דיוני סדרות #94

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של הסדרה החדשה The Man Who Fell to Earth
בנתיים יצאו שלושה פרקים של הסדרה (מתוך כנראה 9 שיהיו)
הסדרה מבוססת על ספר באותו שם מנות ה60
שלפיו גם נעשה סרט ידוע בשנת 1976 שבו כיכב דייויד בואי
העלילה עוקבת אחרי חייזר שמגיע לכדור הארץ. למה הוא הגיע? מה המטרה שלו? זה כנראה דברים שנבין בהמשך.

בסדרה מככב צ'יווטל אג'יופור בתפקיד הראשי.

בנתיים הפרק הראשון היה טוב. אני אעדכן עד כמה זה שווה צפייה בהמשך.
1652301401304.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי השבוע את כל ששת הפרקים של העונה הראשונה של The Pentaverate
זאת סדרה מגוחכת ומטומטמת. אבל גם איכשהו מהנה בחלקים מסויימים.
אולי במיוחד למי שזוכר חסד למייק מאיירס מתקופת סרטי אוסטין פאוורס (ואולי שרק).
מי שזוכר את סרטי אוסטין פאוורס יזכור שמארייס שיחק שם גם את הגיבור הראשי וגם את הנבל הראשי. ובכל סרט נוסף הוא שיחק עוד דמויות.
אז בסדרה הזאת מארייס פשוט מראש משחק 8 דמויות שונות. רובן די ראשיות ומופיעות על המסך יחד.
חוץ מזה יש לידיה ווסט (It's a Sin, Years and Years) בתפקיד משנה משמעותי.
וגם את קן ג'יאנג (קומיוניטי) וקיגן מייקל קי בתפקידי משנה נוספים.

הסדרה עוסקת בארגון סודי שמנהל את העולם ממאחורי הקלעים כבר מאות שנים ובראשו עומדים 5 אנשים. ובשדרן טלוויזיה שמתחיל לחקור את הארגון.

עוד דבר שדומה לסרטי אוסטין פאוורס זה כמות ההומור הגס, בדיחות מיניות ודברים שדי מביך אותי שהצחיקו אותי מאוד בעבר (ואפילו יותר מביך אותי שהם קצת מצחיקים אותי גם עכשיו)

1652302132922.png

dilia snake

Well-known member
אני מחכה כול היום שתפתח חדש, ועכשיו אני כ"כ עייפה שאין לי כוח לכתוב שלושה ריקאפים :-[.

dilia snake

Well-known member
את יכולה לכתוב במהלך היום ולא לשלוח ולהשאיר בטיוטה ואז להעביר לשרשור החדש.
לתפוז יש לאחרונה נטייה מעצבנת לא לשמור לי טיוטות, ולא היה לי כוח להתחיל לכתוב ואז להעביר לשרשור חדש ברגע שניק יפתח וכאלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מחכה כול היום שתפתח חדש, ועכשיו אני כ"כ עייפה שאין לי כוח לכתוב שלושה ריקאפים :-[.
לא ידעתי שמישהו מחכה.
זה לא שיש סיבה שלא לכתוב בשרשור #93

חוץ מזה, כשאני רוצה לכתוב משהו אבל עדיין אין את המקום שאני רוצה לכתוב את זה בו אז אני כותב במסמך וורד

dilia snake

Well-known member
איך שהוא אני חושבת שמגי הייתה עושה כאן עבודה טובה יותר מנינה, הפרק התמקד בOA והמבטים המרחמים-אמפטיים שלה לא ממש עזרו. מגי הייתה עומדת לצדו וממש מנסה להקשיב.

ג'ובל היה ממש רגוע הפרק(מילי לתשומת לבך!)

אני חושבת שאני אאבד את הכרטיס השמאלנית שלי אבל ברגע שהם קלטו שיש להם עסק עם אנשים מהמזה"ת זה היה כזה "תעזבו את הקטע של הסמים! ולכו על הטרור!!!" ובסוף זה היה טרור והם רצו לפוצץ מטוס באוויר(בטיסה מניו יורק לשיקגו!).

אוקיי, צריך לדבר על זה שהתקפות מזל"טים זו השיטה הכי טובה של טרוריסטים לזייף את המוות שלהם. כאילו הם אמרו שמצאו DNA בזירה, אבל זו חרטא כי DNA יכולה להיות שלולית של דם שהם מצאו בזירה וזו לא בדיוק אינדיקציה אם אין גופה שלמה.

ברקע היה טרוריסט שOA היה בטוח שהוא עדיין בחיים וכמובן שהוא צדק, ובדיוק גם הייתה אזכרה לאחד החברים שלו וכולם חשבו שהוא שברירי.

