די להשמצות

Mooa-Numi

New member
../images/Emo6.gif

ריין! איה פטמותייך?

SweetGirlll

New member
../images/Emo45.gif

ויש הבדל בן "ביקורת בונה" לבין "קטילה" והרבה מהתגובות שאני רואה פה הן קטילה. בגלל זה אני נכנסת הרבה לפורום, אבל לא שמה פה הרבה דוליז, כי אני יודעת שהתגובות שאני יכולה לקבל, שיכולות להגיע ל"הדולי שלך מכוערת. הצבעים מכוערים. השיער גושי ומגעיל" וכבר ראיתי כאלה... יכולות לגרום לחלק מאלה שמפרסמות פה דולי שלהן לחשוב: אוי, מישהי מותיקות הפורום אמרה לי שהדולי שלי מכוערת, כנראה היא באמת כזאת. ואז להפסיק לשים פה דוליז ואולי בכלל להפסיק לעשות דוליז- ואני לא מגזימה! תחשבו על זה לפני שאתן ישר אומרות לי כמה שאני טועה וכמה שאני מתלוננת כל הזמן.

ולעומת זאת..

היא יכולה להתנהג בבגרות, ולהגיד: אוי, מישהי מותיקות הפורום אמרה לי שהדולי שלי מכוערת, כנראה היא באמת כזאת. ואז לשנות אותה ולשפר אותה. ללמוד מטעויות ולהמשיך הלאה. לקחת ביקורת ולתקן. להעלב, ולהוכיח את ההיפך. לשנות, ללמוד, להוסיף, לשפר, לתקן, לשפצר, ובסוף, גם היא תהיי אחת מ"ותיקות הפורום", וכשהיא תגיד לאחרות שהדולי שלהן רעה, הן יצעקו עליה, ויתעצבנו עליה, ויהפכו עולמות. כי הן לא מבינות, שרק ככה לומדים.

SweetGirlll

New member
צודקת.

אבל! עובדה שלא כולן מסתכלות על זה ככה, ויש כאלה שמאוד נפגעות מהתגובות שלכן. חוץ מזה, כשאומרים למישהי שחדשה ב"עסקי הדוליז" שהדולי שלה מכוערת <וזה קרה יותר מפעם אחת> את לא חושבת שזה מעליב? ולא רק מעליב, אלא גם מוריד מוטיבציה... בכל אופן מה שאני מנסה להגיד זה, שתהיו יותר עדינות עם התגובות שלכן. זהו.

את לא יכולה לדעת מי הרב.

אני מגיבה בתגובת כאלה מהסיבה הפשוטה- אם אני לא הייתי מקבלת תגובות כאלה הייתי מציירת דוליז שנראות כמו תחת (לא ששלי יותר טובות....אבל הן עשויות נכון לפחות)

SweetGirlll

New member
אוקיי, אבל...

תסכימי איתי ש- ההצללה במכנסיים לא טובה, אם תרצי אני מתנדבת לתקן אותה\תתקני אותה ואז תשימי בפורום ונראה אם אז זה בסדר נשמע יותר טוב מ- ההצללה במכנסיים גרועה מאוד! כדאי לך לתקן את זה ומהר כי זה הורס את כל הדולי! ?

לא האני.

אף פעם לא אמרתי "ההצללה במכנסיים גרועה מאוד! כדאי לך לתקן את זה ומהר כי זה הורס את כל הדולי". נקודה. וגם לא שומדבר כזה. כי זו לא ביקורת שנועדה כדי לשנות. הביקורות שלי נועדו כדי לשנות, לא כדי לחפש מה עשית רע, ולהגיד לך את זה בצורה המכוערת ביותר, כמו שאת מציגה את זה.

