די להשמצות

NasTy GirL

New member
אוקיי../images/Emo108.gif

הבנתי את המסר, אבל בחיים לא אמרתי יאק על אף אחת מהדוליז פה-מכמה סיבות. א. אני לא משתמשת במילה הזו ב. אם אני כבר אמרתי-אמרתי זוועה, והסברתי למה ואני חושבת שזה היה ממש ממש ממש מגעיל מצידך שלא לדבר על פחדני. אם אני הייתי רוצה להגיד משהו [כמו שכבר אמרתי] הייתי נשארת בניק הרגיל שלי ואומרת. בכל מקרה, הסתבר לי שהפורום הזה באמת לא משהו-אני מעדיפה לעשות דוליז לעצמי. כבר הבנתי לפני חודש בערך שאני לא רצוייה כאן כ"כ סו-ביי.

victorya

New member
היאקי קקי גם לא היה מכוון אלייך...

תבינו... *אהם*נועה הפצצה*אהם*

totsade

New member
סורי שאני מתערבת אבל

ענת אף פעם, או לפחות ממ שאני קראתי וקראתי את כל ההודעות מאז שהגעתי, לא אמרה "יאקי קקי"! הרבה דוליז פה היא באמת לא העריצה, וזאת זכותה השלמה, על טעם ועל ריח אין להתווכח, היא נותנת תגובות בונות על מה כדאי לשפר, ואז מי שעשתה את הדוליז משתפרת, ולא רק בזכות ענת, אלא בגלל כל אלה שאם הם רואות דולי שהם לא אוהבת הם אומרות, ולא רק אומרים איזה מותק בשביל שלא ישנאו אותן, כי אז מי שעשה את הדוליז לא יוכל להשתפר, וזה ממש חבל. ענת אמרה פעם אחת שהמאנגות, לפי דעתה, דוחות ומגעילות, היא לא יכלה להעליב אף אחת כי אף אחת מפה לא יצרה אותן!! אז לכל הרגישות מביניכם, אם אתם לא רוצות ביקורת כנה שתעזור לכם, אין טעם שאפילו תיכנסו לפורום! אי אפשר תמיד לקבל תשובות של "וואו", "את האלילה שלי" כי זה בולשיט! יש דוליז טובות שמקבלות תגובות כאלה, אבל התגובות אמיתיות, וגם הם, "המוכשרות מבינינו עם אגו בגודל של פיל" גם עבדו קשה וקיבלו תגובות שעזרו להן להגיע לדרגה הזאת. אז דיי להתבכיין כל הזמן! במקום לכתוב את ההודעות האלה לכו קראו את התגובות ותנסו לשפר את הדוליז שלכן ואז תהיו גם עם אגו בגודל של פיל!

victorya

New member
יובלי...

לא אמרתי שענת אמרה "יאקי קקי", וצר לי אם הבנת ככה, אבל מישהי אחרת אמרה ככה לענת. תקראי הכל לפני שאת עונה ככה. ולא, גם אם אני אעבוד קשה (ואני עובדת מאד קשה), אני לא רוצה להגיע למצב שבו יהיה לי אגו בגודל של פיל, ואף פעם לא הגיבו לי בצורה "מגעילה" על הדוליז, לפעמים היו קצת בוטים, ואני דווקא קיבלתי את זה בסבבה, אני אפילו תומכת בענת, וחושבת שהיא צודקת בחלק מהמקרים, וההערה שלי, שאני עדיין חושבת שהיא נכונה, זה שהאגו שלהן חייב פשוט להרגע. וכן, אני חושבת שהיא עדיין צריכה להגיב.

victorya

New member
מה שמייאש פה...

זה שבצד ימין זה יפה ובצד שמאל זה לא... טנקיו אניוואי

totsade

New member
רגע לא הבנתי,

ממתי את זאת שמחליטה באיזה גודל אהיה האגו של מישהו זר לחלוטין? הא????? ועוד משהו, אני הבנתי טוב מאוד, פשוט תקראי את ההודעה שכתבת ואז תגידי לי איך זה נשמע.

לקחתי את ההערה...../images/Emo19.gif

"אני לא אוהבת (יותר לכיוון מתאבת) את ההודעות של "לא הגיבו לי, ונורא נעלבתי" ואני אשתדל להפסיק עם זה.

BizzyD Girl

New member
בול../images/Emo93.gif

הן מעירות לנו (כן אני אחת מכן) כדי שנשתפר!!! מה לעזאזל לא מובן?!

זה נגמר.

