די להשמצות

totsade

New member
../images/Emo24.gif

וואו... איזה ריגוש, אני יודעת שאני אחד החדשות (אני חושבת)...(או שלא?)... לא משנה, אני רק רוצה להגיד שאני מאוד מעריכה את האלה שכן רוצים לעזור לפורום להתקדם ולקדם בו את כולם.

מה אכפת לי חיבוק

במיוחד כשאני לא רואה את עצמי קשורה לדיון הזה. אומנם אני חדשה, אבל אני לא חדשה בעניין של קבלת בקורת בונה או לא. לפעמים צריך לדעת לסנן (וגם את זה צריך לדעת איך, ולא לבחור תגובות אוהדות בגלל שכייף איתן אלא ללכת לבדוק מה לא אהבו בתגובות שלא טובות ולנסות לשפר... ) אמא שלכן

BliNky

New member
../images/Emo24.gif

רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי כמה ימים וראיתי את הוויכוח, אבל האמת- זה ויכוח די טיפשי שהיה אפשר למנוע בקלות אחרי הכל היו כבר מלא כאלה אם אני לא טועה

BliNky

New member
קצת עסוקה...

קייצת ודברים כאלה... תודה על ההיתעניינות...

mgirl

New member
הפורום הזה ממשיך מהר מדי.

אפשר לפרסם דולי, לחזור אחרי שעתיים שלוש ולגלות שהיא עברה עמוד. הוא פשוט יותר מדי עמוס. יותר מדי גדול. יותר מדי אנשים והוא זז מהר מדי. אין אפשרות להתייחס לכלום כי כל שניה יש עוד הודעה חדשה ועוד הודעה חדשה... אני לא מתלוננת על חוסר יחס כי אני במילא בקושי פה, אני רק מסיבה את צומי לבך לעובדה.

טוב אז בואו כולנו נעזוב את הפורום..

ושהיה מותר לכתוב רק הודעה אחת ביום לכל אחד. מה זה השטויות האלה יותר מדי אנשים יותר מדי הודעות!?!?!??

mgirl

New member
תסתכלי מסביבך.

וברשימת החברים של הפורום. קהילת הדולימייקרים הישראליים רק תופחת ותופחת, והפורום הזה הוא היחיד בארץ, מה שמעמיס עליו נורא. נורא נורא. לא יודעת, אולי יש לכם מין סופר אינטרטנט כזה שלא נתקע לעולמים, אבל המחשב שלי דפוק נקודה.

NasTy GirL

New member
HA?../images/Emo108.gif

כל מי שנכנסת לפה, מודעת לעובדה שאנחנו יכולות ומוזמנות להגיד על ה"אומניות" שלה שהן מזעזעות. אם היית יודע [או אולי יודעת?] טיפה יותר עליי ועל האופי שלי, היית יודע שאני דווקא בנאדם מאד מפרגן-ושליש ממהערות שיש לי, אני לא אומרת פה לבנות כי לא רוצה להעליב או משהו. אני אומרת דברים בניסיון לא לפגוע, ואם היית שם [שמה] לב היית רואה שרק אתמול תיקנתי 2 דוליז בשביל לעזור לבונות. אז...בבקשה...במתותא ממך...אתה [את?] לא לוקח [ת] חלק מהפורום הזה- אז...אין לך מושג מה הולך פה-בבקשה...טוס מפה, על קורקינט או על כל דבר אחר מהר ככל האפשר.

suffer

New member
ענת!!

אממממממ אני חדשה ואני מבינה את הביקורת שלך..תראי בסך הכל באתי לפורום בעיקר בשביל תגובות בונות שיעזרו לי לשפר את היכולת שלי... ו...אל תעזבי :(

NasTy GirL

New member
אני משערת שהתגובה היא בשבילי../images/Emo108.gif

ת´אמת, אני לא מבינה למה אני פה-כי אני אמרתי שאני עוזבת. בכל מקרה, כבר מלא מלא מלא זמן שאני חושבת על זה, ועכשיו כשמתברר לי שיש לי הברקות מדי פעם, שאין לי כישרון, שאני בנאדם מגעיל [יותר מהדוליז שלי אפילו] ונותנים לי הרגשה של לא רצוייה פה- תני לי סיבה אחת למה אני אמורה להשאר.

בשבילי ../images/Emo13.gif

בשביל שכל פעם שהן יגידו משהו, נכול להגיד להן שפורום בנות רולז
. ובשביל שתדעי שלא משנה מה יגידו, את עם התגובות שלך תמשיכי. כי זאת את. וזין על העולםםםםם.

PizzaGirl

New member
מה?!

לא רצויה? למה לא רצויה?! אז מה עם הביקורות שלך בונות! את רק מנסה לעזור! לאאאל תעזבי! אנחנו כן אוהבות אותך, מי שלא אוהב אותך, מוזמן לשתוק!!!

NasTy GirL

New member
הרגע ראיתי את ההודעה שלך...../images/Emo108.gif

אז אני אענה לך, אם מישהו חושב שיש לי התנהגות מגעילה, ההתייחסות אליי פה שואפת ל0, ויש לי הרגשה של לא רצוייה-למה לא? בשביל שאני אוכל להגיד יחד עם ענת-שפורום בנות רולז...

למעלה