דני איינג' אידיוט

Cade Foster

New member
רצון להצליח ומוסר עבודה זה אכן הכי חשוב בעיני

אבל את אלה יכול להיות לבחירה 50 באותה המידה שיש לבחירה 1. מה שמבדיל את פולץ מהשחקנים האחרים במחזור שלו זה שהוא (כנראה) מוכשר יותר. כישרון זה חשוב אבל מאמן של קבוצה מנצחת לא יעדיף כישרון גולמי על מוצר מוגמר. המקסימום שהוא יעשה זה להכניס אותו לאחת העמדות הבעייתיות של הקבוצה (כמו שפול ג'ורג' שיחק בהתחלה SG). בבוסטון יש כרגע 4 גארדים שכל אחד מהם נכון לעכשיו טוב משמעותית מפולץ. יש לך 96 דקות לחלק בין 5 שחקנים כשפולץ הפחות בכיר מביניהם. זה בקושי משאיר לו משהו.
&nbsp
תאמר בצדק ששחקן בגיל הזה בעיקר מתפתח פיזית, ויוכל להרוויח את הדקות שלו בהמשך. אבל מי מבטיח לך שהסיטואציה תשתפר בשבילו בהמשך? כדי שיבנו סביבך אתה צריך להראות שזה ישתלם, ואיך תראה את זה אם אתה בקושי משחק והחבר'ה שנמצאים לפניך ברוטציה עובדים קשה לא פחות ממך?
&nbsp
תאורטית יכול להיות שאתם צודקים. פשוט המדגם שלנו על שחקנים שנכנסו לסיטואציה כזאת הוא קטן מידי ואין שום דרך לנבא עד כמה המהלך הזה יוכיח את עצמו. איינג' בחר לא ללכת על ההרפתקה הזו, סחר בבחירה ויבחר בלוטרי כשזה יתאים לו יותר.

liron1311

New member
סבבה

השאלה היחידה שלי היא אם מה קורה אם איינג' לא עושה טרייד לבחירה ומביא כוכבים. איך מה שאתה אומר מסתדר יותר טוב אם הוא ייבחר #3? הרי בהודעה הראשונה פה לגלגת על לשלב 3 בחירות טופ 3 ברצף ברוטציה של הקבוצה עם המאזן הטוב במזרח, אז אם הוא ייבחר עכשיו את ג'קסון/טאטום (אחרי אתמול נשמע יותר ויותר כמו טאטום) איך זה מסתדר? הוא סתם הוריד את הסיכויים בהרבה את הסיכוי שייצא מהבחירה הזו כוכב. אחרי שהוא בעצמו אמר שבוסטון צריכה טופ-טאלנט ולא שחקנים טובים. זה גם לא עניין של fit יותר טוב. הוא בוחר שחקן על העמדה של בראון, קראודר ומנסה להחתים את הייוורד. לכולם יש חוזה ל2019/2020 בניגוד לגארדים. זה נטו מה שהוא אמר אתמול שהוא מאמין ש4 החבר'ה הראשונים באותה רמה והוא חושב שהוא יכול להשיג את השחקן שהוא רוצה ב#1 גם ב#3 (במילים אחרות, הוא טוען שהוא חכם יותר מכולם).
&nbsp
אם איינג' יעשה עכשיו טרייד עכשיו ויילך על שני כוכבים כי הוא מאמין שבוסטון מסוגלת לאיים בשנים הקרובות על האליפות, אז זרמתי איתכם - אני לפחות מבין את העמדה אם כי אני ממש לא מסכים איתה. אבל כמו שאמרתי בהתחלה - אם הוא פאקינג ישאיר את הבחירה וייקח שחקן צעיר אחר, אז מה יצא מזה? כל מה שאתה אומר פה על לשלב שחקן טופ 3 ברוטציה של קבוצה מנצחת עדיין תקף.

