די להשמצות

וזה עד כדי כך מטריד אותך...

שאת תעזבי בגלל זה?!
אני במקומך לא הייתי עושה את זה. לא, סליחה - אני במקומך, לא עשיתי את זה. בערך בתקופה שאת הגעת היו כאן המון מריבות על לשרשר-לא לשרשר אני הייתי בעד לשרשר, וכל הבנות הפחות וותיקות בפורום אז היו בעד לא לשרשר והן החליטו שהוותיקות שכל הזמן אומרות להן לשרשר הן סנוביות, ויכלתי לעזוב, יותר קל לעזוב. אבל לא, אני נשארתי פה, וטיפה התגמשתי, והמשכתי להגיד לאנשים את דעתי, ולכתוב הודעות ענק שמסבירות למה צריך לשרשר ואי אפשר לפתוח כל שנייה הודעה חדשה. ועובדה שזה עזר.... בערך.
אז את יכולה לבחור בדרך הקלה, ולעזוב. ואת יכולה לבחור בדרך שאני בחרתי, שכן, היא יותר קשה, ופחות נוחה, ולמה בעצם שתבחרי בה זה סתם יטריח את עצמך?! אבל לא נראה לי שאת אחת כזאת שמוותרת בקלות, אז אם לא בשביל הבנות שאת מעריכה בפורום הזה, תעשי את זה בשביל עצמך, כי אני לא מאמינה שאת לא נתרמת בפורום הזה.

אני לא עוזבת...

זה היה איום. יש הבדל בין איומים למעשים, אבל עד שהאיומים יהפכו למעשים... יש עוד סיבות חוץ מזו, והעיקרית מבינהן היא השיעמום. שוב מישהי הכינה דולי חדשה, שההצללה בציצים שלה לא טובה. יופי. אין כאן התקדמות. מתקדמים פה רק כשג´וסי מוציאה טיוטוריאל חדש, ואני בעד להתקדם בעצמנו. איך עושים את זה? מונעים מריבים מפגרים של לשרשר או לא, של חדשות-וותיקות, של גס רוח או לא לעצור בעדנו, או בכלל, מונעים אותם. אני לא מצתדקת(איך כותבים??). אני יודעת יפה מאוד שאני מהווה חלק גדול מאוד בכל הוויכוחים האלה. אבל, הייתי מעדיפה למנוע אותם. להתעלם מהעובדות זו לא השיטה, כי שזה מפריע ומרגיז אז חייבים להגיב, נכון. אבל בואו נלמד להבליג. קרה משהו שלא אהבת, תעיר בעדינות, תגיד. אל תהפוך את זה למלחמת עולם שלישית, שבנוייה מלפחות עשרה שרשורים ארוכים ומפוצצים, בנידון "למה ענת אומרת לילדים שהם עושים דוליז מכוערות". אני לא באה בטענות אל הכלל. אני באה בטענות גם אל עצמי. אם את רואה שלדעתך מפלים חדשות ולא מגיבים להן כי הן חדשות, אז תגיבי להן את. אז אל תגיבי לוותיקות כי הן וותיקות. אתן יכולות לעשות שינויים גם בלי להתחיל ריבים ומלחמות עולם. נועה הפ33ה, שמוצה, דנדוש, ושאר הבנות שהתעצבנתי עליהן והן התעצבנו עליי, קחו את זה בחשבון. אני לא אומרת שעכשיו נהיה חברות הכי טובות וזה...זה תהליך שייקרה לאט לאט, אבל גם לאט אפשר לסלוח. AnaT wants PeAcE!!!!! אז עכשיו כל מי שמסכימה איתי, ורוצה להתקדם ביחד, לשרשר הודעה כשהכותרת שלה היא:
. חיבוק קבוצתי
, ואני מצפה לשרשור ארוךךךךך של חיבוקים, ותכתבו מה בראש שלכם בתוכן!!
את כ-ו-ל-ם -ענת- במצברוח משכין שלום.

NasTy GirL

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

הודעה חכמה, מקווה שעוד השתכנעו ממנה. ויקטוריה-לכי לעשות מה שבא לך, הייתי כותבת אם לא היו פה ילדות שיצעקו עליי אחרי זה:) LAST CHANCE לפורום, כי השעה מאוחרת עכשיו והעיניים כואבות לי-אני לא אחראית על מעשיי!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

[אחד בשביל להביע עמדה, ואחד בשבילך בובית!
] אני גם בכלל בעד לעשות כאן עוד דברים חוץ מלפרסם דוליז ולריב כל הזמן...[ראה ערך ´זה רק אני או ש...´
]

your-destiny...

New member
../images/Emo24.gif

שמתי כבר אחד למטה, אבל זה כדי להמשיל את האלכנוס...וכן אמרתי בכוונה אלכנוס!

your-destiny...

New member
../images/Emo24.gif

וזה לכל מי שהצטרפה לחיבוק! וגם כדי לתקן טעות... להמשיל=להמשיך

victorya

New member
../images/Emo24.gif

רק בשביל לא להרוס... NasTy GirL (ששמה נעלם כתוצאה מסניליות פורצת) לא הבנתי את הנקודה שלך פה, אני אלך לעשות מה שבא לי, ומה זה קשור להודעה שלי...?

NasTy GirL

New member
WTF...ויקי אני מצטערת!!!../images/Emo108.gif

כל פעם שהתכוונתי אלייך...פשוט...אתמול בלילה קראתי הודעה שלך, והבנתי לא נכון...כנראה השעה... וזה פשוט נתקע לי בראש...
אני ממש ממש מצטערת, אלא אם את כתבת את ההודעה שלמעלה-ואז הבנתי נכון ואת באמת מוזמנת לעוף על קורקינט...

victorya

New member
לירי, את מסטולה...

ולפי דעתי לא כתבתי משהו שעלול לעצבן אותך
ואם כן, אז אני לא מבינה מה הקשר ללעוף, ויותר מזה, מה הקשר לקורקינט...
תמוהה

NasTy GirL

New member
רגע...../images/Emo108.gif

את כתבת את ההודעה של תחילת השרשור? אם כן, אז לא מצ´נה. אם לא-זה מה שקרה: אתמול בלילה כתבת הודעה שממנה הבנתי שאת כתבת את ההודעה בתחילת השרשור, אבל החלפת שם בשביל שלא נזהה אותך. בגלל זה...
סורייייי, אי הבנה...

victorya

New member
מה את פסיכית?!

את חושבת שאני כתבתי את ההודעה בתחילת השרשור?! נוור אוור!
לא מאמינה שחשבת שזו אני...

שמוצה

New member
../images/Emo24.gif

אני אף פעם לא רבתי איתך! אבל אם כן, אז בואי נעשה שולם!
שמוצה

למעלה