ואני דווקא מעריצה גדולה של "הצייר"

ולמה לפרגן? למה? מי שרוצה פירגון, שתראה את הדוליז שלה לאבאמא או לכלב או לפסיכולוג או לגננת. כאן זה מקום בשביל ללמוד ולהשתפר. לא לשמיץ, חס וחלילה... אבל לפרגן? למה מי? למה מה? הא בע מההה? אנשים נותנים פה תגובות כדי לעזור לאחרים להשתפר. כן, סביר להניח שבנאדם שמקנא ביצירה כלשהי יתן עליה תגובה רעה כדי לחזק לעצמו את ההערכה כלפי יצירותיו שלו (שמתערערת כשהוא רואה יצירות טובות מהן). אבל.. לא כל בנאדם שנותן תגובה רעה - עושה זאת בהכרח מתוך קנאה, או מתוך כוונות "השמצה" לדברייך. ייתכן, ייתכן שכן - אבל ייתכן גם שלא. ולכן לא כדאי לבוא בכזה טון תוקפני... אנשים פה פשוט.. מגיבים וזהו מגיבים איך שבא להם. זה כל היופי בזה. שאפשר להיות נחמדים, אבל אפשר גם לא. אם רוצים. או אם רוצים שלא. וחץ מזה, אני עדיין לא מבינה מה הבעיה עם הצייר הפרמיטיבי. לידיעתך, בכל וינדואוס חדש שיוצא - לא מעודכנים שום שינויים בתוכנה הזאת. ולמה זה, לדעתך? בגלל שהתוכנה הזו כל כך גאונית, מלאה ומספקת, שלא צריך עוד שום דבר. זו תוכנה מושלמת...
אני אישית השתמשתי להכנת דוליז *רק* בתוכנת צייר, ולא בשום תוכנה אחרת. ואני די מסופקת מהכלים שניתנו לי וממה שיצא לי מזה בסוף. פוטושופ שמוטושופ. סתם עולה עוד כסף ועוד בלבול מוח של להוריד עוד תוכנה שבסופו של דבר תישאר נטושה על שולחן העבודה, חסרת שימוש. אה, ועוד משהו שרציתי להגיד כבר בהתחלה: טון הדיבור שלך לא מוצא חן בעיניי

swirrrly

New member
וואי את מעצבנת

את לא יודעת על מה את מדברת, לא משמיצים כאן, זה באמת ביקורות בונות! כל אחת אומרת את דעתה ומה שהיא מוצאת לנכון בקשר לדולי עצמה, בלי לקלל ושטויות כאלה... כמובן, לא תמיד הביקורות נכונות, אבל הן לא במטרה לפגוע. אני יודעת שאני לפחות באמת במטרה לעזור ולפרגן, אפילו שאין לי הרבה איך לעזור, כי גם אני מבינה את ההנאה מלייצר דולי ואת ההשקעה, ואני יודעת כמה מעליב זה לקבל תגובות קשות.

זאת בטח מישהי כמו...

נועה הפצצה, או טוטאלי אל, שהחליטה ששונאים אותה פה, אז היא פתחה ניק במיוחד כדי להגיד את זה. כי בכרטיס האישי שלה היא נכנסה רק לפורום דוליז בניק הזה, וכתבה רק את ההודעה הזאת. אזזזז....ילדה, מי שלא תהיי....אני מבינה למה שונאים אותך או החלטת ששונאים אותך. זה היה ממש מגעיל. אבל לא אכפת לי.

../images/Emo41.gifענת..../images/Emo41.gif

אני רק הערתי לך כמה פעמים שלדעתי התגובות שלך,לא נירשמות בצורה הכי נחמדה שבעולם, O.K את אמרת שאת רושמת רק ביקורות בונות,אז הבנתי אותך,אולי טעיתי, אבל למה להזכיר את זה כל פעם מחדש? .................................

../images/Emo41.gifהלכתי לישון,לילה-טוף כולם!../images/Emo41.gif

לילה טוף, לפורום דוליז ול-
ב-
-נועל´ה! אנחנו נחזור ביום...שלישי... בה ביי!!!!!!

victorya

New member
לדעתי אין שום סיכוי שזו נועה...

"הפצצה". פשוט סגנון הדיבור לא תואם. מספיק שכתוב "פרימיטיבית" אפשר להבין שזה לא אותו בן-אדם שכתב את "יאקי קקי ומזעזעת בעצמך" (
) מעוניינות להשוות?

¥h£ll§

New member
מעניין...

רגע......את מעבירה ת´מסר שאלה שלא עושות דוליז יפה אסור להן להביא ביקרות על אחרות
אסור להן "לשבת בצייר" ולנסות לתקן את הטעויות שלהן
אסור
כמובן שאלה שעושות יצירות ודברים מדהימים להן מותר הכל
כמובן
הרי הן כאן הכי חשובות! נכון שהן יותר טובות מאיתנו בדוליז....אבל זה לא מצדיק את זה שמותר להן לעשות הכל בפורום..ולהתנהג איך שבא להן
ובמיוחד להעביר ביקורת איך שבא להן! וזהו.....אין לי מה להוסיף

לא הבנתי משהו.