Cade Foster

New member
לאן אתה רץ? הקיץ עוד לא התחיל

יכול להיות שאף כוכב כולל הייוורד לא יגיע בסוף ואז בחירה בג'קסון/טאטום תהיה הגיונית בהנחה שקראודר עובר ל4. יכול להיות שהבחירה הקרובה תישאר ויהיה טרייד על בראון. יכול להיות שהוא יעיף את כל הבחירות העתידיות בשביל אנתוני דייויס (אם כי קשה לי להאמין שהוא סחיר).
&nbsp
זה ששחקן נבחר בדראפט ע"י קבוצה לא בהכרח אומר שהוא ישחק בה.
&nbsp
אם בוסטון תפתח את העונה הבאה עם המבנה שציינת הרגע אני אסכים איתך שזה לא לעניין, אבל אנחנו כל כך רחוקים מזה ויש לאיינג' מרחב תמרון כל כך גדול שאין על מה לדבר בינתיים. כך או כך לקרוא לו אידיוט זה מופרך.

liron1311

New member
אוקיי

אז בגלל זה ההחלטה הייתה מטומטמת בעיניי. יש 2 כיוונים אפשריים:
&nbsp
1. להשאיר את הבחירה ואז הירידה מפולץ לטאטום מהווה WTF רציני (כאילו אני מבין למה הוא עשה את זה, כי הוא מאמין בג'קסון/טאטום לא פחות מפולץ...אבל זאת בדיוק הבעיה שלי, ההתחכמות הזו)
&nbsp
2. כן יביא כוכבים ויחזקו את הקבוצה ואז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת אני מאוד לא מסכים עם הכיוון אבל אני עוד יכול לראות את המיינדסט.
&nbsp
אני מאוד מסוקרן לראות מה הוא יעשה עכשיו אבל זה לא כל כך משנה either way, זה מטומטם בעיניי.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מסכים שכישרון ועבודה קשה הם האלמנטים הכי חשובים

אבל גם דקות משחק זה אלמנט ממש חשוב.
הזכרת את פטריק מקאו (רוקי, אגב)- יהיה לו קשה לעשות לעצמו שם בווריורס. הוא לא באמת יכול לפרוץ שם מאחורי קרי, קליי, דוראנט, איגי וליבינגסטון. שני הג'אמפרים שהוא קלע בגיים 5 זה אחלה אבל הם לא מה שיסדר לו את החוזה הבא, אלא דקות משחק יציבות.

כמובן שזה אפשרי להתפתח בקבוצה מנצחת אבל מצריך תהליך יותר מורכב. פול ג'ורג' פרץ כשגריינג'ר נפצע, באטלר פרץ כשקיבל נגיעות על חשבון רוז ונואה.

זה לא אומר שפולץ יצליח או לא יצליח להתפתח בבוסטון, אבל זו נקודה שצריך להתייחס אליה. לא כזה פשוט לפתח גו טו גאי עם סגנון משחק של אלפא בזמן שיש 3 שחקנים טובים ממנו בקבוצה.

picki23

New member
לא מסכים עם הנסיון להכניס כשרון לפרדיגמה של דקות

ההגיון הבריא אומר שככל שתשחק יותר טוב ככה תצבור יותר נסיון (שזה אובייס) - ועם יותר נסיון ככה גם השחקן משתפר (לא בהכרח נכון, אבל סה"כ סברה הגיונית).

בד"כ בקבוצות טובות - על מנת לשחק הרבה דקות עליך להיות שווה את הדקות האלה . אם מרקל פולטז היה נבחר ע"י בוסטון והיה משחק טוב יותר מאשר אייזאה תומאס, פולץ היה מקבל דקות, תומאס היה זז.

בד"כ בקבוצות פחות טובות - זה עניין של קונבנציה ופילוסופיה. סקרמנטו הראתה לרוקיז שלה דקות משמעותי - זה לא צלח. לעומת זאת וושינגטון בימי השפל, כמו גם קליבלנד, ניו אורלינס הורנטס, שארלוט הורנטס הראו לכוכבים שלהם דקות רבות ולרוב זה השתלם. (מייקל קיד גילכריסט נכנס על סף הבאס לליגה והיום הוא שחקן נחמד אוברול, ההשקעה חצי השתלמה)

הקבוצה היחידה שאני מסוגל לחשוב עליה שלא נתנה לרוקיז שלה דקות טובות היא הלייקרס בכל הנוגע לג'וליוס ודיאנג'לו ב2015 - עם מאמן אולד סקול וכרגע, דיאנג'לו הולך לעבור בטרייד עבור בחירה טופ 12 בדראפט הזה וג'וליוס מעלה ספקות לגבי כמה הוא יכול להיות כוכב וזאת לאחר שבתיכון חזו אותו כ טופ 3. (ז"א ראו בו כוכב לא שזה אומר משהו). מצד שני השנה ברנדון אינגרם קיבל דקות מהספסל ואז קיבל דקות כפותח ועד אחרי האולסטאר הוא לא נתן שום תנובה הולמת...

