די לכיבוש!

Nellie Bly

New member
צה"ל ממשיך במדיניות של פשעי המלחמה

15 פלסטינאים נרצחו בסוף השבוע,ושוב תודות לצבא הכיבוש לישראל נמצא עצמנו במעגל בלתי גמור של פיגועים. הפרחים לצה"ל,כבר כמעט שכחנו את מראות הפיגועים.

אשרת

New member
תגידי לי ...

מה לדעתך צה"ל צריך לעשות עם ירי הקסמים לכיוון אשקלון? לתת לתושבים פרחים אולי?

Nellie Bly

New member
טרור מוביל לטרור שמוביל לטרור .....

וכך הלאה..מעגל קסמים בלתי נגמר. את חושבת שעכשיו יפסק ירי הקאסמים?כמה שאת טועה..

אשרת

New member
זאת לא תשובה.

בתור תושבת אשקלון אשר סופגת את הקסאמים הללו, אשר עלולים גם ליפול על מתקן בטחוני כזה או אחר שם (אבל שזה לא יטריד את מנוחתך)- אנא אמרי לי כיצד את מפסיקה את ירי הקאסמים? כיצד אני אוכל לישון בשקט.

Nellie Bly

New member
מפסיקה את הכיבוש.

הכל מתחיל ונגמר בכיבוש,אשרת.אל תשלי את עצמך שכיסוח צה"לי כמו שראינו היום יביא לרגיעה.להפך!ברור לכולנו מה יהיה עכשיו וכמה אנחנו נמרר.

אשרת

New member
שוב..

יצאנו מעזה... צה"ל עד אתמול הפגיז רק חולות שם!!! הירי המשיך גם אחרי שצבא הגנה (!!) לישראל המשיך. מה עלי לעשות, עד שהצבא יתפנה משאר השטחים? לתהפלל שאיזה קאסם לא יפול באיזה מתקן בטחוני? אני חושבת שאת משלה את עצמך וחשיבתך תמימה לחלוטין.

יוֹאב

New member
אשרת

אולי תעני את על השאלה שהצבת בפניה? האם בעזרת הפגזות של אזרחים תעצרי את ירי הקסאם?

אשרת

New member
יואב.

לדעתי -- ההפגזות יכולות להרתיע. לא ברור לי למה לנו צריך להיות אכפת מהאזרחים הפלסטינים כאשר לרשות עצמה לא אכפת ממנה?! אתה מוכן להקריב את הבטחון שלי (!!) - ואתה יודע שאני באמת גרה באשקלון, על מנת לא להקריב את זה שלהם. אחלה של גישה יואב.

Nellie Bly

New member
את מוכנה לרצוח ילדים קטנים בשביל

לקבל שקט מבויים. יופי של גישה,אשרת.

אשרת

New member
ילדים קטנים?

אז בואי תאמרי לי מה ילדים קטנים עושים במחנות אימון של ארגוני טרור , אה? מחלקים פרחים למחבלים?! צה"ל הודיע על השטחים שמהם נורים הרקטות לעבר ישראל כשטחים שמי שנכנס אליהם נמצא בסכנת חיים. השוטרים הפלסטינים שהיו שם, נשארו בהוראות החמאס. החמאס אחראי לרצח האוכלוסייה שלו. ודבר אחרון - הבטחון שלי ושל בני משפחתי - עולים אלפי מונים בחשיבותם על בטחונם של הפלסטינים. תמשיכי עם גישתך המפסידנית שצריך להקריב את תושבי אשקלון על מנת להיות 'בסדר' עם הפלסטינים ולתטור את החמאס מאחריות לתושביו.

Nellie Bly

New member
כן ילדים קטנים.

למה את משנה נושא?למה את מנסה להתנער מפשעיי המלחמה הנוראיים שצבא הכיבוש לישראל מבצע בשטחי פלסטין,אשרת? הביטחון שלך ושל בני משפחתך לא יחזור בגלל שצה"ל רצח אתמול בפלסטינאים-וניסיון העבר מלמד אותנו על זה.

אשרת

New member
רצח?

אני לא יודעת בת כמה את, אבל החשיבה שלך היא חשיבה של ילדה קטנה. חשיבה של שחור או לבן. הגוונים האפורים של המציאות נעלמה מעינך משום מה. את לא השבת לי על השאלה - מה יש לילדים לעשות במחנות אימון של מחבלים? ואם כבר, את זאת שמשנה את נושא השרשור. תעני לי בבקשה - מה יש לילדים קטנים לעשות במחנות אימון למחבלים? למה למרות אזהרות של הצבא לגבי כניסה לאותם אזורי יירוט הקאסמים, השוטרים הפלסטינים נמצאים שם? אה? צבא כיבוש עלאק... אותו צבא כרגע מאפשר לך לשבת ולכתוב את ההשמצות שלך נגדו. חצופה.

Nellie Bly

New member
אני מבינה אשרת,שהמפלגה שלך

לא מלמדת לכיבוד דעות ואורח חיים של אחר. אני לא אענה לך שאת מדברת אליי בטון הזה

אשרת

New member
מצטרת עם נפגעת מזה.

ואגב, כנראה שגם במפלגה שלך לא למדו אותך לשמוע ולכבד דעות של אחרים, אחרת לא היית תוקעת אחרי כל אחד פה את המילה "טרול".
(אם לעקוץ, אז גם אני יכולה). ואני עדין מחכה לשמוע ממך את ההסבר לגבי המצאותו של הילד במחנה אימון לטרוריסטים.

Nellie Bly

New member
אם**

ואני מבינה שגם בית להיא וחאן-יונס אלו מחנות אימון. תוכיחי לפחות בקיאות לגביי הקירבה של אותם "מחנות" לשטח אזרחי. נהג המונית שנהרג גם הוא התאמן

אשרת

New member
סורי

גם בפעולות כאלו יש אנשים חפים מפשע אשר נהרגים,ועל זה יש להצטער. ואת עדין לא השבת - מה הילד עשה שם?

Nellie Bly

New member
שם?!

סליחה אשרת אבל את קוראת עיתונים?רואה טלויזיה?או שבמקרה הזה את דווקא מסתמכת על ערוץ 7? עעזה כולה במטווח יריות וכיתות יורים.על מה את מדברת בכלל?!

אשרת

New member
מה לי ולערוץ שבע?

אני דווקא מסתמכת על ידיעות אחרונות ומעריב. מה הילדים עשו במחנות לאימון טרוריסטים, אה?! למה ילד בן 7 היווה מגן אנושי לאבא המחבל שלו, אה?! אני חושבת שאת קודם כל צריכה לדרוש מהפלסטינים מעט מוסריות כלפי עצמם לפני שאת דורשת מאזרחי ישראל להקריב את עצמם. אני מאחלת לך לא לשמוע ליד הבית שלך קולות של תותחים כמו שאני כרגע שומעת...

למעלה