כולם אומרים שבגלל שאנחנו "מקצועיות" (עאלק) אנחנו צריכות לא לעשות הכל בפורום ולהתנהג איך שבא לנו (מה שאני לא עושה), והיא טוענת שאנחנו גרועות אז אנחנו צריכות לא לעשות הכל בפורום ולהתנהג איך שבא לנו...וגם לא להעליב את היצירות אומנות של הבנות כאן שכולן פי אלף יותר טובות מאיתנו. WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFF????????????????????????????????????????????????

victorya

New member
אוקיי... רוצה הסבר?

סופסוף אזרתי(עזרתי?... וואט דה פאק?.... שונאת שונאת שונאת...) אומץ להסביר לך, ענת, ולעוד כמה שאני מאד מאד מעריכה את הדיעה שלהן למה בנות נעלבות מההודעות שלכן. וכן, אני מודעת לזה שההודעה הזו כרוכה בעלבונות רבים שאני אספוג אח"כ, כי בעיקרון זו התאבדות מילולית (?) כי אם יתחילו התגובות הם יהיו המון, וגם יכול להיות שגם אף אחד לא יגיב, אבל אני מקווה שתקחו לתשומת לבכן, אאאאפילו אם זה פ´סה ונמאס לכן לשמוע- אבל לא להקשיב (במקרה שלנו- לקרוא, אבל וואט דה האל?) ככה- אני לא אוהבת (יותר לכיוון מתאבת) את ההודעות של "לא הגיבו לי, ונורא נעלבתי" ויותר מכך, אני יותר שונאת את ההודעות של "יאקי קקי" למיניהן *אהההם*, אבל בעיקרון, מה שהבנות הללו מנסות להבהיר, בדרך האומללה שלהן, זה שהן פשוט- רגישות. יותר מדי רגישות, אולי כדי שפשוט לא תגיבי להן, תשאלי קודם אם הן מעוניינות בתשובה חדה וכנה עם ביקורת נוקבת, ואם כן אז סבבה לך. (אני מדברת בעיקרון אל ענת אבל זה לכל "גסות הרוח" למיניהן
) אבל אני, לדוגמא, ממש מעריכה את הדיעה של "המוכשרות" ואני (פגיעה, אפילו יותר מדי, וחשוב לי לדעת מה חושבים עלי) לא אוהבת את התגובות, אפילו אם הן לא רק על הדוליז שלי, אפילו אם הן קשורות אלי רק קצת. וזה שלמספר בנות כאן גדל אגו בגודל של פיל, לא אומר שהתגובות שלהן חייבות להתדרדר מביקורת בונה למן הודעה צינית\הודעה מלגלגת ומזלזלת. אני מקנאה מוות בכל הבנות המוכשרות האלה שיש להן דוליז ברמת ג´וזי, ואני קורעת את התחת ומציירת מיליוני דוליז ואת היותר מוצלחות אני מעזה, אפילו לא, לשים פה. ואם יש לכן איזו תשובה מיוחדת לתת לי על ההודעה המושקעת שלי, אני אשמח, אפילו אם היא תוצרת אגו חדישה... וול מקווה שהבהרתי את עצמי... (כמדומני, הבהרתי את עצמי יותר מדי...)

אני חושבת...

שאני אף פעם לא אמרתי יאק על דולי של מישהי, בלי להסביר למה, וזה לא שעכשיו אני אשאל עם את רוצה תגובה כזאת וכזאת, אני פשוט לא אגיב, כי אני לא מגיבה יותר לאנשים כאלה. מצטערת. ובקשר לכל אחת ואחת אישית, ולא לשירה בלבד:אני מסכימה לגמרי עם תום, ואם את נעלבת מתגובות כאלה, את בעיה שלך, ואת מוזמנת ללכת. כי אני לא מתכוונת לשאול בנאדם עם הוא מעוניין לקבל תגובה שזה אני אומרת שאני לא אוהבת את הדולי שלו, כי סליחה, אבל את לא יכולה לסנן תגובות.

למעלה