המסקנה שלי מכל זה שאין שום תבנית שקושרת בין היכולת של שחקן, לבין איפה הוא נבחר בדראפט וכל זאת באופן לינארי לכמות הדקות שהוא משחק.. אלא רק שאני נוטה לכיוון של להעניק דקות

rapgamer4ever

New member
הקטע שזה לא סביר לצפות מפולץ לשחק יותר טוב מאייזיאה תומאס

מהרגע שהוא נכנס לליגה... ואם אתה לא נותן לו את המפתחות יהיה לו קשה לפתח יכולות שיהפכו אותו בהמשך הדרך ליותר טוב מאייזיאה. לכן זה מקרה יותר מורכב מפולץ שיכנס לפילדלפיה ויקבל 30 דקות למשחק no matter what.

בנוסף יש חשיבות לדינמיקה על המגרש. פולץ יקבל אור ירוק לעשות דברים בפילדלפיה כשלצדו שחקנים נחותים ממנו, כמו למשל לקחת זריקות סוף שעון. בבוסטון יהיה לו פחות חופש להתנסות כגו טו גאי.

picki23

New member
אין על זה עוררין

לפולץ היה מקום אך ורק כקלף מיקוח או אם כל שאר הקבוצה היא קלף מיקוח...

כלומר אם בוסטון הייתה נותנת את הורפורד לסאנס תמורת בחירה מס' 4 ורליבר בדמותו של טייסון צ'נדלר/ ברנדון נייט ומוציאה את אייזאה וקראודר לאורלנדו / פילי או הניקס תמורת רליברים - זו הקונסטלציה הסבירה שבה לפולץ היה מקום ממשי בקבוצה.

אחרת טרייד על פולץ בשביל הקבוצה שבאמת תרצה אותו

rapgamer4ever

New member
שאלה לגבי הויז'ן שלך

ממה שאמרת היית מעדיף שג'יילן בראון יתפוס את המקום של קראודר, אייברי בראדלי לא ישאר ואייזיאה תומאס יעזוב כאשר פולץ יכנס במקומו.

השאלה שלי היא במה התקרה של בוסטון העתידית עדיפה מאשר בוסטון הנוכחית?
דיברת על הסיכוי של פולץ להיות פעמיים אולסטאר. אייזיאה הוא פעמיים אולסטאר כך שאין פה שדרוג משמעותי בעמדה, אם בכלל.
ג'יילן בראון יכול להיות קראודר משופר אבל אתה מאבד גם את בראדלי. אל הורפורד יהיה זקן בעוד 4 שנים, אם בכלל ישאר בקבוצה.

אם בוסטון הנוכחית לא קרובה לאיים על התואר, למה שהמצב יהיה שונה בעוד 4 שנים כשההצעה שלך היא החלפת שחקני שלד נוכחיים בשחקני שלד אחרים ברמה דומה?

liron1311

New member
בכיף

יתפוס את המקום לא בהכרח = יהיה באותה רמה, כן? התקווה היא שבראון/פולץ/הבחירה של הנטס יתפתחו גם מעבר, פולץ יש פוטנציאל להפוך לשחקן טופ 20 (הפעמיים אולסטאר זה רק בשביל הדוגמא, יש הרי טווח רחב) אולי גם לבחירה של 2018 ולבראון. גם אחד המינוסים העיקריים של הסלטיקס במצב הנוכחי הוא שהם חייבים את תומאס בהגנה אבל מתקשים בהגנה וזה לא אמור להיות בעיה כי אף אחד מהחבר'ה הנ"ל לא נמוך משמעותית בצורה כזו. וכמובן, הנקודה העיקרית היא ההנחה שלא יהיה סופר-טים מטורף כמו גולדן סטייט עם דוראנט עוד 5 שנים והמאבק יהיה הרבה יותר פתוח אז בוסטון תוכל להיות אחת הקבוצות בעניין.

rapgamer4ever

New member
השאלה עד כמה אתה מצפה לשדרוג משמעותי

כשאתה מציין את הפוטנציאל לטופ 20 של פולץ קשה שלא לחשוב על אייזיאה שהוא שחקן טופ 20 כיום.

