דילמה אמיתית!

נעמה 101

New member
דילמה אמיתית!

שלום לכולכם/ן.רציתי לשתף אתכם/ן בדילמה שניתקלתי בה לאחרונה. פירסמתי בצ´ט הכרויות מסוים מודעת הכרות שלי ע"מ לימצוא בחור נחמד לקשר רציני,כמובן שקיבלתי כמה עשרות הודעות מגברים שלחלקם התקשרתי חזרה ולחלקם שלא נישמעו לי לא חזרתי.והנה אתמול קיבלתי הודעה מגבר שהציג את עצמו כאיש עסקים וביקש שאצור עמו קשר,כשהתקשרתי הבנתי שמדובר בגבר בן 34 אמיד מאד שמעונין במפגשים דיסקרטיים על בסיס תמיכה כספית.כמובן שאינסטנטקטיבית שללתי לחלוטין אותו ואת הרעיון,שכן כלל וכלל לא לזה היתה כוונתי,אולם לאחר שיחה של עוד כמה דקות הוא היבהיר לי שהוא מוכן לשלם עבור מפגש בן כמה שעות (אפי´ חד פעמי) סכום גבוה "מאד" שיכול לסדר לי כסטודנטית תפרנית הרבה בעיות כלכליות.וזו הדילמה שלי האם ללכת על סקס ללא משיכה עבור סכום כה גבוה,או שמא לסרב. בינתיים אמרתי לו שאשקול את הענין ואהיה עמו בקשר! ולכן אודה לכן בנות הפורום אם תיעצו לי בענין או אולי תוכלו לשתף אותי בחויה כזו מנסיונכן

Quite Storm

New member
אם תוכלי לדעת שאחרי

שתגבי כסף על סקס תרגישי טוב עם עצמך ותהיי שלמה עם זה - לכי על זה. אם לא, אז לא כדאי לנסות ולהווכח שטעית.

../images/Emo45.gif גם נוAה חושבת כך

הכל תלוי בהרגשה שלך. מאוד חשוב שתהיי שלמה עם מה שאת עושה. יש כאלה שזה בא להם בקלות ויש כאלה שבשום מחיר לא יעשו דבר כזה. תחשבי טוב על היתרונות והחסרונות. אם את חושבת שזה מה שיציל את המצב הכלכלי שלך בתור סטודנטית, אולי תסתכלי על זה כעל עבודה חד פעמית? אם נראה לך שזה משהו שיציק לך ולא תהיי מסוגלת לזה, תוותרי מראש.

tokit

New member
תראי.. אני עשיתי את זה פעם, אבל זה

לא היה מתוכנן. נפגשנו למטרת סקס ולא נמשכתי אליו. הכסף שכנע אותי למצוץ לו (ולא יותר..). קשה לי לייעץ לך.. זה תלוי בהרגשה שלך. זו בעצם זנות. אם יש ביקוש ויש היצע ושני הצדדים מסכימים לתנאים, אני לא רואה את זה כדבר מאוד שלילי. רק זכרי, שאת צריכה להסתכל על עצמך במראה אח"כ.. כשאני הייתי סטודנטית תפרנית שמרתי על זקנה בלילות והחלפתי לה חיתולים. אם את מחליטה שעדיף לך להיות זונה ללילה אחד כדי לפתור את הבעיה שלך.. מי אני שאומר לך לא??

batman

New member
זה משחק מסוכן

מעיין רולטה רוסית פסיכולוגית. כבר בתיאוריה את מתלבטת, מה יקרה אם זה יטריד אותך אחר כך, אם תסתובבי עם הרגשה מחורבנת? לא רק ההרגשה אלה גם ההלקאה העצמית על זה שלא הקשבת לאינסטינקט של עצמך. לא יודע, נראה לי שאם הרעיון היה קורץ לך מראש , היה שווה לנסות.

shellush

New member
תראי, אני אישית....

בחיים לא מוכנה לערב כסף וסקס, אבל זו אני. וזו לא צדקנות, זה פשוט לא מתחבר לי. אני רוצה לשכב רק עם בחורים שבא לי עליהם, בין אם זה גם נפשי ובין אם זה רק סטוץ, אבל לפחות אני יודעת שיש כאן תשוקה הדדית, לעשות את זה בשביל כסף לא מסתדר לי. אם לך זה לא מעורר סלידה, לכי על זה, אבל לא נראה לי שיהיה לך טעם טוב אחרי זה, תרתי משמע. אני מעדיפה ללכת לנקות בתי שימוש מאשר לעשות את זה אפילו אם זה גבר מדהים וחתיך, עצם הרעיון לעשות סקס בשביל כסף (ולא משנה כמה), מעורר בי סלידה חמורה.

