דני איינג' אידיוט

liron1311

New member
דני איינג' אידיוט

נראה לי כותרת מתאימה. מזל טוב, 30 שנה האוהדים בבוסטון מחכים לבחירה מספר 1 בדראפט והנה אחרי חודש בדיוק אתה בא ומנפץ את זה. ובשביל מה? עוד בחירות דראפט עתידיות. אין ספק שניצחת את הטרייד. האמת, קצת התאכזבתי - אתה תמיד מנצח בטריידים, הייתי בטוח שתשדוד את פילי יותר מאשר לקבל את הבחירה המסכנה של הלייקרס (או הקינגס) כדי לעשות טרייד לבחירה הראשונה, אז אולי השגת ערך טוב אבל אפילו שם אכזבת.

אל תדאגו, אין לי ספק שהסלטיקס לא יישארו עם הבחירה השלישית. אמנם זה מאוד מתאים לאיינג' לקחת את ג'וש ג'קסון בבחירה הזו, הוא מת על שחקנים אתלטים הגנתיים שלא יודעים לשים את הכדור בסל...איינג' מכוון יותר גבוה. הוא יישלח את הבחירות בטרייד עבור איזה כוכב אבל אלא אם כן זה יהיה אנתוני פאקינג דיוויס, זה כל כך מיותר. איינג' אמר בתחילת הקיץ שיש לקבוצה יותר מדי שחקנים טובים אבל אין שחקנים מעולים, אז אין סיכוי שהוא יישאר עם הבחירה השלישית. אבל גם אם הוא מסיים את הקיץ עם באטלר והייוורד באותה הפאקינג קבוצה עם תומאס/הורפורד. מה זה ייתן? הפסד ב7 לקאבס שנה הבאה? ב5 לגולדן סטייט עם קצת מזל? שנתיים-שלוש כאלה, כי אף אחד מהם לא צעיר במיוחד. זה גם אומר הארכת חוזה של 200 מיליון דולר לתומאס שכולם יודעים אבל אף אחד לא רוצה להגיד שזה לא הצעד הנכון.

מעדיף לראות את פולץ ב9 השנים הבאות, גם אם לא ייצא ממנו כוכב על. זה ההימור הכי טוב שאפשר לבקש למצוא אחד כזה. אין מניה יותר בטוחה בדראפט מהבחירה הראשונה, הוא גם התאים למועדון, רצה מאוד לשחק פה ואין לו חסרונות בולטים כמו כל אחד מהאחרים. זה היה הצעד הכל כך ברור ומתבקש. אבל דני איינג' חייב להיות חכם יותר מכולם. הוא חייב להתחכם. בזכותו אנחנו נזכה לראות את פולץ מקרוב...בפילידלפיה. בדיווז'ן. עם סימונס ואמביד.

זה חתיכת הימור לעשות טרייד לבחירה הראשונה. זה קרה בעבר רק בקבוצות שהיו להם את שאקיל אוניל ולברון מחכים. איינג' לקח את ההימור הזה. הוא יצטרך הרבה מזל כדי לצאת מזה בשלום לדעתי (לקחת אליפות ב3 השנים הקרובות או שפולץ התפוצץ לגמרי, או להתפלל שהבחירה העתידית של הלייקרס/סקרמנטו תהיה טופ 5 ותביא תותח. אבל הרי גם אם היא תהיה טופ 5....היא תישלח בטרייד עבור בחירה ב2022).

יאללה ג'ימי באטלר...

myway23

Active member
עם כל הכבוד אתה מדבר שטויות

קודם כל, אני מאוד אוהב את פולץ' וחושב שהוא יהיה שחקן בליגה (אולסטאר?).
אבל עם כל הכבוד, אי אפשר לדעת אם הוא עשה טעות או לא.
&nbsp
פולץ' התאמן בבוסטון - מאיפה אתה יודע מה קרה שם?
אולי הם מרגישים בנוח עם אייזאה כ PG? אולי בכלל ראו בג'קסון משהו שלא ראו באחרים?
&nbsp
מה שאני בא להגיד זה שהכל עם כל כך הרבה סימני שאלה שאי אפשר לשפוט את איינג' על מה שהוא עשה, אני לא יודע בדיוק מה הולך שם, כנ"ל אתה. אף אחד מאיתנו לא ראה את הילדים האלה מתאמנים, ראיין אותם, דיבר עם סקאוטים וכו'. אולי במקום פולץ תקבל 2 בחירות 3 שיובילו ל 2 שחקני אולסטאר? או אולסטאר וסופרסטאר? אולי פולץ' לא יממש את הפוטנציאל שלו? אולי ראו משהו בבדיקות הרפואיות? בקיצור כל כך הרבה סימני שאלה וחוסר מידע ל"ציבור" כך שבטוח שאני ואתה וכו' לא יכולים לשפוט או לדעת מה היה קורה אם, רק העתיד ידבר .......

