דיוני סדרות #94

Aranel Nenharma

Well-known member
טוב הסתקרנתי מספיק כדי לבדוק:
וואו, מצטער אבל זה באמת שיר גרוע.
ברמה שעצוב לי על הזמר.
לפחות התגובות לסרטון יו-טיוב הן מאוד חיוביות.
אוקי שמעתי את זה וזה באמת שיר גורע
זה אפילו לא שיר, זה סתם לזרוק משפטים אקראיים פה ושם
מה שכן אני אפרגן לזמר (מי זה בכלל?) יש לו קול יפה והוא יודע לתת הופעה
באמת בזבוז לתת לו כזה שיר

dilia snake

Well-known member
אלוהים, זה מרגיש כאילו חצי עונה הייתה מורכבת מפרקים שסבבו סביב ברג'ס ואדם דה דאמב.

התיק עצמו היה בסדר, אם כי הסיום והתפיסה של הבחור הרע מחופפת. באמת אפשר להריח גופות אחרי 30 שנה? זה נראה המון המון זמן. ואיך הקרוון ההוא היה 30 שנה ביער ואף אחד מעולם לא נכנס? או שם לב? וגם המשטרה שהם חקרו הם לא מצאו משהו כזה באף מקום? הם אמרו שהם הפכו את אילינוי וזה נראה מוזר. גם העובדה שמלון המעפן ההוא לא החליפו וילונות כול הזמן הזה. זה עשוי מבד קסום שלא דוהה?

גם ככה הכול היה תירוץ בשביל לדבר על הטראומה של מיקאלה, אבל לפחות שזה יהיה הגיוני.

וגם איך אף שוטר/סוכן FBI/וואטאבר לא טרח לדבר עם הפסיכולוג שטיפל בילד מהתיק המקורי?

האמת שחשבתי שדניאל(הילד מלפני 30 שנה) הרג את ההורים האלו כדי שיפתחו ויפתרו סוף סוף את הרצח של ההורים שלו, זו עוד הוכחה שאני תסריטאית הרבה יותר מוצלחת מאלו של הסדרה. ואני הייתי עושה את הפרק סביב היילי שיש לה הרבה יותר אישיות משל ברג'ס.

ובסוף אדם דה דאמב מציעה לקנות את הבית של אבא עבור קים ומיקאלה(ממי הוא צריך לקנות? אבא שלו? זה מוזר, או ממי שאבא משכיר את הבית כול השנים האלו? לא ברור, וגם לא ברור איך לאדם דה דאמב יש כסף לקנות בית עם משכורת של שוטר).

אז אית'ן מבולבל בגלל שאבא שלו לא יצא אף פעם מהארון וסיפר לו שיש לו מאהב, הוא לא יודע מה לעשות אז קופץ לו הוויל והוא הורס את החיים של המטופלים שלו כי למה לא? הוא מספר לבת של מטופל שלאבא שלה יש MS באופן עקיף למרות שהאבא ביקש שלא, ולאית'ן יש מזל שביקום הקסום הזה רופאים לא מאבדים את העבודה של שטויות כאלה כמו בגידה במטופלים שלהם. והוא גם מבקש מדין להמשיך לנהל את המיון במקומו, לא סובלת את דין, אבל אם אית'ן לא יפטר מהוויל הזה שקופץ לו מידי פעם זה ייגמר רע. בסוף הוא וצ'ארלס מדברים במולי'ס(בלי אף אחד מהכת ברקע אבל עדיין נחמד) וזה נראה שאית'ן משלים עם העניין.

ואם וויל אז כולם מציקים לו כי הוא קנה בניין דירות, הוא גם מתאמן לקרת המשפט של הרופא ההוא וגם היה לו תיק לא מעניין עם וונסה. ובסוף אשר הולכת להיות דיירת של וויל כמה זמן ייקח להם לשכב אחרי שלאחד מהם "ייגמר הסוכר"? או אחרי תיק מחורבן למדי?

למרסל לשם שינוי יש תיק שקשור להשתלה, ואז הם צריכים לנתח את התורמת פעם שנייה כי מסתבר שפמלה פישלה ויש לה בעיה עם היד או משהו. הניחוש שלי ALS, זה תמיד משהו בסגנון במיוחד אם הם יחליטו לא להחזיר את שרה רפרטי לעונה הבאה מאיזו סיבה.

דילן ממשיך להיות מעורב עם המאפייה הזאת, הוא מציל את החיים של הבת של הבוס ולי נמאס מזה.

וגם היה משהו עם לידה, איכס.

