגלל שהיא לא רוצה "לתת" לו הייתי מבינה יותר ולא מקבלת את זה ככה . אני יודעת שאני מגזימה לפעמים ורגישה מידיי אבל אני גם יודעת מי אני ,מה אני מרגישה ,שאני לא מפגרת ויודעת מה זה מוסר אנושי קצת וצדק שדברים כן יכולים להיות הרבה יותר פשוטים ממה שעושים אותם ובשביל סקס כנראה שגבר אמיתי יצתרך לעשות הקרבות ולא להיות פחדן ולהמשיך בנוחיות חיים מאושרים על ילדים ולזיין בחורות אקראיות מהצד.

תגידי

אם את כבר בעניין של תסריטים צדקניים והיפוטטיים. הינה לך 2: משך כמה שנים אחרונות האישה נמצאת בתחושה הולכת ומצטברת בצדק המוחלט שלה, והיא בטוחה בטוחה שהוא ממש לא בסדר, והיא רוצה להראות לו מה זה, עד שילמד/יבין. נגיד היא חולמת על בית ענק, ועל אוטו מגניב, והוא לא נאה לו לעבוד שעות נוספות ולקרוע את התחת בשלוש עבודות כדי לממש את 'התוכניות הזוגיות'. הוא בזרימה שלו, חוזר בחמש, ומפריע לה עם הילדים. 'בגללו' הם תקועים כבר ארבע שנים בדירה שכורה וממש 'לא מתקדמים לשום מקום'! היא כל כך כועסת עליו שהיא אפילו לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלו, שלא לדבר על לשכב איתו. היא מחמיצה מיום ליום, החיים עוברים לה מול העיניים, השנים הכי יפות שלה היא מבזבזת על הדרק הזה!!! בתקופה האחרונה היא מלאה סיבות שונות ומשונות להתחמק, וכבר כמה חודשים הוא מיובש כמו הנגב השכון. הוא אוהב את הילדים שלו, הם קשורים אליו בכל נימי נשמתם, הוא לא מבין מה היא רוצה מהחיים שלו, ורק מרגיש שהיא שונאת אותו מיום ליום יותר ויותר. האם לדעתך הרגישה והמוסרית הוא צריך להמשיך להתייבש כי מישהי שהוא בחר לאישה, שנתוני הפתיחה שלו ידועים לה, החליטה 'להעניש' אותו על אי מימוש הציפיות או הפנטזיות שלה, לעשות לו תרגיל חינוכי שכזה? בנוסח נתניהו קדנציה א' - יתן - יקבל? האם לדעתך יהיה זה צודק שהוא ישלם פעמיים - פעם אחת להמשיך להתייבש כאקט של הקרבה על מזבח עקרון הנאמנות, בזמן שהיא בוגדת בחוזה לספק את צרכיו, ופעם שני להתגרש ולוותר על היומיום עם הילדים האהובים שאוהבים וצריכים אותו רק כדי לא לבגוד בה? והינה לך מקרה היפוטטי מס' 2, לבחינת שריר הצדק בשעות הפנאי: האישה מתמודדת עם מחלה ממושכת שמונעת ממנה לקיים יחסי מין מזה חודשים ארוכים. על הבעל האוהב מופעל לחץ מתמשך לתפקד לעילא פן לא יעוף ממקום עבודתו, ובמקביל גם לסעוד את אישתו. הוא עומד לצידה בכל עת, משלים אחר-כך שעות עבודה מוחסרות כדי שיוכל להמשיך לפרנס את המשפחה, מלווה אותה רגשית במחלתה, תומך, עוזר וכו' וכו'. הוא מסור, הוא איתה במאה אחוז, אבל כעבור כמה חודשים כאלה של אטרף הוא מוצא את עצמו ברגע קשה של הרעלת זרע. הוא מבין שמקריב באופן חד צדדי חודשים על גבי חודשים, וצרכיו מבוטלים. הוא כבר נגנב, הוא אדם מיני בסך הכל, והוא גם בן אדם. הוא לא מעלה בדעתו לשאול את אישתו מה דעתה. היא במצב רגשי רגיש, הוא לא רוצה לערער אותה ולגרום למצוקה בקרבה. האם גם במצב הזה הוא צריך להמשיך 'לשמור אימונים' ולשלם את מלוא המחיר? להרע עם עצמו ולזרום באופן טוטלי ומוחלט עם ההתנזרות? אל תמהרי עם המסקנות. קחי לך את הזמן. רצוי כמה וכמה שנים טובות
שפע אושר.

נומלה

New member
תגידי יש לך ילדים?

את לא יודעת שכאשר הם רבים הדבר האחרון שהורים צריכים לעשות זה להכנס ולנסות למצוא מי צודק? יש כאן שני ילדים שרבים ביחד. למה להכנס ביניהם? מוטב לשלוח אותם לחדר להרגע.

Survivor Man

New member
אני פה רק מסיבה אחת,

להראות לה ש: א. יש עוד אנשים שחושבים כמוני, והדעה שלי היא לא כזו נוראית כמו שהיא חשבה, במיוחד כשבהרתי שאני עצמי לא הייתי בוגד. ב. גם אלה שלא חושבים כמוני, מסכימים איתי שתגובתה הייתה מוגזמת. ג. מתוך תקווה שאם אני לא הצלחתי לשכנע אותה שהיא עושה מהומה מום דבר, אולי אנשים אחרים כן. בואי תסבירי לי איך איזה וויכוח מטופש על אם זה נכון לבגוד במצב שהוצג באיזה תסריט הוליוודי, יכול להשפיע על היחסים שלנו אם אנחנו אפילו לא מתקרבים לשם, וכשאמרתי שגם במצב כזה לא הייתי בוגד? אין פה צודק ולא צודק, רק שאלתי אם התגובה הייתה פרופרציונלית לדעה שלי, זה הכל.

seeyou

New member
Survivor Man זה רק כינוי-במציאות אתה לא

לדעתי בזוגיות מכול סוג יש לנהוג בתבונה על פי המשפט:על טעם ועל ריח אין להתוכח ה"דיון" לדעתי לא כול כך חשוב מי צודק ואם תוכל לזכות בנקודות
אצלה תוכל אפילו להצדיק אותה-לא עולה לך כסף יוסי נ.ב ברור שכאשר הסקס מפסיק בגלל צד אחד הצד השני צריך למצוא תחליפים "מקובלים"
בהתחשב על רגישות הצד השני

Survivor Man

New member
זה לא העניין של מי צודק בכלל

ככה מגיבים על דעה באיזה וויכוח מטומטם שלא קשור אלינו בכלל?

למעלה