רחל 78

New member
דני איינג' אידיוט

אכל אותה מפילי

לא מוותרים על בחירה 1

בוסטון לא הולכת לשום מקום
עם ניהול חבבני כזה

liron1311

New member
אמרתי שהוא אידיוט

זה מקרה קלאסי של overthinking, של לנסות להתחכם ולסחוט עוד ועוד. עד שפעם אחת אלוהי הלוטרי היו איתך ונתנו לך את הבחירה הראשונה ועוד בדראפט טוב, כשיש שחקן שהוא קונצנזוס ורמה מעל השאר, פשוט תיקח אותו. מה אפשר לבקש יותר? אל תלך נגד האוהדים, נגד השחקן, נגד ההיגיון כדי להראות שאתה חכם יותר מהאחרים.

אם יש משהו שאני לא סומך עליהם בהנהלה של בוסטון זה יכולת השיפוט של השחקנים שלהם לקראת הדראפט. הם במקרה הטוב בממוצע באספקט הזה. נעולים יותר מדי על שחקנים מסוג מסויים והכי גרוע חושבים שהם יודעים יותר טוב מהשאר.

אבל זה וכל מה שאמרת לא רלוונטי בכלל. הטרייד הזה מסמן שהסלטיקס בכיוון של לנצח עכשיו, בחלון הזמן של גולדן סטייט/קליבלנד וכמו שאמרתי יש עוד טרייד עבור כוכב או החתמה של אחד ואם הייתי צריך להמר אז שניהם. זה אומר בדיוק מה שאמרת, שהם בונים על אייזאה והולכים לתת לו 200 מיליון שזו חתיכת טעות.

פעם אחת, for fuck's sake, דני איינג' היה צריך לעשות את הברור מאליו ולקחת את פולץ ולהמר עליו. במקום זה הוא החליט להסתכן בטירוף ולקחת את המועדון בכיוון אחר משהיה נדמה. אה ועל הדרך ליצור שלישייה פוטנציאלית מפחידה בדיווז'ן שלו.

לא רוצנ לצטט את הטרולית למטה אבל לא עושים טרייד לבחירה מספר 1 בדראפט אלא אם כן יש לך מגה סטאר שלוחץ עלייך. נקודה.

Cade Foster

New member
לזה אתם מחכים 30 שנה? לבחירה ראשונה בדראפט?

לרגע חשבתי שבוסטון כבר זכתה באליפויות מאז אבל כנראה שזה רק אני...
&nbsp
לבוסטון אין מה לעשות עם מרקל פולץ. אין. בטח לא אם אייזאה נשאר. לבחור את הפרוספקט הכי מבטיח בדראפט זה מגניב ונחמד אבל זה בסך הכל אמצעי, לא מטרה. אין לי מושג אם המהלך הזה יוכיח את עצמו, את זה נדע רק בעוד כמה שנים כשנראה איך פולץ התפתח לעומת ג'קסון (כנראה) ומי שייבחר בבחירה העתידית. לומר שהוא אידיוט (אני מניח שלא צריך להזכיר לך שאיינג' הוא הסיבה שבוסטון בכלל הגיעה למצב כזה שהיא בכלל יכולה להרשות לעצמה לוותר על בחירה ראשונה) זה תמוה.
&nbsp
מבחינת פילי זה בכל מקרה טרייד טוב כי פולץ יושב על העמדה הכי נחוצה אצלם ונראה שהוא רמה מעל שאר הרכזים בדראפט.

liron1311

New member
איזה שטויות

לבוסטון יש מה לעשות עם מרקל פולץ כי השיא שלו יגיע עוד 4 שנים, כשגולדן סטייט תדעך ולברון כבר יהיה בן 200. פולץ הוא קומבו וממש לא אחד שחייב את הכדור בידיים שלו וגם תומאס לא כזה. הם היו מסתדרים יפה שנה ואז היה גם תירוץ מעולה להיפרד מתומאס, הרי אתה בעצמך אמרת שזה רעיון נוראי לתת לו 200 מיליון.

