נצל"ש - מהשבועות האחרונים
** ג'ימי קימל: פול ג'ורג'
התארח בחודש שעבר ולא קשה להבין שהוא רוצה להגיע ללייקרס. בין כל הדיבורים על קליבלנד [בתמורה ללאב או קאיירי], בוסטון ['סופרטים' עם היוורד ותומאס] ואוקלהומה סיטי, אני עדיין מאמין שהלייקרס פייבוריטים. ההזדמנות להיות חלק מפרנצ'ייז מחויב, סגל צעיר שגדל ביחד והעיר הכי-הכי בצד הזה של הכדור, אי אפשר להתחרות בזה.
ג'ימי באטלר, שחקן שאני לא מי-יודע-מה אוהב מקצועית אבל עושה רושם של בחור איכותי,
מעדיף להישאר בשיקאגו, למרות שאתם יודעים, הראיונות האלה מתוסרטים היטב והתשובות מוכנות מראש, כך שאי אפשר לדעת אם זו הצגה או לא, ובסופו של דבר, כל שחקן ירצה למצוא את עצמו במקום שיתן לו את הסיכוי הטוב יותר, וכרגע, שיקאגו לא בכיוון הנכון. אני בכל זאת מעריך את באטלר שהוא שומר על צניעות גם אם היא מול המצלמות בלבד. לפחות הוא מוכר נאמנות לאוהדים שלו כל עוד הוא שם.
** 'גוד מורנינג אמריקה': תכנית הבוקר
ישבה עם סטף. בין היתר דיבר גם על התגובה של אשתו אחרי משחק 6 בגמר 2016 [טענה שהמשחק מכור, הליגה מכורה, העולם מכור, הגלקסיה מכורה, וביבי שוב יבחר!!!1!]. הוא מעודד את אשתו להגיד את דעתה ומסיים בשחזור של קטע ה"ראפ מתכונים". קשה לי להסביר מה זה, אם לא ראיתם, תראו.
הם חמודים ביחד הזוג הזה. בא לי שיאמצו אותי.
** ג'ונתן ג'ין הצרפתי,
הזכרנו אותו לפני מספר שבועות בתור אחד הפרוספקטים שהרשימו במחנה האימונים של הליגה לקראת הדראפט, ושכבר סומן על סמך היכולת האתלטית והגובה שלו [218 ס"מ] כבחירת סיבוב ראשון. לפי הסוכן שלו, הוא אובחן עם 'סינדרום מרפן' ובכך למעשה סיים את הקריירה עוד לפני שהתחילה. אם הסינדרום מוכר לנו זה בטח כי אנחנו זוכרים את הסיפור של פרוספקט מוביל אחר, אייזאה אוסטין, ב-2014.
אוסטין חזר לשחק בינואר השנה כשחתם בקבוצה מהליגה הסרבית.
** המקור רכילותי [TMZ], אבל הסיפור מספיק מעניין כדי לדבר עליו: שחקן [ומאמן...] העבר דרק פישר עבר תאונת דרכים לפני שבועיים לאחר שנהג בגילופין. זה נראה שהמכונית שבה נהג רשומה היתה על שמו של . . . מט בארנס. כן, יאפ, מט בארנס, אותו אחד שפישר התעסק עם אשתו לשעבר וכיום בת-הזוג של פישר, גלוריה גובן, שגם היתה במכונית בזמן התאונה. בארנס נתן לגובן את המכונית לצורך שימוש עבור שני ילדיהם הקטנים שנמצאים בחזקתה.
פישר עושה רושם של דוּש רציני. וכשזה נאמר בקונטקסט של מט בארנס שהוא בעצמו דוש אחד הגדולים, זה אומר הרבה.
