די להשמצות

NasTy GirL

New member
מיכי, היא וותיקה בפורום...../images/Emo108.gif

אבל חוצמזה הכל נכון. ויקי-את החוליה החלשה. טוסי מפה על הקורקינט שגנבו לך.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

*מתגלגלת על הרצפה מרב צחוק* (ואני צוחקת עלייך, אני צוחקת על כל הסיפור במגוחך להפליא
...)

swirrrly

New member
וואי אני לא מאמינה!

ניצלו את השרשור הזה רק פעם אחת ותראו איזה ענקייייייי הוא!! עכשיו גם אני אנצל אותו
אני יודעת שכבר הצגתי את הדולי הזאת, מבטיחה שאני ארד ממנה, אחרי כמה פעמים, כי אמא שלי מאוד התרשמה ממנה, אז שווה להציג, שווה.

אולי כי הוא חשוב??

לאאאא, מה פתאום?? איך שרשור בלי ניצולים יכול להיות ארוך?? איך שרשור בלי ניצולים יכול להיות חשוב?? אני, בפרנציפ, לא מגיבה לך. ורק שתדעי שאם את לא תקראי את השרשורים החשובים באמת את לא תתקדמי אף פעם.

swirrrly

New member
את והפרנציפים שלך....

אני לא מבינה מה כל כך נורא בזה שניצלתי... בסדר אל תגיבי, אני אחיה עם זה (טוב, אני אגסוס - לא נורא.). אולי יש לך נקודה. טוב בקיצור בסדר, אני מצטערת מעמקי לבי, למדתי לקחי! האי פעם תוכלי לפתוח לבך ולמחול לי מחילת-גחלים גדולים? ואולי שמא הגחלים שורפים? וכי בהודו הם בכלל נמצאים?

swirrrly

New member
ובמה את מתכוונת -"תתקדמי"?

בשרשור הזה יש עצות לשפור דוליז? לא נראה לי... אפילו אם יש - לא נורא. ואני כן מגיבה לאנשים, ולא פותחת שרשורים חדשים לדוליז שלי (אף פעם!!), ודוקא לפעמים אני פולטיקלי קורקט (לא תמיד). אני לא באה עם כמויות של דוליז, ונכון, לפעמים אני מציגה הרבה, אבל אני נראה לי שאני יותר מגיבה משאני מציגה דוליז, כי אני יודעת כמה זה כיף לקבל תגובות... אני נהנית לעזור לאנשים כאן. אז להתקדם איפה להתקדם מה?? שרשורים חשובים באמת?? אז הניצול לא היה במקום. זה לא כאילו שרשור על פיגוע או משהו... או לוויה (טפו טפו טפו)

לא.

זה שרשור חשוב. אולי את לא מבינה את זה. אין הרבה שרשורים חשובים בפורום. אם תשימי לב, כמעט כל השרשורים זה "תראו את הדולי שלי" "וואו מדהים נהדר יפה מהמם". וזה רע. אז כשסוף סוף יש שרשור שתורם לפורום, סוף סוך כשיש שרשור ארוך וחשוב, עם פתרונות והסכמים, סוף סוף כשיש שרשור מעניין ולא מדבר של דוליז חדשות, סוף סוך כשיש שרשור כזה, מה את חייבת לעשות?? לנצל אותו. אז הניצול הזה באמת לא היה במקום. יותר מתמיד. כדאי ומומלץ, גם לך, לפתח סדר עדיפויות.

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

חיבוקי!!! טלטאביז,טלטאביז,אומרים שלום,שלום! טלטאביז,טלטאביז...חיבוקי!! *~*~*נ.ב*~*~* חזרתי מהמחנה..... אבא שלי בא לקחת אותי היום בצהריים,כי לא הייתי שמחה
.. כי בלילה,עלו עלינו נמלים מגעילות ובלילה ישנו על אבנים כואבות.. ובלילה רבתי עם דנדוש´383,ביגלל שבטעות בעטתי בה... אבל בסוף השלמנו
אממממ,השרותים היו מסריחים... והאוכל היה מ-ג-ע-י-ל-..... בקיצר "יאקי קקי"..(חיחיחיחיחיחי)
........ אז חזרתי,ואני באמת בגישה לא לריב יותר! אתם יכולים להמשיך להגיב לי? גם אם זה משהו לא הכי נעים,למדתי מהטעויות שלי... טוף,בה ביי...
ב-
-נועה

swirrrly

New member
טוב אז הנה רעיון:

או שתשאירי את הניצול שלי כדוגמה רעה ותמיד תתני לבנות שמנצלות קישור אליו, או שתמחקי אותו אם הוא כל כך מפריע לך לעין. אני למדי את הלקח שלי תהיי בטוחה!

SweetGirlll

New member
ומה רע בשרשורים של

"תראו את הדולי החדשה שלי"? יופי! כל אחת תראה את הדולי החדשה שלה! מה רע???? מה, כל שרשור שקשור לדוליז חייב להיות שרשור עם נושא מסוים ומיוחד או איזה ספיישל???? לא!!! ואם תקראי שוב את השרשור הזה תראי שהוא לא פתר כלום! שימי לב שאת, נת, עם כל הודעה שכתבת, קיבלת
או משהו כזה, כי אלה שלא מסכימות איתך, לא מעזות לפתוח את הפה, כי חלילה שענת תשנא אותן! כי אם ענת שונאת, כל הפורום שונא, נכון??? וזהו, אני אפילו לא אכנס לפ כדי לראות תגובות על זה, כי אני כבר יודעת מה הן יהיו... שלום!

עדיף שלא תכנסי.

כי הגישה שלך ילדותית וחסרת הגיון. ואם הן לא מעזות לפתוח את הפה זו בעיה שלהן לגמרי, והן יודעות את זה, כי אחר כך הן אלה שאוכלות אותה. אז את תעשי לי טובה, ותדברי בשם עצמך, כי גם ככה יש לך מספיק שטויות להגיד.

SweetGirlll

New member
בסדר.

איתך רבתי מספיק פעמים, ולא רק בפורום הזה. יש לי הרבה מה להגיד לך אבל זה באמת לא לפה, ואני לא רוצה לפתח איתך מריבה של שתיים בשרשור הזה.

SweetGirlll

New member
אמרתי!

והתחרטתי, כי אני עדיין רוצה לראות איך תגיבו, למרות ששיערתי כבר מה יהיו התגובות שלכן, ואני רואה שצדקתי... יש בעיה?

../images/Emo41.gifהייייייייי../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

לא אמרנו שזה שירשור של
????????? לא לריב

למעלה