וכן, חיכינו לבחירה הראשונה בדראפט. להזדמנות מעולה לבחור פרנצ'ייז פלייר, זו המטרה של ריבילדינג ואז הגיע איינג' והחליט שהוא צריך יותר בחירות דראפט, כמו שהוא עושה כבר כמה שנים. ההחלטה הזו מטומטמת. זה להמר נגד הסיכויים לגמרי.

תחסכו לי את הביקורת שלכם, אני מעריך את דני איינג' יותר משניכם ביחד. הוא GM טוב מאוד, טריידר מצויין כמו שאמרתי ודראפטר ממוצע. הבעיה שלו הייתה ונשארה שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם וזה בא לידי ביטוי כאן. צעד מטומטם.

fatnoam

Active member
אבל אתה טועה אחי

1. פולץ בן 19, השיא שלו לא עוד 4 שנים, השיא שלו עוד 8. זה לא כמו לילארד, שנבחר אחרי מספר עונות במכללה.
&nbsp
2. בעוד 4 שנים, אין לבוסטון את מה שיש לה עכשיו. אין אייזיה תומאס, אין קראודר, אין בראדלי, אין כלום. יש לקבוצה המון גארדים, ופולץ לא יעזור להם כאן ועכשיו. כרגע אין לו שום יתרון על מה שמביאים למגרש תומאס, בראדלי, וסמארט.
&nbsp
3. אם פולץ היה פרוספקט ברמה של אנטוני דייויס, אז סביר להניח שאיינג׳ היה עושה מה שאתה מדבר עליו. אבל הוא לא. הוא לא Difference maker. מאוד קשה להיות כזה בעמדה שלו. התחרותיות בה גבוהה מדי.
&nbsp
4. ״זו המטרה של ריבלידינג״ - למה נראה לך שבוסטון בריבילד? מקום ראשון במזרח השנה. הריבילידינג היו השנים שאחרי הטריו. עכשיו קוצרים פירות. מרקל פולץ הוא לא פרי, הוא זרע במקרה הטוב.
&nbsp
5. לך תדע מה יהיה איתו. אולי זה אנטוני בנט הבא? אולי הוא יתחיל להישבר ולהיפצע? דראפט אמור לחזק קבוצה מובילה. איינג׳ לא צריך לקחת הימור, הוא צריך משהו טוב. הנכסים שהוא מקבל בתמורה לרכז שהוא לא כל כך רוצה, הם טובים.
&nbsp
6. הביקורת על איינג׳ זה שהוא כנראה עשה את ההחלטה הזו עם המיינדסט שלייקרס סגורים על לונזו בול. אם לייקרס יבחרו את ג׳קסון הוא אכל זלופה, ויצטרך לבחור את הפורוורד השני (שכחתי את השם שלו) עם התקרה היותר גבוהה, והגוף שפחות מוכן לליגה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אשכרה חיפשתי מה זה זלופה

לא נשמע טעים....

liron1311

New member
אתם מודעים למספרים?

קחו את הדראפטים של 1980-2012, לא פחות מ70% מהבחירות הראשונות הגיעו ל2 אולסטארים לפחות. זה אפילו יותר גבוה בדראפטים שהבחירות הראשונות היו קונצנזוס ולא הפתעה וזה אפילו יותר גבוה כשמדובר על גארדים כי כמעט כל הבאסטים היו ביג מן. הבחירה מס' 1 זה הדבר הכי קרוב לבאנקר שיש. הדוגמא היחידה שלבחירה שהייתה חד משמעית ובאמת נכשלה היא גרג אודן וגם זה מענייני פציעות בעיקר. לא, זה לא מבטיח כלום - אבל בדראפט שיש קונצנזוס ויש שחקן - גארד - שהוא רמה מעל השאר...זה הכי טוב שאפשר לבקש. 2 הגארדים האחרונים שנבחרו #1 הם היום, 6-7 שנים אחרי, 2 הגארדים הטובים במזרח. האחוזים האלה יורדים ל10% כשמדברים על בחירות 2-5. בוסטון במצב שהיא צריכה טופ-טלאנט בצורה הכי נואשת, זה דני איינג' אמר את זה בעצמו בתחילת הקיץ, והוא זורק לפח את הסיכוי הכי טוב שלו להשיג אחד כזה בזמן הכי טוב. שוב, ממש לא אומר שפולץ יהיה HOF או משהו, אבל אם נניח יש 40% שהוא יהיה אולסטאר אז איינג' זרק את זה לפח בשביל שחקן של 10% ועוד 10% שנה הבאה. הוא מכר דיים (המטבע) בשביל 2 ניקלים במקרה הטוב.