הבחירה של 2018 היא סימן שאלה ענק. בוסטון יודעת שהיא תבחר איפשהו בלוטרי. אנחנו לא יודעים באיזה מקום, איזה שחקן ולמה הוא יתפתח. אבל לצורך הניסוי המחשבתי בוא נאמר שהוא יתפתח לאל הורפורד, שזה סוג של סצנריו ממוצע פלוס.

ג'יילן בראון בתסריט הכי אופטימי יהפוך לג'ימי באטלר, שיש לך הזדמנות להשיג כרגע. בתסריט היותר פסימי הוא יהפוך לקראודר.

בוא נאמר שמבחינה ריאלית אין סיבה שבוסטון העתידית תהיה טובה משמעותית מבוסטון הנוכחית. ובוסטון הנוכחית היא אפילו לא קונטנדרית. לכן נשאלת השאלה האם נכון להימנע ככל הניתן מגולדן סטייט, אפילו במחיר של קבוצה חלשה יותר בעוד 4 שנים שגם ככה הסיכויים שלה לקונטנדרשיפ לא גבוהים.
במידה ואיינג' הולך all in הסלטיקס ימצאו את עצמם אנדרדוג מול הווריורס אבל לפחות יבנו את הקבוצה הכי איכותית שהם יכולים, שהיא טובה יותר מזו של עוד 4 שנים.

אם נסתכל על זה מזווית אחרת, אתה מציע להיפטר בהדרגה מהשלד הנוכחי ולבנות לאט דרך הדראפט כמו שעושות קבוצות הלוטרי. רוב הקבוצות שבונות דרך הדראפט לא יתקרבו לתואר. האם אתה אוהב את הסיכויים של בוסטון יותר מאשר את הסיכויים של... פיניקס למשל? ואם כן אז מדוע?

liron1311

New member
אוקיי

קודם כל, יש עוד כמה שחקנים שלא הזכרת - סמארט ורוזייר, 2 בחירות סיבוב ראשון משנה שעברה שמגיעים השנה (או לפחות זיזיץ' מגיע, הוא היה נבחר בלוטרי השנה לפי הדיווחים) ובכלל יש לבוסטון 7 בחירות סיבוב ראשון ב3 השנים הקרובות. רוב הסיכויים שלא ייצא משהו גדול מרובם אבל יכולה גם לצאת מציאה פתאום.

שנית, תומאס הוא שחקן (סוף) טופ 20 מאוד בעייתי בגלל ההגנה שלו ולא ברור אם הוא יכול להיות שחקן כל כך מרכזי בקונטנדרית, ההימור הוא שלפולץ לא יהיה את הבעיה הזו.

אבל כן, הדבר המרכזי פה הוא ההנחה שגולדן סטייט תיחלש עד אז והמאבק יהיה מול קבוצות עם סטארים צעירים שיפרצו כמו נניח מינסוטה או פילידלפיה.

זה יכול לא לעבוד כמובן אבל אני מעדיף את הדרך הזו מאשר לתת גז עכשיו ואז להיתקע עם תומאס/באטלר/גריפין/הורפורד מרוויחים 30 מיליון בגיל 30+ איך שגולדן נחלשים ונפתח חלון הזדמנויות, כי זה סתם ייתקע את המועדון. הכל חוזר לזה שהבסיס הזה לא יוביל את בוסטון לאליפות כרגע ולכן הם צריכים להמשיך לחפש את הסופרסטאר שיוביל אותם לאליפות הבאה, לכן טרייד של הבחירה הראשונה זה הדבר הכי טיפשי שהם יכלו לעשות.

יכול מאוד להיות אגב שהסופרסטאר הזה יהיה איזה אנתוני דיוויס כשהוא באמת יגיע למרקט עוד שנה-שנתיים ואז חלק גדול מהצעירים יילכו בשבילו, אין לי בעיה אם זה. אני פשוט לא מאמין שהשמות שמישהו מהשמות שנזרקים היום שווים את זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הזכרנו את באטלר ואת פול גורג אבל...

השמועות האחרונות מדברות על שם אחר לגמרי ואם זה אכן יקרה אז כל מה שיש לי להגיד זה, וואו!
הסלטיק מנסים להניח יד על לא פחות מאשר אנתוני דיוויס !!!