בסוף הוא הלך להיפגש עם הפסיכולוג שלו, אז לפחות הוא מקבל טיפול, אבל עדיין אם זו הייתה מגי היה לו יותר קל הפרק.

מי שמופתע שזה שמלוקקי גרוש שירים יד, אף אחד? עכשיו , מי חושב שאין דבר שמדליק את מלוקקי יותר מאישה שאומרת לו "לא" ושאצלו "לא" זה "קצת אולי" שירים יד, כולנו? אוקיי, אז כולנו על אותו עמוד.

זה היה ברור שהוא הולך להשכיב את השופטת בשנייה שהוא דרך אצלה במשרד והיא סירבה לחתום לו על הצו חיפוש.

הם גם צילמו באותו לוקיישן שSVU צילמו את הפרק שלפני שבוע, למה אני מזכירה וזוכרת דבר כזה? כי המוח שלי הוא מקום אפל ואומלל.

הפרק היה פרק מאפייה ואני שונאת פרקי מאפייה. ולא היה ברור עד עכשיו מה הקטע של הרוצח הפרק, חוץ מזה שהוא לוזר שרוצה להתפרסם.

חוץ מזה הייתי עייפה ואת רוב הפרטים האחרים כבר שכחתי, וברגע שקלטתי שזה עוסק באמת במאפייה הפסקתי להקשיב.

אני לא מרשה לפטר את ייגר!!!!!!!!!!!!! פוי! איש רע! עד שמצאתי גרמנייה שאני מחבבת!

בלגיה, צלף שמנסה לפגוע ברופא שאמור להיות הפאוצ'י של אירופה, בסוף מי שעמד מאחורי הכול זה רופא שמתנגד לשיטות הישנות או משהו והשתמש בצלף שהיה בצבא הבלגי והיה ניאו נאצי בתחפושת או משהו.

קלט כמעט מתה הפרק. לא כזה מזיז.

וו הייתה בצבא, היא דוברת איזה 70 שפות. היא נראית בקושי 25. זה מטריד.

פה כבר הייתי ממש עייפה ולא מרוכזת וגם לקחתי את הטלפון תוך כדי כי באמת שהתיק לא עניין אותי.

ואיש רע! תעזוב את הגרמנייה שלי בשקט!

מישהו/י הסתכל/ה שלשום על החצי גמר הראשון של האירוביזיון (לא שגיאת כתיב :))?

אני מתכוונת להסתכל היום על חצי הגמר לראות את השיר הדפוק שבחרו עבורנו ואתם/ן?

לדעתכם/ן ישראל תעפיל לגמר?

dilia snake

Well-known member

מה הטעם השנה? גם ככה אוקראינה תנצח מרחמים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל

ככה כותבים את זה באמת?
לא נראה לי שבכלל שמעתי את השיר של ישראל השנה. רק שמעתי המון שאומרים שהוא לא טוב. (נראה לי שישראל מפחדת מהרעיון של לארח שוב בקרוב)

בכל מקרה לא ראיתי את החצי גמר של אתמול ולא מתכוון לצפות היום. אבל אולי אני אראה את הגמר, אם במקרה אחותי תרצה לראות ואז אני אראה איתה. (ואצלה)
מה הטעם השנה? גם ככה אוקרינה תנצח מרחמים.
יש בזה משהו.
אבל הם כנראה לא יוכלו לארח שנה הבאה.
בעצם זה יהיה מצחיק אם הם יזכו ואז במהלך השנה רוסיה תכבוש את אוקראינה סופית ואז פשוט לא תהיה אוקראינה. ואז רוסיה תוכל לטעון שטכנית היא זכתה.
אולי כל הסיבה למלחמה הזאת היא שרוסיה רוצה להשתלט על היכולת המוזיקלית של אוקראינה...

ככה כותבים את זה באמת?
לא, כותבים את זה עם 'וו' ולא עם 'ב', כתבתי שזאת לא שגיאת כתיב, כי רציתי להדגיש את הביזיון :)
לא נראה לי שבכלל שמעתי את השיר של ישראל השנה. רק שמעתי המון שאומרים שהוא לא טוב. (נראה לי שישראל מפחדת מהרעיון של לארח שוב בקרוב)

בכל מקרה לא ראיתי את החצי גמר של אתמול ולא מתכוון לצפות היום. אבל אולי אני אראה את הגמר, אם במקרה אחותי תרצה לראות ואז אני אראה איתה. (ואצלה)
גם אני לא צפיתי, אך אצפה היום, במיוחד שאנחנו שיר מס' 2 וזה ישר לאחר טהרן.
יש בזה משהו.
אבל הם כנראה לא יוכלו לארח שנה הבאה.
יעזרו להם להוציא את זה את הפועל.
בעצם זה יהיה מצחיק אם הם יזכו ואז במהלך השנה רוסיה תכבוש את אוקראינה סופית ואז פשוט לא תהיה אוקראינה. ואז רוסיה תוכל לטעון שטכנית היא זכתה.
אולי כל הסיבה למלחמה הזאת היא שרוסיה רוצה להשתלט על היכולת המוזיקלית של אוקראינה...
אין סיכוי שהיא תכבוש את כל אוקראינה.