כל הפרספקטיבה שלכם לגבי המצב של בוסטון לא בכיוון לזו שלי בכלל. לא אכפת לי מעכשיו. בוסטון פירקה את החבילה אחרי הטריו, קיבלה 4 בחירות דראפט כדי לבנות את הקבוצה מחדש. זה שתוך כדי איינג' עשה מהלכים מבריקים שמאפשרים לה לרוץ בפלייאוף אפילו בלי שחקן טופ 15 בליגה זה מצויין, אבל המטרה היא עדיין להוציא מהטרייד הזה (שהבחירה הראשונה שלו כבר התבזבזה) פרנצ'ייז פלייר שיהיה גרעין הקבוצה הבאה שתרוץ לאליפות. מה כולם מעמידים פנים שבוסטון קונטנדרית עכשיו? "המאזן הטוב במזרח" זה טוב ויפה אבל הקבוצה עם הבסיס הזה לא תרוץ לאליפות. הרי כבר סגרנו את האליפות ל5 השנים הבאות לעידן גולדן סטייט/לברון לא? אין פה שום פירות לקצור, המטרה הייתה צריכה להיות עדיין לפתח את הצעירים שיהיו מוכנים להשתלט בעשור הבא. תוך כדי מעמידים קבוצה ראויה וממשיכים לפתח את הצעירים (כל זה כמובן פתוח לשינוי, אם קווין דוראנט לא היה אפס והיה מסכים להצטרף לסלטיקס בעונה שעברה, אז רצים חזק עם דוראנט. אם אנתוני דיוויס מתפנה בשנה הקרובה, זה שווה את המאמץ. עד אז, מחפשים לטפח את הסופרסטאר הבא).

אין לי שום בעיה עם ההחלטה לעשות את זה הטרייד השבוע, אני חושב שזה סימן ש:
א. לאיינג' לא אכפת שהלייקרס ייקחו את ג'קסון כי הוא גם ככה מתכנן לשלוח את הבחירה בטרייד
ב. לאיינג' לא כל כך אכפת בין ג'קסון לטאטום, מה שיהיה נחמד כי אולי לשם שינוי הוא לא ייקח את האתלט ההגנתי המטורף (שיש לו בעיות רציניות off the court) שלא יודע לשים את הכדור בסל. בכלל דיברתם על עומס בגארדים? איינג' רוצה לבחור בבחירה ה3 שחקן פאקינג זהה לחלוטין לשחקן שהוא בחר שנה שעברה בבחירה ה3, באותה עמדה שבה קראודר נמצא והוא מחפש להחתים את הייוורד. זה נשמע לכם הגיוני? זה ברור שהוא יחפש לעשות טרייד על הבחירה הזו.

בכלל כל עניין עומס הגארדים זה חתיכת מיתוס. שלושתם הרי בלי חוזה אחרי העונה הבאה, מבראדלי מאוד קל להיפרד גם העונה - דטרויט הייתה לוקחת אותו עבור הבחירה ה12 למשל וכך לפתור את העומס שלא באמת קיים לעונה הבאה ואז בקיץ הבא להחליט אם פולץ הוא הדבר האמיתי ואם רוצים להיכבל לחוזה ענקי עם תומאס או לתת לו ללכת ולרוץ עם פולץ/סמארט/רוזייר + חיזוק. אבל שוב, הכל חוזר לפרספקטיבה שלכם כאילו בוסטון חייבת לדבר חזק בשנים הקרובות (שקצת סותרת את העובדה שהליגה מעשית סגורה).