אני רואה דולי שלא מוצאת חן בעייני, של אחת החדשות, אני פשוט לא מגיבה. אני רואה דולי שכן מוצאת חן בעייני, של אחת החדשות, אבל יש מה לשפר, אני פשוט לא מגיבה. וזה הפסד שלכן. עכשיו אתן מרוצות?? השגתן מה שרציתן?? רק שתדעו שאתן מפסידות מזה, ביג טיים. כי אתן תמיד בוכות שמתייחסים רק לוותיקות, עכשיו אתן מבינות למה. |חיוך מסופק|

ChocolateGirl

New member
לא!!!!

זה שטויות כל מה שהיא אמרה ענת, תמשיכי להגיב ולשפר אני לא חדשה (אני אפילו יותר ותיקה ממך) אבל עדיין אני צריכה שיעירו לי על הטעויות שלי... וגם כל החדשות שעדיין בתחילת דרכן...

¥EleVatioN¥

New member
שו השמצות?../images/Emo12.gif

מותק תראי.. אולי ענת ולירי באמת אומרות מה שהן חושבות על דוליז פה ואולי לא בצורה הכי נחמדה אבל מי אמר לך שבנות נעלבות מזה? מה כל הבנות האו אליך ואמרו לך לומר לנו או מה?!?! לבנות האלה יש פה משו מפריע להן הן יכולות לפתוח אותו הן לא צריכות פה דוברת
כך ש... בבקשה תחסכי את העצבים מעצמך..

אורלי.

זאת אחת מהבנות פה, שלא היה לה מספיק אומץ להגיד את זה בפרצוף שלנו, אז היא פתחה ניק חדש. שלא ישנאו אותה חס וחלילה.

Tinke®Bell

New member
פעם אחרונה ולתמיד-../images/Emo181.gif

בנות,אל תצחיקו אותי. אם באתם לכאן כדי שיגידו לכם כמה הדולי הראשונה שלכם מהממת-אולי באתם למקום הנכון,אבל כאן לא תמצאו רק מחמאות אלא גם ביקורת בונה. ואם אומרים לכן:"הדולי שלך מכוערת!" אל תקחו ללב. רק בנות-בקשה אחת לי לכן,אם כבר אתן מגיבות תגובה רעה,בבקשה תכתבו מה לא בסדר,כדי שאותה יוצרת תוכל לתקן את הדולי שלה. ולאלה שנעלבות- נו אופנס,אבל הפורום הזה זה לא המקום שלכן. אנחנו כאן כדי להיות סופר כנות אחת עם השניה,ולעזור אחת לשניה. אם אתן נעלבות-belive me,אני לא שמה זין. הודעות צומי מסוג זה לא עושות רושם טוב. אם אתן לא יכולות להתמודד עם תגובות רעות שנתנו לכן,אל תפרסמו דוליז שלכן. אם אתן לא יכולות להתמודד עם תגובות רעות שאחרות מקבלות,תעזבו את הפורום. אבל תעשו טובה,אל תבכו על זה שענת,או כל אחת אחרת, קצת תוקפנית. היא עושה את זה-לטובתכם,ואם אתם לא רוצים אז לא צריך. אם אתם רוצים פורום בלי תגובות רעות,בבקשה,לכו תפתחו פורום משלכן. אבל אל תבכו שאתן נשארות מאחור,עם מיליון תגובות שאומרות "דולי מהממת!!" על פוסטמה אחת שעשיתן. הפורום הזה מתקדם קדימה,וממשיך להתקדם קדימה. אם זה לא בשבילכם,תישארו מאחור,רק אל תאשימו אותנו אחר-כך. ותודה שטסתן אל-על.
הודעה זו נכתבה בלשון נקבה,אך מיועדת לשני המינים.

את צודקת.

ואם הבנות שלא חושבות כמוך יתחילו לאמץ את הגישה, אולי אני אחזור להגיב לכם, כי החדשים מפורום מכושפות מצ´געים לי תתחת.

לא אני לא אגיב.

כי אני לא אזכור למי אני כן מגיבה ולמי אני לא. אני בכלל בכיוון של לעזוב כאן. איזה נחמד זה שכל אחד פה בוחר איזה תגובה הוא רוצה לקבל ואיזה לא, ואם את תגידי לי ככה וככה, אז אני אעלב!! ומה פתאום שהנעליים שלה לא יפות?? הם יותר יפות משלך וזה בטוח!! טוב אז תגיבו לי עוד, בסדר?? כי אם לא תגיבו לי אז אני אקפיץ ואקפיץ עד שאני אציף את כל הפורום, ואני אפתח גם שרשור חדש, כי אף אחד לא הגיב לי ואיזה מגעילים אתם!!! סנובים!! שמתי דולי חדשה שהשקעתי בה דקה שלמה(!!) ואף אחד לא מגיב?? חוצפה!!

למעלה