דילמה אמיתית!

לורן29

New member
טוב-אני לא התייחסתי לסטיגמות

כמו שהתייחסתי לסיכון ולתחושה האישית שלה.

tokit

New member
אפרופו סטיגמות

"סך הכל כולנו משלמים לבנות הזוג" זה לא סטיגמה??

לורן29

New member
זו לא סטיגמה

זו סתם הכללה. חוצמיזה שלי אף פעם לא שילמו. מה זה עושה אותי?
(אל תענו)

tafus30

New member
לא. זו מציאות.

אני משלם לזוגתי על הרבה דברים אז או שאפשר להגיד שאני כאילו משלם גם על הסקס או שיש מבצע שלם על סרט, דלק, מגורים.... קבל זיון חינם סתם..הכל בצחוקים..

tokit

New member
לא כולם משלמים על בת הזוג

מקווה שהדברים אכן נאמרו בצחוק, אחרת אתה צריך לבחון היטב מה בדיוק מחזיק אותך ואת החברה שלך יחד..

כמו שתוקית אמרה

לא כולם משלמים לבנות הזוג. אם ביניכם יש יחסי תומך - נתמכת, לא צריך להשליך אותם על כולם. בן זוגי למשל בחיים לא היה משלם לאף אחת, הוא בחור אטרקטיבי, אין לו בעיה להשיג זיונים והוא לא אוהב להיות לשכת הרווחה. הוא אוהב להיות אדם עצמאי וגם להיות עם אדם עצמאי. לדעתי, אם יש תבנית קבועה אצל הזוג, ואחד כל הזמן משלם על השני, זה בהחלט בר השוואה למה שתיארה יוזמת השרשור.

Tרול

New member
לא מצליח להבין את הדילמה שלך...

אני מבין את בעיית ה"מוסריות" אבל הייתי מבין אותה הרבה יותר אם היה מדובר במישהי שסקס אצלה מגיע מאהבה, מרגש או מתוך קשר רציני. בלי חס וחלילה לפגוע בך, זו ממש לא הכוונה, ראיתי הודעה קודמת שלך שבה את אומרת ש... לא נעים לומר מאת: נעמה 101ו 16/10/03 | 08:54 אבל עד היום עשיתי סקס עם 157 גברים בדיוק,והכל רשום ומתועד! (אגב אתמול היה הגבר ה-157 ) ואני בת 26 אז??? איפה הדילמה??? מכמות הגברים שאיתם הספקת לשכב אני יכול להקיש שסקס עבורך הוא לא משהו ממש עמוק, וזה בלשון המעטה...ושוב, אין לי עניין להעליב חס וחלילה אבל אני מניח שעוד אחד לא ממש ישנה את העולם עבורך...

הספרנית

New member
פגשת אותו כבר?

איך את יודעת שאת לא נמשכת אליו? ומאיפה את שואבת את האומץ לכך? לא מפחיד אותך להפגש עם אדם זר לחלוטין? שאלת מאיזה סיבות הוא עושה את זה?

Alfa156 GTA

New member
רגע רגע רגע אחד ../images/Emo70.gif

אם את בסוף לא תרצי אותו , תני לי את המספר

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אם את תשלמי, וגם תרצי שמישהו יעסיק אותך... זה יכול לעבוד ...

נ י נ י

New member
אתה לא כל כך הבנת אותי

לא הצעתי את עצמי במקרה הזה , אלא אמרתי שאני יכולה לסדר מישהו בשבילך - אבל בגלל שאני מכירה אותך נעשה לך הנחות , זה בהחלט יכול לעבוד

למעלה