דיוני סדרות #94

dilia snake

Well-known member
אם לא מגיע לי על זה אדום...

אז באופן כללי יש בעיה עם הספרים של מיקי הלר(הולר?) הסוף שלהם תמיד מבולגן, ותמיד יש תחושה שמייקל קונלי מרגיש יותר בנוח עם הסדרה של בוש, הספרים בסדרה של בוש תמיד מהודקים יותר( זו המילה המתאימה לדעתי, הראשונה שעולה לי לראש) אולי זה קשור לעובדה שלפני שהוא היה סופר הוא היה כתב פלילים, אני לא יודעת ואני לא עד כדי כך מושקעת שאני אלך לראות ראיונות איתו.

אני אתחיל בטוב:
* נב קמפבל וכריסטופר גוהרם, הם הליהוקים הכי מוצלחים בסדרה שאר הקאסט בינוני מינוס. ואני אצטרך לחיות עם זה שבמקום כול שהוא לורנה היא פרחה מלוס אנגלס עם פאג ומלתחה שאם הלילה אני אתקשה להירדם אני אדמיין שאני שורפת פריט-פריט.
* כמו במקרה של בוש, הסדרה נאמנה להחריד לספר, והשינויים היו טובים ( תראו לי אדם אחד שעדיין לא חוטף פריחה מצרוף המילים "מפיק הוליוודי בכיר" ההחלפה לגאון טכנולוגי וההתאמות ל-2021 עשו רק טוב) ולאורך כול הסדרה היה מתח כיפי של "עכשיו הולך להיות הקטע הזה מהספר?"
* החוסר של בוש גם אם מצער, ההחלפה שלו בשוטר אחר לא פגעה בסיפור(והיה לו שפם, אני שונאת שפמים, אבל לבוש יש בספרים אז...).
*ופרקים 9-10 היו הטובים ביותר גם אם זה מעט מידי מאוחר מידי.
* היו מין Easter eggs קטנות לאורך כול הסדרה לעבר הספרים, מי לוחיות הרישוי של הלר, לנוד הקטן לעבר של קונלי בתור כתב פלילים וההתייחסות ל"אלוהי האשמה" שזה השם של הספר הרביעי בסדרה.

ולרע:
* מלפפון הים(זה השם, ואני קוראת לשחקן אז זה לא אמור להרוס את מיקי) ששיחק את הלר היה נוראי, וזה נראה כאילו רק בשני הפרקים האחרונים הוא מבין את הדמות. הייתי בטוחה שהוא לא יצליח להתמודד עם הסצנות של המשפט, ודווקא שם הוא הבריק, אבל זה לא הספיק. לא הייתה לו כימיה עם מגי או לורנה, בקושי הייתה לו כימיה עם השחקנית של הפאקינג בת שלו! גם אם הייתי חייזר שירד עכשיו מהחללית שלו לא הייתי מאמינה שהם אמורים להיות אבא ובת.
* סיסקו זוועת עולם, אלוהים אני לא רוצה להתחיל.
* באיזה שלב התחילו להיות info dump של הלר על דברים שקשורים באיך מתנהל משפט וזה היה נוראי, כי לא היה ברור באיזה הקשר זה עד לפרק האחרון, זה היה פשוט מונולוגים לנהגת שלו כשהם נוסעים לאן שהוא, וזה היה תקוע באמצע העלילה מה שקטע כול פעם את הרצף . א' זה היה מציק וב' למרות שמי שהמשיך עד המשפט הוא דיי דביל לא צריך הסבר על מושבעים או נאומי פתיחה.
* באופן כללי היה וייב חזק של בינוניות לאורך כול הסדרה, לפעמים היא סתם נראתה זולה באופן מכאיב. כאילו אני לא מצפה לתקציב של אמזון, אבל זה לא נראה כאילו הם מתאמצים.

אני לא יכולה לכתוב מעבר כי לא נוח מהטלפון, אבל בשורה התחתונה, בינוני ואפשר לוותר( ומצטערת שלא אכזרית מספיק, אבל אני עייפה ואי אפשר לקטול משהו שהוא בינוני כ"כ, אני יכולה לכתוב שמי שיצר הוא עצלן, אבל מצד שני זה משתלב יופי בזבל שחביב לאחרונה על נטפליקס אם מישהו צריך הסבר למה יש להם בעיה של מנויים שפשוט יסתכל על אחד הפרקים בסדרה הזאת, הם פשוט הפסיקו לנסות) .

