די להשמצות

suffer

New member
כי את כן מוכשרת?!

כי את מותק? כי כי כי פשוט בשבילי?

אם התכוונת אליי...

אז תודה על ההערה הזאת. היא נתנה לי הרגשה טובה, ואני לא עוזבת.

your-destiny...

New member
../images/Emo24.gif*אהההם*

אוקיי זאת הודעה כללית על כל השירשור הזה.
קודם כל, רובכן בטח לא מכירות אותי כי אני לא רושמת פה הרבה, אבל קוראת את הכל, כל יום. כבר אין מה להגיד בנושא כי את הכל כבר אמרו, וגם אי אפשר לנסח את זה בצורה יותר טובה. אבל, בכל זאת, יש לי שני דברים להגיד:
לכל הבנות הרגישות פה, שנפגעות מאיך שמישהי מנסחת את התגובה שלה - תבינו, שבסך הכל, אף אחת לא רוצה לפגוע בכן. ואם אתן לא רוצות לשמוע את זה, במקום להתחנן לתגובה בשביל הדולי פשוט תרשמו בסוף שאת לא רוצה תגובות, אלא אם כן הן מחמאות נטו.
ולי יש עוד נושא קטן להעלות - חלק מהבנות מכלילות אנשים ומדביקות תוויות ואני ממש לא אוהבת את זה. יש את הבנות "המוכשרות" ויש את "החדשות", ולדעתי זה הכל יחסי. ברור שאפשר להגיד למישהי שהיא מוכשרת וזה מחמיא וזה נהדר ואין בזה שום דבר רע! אבל לדעתי כשעושים רשימה של "המוכשרות" בפורום זה כבר מוגזם. וכן ענת, את בטח כבר הבנת שזה היה מכוון להודעה שלך בתחילת השרשור. אני לא חושבת שמישהי צריכה להפגע מזה, אבל לדעתי מבחינה כללית, זה לא בסדר. אני לא רוצה לריב! באמת שלא! זאת רק הייתה הערה קטנה, ואני מקווה שהיא לא פגעה באף אחת. ואני מצטרפת לחיבוק
דנה *ההודעה נוסחה בלשון נקבה, אך מכוונת לשני המינים.

זאת אני.

זו הרשימה שלי. ומה לעשות, זו האמת. לא נעים לך להתמודד איתה? שיש בנות מוכשרות, לא משנה מה הן עושות? את מוזמנת ללכת. ושוב. זה לא אישי אלייך ואני לא רוצה שתלכי.

greeneye

New member
איזה שרשור דפוק!!

אנשים, די להיות כ"כ פגיעים?!? מישהו ליכלך עליכן!? לא תהיו "מקובלות" בפורום??!! אז מה??!?! זה רק פורום טיפשי!!!! (לא להעליב, מיכל) אותי רוב הבנות בכלל לא מכירות......אין לי פה חברות.....
(רגע התאבלות לא קשור...) ביקשתן תגובה?! אז תקבלו אותה!! מה, אתן רותות שנתחנף כל הזמן ונכתוב "ואי איזו דולי מהממת! את מוכשרת!"?!? אם יש דולי שיש בה קצת פאקים...אני לרוב אומרת, ולפעמים גן מנסה לתקן, לא מתכוונה של רוע! רק ביקורת בונה!!! אז די להתבכיין! קבלו את זה בכיף! אתן יודעות כמה תגובות כאלה קיבלתי בבערך חצי שנה שאני כאן???!? אף פעם לא חשבתי שזה לרעה! אז תרגעו כבר!!! נ.ב- מישהי מוכנה להסביר לי מי התחילה את השרשור הזה, ואם זו ההודעה הראשונה שלה, אז איך היא יודעת שזה מה שקורה כאן??