fatnoam

Active member
שמע אין אמצע

השחקן שאתה בוחר או שהוא 100% שחקן, או שהוא 0% שחקן. הסטטיסטיקה היא שגויה. בחירה מס׳ 1 אולי אומרת ש-70% אחוז יהיה לך אולסטאר, אבל זה לא אומר שום דבר לגבי מי שתבחר.
&nbsp
אני זוכר לא מזמן את הדראפט שטאונס נבחר ראשון למרות שההערכות הראשונות היו שג׳אליל אוקפור מוכשר יותר וסביר להניח שייבחר לפניו. אפשר להשוות בין השניים היום? לא באותו לבל בכלל.
&nbsp
ככה זה עם ילדים בני 19.
&nbsp
די ברור שדני איינג׳ צובר נכסים בשביל טרייד על מישהו שיוביל את הסגל הנוכחי לאליפות או למאבק אמיתי עליה. די ברור שבטרייד שהוא עשה הוא צבר יותר נכסים בשביל המטרה הזו בדיוק. והופ! שמועות על אנטוני דייויס לסלטיקס.
&nbsp
בתכל׳ס, אם מרקל פולץ היה שחקן עם פוטנציאל שהיית חושב שאפשר לבנות עליו קונטנדרית (כמו דייויס, אמביד), איינג׳ לא היה מחליף את הבחירה. הסתכלתי על הביצועים של השחקן הזה. גם אם הוא יהיה ברמה של דריק רוז או ראסל ווסטברוק עוד 6 שנים, איפה זה ישים את בוסטון?
&nbsp
החילוף שאיינג׳ עשה לא דומה לחילוף שאוקלהומה עשו להארדן (four quarters for a dollar). שם עברו שחקנים מוכחים. כאן עובר פוטנציאל. יש מצב טוב שמי שייבחר שלישי יהיה טוב יותר מפולץ בסופו של יום. כמו שווייד היה טוב מאנשים שנבחרו לפניו, כנ״ל סטודמאייר. העובדה שאיינג׳ הצליח לקבל על פוטנציאל שהוא לא רוצה כמה בחירות ונכסים, היא מעולה לסלטיקס.
&nbsp
נראה לי שאתה פשוט לא מסכים עם זה שבוסטון טובה עכשיו. זכותך. אבל ככה אני והאחרים וכנראה דני איינג׳ חושבים, ומתנהגים בהתאם. זו החלטה נכונה אם זה המיינדסט.
&nbsp
רוצה להתווכח על המיינדסט? בבקשה.

liron1311

New member
כן

אני חושב שבוסטון לא קבוצה טובה. מאוד הגיוני ותואם את מה שרשמתי פה לאור השנים...

כמו שכתבתי כבר, אין שום בעיה לבוסטון להמשיך לנצח 50 משחקים ולהתחזק בשחקנים כמו הייוורד תוך טיפוח הצעירים. זה נראה בדרך הבטוחה לשם ואז איינג' עשה את הטרייד הזה. למען האמת נכון לכרגע הוא החליט לוותר על ההימור הכי טוב בדראפט (אתם יכולים להמשיך לקשקש ולהגיד דברים ברורים כמו שבחירת דראפט זה הימור, בשורה התחתונה פולץ הוא ההימור הכי בטוח שיש פה) בשביל שחקן שהוא הימור הרבה יותר גדול ובכלל לא מתאים לקבוצה פלוס סיכוי בינוני לבחירה גבוהה שנה הבאה. זו החלטה מפגרת, גם אם המזל ישחק לו. וזה בגלל שהוא חושב שהוא יודע הכי טוב.

ואני לא מבין למה אתה חושב שפולץ משחק לבד עוד 5 שנים. אם פולץ יהיה קיירי של עכשיו עוד 5 שנים. קודם כל, הוא יהיה בקבוצה עם בראון, זיזיץ, סמארט/רוזייר והגבוה מהדראפט הבא. ואז...הורפורד קראודר תומאס יעזבו ו....יוחלפו על ידי שחקנים אחרים כן? הקבוצה תשיג עוד שחקנים טובים ומי יודע מה יהיה עד אז. מה שכן, לקבוצה בהובלת פולץ כשחקן טופ 20 בליגה בגיבוי החבר'ה האלה יהיה יותר סיכוי לזכות בעידן של אחרי גולדן סטייט מאשר לסלטיקס עכשיו גם אם באטלר וגריפין יגיעו ביחד. וזאת כל בנקודה.