נעמה 101

New member
אני רוצה שתביני שלוש

אם היית מדברת איתי עד אתמול על כזה רעיון הייתי מגיבה בדיוק כמוך ואפילו חמור מכך,אבל הוא נישמע לי בחור הגון והוא כניראה ניראה גם אחלה,וההצעה הכספית שהוא מציע היא באמת הצעה שעירערה קצת את שיווי משקלי,כי זה באמת הרבה כסף!

shellush

New member
יקירתי, זו לא אני צריכה להבין, זו

את שצריכה להיות שלמה עם עצמך ועם ההחלטות שאת לוקחת, כי המחיר שמשלמים על זה אחר-כך כבד מנשוא! נראה לי שלא משנה כמה כסף תקבלי ואפילו אם תהני, כשבסוף המשגל תקבלי ביד צ'ק שמן, את תרגישי מה-זה זולה (אפילו אם זה עלה לו ביוקר), את תרגישי זנותית ביותר. ככה לי נראה.

לא הבנתי מה הבעיה

את דיברת איתו?ראית אותו? מה בידיוק הפריע לך , הרי את אומרת הוא אדם הגון נראה אחלה ומציע לך הרבה כספ שאת צריכה אז מה הבעיה ? כל הבולשיט שהחברה הכניסה לך כאילו לשלם\לקבל כסף על סקס זה דבר רע?

מצחיcoolה

New member
צר לי להרוס את החגיגה....../images/Emo4.gif

אבל אם הוא היה הגון ואם הוא היה נראה אחלה... רוב הסיכויים שהוא לא היה צריך מין תמורת כסף... (אפילו מוכן רק למפגש חד פעמי!). אני לא יודעת איזה לוקשים הוא אולי מכר ("אני עסוק ואין לי זמן לחפש"...), אבל תזכרי שדרך האינטרנט, כל אחד יכול להיות "איש עסקים"... קודם כל הייתי נזהרת, פשוט כי זה נשמע מאד "פישי". מי אמר שהוא אכן איש עסקים? מי החליט שהוא הגון? מה אם הוא חס וחלילה יאנוס? מה אם הוא סתם יחליט לא לשלם? חוצמזה, קיימת כמובן האפשרות שפשוט לא תמשכי אליו! אז נשאלת השאלה של עד כמה רחוק את מוכנה ללכת תמורת תשלום? ואז גם כמובן עולה השאלה שהועלתה פה הרבה, של איך תרגישי אחרי זה?... בקיצור, נראה לי מאד חשוד, עשוי להיות מסוכן וגם אם לא, אז השלכות פסיכולוגיות לא פשוטות. קשה לי לראות הרבה יתרונות.

tokit

New member
מין תמורת כסף

יצא לי לדבר עם כמה אנשים שהציעו לי כסף תמורת מין ושאלתי אותם בדיוק את השאלה הזו.. אם הם נראים טוב, עשירים, חכמים ומצליחים, מדוע הם צריכים לשלם?? קיבלתי תשובות מגוונות, אבל מה שמשותף לכולן שזה "מונע סיבוך רגשי" ומסיר מהם במידה מסוימת את רגשות האשם. כשהם משלמים, הם מרגישים "פחות בוגדים".. כשהם משלמים, הם חושבים שהם לא יקשרו רגשית.. אלו היו הסיבות שלהם..

לורן29

New member
חומד

הכל תלוי באיך תרגישי לאחר מכן. בראש ובראשונה תזכרי תמיד שאת לא מכירה את הבן אדם הזה, ואין לך מושג אם הוא מוכר לך לוקשים ומי הוא ומה הוא-אני דווקא כן הייתי נזהרת ומעדיפה להישאר תפרנית מאשר לקחת סיכון. עכשיו בואי נגיד שמדובר בבן אדם הגון(?) שאכן כל רצונו הוא לשלם עבור קשר אינטימי-תחשבי בראש ובראשונה על עצמך-לא על הכסף שיסדר אותך-על עצמך. על איך תרגישי בבוקר שאחרי, וכמה בקרים אחרי. אם את בסבבה עם זה והוא יראה לך בסדר-זו החלטה שלך. בעצם זו החלטה שלך בלי קשר. כל עוד את מרגישה טוב עם זה.............

tafus30

New member
לא פוסל

אולי תהני ואם לא תהני בטוח שלא תסבלי..סך הכל סקס..ואת לא ממש בתולה ואם יש קצת כסף בצד- למה לא די לסטיגמות

לורן29

New member
מה הקשר לסטיגמות?

הכל קשור לתחושה האישית. וכן, צריך גם להיזהר. היא לא יודעת מי זה הבן אדם. מצחיcoolה כתבה את זה הכי נכון שיש, לדעתי. אבל אם היא פגשה אותו והוא בחור 'הגון', והיא לא תרגיש חרא בבוקר שאחרי-אשריה.

tafus30

New member
קשור מאוד לסטיגמות

יש סטיגמה שלילית ללקיחת כסף עבור סקס הסטיגמה לא לענין. בדרכ נהנים מסקס ואם לא נהנים אז בטוח שלא סובלים (רובינו..) ולכן לא צריכה להיות בעיה אם הוא יתעקש גם לשלם ...בכלל טוב סך הכל כולנו משלמים לבנות הזוג. על סרט זה בסדר ועל זיון לא? נו באמת... חוץ מזה שלדעתי כפנטזיה - זה יכול להיות מאוד מעניין ...

למעלה