מילי08

Well-known member
(מילי לתשומת לבך!)
הפרקים של יס בשישי זה תמיד אחד אחורה אז ראיתי השבוע את 19. ואגב יס שינו את השעות ועכשיו שתי הסדרות מתחילות יותר מאוחר וזה מבאס.
בקיצור, מה שבאמת מטריד אותי אצל ג'ובל ואיזבל זה שהם אומרים את הברור מאליו. כאילו, ההנחיות שלהם לצוותים זה כזה א-ב של עבודת משטרה וזה מרגיש כאילו הכותבים לא יודעים מה לעשות איתם אז נותנים להם משפטים כאלה רק כדי שיהיה להם טקסט.
אה, וזה שג'ובל תמיד הולך לעמוד על איזה עובד מסכן שבבדיוק מחפש משהו במחשב. כאילו- תירגע בחור, עוד רגע תראה את זה במסך הגדול :-D הייתי מתפטרת אם הבוסים שלי היו רוכנים ככה מעלי כל הזמן. איפה המיטו? קו חם לעובד? משהו
אבל היה ברור מראש מי יהיה הרוצח. הכי לא הפתעה שיכול להיות
וב FBI MW הגעתי למסקנה שאת טועה ואייג'נט מלוקקי צריך להיקרא אייג'נט שרמנטי. אני כל הזמן מרגישה שהוא מנסה להתחיל אפילו איתי דרך המסך :-D עם הקול הצרוד הזה והעיניים שהוא עושה לכולם והוא אפילו יודע לדמוע כשצריך! רק צריך לדבר על אמא. אולי אפשר להכיר לו את ריצ'ר ושניהם יהיו שרמנטיים וסקסיים ויבכו על אמא.
אוי, והצחיק אותי כשהוא בא לבית של אמא ואחותו לבושה שם כמו בצעירים חסרי מנוח. מדוגמת ומחוייטת ועם שרשרת זהב ענקית למרות שהיא קלירלי ישבה בבית כל היום וטיפלה באמא שלה |פנים|
אבל הוא משתלב סבבה בצוות והדינמיקה שם טובה.
גם נראה לי שיהיה איזה רומן בינו לבין קריסטין. הם מסתדרים טוב ויודעים לקרוא אחת את השני. שיט, בעצם היא אמרה שהיא נשואה לא? אוף, הלכה התאוריה. היא לא נראית אחת שתבגוד
מה הטעם השנה? גם ככה אוקראינה תנצח מרחמים.
מה שבאמת קרה
אז אחיינית שלי (שעושה עכשיו בגרויות) צחקה שבטח בעוד 50 שנה כשילמדו על המלחמה הזאת אז במבחן תהיה שאלה לגבי מה הסנקציות שהוטלו על רוסיה בעקבות המלחמה ותלמידים בעצם יצטרכו ברצינות לכתוב שאסרו עליהם להשתתף באירוויזיון.
:-D :-D
ראיתי את שלושת הפרקים הראושנים וזו סדרה ממש חמודה, אני מצטרפת להמלצה של מילי, לכו לראות אותה (ניק חבל שאתה אפילו לא נותן לסדרה הזדמנות, כדאי לך להקשיב להמלצות שנותנים בפורום)
קראתי את זה ביום חמישי כשיצאתי מהעבודה ופשוט צחקתי בקול באמצע החניון וזה בדיוק מה שהייתי צריכה. תודה |4U|

אגב, ממליצה לך (הפעם באמת אני כי ניק לא ראה כי הוא לא מבין מהחיים שלו) לראות את the tick. קצרה מידי ונגדעה מוקדם מידי אבל מעולה ומצחיקה והלוואי שיחזירו אותה לחיים

כמה חפרתם. אתם צריכים להתחשב בזמן הדל שיש לי ולכתוב פחות כי אני לא מספיקה לקרוא כלום ובטח שלא להגיב |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד ממליץ לכולם לראות את The Essex Serpent
הפרק השני אפילו יותר טוב ומעניין מהפרק הראשון.
וכמובן טום הילדלסטון מעולה שם.
אני לא חושב שעדי|חזיר| תאמין לי שזה גם יתאים לה, אז אני צריך שאנשים אחרים יראו ויאשרו את דעתי.

dilia snake

Well-known member
בקיצור, מה שבאמת מטריד אותי אצל ג'ובל ואיזבל זה שהם אומרים את הברור מאליו. כאילו, ההנחיות שלהם לצוותים זה כזה א-ב של עבודת משטרה וזה מרגיש כאילו הכותבים לא יודעים מה לעשות איתם אז נותנים להם משפטים כאלה רק כדי שיהיה להם טקסט.
לא תירוץ, אבל ככה זה תמיד גם וויט מPD למשל נותן לאחרים ביחידה הוראות שהן ברורות מאליהן, אם הם נתקעים במבוי סתום אז הוא יגיד להם משהו בסגנון "תעברו שוב על הראיות" "תחזרו להתחלה" וחלק מהאנשים שם הם בלשים עם ותק של לפחות עשור, כן? הם יודעים לעבוד. וגם בלוס אנג'לס לפעמים קאלן או האדמירל(או במקרים נדירים גם סאם) הוא יגיד לאחרים לעשות דברים טריוויאליים לגמרי.

ואייג'נט מלוקקי צריך להיקרא אייג'נט שרמנטי. אני כל הזמן מרגישה שהוא מנסה להתחיל אפילו איתי דרך המסך :-D עם הקול הצרוד הזה והעיניים שהוא עושה לכולם והוא אפילו יודע לדמוע כשצריך!
הוא כבר מלוקקי! וכן, החולצות(תמיד בכחול או שחור להדגיש את העיניים הכחולות-כהות, ובמידה פחות!) אני מבינה מה את אומרת, הבחור הקשוח שהוא פגום ורק רוצה שאימא תאהב אותו. וזה לקח פחות ממה שחשבתי להתחיל לחבב אותו. הוא לא ג'ס, אבל הוא מביא משהו אחר אבל טוב לצוות ויש לו דינמיקה מעניינת עם שתי הנשים.

וקריסטין גרושה, אז הכול יכול לקרות.

למעלה