די להשמצות

די להשמצות

לכל הילדות שמבלות את זמנן מול תוכנת הצייר הפרימיטיבית ועוד מוצאות לנכון להעביר ביקורת על גדולות וטובות מכן, תמשיכו לקנא ביצירות האומנות הגדולות שמופיעות פה. אם אתן לא יודעות לצייר בעצמכן אז אל תרדו על הציורים האחרים כי זה לא יעשה את הציור שלכם טוב יותר! אתן קצת צעירות מידי מכדי להיות נבלות כאלו אז תתחילו לפרגן, קבינימאט. דרך אגב, nasty girl ו pupikit, הכוונה שלי היא בעיקר אליכן, אז דיר באלאק פעם אחרונה, הא!?! ואם להעביר ביקורת, אז לעשות את זה בצורה חיובית. שאמא תחזור יהיה בלאגן.

אה כן...

היצירות היחידות(השוות) שמופיעות כאן הן של אביב, סיגל, רותי, תום, טליות (על כל סוגיהן) ומיכליות (כנ"ל) פלוס כמה יציאות טובות של עוד כמה בנות טובות פה. כאילו, יצירות באמת. ועל אלה, אני בכלל לא מדברת. אז מה ההשמצות?? זה שאמרתי שהבייס של המאנגה הוא מזעזע?? זה נכון. זו דעתי. בעינייך זו השמצה??בעיה שלך!

swirrrly

New member
אני איתך

לפעמים את באמת קצת יותר מדי קשוחה, אבל מרגישים שזה לא במטרה להעליב או מתוך קנאות.

SweetGirlll

New member
ענת

גם את אחת מ"בעלות היצירות הגדולות" ...
ושירלי: את פעם השמצת דולי ראשונה של מישהי, וכתבת בכותרת "מכוערת" זה כל כך הרתיח אותי
אז לך- אין מה לדבר.

swirrrly

New member
הבנתי...

על פעם אחת כועסים עליי ולא שמים לב לעובדה שאני כן מגיבה, ותמיד מביאה איתי עצות לשיפור, ומשתדלת תמיד להתנהג בנימוס. אז אני אתנצל עכשיו על הפעם ההיא, כי לא בא לי שמישהי תשמור לי טינה, ואני יכולה להבין אם זה פגע ברגשות יוצרת הדולי ההיא, ומעתה והלאה, אמשיך לעשות תגובות, כמו שאני בדר"כ עושה, שהן מעודנות בעלות הצעות ייעול, ומפרגנות על הצדדים החיוביים בכל דולי. וזהו.

Tinke®Bell

New member
../images/Emo6.gif

האם קראתי נכון?? "היצירות היחידות(השוות) שמופיעות כאן הן של אביב, סיגל, רותי, תום, טליות..."

Tinke®Bell

New member
הכאב יהיה קשה,../images/Emo181.gif

אבל אני חושבת שאני אוכל,במאמץ רב,לחיות עם זה

סליחה שירה, שכחתי אותך...

*גם הדוליז של שירה הן יצירת אומנות, ולכבודה יש תגובה שלמהההההההה אז תקנאו*

victorya

New member
אהה...

אופס.... הייתי עסודה קצת במשהו *אההם* הו וול... עדיין מתכוונת לזה...

totally L

New member
בקשר להודעה הראשונה של ענת

זה הבעייה אצלך ענת - התפיסה הבסיסית שלך שהיצירות הטובוץת היחידות פה מגיעות רק מסיגל טליות מיכליות וכל מי שהזכרת. אין לך רא פתוח במיוחד לגבי כל אחת אחרת שמנסה לזכות בקצת קרדיט על הדולי שהיא עשתה. אולי את ברמה גבוהה וככה גם כל הותיקות שהזכרת, אבל זה לא נותן לך את הזכות להסתכל מלמעלה על כל החדשות ולךעקם את האף. בבקשה תפתחי את הראש. שימי לב שקראת לדוליז היפות של האחרות כאן - יציאות ת´ינק אבאוט איט!

זאת האמת.

לא מוצא חן בעייניך? בעיה שלך. והנה נקודה-חושבת שכל מי שהופיעה ברשימה שלמעלה תמיד הייתה שם?? אז את טועה. כי גם הן הגיעו לשם איכשהו, במצב שבו כל היציאות שלהן הפכו לנורמה. ומדברים על מוכשרות, איפה ריין??

Tinke®Bell

New member
בדיוק!

היית צריכה לראות את הדוליז הראשונות שלי...
ספוווקי.. ^^

LakeOFire

New member
וואו, צודקת..!!

נעלמה באורך פלא..!!
מישהו יודע מה קרה לה?

למעלה