Cade Foster

New member
לא מאמין שזה יקרה

אם כן צריך להעביר את הפרנצ׳ייז הזה למקום אחר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים. נראה שזה בעיקר שמועות למרות שזה רץ חזק בכל האתרים

ואם בכל זאת ניו אורלינס עושים את זה, צריך לפטר אותם.
לעומת זאת, קאזינס דווקא נראה לי אופציה ריאלית

י ו א ב

New member
הולי שיט!

אם זה יקרה, אני קורה לילד הבא שלי (שלא יהיה לי כבר - אל דאגה
) דני איינג'

נצל"ש - מהשבועות האחרונים

** ג'ימי קימל: פול ג'ורג' התארח בחודש שעבר ולא קשה להבין שהוא רוצה להגיע ללייקרס. בין כל הדיבורים על קליבלנד [בתמורה ללאב או קאיירי], בוסטון ['סופרטים' עם היוורד ותומאס] ואוקלהומה סיטי, אני עדיין מאמין שהלייקרס פייבוריטים. ההזדמנות להיות חלק מפרנצ'ייז מחויב, סגל צעיר שגדל ביחד והעיר הכי-הכי בצד הזה של הכדור, אי אפשר להתחרות בזה.

ג'ימי באטלר, שחקן שאני לא מי-יודע-מה אוהב מקצועית אבל עושה רושם של בחור איכותי, מעדיף להישאר בשיקאגו, למרות שאתם יודעים, הראיונות האלה מתוסרטים היטב והתשובות מוכנות מראש, כך שאי אפשר לדעת אם זו הצגה או לא, ובסופו של דבר, כל שחקן ירצה למצוא את עצמו במקום שיתן לו את הסיכוי הטוב יותר, וכרגע, שיקאגו לא בכיוון הנכון. אני בכל זאת מעריך את באטלר שהוא שומר על צניעות גם אם היא מול המצלמות בלבד. לפחות הוא מוכר נאמנות לאוהדים שלו כל עוד הוא שם.

** 'גוד מורנינג אמריקה': תכנית הבוקר ישבה עם סטף. בין היתר דיבר גם על התגובה של אשתו אחרי משחק 6 בגמר 2016 [טענה שהמשחק מכור, הליגה מכורה, העולם מכור, הגלקסיה מכורה, וביבי שוב יבחר!!!1!]. הוא מעודד את אשתו להגיד את דעתה ומסיים בשחזור של קטע ה"ראפ מתכונים". קשה לי להסביר מה זה, אם לא ראיתם, תראו.

הם חמודים ביחד הזוג הזה. בא לי שיאמצו אותי.

** ג'ונתן ג'ין הצרפתי, הזכרנו אותו לפני מספר שבועות בתור אחד הפרוספקטים שהרשימו במחנה האימונים של הליגה לקראת הדראפט, ושכבר סומן על סמך היכולת האתלטית והגובה שלו [218 ס"מ] כבחירת סיבוב ראשון. לפי הסוכן שלו, הוא אובחן עם 'סינדרום מרפן' ובכך למעשה סיים את הקריירה עוד לפני שהתחילה. אם הסינדרום מוכר לנו זה בטח כי אנחנו זוכרים את הסיפור של פרוספקט מוביל אחר, אייזאה אוסטין, ב-2014. אוסטין חזר לשחק בינואר השנה כשחתם בקבוצה מהליגה הסרבית.

** המקור רכילותי [TMZ], אבל הסיפור מספיק מעניין כדי לדבר עליו: שחקן [ומאמן...] העבר דרק פישר עבר תאונת דרכים לפני שבועיים לאחר שנהג בגילופין. זה נראה שהמכונית שבה נהג רשומה היתה על שמו של . . . מט בארנס. כן, יאפ, מט בארנס, אותו אחד שפישר התעסק עם אשתו לשעבר וכיום בת-הזוג של פישר, גלוריה גובן, שגם היתה במכונית בזמן התאונה. בארנס נתן לגובן את המכונית לצורך שימוש עבור שני ילדיהם הקטנים שנמצאים בחזקתה.

פישר עושה רושם של דוּש רציני. וכשזה נאמר בקונטקסט של מט בארנס שהוא בעצמו דוש אחד הגדולים, זה אומר הרבה.

