דילמה אמיתית!

triki

New member
שמנמונת...../images/Emo42.gif

שימי לב שדרך החשיבה שלך היא עקבית לגבי המשמעות של הכסף לגבייך,לעומת החשיבות של הגוף שלך...או לצערי הייתי מרחיקה ואומרת ההערכה העצמית שלך... "אחרי שצבטו אותי, דחפו לי פתקים לחזיה, נגעו לי בישבן, הצמידו אותי לפינה, דיברו אלי זול, הציעו לי הצעות מגונות, קיללו אותי, שיקרו ששכבו איתי, והכי מעצבן אחרי כל זה השאירו לי טיפ מזערי@!!!!!!!!!!!!!!! " צבטו אותך,נגעו בך,שיקרו לך,התייחסו אלייך כמו חתיכת בשר...
ואת ... מה שהכי עצבן אותך הוא שהטיפ היה מזערי.????...
את מבינה שאת צריכה להיות סוג מסוים של אישה להגיד.. "אני זונה ואני גאה בזה..." וגם להרגיש טוב עם ההשפלה הנפשית והגופנית .. ולא משנה אם את זו שקובעת את הזמנים.. או כמות הקליינטורה שאת מקבלת... ושימי לב ההזהרה שלי הייתה בדיוק לגבי התהליך שאת עברת...
ניסית פעם אחת..פעמיים,שלוש...קיבלת כסף ... ראית כי טוב ולמה לקרוע את הישבן...כשאפשר לא להתאמץ יותר מידי.. ומאון לאון..הקריירה שלך מעבר ללימודים היא להיות זונה.... וזו הסכנה ממנה התרעתי..כשאמרתי שהדרך למטה..מאוד מהירה וכאילו אגבית... איך שלא יהיה שמנמונת.. מה שטוב לך..הכי חשוב... חיים טובים..

מה שאני אוהב בהודעות שלך, תריקי,

זה שאת קוטלת, שוחטת, פושטת את העור, מורחת בזפת ומגלגלת בנוצות, מוקיעה, מצליפה, מרביצה, עורפת ראשים ומציבה אותם על יתד בשערי העיר, אבל תמיד בסוף מסיימת בנימה אופטימית... בחברות, כן?? ושיהיו לך אחלעע חיים. וקחי כמה אייקונים לסיום:

לכי על זה.

א..זאת תהיה חוויה שגם אם אחריה לא תרצי ..שוב..היא תמיד תסעיר את דמיונך ב...אם תהני אז בכלל שווה ג..אם הוא היה מוציא אותך לסרט וארוחה..זה שונה?

למעלה