KitKat nop

New member
...../images/Emo2.gif

בפעם הראשונה שראיתי את ההודעה אף אחד לא הגיב לה וככה חשבתי שזה ישאר ! אבל אתן רק נתתן לפוסטמה הזאת את מה שהיא רצה - סערה מרגיזה בפורום ושכולם רבים ... ובאמת חשבתי שאני לא אתערב בשרשור הזה אבל הייתי חייבת- האנשות והאנשים בפורום הזה רוצים תגובות לדולי שלהן/ם אבל לפעמים לא מתחשק להגיב בלי שום קשר לחדשות חדשים ישנים (...
) ישנות ... (אני חדשה בערך...) לפעמים כבר מרגיז להגיב שוב ושוב לדולי הראשונה של מישהו שהציצים לא טובים וההצללה לא טובה וואטארוור!! אז זכותם של האנשים לא להגיב או להגביב מתי שבא להם!!!!!! ובאמת שעד לפני כמה זמן אז ניסתי להגיב הרבה... אבל בחופש הצטרפו הרבה חדשים וכל אחד עם ה-" הנה הדולה הראשונה שלי נכון שהיא כוסית ?!" שלו ("איפה יש את התוכנה של מה שאתן עושות עם האנשים הערומים?") ופשוט אין לי כוח לענות ... וגם שלפעמים יש דולי ממש ממש יפה (ויש הרבה ) אבל כל מה שהבנות האחרות אומרות מסכם בערך את מה שאני חושבת אז בשביל מה להוסיף עוד הודעה?!!.. (אם לא הייתה אפילו הודעה אחת שאמרה את מה שאני חושבת אני מגיבה..) אז כן... ההודעה הזאת הייתה ברוח קרבית מרושעת וקוטלת חדשים אבל מה לעשות ? ידעתי שאסור לי להתערב בשירשור הזה.... נועה

שתי האחרונות.

זה לא ריב, ואל תשחקו אותה "המשכינות שלום" כי אתן לא. זה סוגייה בפורום שהיה צריך לדון בה כדי לפתור אותה. עכשיו הכל נפתר, וגם יש סקר בנושא. אז לפעמים מתווכחים. SFW?? אל תהיו לי צדיקות. חבל שבכלל התערבתן, זה רק מעכיר את האווירה ונותן לכל אחת מאיתנו הרגשה רעה של "אני רבה פה עם אנשים" כשבעצם רק התווכחנו. צריך ללמוד לסתום כשצריך, בעיקר אחרי שכולם כבר השלימו
.

greeneye

New member
R U talking 2 Moi??

מישהו אמר שאני צדיקה??! משכינת שלום?!? אמרתי שזה ריב?!? בסך הכל הבעתי דעה.... אמרתי שזה שרשור דפוק, זה הכל.... התכוונתי להביע את דעתי בנושא ולא לריב עם כולם, או לגרום להם הרגשה שהם רבים עם אנשים! אני לא חושבת שזה לא בסדר.... (תתקני אותי אם אני טועה...) מישהו נפגע מההודעה שלי? אם כן אני מתנצלת, כי זאת לא הכוונה שלי... ולא שמתי
שכולם השלימו...(רגע, לא היה פה ריב, אז איך אפשר להשלים בלי ריב?)

בנות, לא לריב...

ראשית אני רוצה להתנצל על הכאוס שזרעתי בעולמכם ה"פרטי", שכן כל מה שעשיתי היה תרגיל קטן בסוציולוגיה אבל מתברר שנפלתי על משהו הרבה יותר גדול ממה שהייתי יכולה לחזות מראש. מתברר שיש לכן הרבה נושאים שאתן צריכות לפתור ביניכן. מדהים לראות איך אוטומטית היתה חלוקה לשני מחנות, ולא פחות מעניין היה לראות איך כמה מכן המציגות את עצמן כבעלות ביקורת "בונה", הן הראשונות לשלוף ציפורניים ולהשתמש בהן כנגד חברותיהן. בכל מקרה נראה לי שכולכן למדתן משהו מהתרגיל הקטן הזה, אפילו nasty girlו pupikit, כן אפילו אתן, אז תזכרו שהאינטרנט שייך לכולן ואל תנסו להעניק לעצמכן סמכות מקצועית או ריבונות על האתר שכן כולם מוזמנים להכנס אליו ולפרסם בו את הדוליז שלהם. בברכת יהיה חם ומגניב אני אגיד לכן יפה שלום (דרך אגב, גנבו לי את הקורקינט).

אויש סתמי.

מזה אני כבר מתעלמת. הערות כאלו נולדו רק כדי לפתוח ריבים, ונוסף על כך, את בעצמך, שמטיפה לאנשים "תזכרו שהאינטרנט שייך לכולן ואל תנסו להעניק לעצמכן סמכות מקצועית או ריבונות על האתר", מעירה פה הערות מלאות ארס, שמטרתן היא רק לגרור לריבים. אז את, חביבתי, כן את, עם השפה הגבוהה, והאף העוד-יותר גבוה, מוזמנת לעזוב, ולא לחזור לעולם. שלום, חמודה
(NOT!!)