החיים זה לא סיירת או ניירת

בנייה מחדש היא לא תהליך פשוט וגם לא נעים. קבוצה יכולה "לבנות מחדש" במשך עשור ועדיין להיות בלי כלום. האוהדים מתבאסים, הסיקור יורד, ההכנסות יורדות.
&nbsp
יכול להיות שהקבוצה הזו תהיה חמש שנים עכשיו קבוצת גמר מזרח, או שהיא תלך לבנייה מחדש. אני חושב שהאופציה הראשונה עדיפה. גם אם הם לא ממש יתחרו על אליפות, רק ידגדגו אותה.

מוסיף

אם בוסטון יהיו קבוצת גמר מזרח אף אחד לא יחלום לפטר את איינג'. אם בוסטון ילכו לtrust the process המשרה של איינג' בסכנה. עדיף לכל המערכת להצליח כרגע, וזה בלי לקחת בחשבון שהצלחה כרגע אומרת לייצר הלך רוח תחרותי ומקדם בקבוצה.

liron1311

New member
זה לא סותר

קודם כל אף אחד לא דיבר על לפטר על איינג', אין שום סיבה לעשות את זה כי הוא GM טוב מאוד. הוא פשוט לקח פה סיכון רציני שיכול לדפוק את העתיד של הקבוצה.
&nbsp
וכמו שאמרתי למטה לליאור. אני בכלל לא מציע להיפטר מכולם או משהו. בתסריט המאוד ריאלי שלי הסלטיקס ממשיכים להיות קבוצה של 50 ניצחונות וסיבוב או שניים הפלייאוף. פשוט הבסיס הזה לא ייקח אליפות בשנים הקרובות גם בלי קשר לגולדן סטייט. אין שום בעיה אבל לשלב את הצעירים ברוטציה תוך כדי. פולץ שנה הבאה כגארד השלישי ברוטציה, זיזיץ' מחליף את זלר והוא הגבוה השלישי...זה לא כזה סיפור לשלב צעירים בקבוצה מנצחת, במיוחד כזו שאין עליה איזה סופרסטאר עם לחץ מטורף לזכות כמו בבוסטון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גאון!

הסלטיקס מחפשים הצלחה כאן ועכשיו ולא בעוד 5 עונות.
הבחירה השלישית תעבור תמורת פול ג'ורג' או באטלר (מי מהם שיהיה מוכן מראש להתחייב לעוד כמה עונות) ובנוסף הם נשארים ביד עם בחירה עתידית שכנראה תהיה די גבוהה.
אז מה יש לנו?
בניית הווה בלי לוותר על הנכסים הקיימים (קראודר, בראדלי, סמארט)
וויתור על מי שיכול להיות אחד מכוכבי העתיד אבל מצד שני גם יכול להיות שלא כי ככה זה עם רוקיז, בסופו של דבר כולם הם סוג של הימור.
&nbsp
כמובן שהכל השערות, אנחנו לא יודעים מה יהיה באמת ואולי הסלטיקס כן ישמרו את הבחירה ובמקרה הזה באמת לא ברור הטרייד.
&nbsp
בהנחה שהם מתכוונים לסחור בבחירה השלישית אז לדעתי מדובר פה במהלך שהוא לא פחות ממבריק.
&nbsp

picki23

New member
אני חושב שאתה מגזים אבל מסכים עם כמה נק' שלך בסה"כ

הטטרייד הזה חתיכת טרייד מוזר.

התנאים לטרייד היו :

1. אל תתנו לי יותר מדי עבור בחירה מס' 1 (בד"כ קבוצה שרוצה לנצח כאן ועכשיו מביאה שחקנים שיכולים לעזור לה לנצח)

2. קורה אם ורק אם הסיקסרס אוהבים את פולץ אחרי הWorkout .

שניהם קרו - ואני שואל למה. התשובה היא שדני איינג' לא אידיוט - דני איינג' לא יוותר על הסקורר המבטיח ביותר שיוצא מהקולג' בכ"כ קלות כמו שוויתר.

אז אולי כמו שאתה אומר הוא רוצה להשיג את באטלר. אבל האם באמת בחירה מס' 1 השנה ופילרים לא היו אמורים להספיק בשביל דיל כזה? בחירה מס' 3 והבחירה של הלייקרס שנה הבאה לא שווים עד כדי כך הרבה, בטח לא כשהלייקרס מתרוממים כארגון.