Lhuna3

Well-known member

אולי אני אנסה לתפוס את השיר של ישראל.
עוד לא שמעתי אותו בכלל אז קשה לי להעריך את סיכויינו.

Aranel Nenharma

Well-known member
our flag means death
ראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
קומדיה על פיראטים, זה רעיון כל כך פשוט וכל כך מתבקש לעשות שאני בשוק שלא עשו משהו כזה עד עכשיו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא, כותבים את זה עם 'וו' ולא עם 'ב', כתבתי שזאת לא שגיאת כתיב, כי רציתי להדגיש את הביזיון :)
אה :-D
לא נראה ככה, אבל אולי זה שאוקראינה תזכה באירוויזיון יעודד אותם שזה מה שהם צריכים.

*היום דיברתי עם אחיינית שלי על העניין והיא גם אמרה שהיא שמעה שאוקריאנה בטח תנצח בגלל המלחמה והיא אמרה שרוסיה בטח תפסיד בגדול. אז אמרתי לה שבכלל אסרו על רוסיה להשתתף בגלל המלחמה.
אז אחיינית שלי (שעושה עכשיו בגרויות) צחקה שבטח בעוד 50 שנה כשילמדו על המלחמה הזאת אז במבחן תהיה שאלה לגבי מה הסנקציות שהוטלו על רוסיה בעקבות המלחמה ותלמידים בעצם יצטרכו ברצינות לכתוב שאסרו עליהם להשתתף באירוויזיון.

אולי אני אנסה לתפוס את השיר של ישראל.
עוד לא שמעתי אותו בכלל אז קשה לי להעריך את סיכויינו.
טוב הסתקרנתי מספיק כדי לבדוק:
וואו, מצטער אבל זה באמת שיר גרוע.
ברמה שעצוב לי על הזמר.
לפחות התגובות לסרטון יו-טיוב הן מאוד חיוביות.

ועכשיו גם קראתי שהזמר (מיכאל בן דוד) הציע אתמול בבוקר נישואים לבן זוגו.

אה :-D

לא נראה ככה, אבל אולי זה שאוקראינה תזכה באירוויזיון יעודד אותם שזה מה שהם צריכים.

*היום דיברתי עם אחיינית שלי על העניין והיא גם אמרה שהיא שמעה שאוקריאנה בטח תנצח בגלל המלחמה והיא אמרה שרוסיה בטח תפסיד בגדול. אז אמרתי לה שבכלל אסרו על רוסיה להשתתף בגלל המלחמה.
אז אחיינית שלי (שעושה עכשיו בגרויות) צחקה שבטח בעוד 50 שנה כשילמדו על המלחמה הזאת אז במבחן תהיה שאלה לגבי מה הסנקציות שהוטלו על רוסיה בעקבות המלחמה ותלמידים בעצם יצטרכו ברצינות לכתוב שאסרו עליהם להשתתף באירוויזיון.
:D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
our flag means death
ראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
קומדיה על פיראטים, זה רעיון כל כך פשוט וכל כך מתבקש לעשות שאני בשוק שלא עשו משהו כזה עד עכשיו
אני שונא אותך לעד ולעולמי עולמים
:-D

didalf

Well-known member
our flag means death
ניסיתי את הפרק הראשון לא מזמן, וזה היה משעשע ונחמד והערכתי את ההומור והשנינות, אבל גם הרבה דברים מגעילים של פיראטים שעשו לי רע ולא הצלחתי להביא את עצמי להמשיך בינתיים.
אבל גם עוד לא מחקתי.

dilia snake

Well-known member
בכול אופן לא משנה מה יקרה, אני בטוחה שאם אוקראינה תנצח זה יעצבן הרבה אנשים ברוסיה וזה יעשה טוב לכולם שם באוקראינה, גם אם הם לא יוכלו לארח שנה הבאה(למרות שזה בדיוק החומרים שעושים מהם סרטים, אם הם יצליחו לארח את התחרות כנגד כול הסיכויים וזה יהיה סוג של סיפור סינדרלה, וגם דויד V גוליית או משהו)

למעלה