NasTy GirL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

זה מה שרציתי להגיד בהודעה שכתבתי קודם, ולא רציתי להתבטא ככה.

NasTy GirL

New member
כשאני עושה לך../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

מבחינתי הן מצויינות:)

ציפיתי שתביני ../images/Emo10.gif

מה שנועד לגרור לריבים אמור להמחק, אם תקראי טובטוב את החוקים של תפוז.

../images/Emo6.gif

ענת - היא בטוח מסכימה איתך, פשוט, את לא בחברה טובה כדי לדבר על אפים למעלה.

NasTy GirL

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אני, אישית לא מתכוונת לפתוח יותר הודעות שלך עד אחרי השרשור הזה. רוצה לנסות לעשות תרגילי סוציולוגיה? לא עליינו. החלוקה לשתי מחנות הייתה בגלל שזה מה שאת דיברת עליו- ואני עדיין חושבת שכל העניין הזה של המחנות וא רק בגלל שהבנות החדשות [המחנה הראשון] חושבות שהבנות הוותיקות לא מתייחסות אליהן שווה כמו אל כולם. אתן משייכות את עצמכן למחנה שאתן המצאתן-תזכרו את זה. והסיבה שאני וענת התנפלנו עלייך זה בגלל שהזכרת את השמות שלנו במה שכתבת ואמרת שהתכוונת בעיקר אלינו. [אני חושבת שדיברת גם בהודעה הזו בעיקר אלינו]. ואיפה בדיוק השתמשתי בכוחותיי החתוליים נגד מישהי אחרת בשרשור הזה? ויקי האני, בבקשה ממך...להבא.. לא לדבר-בעיקר אם את לא יכולה לחזות דברים מראש [שזה היה דבר כזה צפוי!!] ובעיקר אם את מדברת שטויות. בבקשה

Mooa-Numi

New member
וול...

לדעתי זה היה משעשע מאוד אם זה באמת היה רק תרגיל בסוציולוגיה, וסתם הלכה פה מלחמת עולם שלישית (הומור מעוות). אותי לפחות זה היה מצחיק
אבל זה לא רק תרגיל סוציולוגיה, לא? חשבתי ככה
נגיד שאת באמת תיכוניסטית שעושה עבודה על סוציולוגיה. את יודעת מה? יותר מזה-את סטודנטית שעושה תואר שני בסוציולוגיה ועבודת המחקר שלך היא לבחון את זה. פוף-צץ רעיון בראשך-במקום סקרים וכל מיני בולשיטים-את הולכת לבדוק את כל המגמה על אמת-באינטרנט. כמובן שאת הולכת לאחד הפורטלים היותר גדולים בארץ-תפוז-ואל המערכת הפורומים שלו. רגע, שניה, בת כמה את? יותר מ15 נגיד? ורק עכשיו נזכרת לפתוח כרטיס אישי? ובשביל מה? עבודה מסכנה בסוצילוגיה? איפה היית כל הזמן הזה? נתן לך להנות מהספק, ונמשיך הלאה. את עובדת על רשימת הפורומים, ומכלל הפורומים את מחליטה להכנס לאחד הפורומים היותר קטנים והפחות מוכרים (אמת
) שבמערכת. למה? למה לא לפורום גדול ומפורסם כמו, זיהוי שירים? אביב גפן? מכוניות? הארי פוטר? למה דווקא נושא שכוח אל כמו, דוליז? נתן לך גם להנות מהספק הזה-ונמשיך הלאה. אז פתחת כרטיס אישי, נכנסת לפורום דוליז-וכבר על ההודעה הראשונה את מכירה טוב מאוד את הבעיות והסכסוכים שלנו, את הדמויות הראשיות יותר בפורום, נקודות תורפה, ומה לא? מה? בשביל תרגיל קטן את מבזבזת שעות בבהייה במסך ובצפייה בנו? ואיפה כל האגרסיביות שהיתה בהודעה הראשונה? נעלמה ופתאום צץ איזה פרייקט מעיק לסוציולגיה? הייתי נותנת לך להנות מהספק, אבל יש יותר מידי ספקות בעניין. פעם הבאה, תחשבי על משו יותר טוב יום טוב
אמא היום חוזרת מחו"ל

למעלה