דני איינג' אידיוט

billc

New member
דרך אגב אולי פילי בעונה הבאה סוף סוף יהיו תחרותיים, צריך

לזכור שגם סימונס ישחק ביחד עם אמביד ועם פולץ , יהיה מעניין

rapgamer4ever

New member
שניהם שחקנים מצוינים שיכולים לשחק במספר עמדות

לא רואה בזה בעיה. נניח טרייד של בחירה 3+קראודר תמורת ג'ימי באטלר.
ההרכב הכי טוב של בוסטון יהיה אייזיאה-בראדלי-באטלר-היוורד-הורפורד.
אין להם סטרץ' 4 טיפוסי אבל שלושה שחקני פרימטר טובים בריבאונד שיצטרכו להיות מחויבים לתחום כדי שזה יעבוד.
שחקני הפוסט הכי טובים בליגה כיום הם פרימטר- לברון, דוראנט, קוואי. באטלר הוא השומר הטבעי עליהם בכל מקרה.
התקפית זה יהיה הרכב פנטסטי.

זה הרכב טוב הבעיה המרכזית שלו ושל כל מי שמנסה להתחרות

עם גולדן סטייט שהוא לכל היותר גולדן סטייט לעניים וגולדן סטייט לעניים לא תנצח את גולדן סטייט.

rapgamer4ever

New member
אף אחת לא תהיה פייבוריטית מול גולדן בשנים הקרובות

זה לא אומר שגולדן לעולם לא תפסיד בשנים הקרובות. לפעמים קורים דברים- פציעות, שינויים בסגל, כושר ירוד מצד אחד או יוצא דופן מהצד השני.
גולדן הייתה הקבוצה הכי טובה בליגה בכל אחת מ-3 השנים האחרונות ואכן היא לקחה 2 אליפויות, אבל אליפות אחת היא לא לקחה. סביר שהיא תוסיף אליפויות בשנים הקרובות, אבל גם יהיו אליפויות שהיא תשמיט.

זה בהקשר של מה שאמרת. אפשר להוסיף שאם בוסטון תצליח להדיח את לברון ממלכות המזרח זה כבר יהיה הישג יפה, אפילו אם לא יסתיים באליפות.

ברור

אבל הסיכוי שבוסטון דווקא תהיה זו שתצליח מנטלית לנצח את גולדן סטייט הוא קטן לצערי. הם חסרי נסיון, לא ותיקים וכו'.

rapgamer4ever

New member
לדעתי בוסטון בהרכב כזה תהיה השלישית בטיבה בליגה

אולי תנוע לכיוון השנייה בטיבה כתלות ביכולת של לברון להישאר השחקן הטוב בעולם.
הדרך היחידה לצבור ניסיון בשלבי הפלייאוף המאוחרים הוא להגיע לשם

rapgamer4ever

New member
לא חושב שבפער

אולסטאר וחצי (או יותר נכון- שני אולסטארים מינוס קראודר) יכולים לשים את בוסטון בלבל של קליבלנד במידה והם משתלבים בקבוצה כמו שצריך.
בראדלי מהשומרים הטובים בליגה על קיירי, באטלר מהשומרים הטובים בליגה על לברון. קליבלנד פייבוריטית כי אנחנו יודעים כמה היא טובה אבל בוסטון מחוזקת בהיוורד ובאטלר לדעתי יכולה להסתכל לקאבס בעיניים.

הכל שאלה של ירידה ביכולת של לברון. כל עוד אין כזו הוא מצליח

בשנים האחרונות להעביר להילוך פלייאוף שמשאיר אבק ליריבים.

rapgamer4ever

New member
זו פרשנות קצת שטחית לא?

לברון משאיר אבק לקבוצות המזרח שהן הרבה פחות חזקות.
בגמר הוא הרבה פעמים אוכל אבק מקבוצות טובות יותר.

עובדה שיש מענה להילוך הפלייאוף של לברון. כשהקבוצה שעומדת מולו טובה מספיק. הטיעון שלברון משאיר אבק לקבוצות נחותות לא רלוונטי כשהוא פוגש קבוצה שאינה נחותה.

