דילמה אמיתית!

נ י נ י

New member
בעצם אצלך לא כל כך בטוח

אז סליחה מראש ואם דווקא כן אהבת אז הינה עוד 3

nescafe

New member
יש שם משו מעניין../images/Emo35.gif

הלינקים לא נפתחים..

Hendrixon

New member
מכירה את הסיפור על הבחורה שהולכת

ברחוב, פתאום ניגש אליה איזה בחור ומנהל איתה שיחה שהולכת בערך כך: בחור: תגידי, אם אני אתן 10 ש"ח, תמצצי לי? בחורה: תתרחק ממני יא סוטה! בחור: ואם אני אציע לך 500 ש"ח, תמצצי לי? בחורה: תגיד לי אתה לא מבין מה שאומרים לך? בחור: ואם אני אציע לך 10,000 ש"ח רק בשביל מציצה, תמצצי לי? בחורה: אני לא מבינה, מה אני נראת לך? בחור: אוקיי,אז בואי נגיד חצי מיליון שקל! עכשיו במזומן! מוצצת כן או לא? בחורה: (חושבת לרגע ועונה) אתה יודע מה? אם תראה לי בעיניים חצי מיליון ש"ח, אז כן, אני אמצוץ לך! בחור: אוקיי, אז הגענו למסקנה שאת זונה, עכשיו בואי נדבר על המחיר

Tרול

New member
נחמד כבדיחה אבל...

כאן אתה נכנס לשאלת מיליון הדולר... כבר רבות דובר על כך שלכל אדם יש "מחיר", זו חוכמה קטנה... המקרה שמדובר כאן לא נמדד במאות אלפי שקלים מצד אחד אך מצד שני כמו שכבר הבנו מדובר בבחורה שהיחס שלה לסקס ליברלי ולכן אני באופן אישי לא הצלחתי להבין את הדילמה שהיא העלתה כאן... אני מניח שהבחורה אוהבת סקס, כסף היא צריכה...אז אם הבן אדם הוא לא בהמה מהלכת על שתיים.... נראה לי שמדובר באחלה שילוב... מה, לא?

צודק

רק אותה בחורה צריכה להחליט אם זה מתאים לה... מעבר לזה היא מעוניינת בזה ועוד יותר צריכה את זה. אם זה לא יעשה לה רע, אז מה הבעיה?

triki

New member
תיראי...

לדעתי הבעיה העיקרית היא ... שזה עלול להיות פשוט מידי ונוח מידי...
עבודה/הנאה (או איך שכל אחד יכול להסתכל על זה )של כמה שעות ספורות... ותמורתה תשלום כמו על חודש חודשיים של עבודה....
(וכמובן...אם כבר להיות זונה...אז זונה עד הסוף אחותי!! ובהרבה כסף
) ואז.. למה להתאמץ ולעבוד כמו חמור 22 יום בחודש..בוס מנייק וגם משכורת שמספיקה לך בדיוק לחצי חודש... כשאפשר גם להנות וגם להנות...?
הדרך למטה קלה מאוד..
זו דעתי..

הדרך למטה? למה מה? יש סכנת התמכרות?

היא יכולה לבחור פעם אחת ויחידה. היא יכולה לבחור פעם בחודש. היא יכולה לבחור במה שנכון לה. היא יכולה לבחור עכשיו לא לעשות את זה. כמו האיום, להבדיל אלף הבדלות, שמי מנסה חשיש, דופק לעצמו את החיים, בטוח הוא ידרדר לסמים קשים, אין מוצא. לא בכל התנסות הדרך "למטה" מסומנת. ובכלל למה זאת הדרך למטה? דעות קדומות?

triki

New member
חלמונית...../images/Emo12.gif

דעות קדומות??? לא בבית סיפרי חמודה...
ועדיין... בעיניי לתת סקס תמורת כסף היא איזו דרך למטה...
וההתמכרות..היא אינה בהכרח משהו גופני...של קריז..ורעידות... התמכרות היא להבנה שע"י מציצה אחת או שתיים ושלוש ארבע חדירות, את יכולה לוותר על הכורח להתאמץ ולחיות חיים נכונים ונורמליים.. נ.ב: אני דווקא מאלה שכן משתתפות בניסוי... אז תאמיני לי..אני מדברת ממקום של פתיחות גדולה להכל מכל וכל...

לי אישית יש תחושה שכסף זה מה

שעושה את ההבדל בין להרגיש רע עם סקס לא מחייב לבין להנות ממנו ... נחווינ ניחידה שהיתה לי שדומה לזה (ועדיין רחוקה שנות אור) זה לקבוע עם גבר לסקס, ללכת לבית מלון (כי שנינו לא היינו מקומיים) הוא שילם על החדר. הזדיינו והוא הלך. מעבר לזה שהסקס לא היה מוצלח במיוחד, ההרגשה שלי אחרי היתה מגעילה. מין תחושה זנותית משהו ... אבל שוב, זה הכל בראש ותלוי בגישה לחיים ...

triki

New member
חמודי...../images/Emo22.gif

זו טענתי בדיוק... אמנם נשמע מדבריי כאילו אני מעודדת אותה... אבל אם תקראי שוב..תביני..שאני בהחלט לא!...
ואת צודקת במאת האחוזים. תשלום עבור סקס גורם לנו להרגיש זולות...
לא משנה שבהתחלה זה אולי..מרגש..(ראי הסרט ההוא עם המיליון דולר...) אח"כ..לאחר מעשה..התחושה היא שאת חתיכת בשר..
ויש הבדל עצום בין להזדיין להנאתך עם מי שאת רוצה ,עם כמה שאת רוצה ,מתי שאת רוצה... לבין...לקבל תשלום על השימוש בכוס שלך.....
העיניין הוא.. שאני פשוט יכולה להבין כמה קל להתפתות ..להשתמש במשאבים הקיימים על מנת לעשות משכורת...
וזו הסכנה... שזה פשוט..ולא בעייתי..בהתחלה... רק שאח"כ.... האח"כ..זו הבעייה!!

טוב אני חושבת שמחובתי לענות על זה

אני עושה מין תמורת כסף - אבל........... תמיד בוחרת עם מי ודואגת שהם יהיו לטעמי. אני גם סטודנטית, את התואר הראשון שלי עשיתי בהמון עבודות מלצרות ובארמנית לעת מצוא. ואז הבנתי.................... אחרי שצבטו אותי, דחפו לי פתקים לחזיה, נגעו לי בישבן, הצמידו אותי לפינה, דיברו אלי זול, הציעו לי הצעות מגונות, קיללו אותי, שיקרו ששכבו איתי, והכי מעצבן אחרי כל זה השאירו לי טיפ מזערי@!!!!!!!!!!!!!!! הבנתי... את התואר השני אני עושה תוך כדי עבודה קלה מהנה הענגת והכי חשוב שלא תתפוס הרבה מזמני. אז נכון זאת ממש זנות לשמה אבל אני נהנית. שישה מפגשים לחודש רובם קבועים - מסדר לי את החיים. אני מכירה הרבה נשים ששוכבות עם הרבה יותר גברים ולא ממש נהנות. אז סלחו לי שאני לא צדקת!!! אני חושבת שאם ההרגשה הפנימית שלך לא תהיה רעה - הכל בסדר תלוי מאוד בך. הכסף טוב זיונים זה דבר נפלא. אבל......... חשוב מאוד לשמור על כללי משחק נכונים וזהירים אם תרצי אסביר לך במסר אישי.

למעלה