** ריאיון מצולם עם לברון ג'יימס ודריימונד גרין באתר של לברון 'Uninterrupted'. לברון מספר שאותו מכתב מפורסם נגדו של הבעלים דן גילברט ב-2010 כמעט הניא אותו מחזרה בקיץ 2014. המשפחה דחפה לא לחזור, כך הוא טוען, אם כי אני מטיל בזה ספק לאור הדיווחים בתקופה שלפני החזרה על הרצון של אשתו לחזור לאוהיו ולגדל שם את ילדיהם. אני לא אומר שאני יודע יותר טוב מלברון מה אשתו רצתה, אבל אני אומר שלמצלמות לא תמיד אומרים את מה שעובדתית קרה, ולא מזיק ככה "להתקרבן" קצת, אולי להעביר מסר של "יכולתי לא לחזור, קיללתם את האמא שלי, אבל חזרתי - תגידו תודה בכל בוקר שאני פה".
לריאיון המלא. אם אתם שואלים איך זה ולמה זה שלברון ודריימונד מסתדרים ביניהם, אז הריאיון צולם בחודש פברואר.
** קללת הקרדשיאן: קליבלנד ניצחה את משחק מס' 4, נמנעה מ'סוויפ' ושברה את "קללת הקרדשיאן" של טריסטן תומפסון, שהיה לא רע במשחק הזה, המשחק הראשון בסדרה שהוא באמת הגיע. ג'ף ואן גאנדי דיבר על זה
בדקות הראשונות. קלואי קרדשיאן, בת הזוג,
הגיעה למשחק ואיתה הביאה עוד כמה
בני משפחה.
** האימהות: וונדה דוראנט וסוניה קרי
חוגגות את הניצחון במשחק מס' 3. פה הסידרה נגמרה וכולם הבינו את זה. וכמובן שמרי בייברס, אמא של דריימונד גרין, נקלעה
לעימות עם אוהד. למען ההגינות,
שלא באשמתה, האוהד לא הפסיק להקניט.
ברכות לגולדן סטייט על אליפות שניה בשלוש שנים. אפשר לקרוא לזה דאיינסטי, כי מה שקרה בעונה שעברה זה לא דבר שצריך לקרות, ואז זה כמו לחגוג שלוש אליפויות ברצף. קווין דוראנט זכה [בצדק] בתואר הפיינלס MVP, אבל את זה הבנו אחרי המשחק הראשון, זו לא הפתעה גדולה. במחציות הראשונות הרעות של סטף הוא סחב, וגם בדקות המאני טיים כשהמשחקים היו צמודים הוא הוביל, כולל את הריצה ברבע השני של משחק מס' 5 שסגרה את המשחק, הסדרה והעונה. מעניין אותי מה היה קורה לו היו שורקים,
והיו צריכים לשרוק, עבירה של דוראנט בניסיון החסימה על לברון. זו היתה צריכה להיות עבירה שלישית שהיתה מורידה אותו לספסל, ואז בעצם מונעת את הריצה של גולדן סטייט בזמן שקליבלנד היתה מחזיקה ביתרון 8 או 9. זה דיון אקדמי עכשיו, אבל אני מהאנשים שסברו שאם הסדרה היתה חוזרת לקליבלנד, הינו מגיעים למשחק 7, ובמשחקי 7 - הכל פתוח. אי-אפשר להוריד מגולדן סטייט, הם זכו, אני רק אומר שהשיפוט בסדרה, ולכל אורך העונה, צריך להדאיג אותנו. אני אגיד את זה ככה. שחקנים למדו, ובעונה הבאה לא רק ג'יימס הארדן ינצל את השיפוט להוציא זריקות בפאמפ פייק מאוחר כשבעצם מקובל שזאת שריקת נאן-שוטינג. אם לא יעשו כלום נגד זה נקבל בעונה הבאה משחק איטי, שמנצחים אותו הפייקרים התיאטרליים ביותר, והמשך של חוסר אחידות בשריקות, וכל זה יוביל לבריחת צופים. כבר היום אני לא יודע אם לא נוח לי יותר להקליט ולהריץ קדימה את ה-2,3,4,5 הליכות למצלמות בכל משחק. ג'ורדי הגזמת.
ביום חמישי דראפט 2017 .
ארלי פרוג'קשן לאוף-סיזן: עמרי כספי - שיקאגו.
להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!