דעתכם בבקשה

Survivor Man

New member
דעתכם בבקשה ../images/Emo101.gif

חברה שלי סיפרה לי על סרט (שכחתי את שמו) שבו זוג נשוי חי באושר ועושר עד הרגע שהאישה מפסיקה לקיים יחסי מין עם בעלה. מאותה נקודה הוא מסתכל על בחורות, מפנטז עליהן ומרגיש פחות מאושר והרבה פחות רגוע. משם התפתח ויכוח עם חברה שלי כשאמרתי לה שאם הייתי מכיר מישהו במצבו של אותו בחור הייתי יכול להבין אותו אם הוא היה הולך לבגוד בה. הוספתי שאם שיחות וטיפול זוגי לא יעזרו אז יש שתי אופציות: גירושים (שיפגעו בילדים) או בגידה, ולמרות שאני מעדיף את הפרידה, אני לא הייתי שופט אותו אם הוא היה בוגד בה. ברגע שאמרתי אתזה היא תקפה אותי על כך שבעצם אני מצדיק אותו וחושב שזה "בסדר", וטענה שזה מראה "איזה סוג בן-אדם אתה", למרות שהבהרתי לה שבמצב הזה הייתי מעדיף להתגרש. מאז אותה שיחה היא לא מדברת איתי ואפילו רמזה שאם אני לא אשנה את דעתי היא תיפרד ממני. אמרתי לה שיש הבדל בין להבין ולא לשפוט לבין לחשוב שזה בסדר. אני לא חושב שזה בסדר לבגוד כשאתה לא מקבל סקס מאשתך, ויחד עם זאת מישהו שכן עושה אתזה, אולי מפחד להתגרש בגלל הפגיעה בילדים, בגלל המזונות שאולי יצטרך לשלם, בגלל שהוא כן אוהב את אשתו אבל לא יכול בלי סקס. לכן אני לא חושב שבמצב כזה הייתי שופט אותו. זאת בניגוד למצב שבו הוא היה בוגד בה למרות שהיחסים ביניהם תקינים, במצב כזה אני בדעה נחרצת שהבחור מנוול. מה דעתכם, הדעה שלי מצדיקה את הדרמה והריב שחברה שלי יצרה?

אוי, אתה

כל כך, כל כך מזכיר לי את ישראל עם החברה הזאת שיש לה PMS, תורכיה. גם ישראל בקטע נורא חמוד כזה, חושבת שזה ממש מנוול לפגוע במישהו כשהכל סבבה אגוזים, לבוא ככה מאחורי הגב בקטע מסריח והרסני, אבל כשכבר פוגעים בה ומשבשים לה את אורחות החיים, היא חושבת שזה הרע במיעוטו לדפוק בקטנה. לא מתוך כיף, יעני, אלא כצורך קיומי. ותורכיה פתאום מתהפכת על זה, וממש עשה מזה סרט <שגם אני כבר לא יודעת מה שמו>. ואפשר לחשוב שהיא לא עושה את הכורדים והארמנים שלה בסתר, יא צדקנית. בקיצור, גם בסרט שלך זה בסך הכל התקף כוסית. בהחלט לא נעים, אבל היא צריכה להיות הזויה לגמרי לנתק ממך יחסים בגלל זה. והעיקר והעיקר? - לא ל-פ-ח-ד כ ל ל

עכשיו זה רק

עניין של זמן עד שהיא תרד מהעץ. ושם המשחק החדש הוא "מי ממצמץ ראשון" אסור לך בתכלית האיסור למצמץ ראשון, ואל דאגה אם תפגין קור רוח ותחושה גוברת של צדק, זה יסייע לה לקבל שכל. לכשתרד, תאמר לה "שלנו, אבל, זה לעולם, לעולם לא יקרה מאמי, כי את הרי תמיד תמיד תתני לי, נכון?!", ותפרק לה את הצורה המתוקה שלה לאות סיום המשבר. שפע אושר.

Survivor Man

New member
הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

הרבה אמרו לי פשוט לוותר ולהגיד שהיא צודקת, הבעיה היא שסצינות כאלה קורות יותר מדי פעמים, וחשוב שהיא תלמד לנהל גם דיון תיאורתי בלי לקחת דברים בצורה אישית מדי. ואגב עצם הפנייה לפורום היא בשביל שתראה ותלמד שגם אם לפעמים נראה לה שהיא הכי צודקת בעולם, לא הכל שחור ולבן בעולמנו.

וואי, וואי, וואי, חכה, חכה

לך תכין ת'מזוודות, מה יהיה לך אחרי שהיא תקרא שנינו אותה כוסית ולא הגנת על כבודה!!! אם הצחקתי אותך, אתה כנראה מדגם פודל, עבור מיד לאסטרטגית מילוט של אייסמן, ובפעם הבאה אל תשתהה לעבור לדום מתוח ולחזור שלוש פעמי על פיזמון "כן, הו יישות הנעלה!"

Tultul90

New member
אני שמחה שזה גם מצחיק אותך

ואתה קורא לעצמך חבר שלי ,איך אתם מסוגלים להיות כאלו אכזריים וציניים שחורים לגביי רגשות של אנשים ,אני מקווה שפעם את תרדי מהעץ שלך מתישהו

YYY

שואה גרעינית תעשי לו, אל'תוותרי!!! העם מאחוריך
נ.ב רוצה רובה צבע לרסס על כולם? יהיה פחות שחור. בעצם גם ככה כבר די צבעוני.
כבר אמרתי?

אני באמת מצטערת

שלקחתי לך את החותמת. העניין נראה בהול דחוף
אייסמן - קריאת שווא, לא מדובר ב GB.

niva99

New member
דעתי סיל וו פלה

קצת טיפשי להרוס יחסים בגלל סרט. אז אם יש תק' יובש - סימן שיש דברים בגו. במקום לברר את הפרטים לאשורם - לבגוד ? לפרק משפחה? אין איזה שהם צעדים מקדימים של בירור לפני שמשתמשים ב"נשק יום הדין" ?

Survivor Man

New member
אני אמרתי שאני יכול להבין אם אחרי נסיונות

לפתור את העניין בשדיבורים וטיפול זוגי, שום דבר לא עוזר. אני לא מצדיק מישהו שבוחר לבגוד במקום להתגרש, אבל גם לא שופט אותו כי להתגרש זה לא גם לא מצב כ"כ נעים.

סרטים? זה התחום שלי !

חברה שלך ראתה יותר מידי סרטים של דיסני וחושבת שככה נראים החיים. עכשיו במקרה (דווקא בסרט) יצא לה לראות משהו שקצת יותר דומה לחיים האמיתיים. מה שאתה צריך לעשות זה להפסיק לאפשר לה לצפות בסרטים כי זה מכניס אותה לסרטים...

Survivor Man

New member
שמח שזה מבדר אתכם

אבל אני אכלתי את הסרטים שלה כל היום, וזה סרט ממש רע

Tultul90

New member
אני לא יודעת מי את חושבת שאת וכמה את יודעת

הבדיחות שלך לא מצחיקות אף אחד וההומור המגעיל שלך שווה לתחת זה שאני כנראה בן אדם יותר מידיי טוב ,זה לא אומר שאת צריכה לזרוק את כל תיסוכליי החיים שלך על היחסים שלנו ,לכי תמצאי מישהו אחר למכור לו הומור שחור ירוד ואת הסרטים שלך

למעלה