** ריאיון מצולם עם לברון ג'יימס ודריימונד גרין באתר של לברון 'Uninterrupted'. לברון מספר שאותו מכתב מפורסם נגדו של הבעלים דן גילברט ב-2010 כמעט הניא אותו מחזרה בקיץ 2014. המשפחה דחפה לא לחזור, כך הוא טוען, אם כי אני מטיל בזה ספק לאור הדיווחים בתקופה שלפני החזרה על הרצון של אשתו לחזור לאוהיו ולגדל שם את ילדיהם. אני לא אומר שאני יודע יותר טוב מלברון מה אשתו רצתה, אבל אני אומר שלמצלמות לא תמיד אומרים את מה שעובדתית קרה, ולא מזיק ככה "להתקרבן" קצת, אולי להעביר מסר של "יכולתי לא לחזור, קיללתם את האמא שלי, אבל חזרתי - תגידו תודה בכל בוקר שאני פה". לריאיון המלא. אם אתם שואלים איך זה ולמה זה שלברון ודריימונד מסתדרים ביניהם, אז הריאיון צולם בחודש פברואר.

** קללת הקרדשיאן: קליבלנד ניצחה את משחק מס' 4, נמנעה מ'סוויפ' ושברה את "קללת הקרדשיאן" של טריסטן תומפסון, שהיה לא רע במשחק הזה, המשחק הראשון בסדרה שהוא באמת הגיע. ג'ף ואן גאנדי דיבר על זה בדקות הראשונות. קלואי קרדשיאן, בת הזוג, הגיעה למשחק ואיתה הביאה עוד כמה בני משפחה.

** האימהות: וונדה דוראנט וסוניה קרי חוגגות את הניצחון במשחק מס' 3. פה הסידרה נגמרה וכולם הבינו את זה. וכמובן שמרי בייברס, אמא של דריימונד גרין, נקלעה לעימות עם אוהד. למען ההגינות, שלא באשמתה, האוהד לא הפסיק להקניט.

ברכות לגולדן סטייט על אליפות שניה בשלוש שנים. אפשר לקרוא לזה דאיינסטי, כי מה שקרה בעונה שעברה זה לא דבר שצריך לקרות, ואז זה כמו לחגוג שלוש אליפויות ברצף. קווין דוראנט זכה [בצדק] בתואר הפיינלס MVP, אבל את זה הבנו אחרי המשחק הראשון, זו לא הפתעה גדולה. במחציות הראשונות הרעות של סטף הוא סחב, וגם בדקות המאני טיים כשהמשחקים היו צמודים הוא הוביל, כולל את הריצה ברבע השני של משחק מס' 5 שסגרה את המשחק, הסדרה והעונה. מעניין אותי מה היה קורה לו היו שורקים, והיו צריכים לשרוק, עבירה של דוראנט בניסיון החסימה על לברון. זו היתה צריכה להיות עבירה שלישית שהיתה מורידה אותו לספסל, ואז בעצם מונעת את הריצה של גולדן סטייט בזמן שקליבלנד היתה מחזיקה ביתרון 8 או 9. זה דיון אקדמי עכשיו, אבל אני מהאנשים שסברו שאם הסדרה היתה חוזרת לקליבלנד, הינו מגיעים למשחק 7, ובמשחקי 7 - הכל פתוח. אי-אפשר להוריד מגולדן סטייט, הם זכו, אני רק אומר שהשיפוט בסדרה, ולכל אורך העונה, צריך להדאיג אותנו. אני אגיד את זה ככה. שחקנים למדו, ובעונה הבאה לא רק ג'יימס הארדן ינצל את השיפוט להוציא זריקות בפאמפ פייק מאוחר כשבעצם מקובל שזאת שריקת נאן-שוטינג. אם לא יעשו כלום נגד זה נקבל בעונה הבאה משחק איטי, שמנצחים אותו הפייקרים התיאטרליים ביותר, והמשך של חוסר אחידות בשריקות, וכל זה יוביל לבריחת צופים. כבר היום אני לא יודע אם לא נוח לי יותר להקליט ולהריץ קדימה את ה-2,3,4,5 הליכות למצלמות בכל משחק. ג'ורדי הגזמת.

ביום חמישי דראפט 2017 .
ארלי פרוג'קשן לאוף-סיזן: עמרי כספי - שיקאגו.

להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!

OrEl74

Well-known member
מנהל
השמועות רצות

כרגע הדיבור הוא שהסלטיקס יבחרו בבחירה השלישית כדי להשיג את באטלר וינסו במקביל לעשות טרייד על היוורד
מה יש להם לעשות עם שנייהם?

למעלה