כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

את יכולה לכתוב במהלך היום ולא לשלוח ולהשאיר בטיוטה ואז להעביר לשרשור החדש.אני מחכה כול היום שתפתח חדש, ועכשיו אני כ"כ עייפה שאין לי כוח לכתוב שלושה ריקאפים.
לתפוז יש לאחרונה נטייה מעצבנת לא לשמור לי טיוטות, ולא היה לי כוח להתחיל לכתוב ואז להעביר לשרשור חדש ברגע שניק יפתח וכאלה.את יכולה לכתוב במהלך היום ולא לשלוח ולהשאיר בטיוטה ואז להעביר לשרשור החדש.
לא ידעתי שמישהו מחכה.אני מחכה כול היום שתפתח חדש, ועכשיו אני כ"כ עייפה שאין לי כוח לכתוב שלושה ריקאפים.
מה הטעם השנה? גם ככה אוקראינה תנצח מרחמים.מישהו/י הסתכל/ה שלשום על החצי גמר הראשון של האירוביזיון (לא שגיאת כתיב)?
אני מתכוונת להסתכל היום על חצי הגמר לראות את השיר הדפוק שבחרו עבורנו ואתם/ן?
לדעתכם/ן ישראל תעפיל לגמר?
ככה כותבים את זה באמת?מישהו/י הסתכל/ה שלשום על החצי גמר הראשון של האירוביזיון (לא שגיאת כתיב)?
יש בזה משהו.מה הטעם השנה? גם ככה אוקרינה תנצח מרחמים.
לא, כותבים את זה עם 'וו' ולא עם 'ב', כתבתי שזאת לא שגיאת כתיב, כי רציתי להדגיש את הביזיוןככה כותבים את זה באמת?
גם אני לא צפיתי, אך אצפה היום, במיוחד שאנחנו שיר מס' 2 וזה ישר לאחר טהרן.לא נראה לי שבכלל שמעתי את השיר של ישראל השנה. רק שמעתי המון שאומרים שהוא לא טוב. (נראה לי שישראל מפחדת מהרעיון של לארח שוב בקרוב)
בכל מקרה לא ראיתי את החצי גמר של אתמול ולא מתכוון לצפות היום. אבל אולי אני אראה את הגמר, אם במקרה אחותי תרצה לראות ואז אני אראה איתה. (ואצלה)
יעזרו להם להוציא את זה את הפועל.יש בזה משהו.
אבל הם כנראה לא יוכלו לארח שנה הבאה.
אין סיכוי שהיא תכבוש את כל אוקראינה.בעצם זה יהיה מצחיק אם הם יזכו ואז במהלך השנה רוסיה תכבוש את אוקראינה סופית ואז פשוט לא תהיה אוקראינה. ואז רוסיה תוכל לטעון שטכנית היא זכתה.
אולי כל הסיבה למלחמה הזאת היא שרוסיה רוצה להשתלט על היכולת המוזיקלית של אוקראינה...
אולי אני אנסה לתפוס את השיר של ישראל.מישהו/י הסתכל/ה שלשום על החצי גמר הראשון של האירוביזיון (לא שגיאת כתיב)?
היום תדעי לאחר טהרן, שיר מס' 2אולי אני אנסה לתפוס את השיר של ישראל.
עוד לא שמעתי אותו בכלל אז קשה לי להעריך את סיכויינו.
אהלא, כותבים את זה עם 'וו' ולא עם 'ב', כתבתי שזאת לא שגיאת כתיב, כי רציתי להדגיש את הביזיון![]()
לא נראה ככה, אבל אולי זה שאוקראינה תזכה באירוויזיון יעודד אותם שזה מה שהם צריכים.אין סיכוי שהיא תכבוש את כל אוקראינה.
טוב הסתקרנתי מספיק כדי לבדוק:אולי אני אנסה לתפוס את השיר של ישראל.
עוד לא שמעתי אותו בכלל אז קשה לי להעריך את סיכויינו.
אה
לא נראה ככה, אבל אולי זה שאוקראינה תזכה באירוויזיון יעודד אותם שזה מה שהם צריכים.
*היום דיברתי עם אחיינית שלי על העניין והיא גם אמרה שהיא שמעה שאוקריאנה בטח תנצח בגלל המלחמה והיא אמרה שרוסיה בטח תפסיד בגדול. אז אמרתי לה שבכלל אסרו על רוסיה להשתתף בגלל המלחמה.
אז אחיינית שלי (שעושה עכשיו בגרויות) צחקה שבטח בעוד 50 שנה כשילמדו על המלחמה הזאת אז במבחן תהיה שאלה לגבי מה הסנקציות שהוטלו על רוסיה בעקבות המלחמה ותלמידים בעצם יצטרכו ברצינות לכתוב שאסרו עליהם להשתתף באירוויזיון.
אני שונא אותך לעד ולעולמי עולמיםour flag means death
ראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
קומדיה על פיראטים, זה רעיון כל כך פשוט וכל כך מתבקש לעשות שאני בשוק שלא עשו משהו כזה עד עכשיו
ניסיתי את הפרק הראשון לא מזמן, וזה היה משעשע ונחמד והערכתי את ההומור והשנינות, אבל גם הרבה דברים מגעילים של פיראטים שעשו לי רע ולא הצלחתי להביא את עצמי להמשיך בינתיים.our flag means death
ראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
קומדיה על פיראטים, זה רעיון כל כך פשוט וכל כך מתבקש לעשות שאני בשוק שלא עשו משהו כזה עד עכשיו
בעצם זה יהיה מצחיק אם הם יזכו ואז במהלך השנה רוסיה תכבוש את אוקראינה סופית ואז פשוט לא תהיה אוקראינה. ואז רוסיה תוכל לטעון שטכנית היא זכתה.
אולי כל הסיבה למלחמה הזאת היא שרוסיה רוצה להשתלט על היכולת המוזיקלית של אוקראינה...
בכול אופן לא משנה מה יקרה, אני בטוחה שאם אוקראינה תנצח זה יעצבן הרבה אנשים ברוסיה וזה יעשה טוב לכולם שם באוקראינה, גם אם הם לא יוכלו לארח שנה הבאה(למרות שזה בדיוק החומרים שעושים מהם סרטים, אם הם יצליחו לארח את התחרות כנגד כול הסיכויים וזה יהיה סוג של סיפור סינדרלה, וגם דויד V גוליית או משהו)אין סיכוי שהיא תכבוש את כל אוקראינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.