יותר מכך - הלייקרס העמידו את פולץ לWorkout וזה היה הכי טוב שהיה להם עם איזשהו שחקן בדראפט לפי הדיווחים.
אז למה בכל זאת דני איינג' ירד למטה שתי מקומות משמעותיים (זה לא כמו לרדת מ7 ל 9 ) ?
זאת שאלה שאין לי תשובה עליה אבל יש לי איזו תיאוריה שמעניינת אותי :

דני איינג' לא מאמין שבאטלר שווה בחירה מס' 1 ולכן הוא הוא ישאיר את אחת מהבחירות שברשותו אצלו. דני איינג' החליט לא לבחור את פולץ בדראפט כדי לשמור על ערך הדראפט של אייזאה יחסית גבוה. הוא רוצה לעשות טרייד על אייזאה לקבוצה שתמצא את עצמה בידיים ריקות בפרי אייג'נסי מה שיוביל לכך שהוא יצטרך למצוא איזשהו רכז מחליף בו הוא יסחור באמצעות אחת הבחירות שקיבל.

מעניין...

liron1311

New member
אני חושב שפגעת בערך

מבחינת זה שאיינג' לא רצה להעביר את הבחירה הראשונה בשביל באטלר, כי הוא לא באמת מאמין שזה מחיר שווה ובצדק לדעתי. אבל עכשיו שהוא קיבל בתמורה את 3 + בחירה בטופ 10 שנה הבאה, הוא יוכל לשמור את הבחירה של שנה הבאה כמו שאתה אומר ולשלוח את ה#3 ביחד עם תוספות עבור באטלר. ככה הוא גם שמר לעצמו חלק. מבחינת value זאת לא עסקה רעה, זה לגמרי good business. וזה עדיין מעצבן.
&nbsp
אני חוזר וחוזר על זה כי אני באמת מאמין שזה מה שהולך לקרות. או לפחות רוצה להאמין. שיילך על זה באמת עכשיו. כי אם איינג' עשה את הטרייד הזה בשביל להתחכם ולצאת עם עוד בחירת דראפט מכל העניין + ג'ונסון או טאטום, זה יהיה מרתיח. ולא אכפת לי כמו הוא אוהב אותם. פולץ היה הפרפקט פיט.

picki23

New member
אני בספק אם זה מה שיקרה

זה נראה כאילו הוא מכין טרייד.

אם זה בשביל לבחור את ג'קסון/ טייטום ב3 זה די מטומטם..

אם הוא הולך לסחור בהם זה לא. למען האמת קצת מוזר לי כי אם שיקגו תרצה מישהו להתחיל לבנות איתו זה יהיה כנראה לונזו בול, לא ג'וש ג'קסון.

כל הסיפור הזה מעניין ומעניין אם יש בכך בכדי לדפוק את הלייקרס גם (כי זה די דפק)

picki23

New member
בכמה דרכים

1. הלייקרס ניסו להשיג את מס' 1 בשביל פולץ בעצמם

2. הלייקרס מרגישים שבול וג'קסון גבוליים... כרגע הלייקרס במצב בעייתי הם לא יודעים לאן דיאנג'לו ראסל יתפתח, כמה שווה לשלם לג'וליוס ראנדל (זו שנת חוזה) ומצד שני מג'יק נכנס על מנת להפוך את הלייקרס לקבוצה מנצחת. היא יודעת שהיא יכולה להשיג את פול ג'ורג' עם הטרייד המתאים ומצד שני היא יודעת שיש סבירות לא מבוטלת להשיג את פול ג'ורג' בקיץ 2018. זה אומר שהלייקרס צריכים להעביר את הבחירה הזאת (אלא אם כן הם מהמרים על פוקס, שבעיניי הוא יהיה שחקן טוב מאד בעוד 6 שנים) ועכשיו המהלך שלהם צפוי, מה שאומר שערך הטרייד של בחירה מס' 2 יורד. ובדיוק בזמן שאני כותב מוציאים דיווח שבו הלייקרס רוצים את לונזו בול כדי להעלות את הערך של בחירה מס' 2 זאת לאחר שישנם דיווחים על כך שהלייקרס בודקים לגבי Trade down.

לסיכום:
כל מהלך עכשיו של הלייקרס יהיה צפוי או מטומטם אם הוא לא לבחור את השחקן הנכון.

לג'וש ג'קסון היה Workout רע עם הלייקרס - קלע באחוזים נמוכים וכדרר מאד לא טוב.

לונזו בול נראה כנראה סביר לחלוטין...

למעלה