יותר מורכב מזה

מאז שהוא פתר את הבעיות המנטליות, לברון הפסיד לקבוצות שנמצאות רמה אחת מעל הקבוצה שלו (ספרס, ווריורס כשקאבס היו פצועים, ווריורס השנה). אני חושב שזו הגדולה שלו - כרגע מבחינת היכולת שלו לסחוב את הקבוצה שלו הן ביכולות והן מבחינה מנטלית הוא עושה דברים ג'ורדניים. אני לא חושב שבוסטון יצליחו להגיע לרמה שנדרשת כדי לנצח אותו. אם הם יסתכלו לו בעיניים אז הוא ינצח.

rapgamer4ever

New member
לדעתי אתה מקנה משקל רב מדי לזריקה בודדת

של ריי אלן שכמו שהיא נכנסה הייתה יכולה לצאת ולשנות את כל התיאוריה הזאת... אבל בסדר.
לברון ימשיך להיות שחקן מדהים בשנים הקרובות אבל יכולות ג'ורדניות לא נמשכות לנצח. בפלייאוף הקרוב הוא כבר יהיה בן 33 וחצי, לא כזה באנקר בעיני להסתמך על יכולת ג'ורדנית מצדו. כששתי קבוצות ברמה דומה נפגשות אי אפשר לדעת מראש את זהות המנצחת.

באנקר הוא לא

צריך לחכות ולראות. יכולות ג'ורדניות של ג'ורדן נמשכו עד גיל 36.

בוא נגיד שאני שאם אני צריך להמר במפגש הראשון על מי מנצחת - הקבוצה שהיתה בשלושה גמרים בשנים האחרונות ויש לה אליפות אחת או קבוצה חדשה שבה לאף אחד אין נסיון פלייאוף, ברור לי את מי אני לוקוח

rapgamer4ever

New member
גם אני מהמר על קליבלנד במפגש הראשון

1. זה לא מבטיח שקליבלנד תנצח.
2. בוסטון יכולה לסדר מפגש שני, שלישי ורביעי. השלד שלה נכנס לשיא הקריירה.

לגבי הותק של ג'ורדן- הוא פרש בגיל 35 עם שנה וחצי הפסקה באמצע. באותו שלב היו מאחוריו 36,000 דקות בליגה. לברון כבר היום עם 41,000, כך שאם הוא ימשיך ביכולת הזאת עד גיל 35 זה יהיה הרבה יותר יוצא דופן. למעשה לא קיים שחקן בהיסטוריה של הליגה שחצה את רף ה-40K דקות מבלי שחווה ירידה מסוימת ביכולת. אפילו לקארים זה קרה באזור הזה של 42K. הוא המשיך להיות שחקן עלית אבל כבר מעבר לשיא.

כתבתי שהכל תלוי ביכולת של לברון...

1.שום דבר לא *מבטיח* שמישהו ינצח מישהו אחר, אנחנו כותבים הערכות. לברון יכול להפצע והעונה של קליבלנד תחוסל
2. נכון.

rapgamer4ever

New member
נדמה שאתה לא עושה הבחנה בין הערכה של 60% להערכה של 90%

אלא מתייחס לשני המקרים בסוג של שוויון נפש ואמירה ש"גם ככה קליבלנד פייבוריטית".

fatnoam

Active member
מאוד מסכים, בשביל להתחרות בגולדן

צריך לשחק בשיטה לא שלהם, ולהציג משהו שאין להם תשובה טובה אליו.
&nbsp
לנסות לבנות מיני גולדן ולקוות שתומאס יהיה יותר טוב מקארי, הייוורד יותר טוב מתומפסון וג׳ימי יותר טוב מדוראנט, זו טעות.
&nbsp
אני במקומם מחתים את הייוורד השנה ומתאבד על AD בשנה הבאה עם כל הנכסים שיש.

rapgamer4ever

New member
אני לא יודע מהי "השיטה של גולדן"

לשים על המגרש שחקנים שיודעים לכדרר, למסור ולקלוע? משחק מבוסס פיק אנד רול? זו השיטה של כל הליגה. אלה התנאים להצלחה בשנת 2017.

גולדן תפסיד לקבוצה שמשחקת כדורסל מודרני, לא להתקפת המשולש.

למעלה