שיקגו כת כמו שMED וPD קוראות לה מאחורי הגב.

אז יש דרמה בין סטלה לסברייד סביב גאלו, אני לא מתרגשת יותר מידי גם לא מהמשפט של סברייד בסוף הפרק שהיא תמרנה את גאלו כדי שהיא תקבל את מה שהיא רוצה בלי להתחשב בו, הכול נועד כדי ליצור מתח לקרת החתונה.

אז אמה עושה את כול הדברים הכי הצפויים בעולם, היא מוצאת תירוץ לחטט לויולט בטלפון כדי לחפש מידע עליה ועל הצ'יף הסימטרי ואז מעלימה חלק חשוב בערכה שלהן ומפילה את זה על ויולט(לא מראים את זה ממש, אבל תעשו לי טובה, ויולט לא שכחה לקחת את זה בזמן שהיא ציידה מחדש את האמבולנס) ואז היא ניגשת בסוף הפרק לצ'יף הסימטרי וסוחטת אותו כדי לקבל קביעות ב51. אם נפטר בגלל זה בסוף העונה מהצ'יף הסימטרי זה יהיה נהדר, גם אם כול הקטע הזה היה צפוי מקילומטרים על קילומטרים.

הייתה דרמה לא מעניינת קשורה להרמן והבאר והאמת שבקטעים האלו הייתי בטלפון(כחלק מהמחויבות שלי לפורום לוודא שאף סדרה לא בוטלה בזמן הזה או משהו :-P: )

היה עוד משהו הפרק? חוץ מהחילוץ בהתחלה שנראה ממש מושקע, ואני מקווה שלא עשו אותו על מסך ירוק. לא נראה לי.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אלוהים, מי ליהק את הסדרה הזאת? האם הוא דו קוטבי או משהו? כי יש ליהוקים ממש טובים(כמו נב קמבפל בתור מגי או כריסטופר גורהם בתור טרוור אליוט) ואז יש לך את זה שמשחק את מיקי שיש לו כריזמה של מלפפון ים, כאילו איך אני אמורה להאמין שהאיש הזה הוא אחד מעורכי הדין הכי טובים בלוס אנג'לס שהכלב שלי יותר משכנע כשהוא נובח במרפסת? ואני לא רוצה לדבר עם הגולם שמשחק את סיסקו.

בינתיים זה דיי כמו הספר, הנהג שלו הוחלף בנהגת(אבל התיק היה דיי זהה) ואליוט בספר היה מפיק הוליוודי ועכשיו הוא יוצר של משחקי וידאו(שזה הגיוני, אני מניחה היה להם מספיק עם מפיקים) וכמובן העדר של בוש שעבד במקור על התיק(בראש שלי טיטוס ווליבר קובר חי את הבחור שמגלם את מיקי, אלוהים אני אצטרך לחיות עם זה שהם אחים למחצה אבל לא באמת). אבל הם השאירו את העובדה שמיקי היה מכור לאוקסי אם כי הנסיבות השתנו(בספר זה היה אחרי שלקוח ירה בו, עכשיו תאונת גלישה. לבחור אין מספיק כריזמה להיות גולש, למה לא להצמד בקטע הזה לספר? PTSD זה יופי של דרך להוסיף אישיות.)

אני אלך לראות את הפרק השני, אני גם צריכה לסכם את חוק וסדר(תתעלמו, אני רושמת לעצמי תזכורת במקום היחידי שהיא בוודאות לא תלך לאיבוד).

למה יש בפרקים הקודמים אם כול הפרקים עלו יחד?

לא הרבה קרה הפרק, אבל אני מניחה שצריך למתוח את זה על עשרה פרקים.

אני בטוחה שהם הלכו ועשו אודישנים לחצי מהגברים בהוליווד והם התעקשו על הבחור הזה? זה מכאיב לראות אותו. כאילו בלי להעליב אבל לבחור יש וייב רציני של לוזר.

ג'אז, הבית על הגבעה|כן|. לפחות הם מסוגלים לעשות דברים כמו שצריך.

בינתיים זה ממשיך להתקדם כמו הספר אז אין תלונות ברמת העלילה.

ואיך אני אמורה להאמין שסיסקו היה בכנופייה של אופנוענים שהגולם הזה משחק אותו? ולמה הוא ולורנה נראים כמו קלישאה על אישה שיוצאת/עומדת להתחתן עם בחור שהוא הרבה הרבה הרבה מתחת לרמה שלה?

ולמה הסדרה נראית כ"כ זולה? אני רגילה לרמה של בוש, וזה פשוט מביך.

ושמישהו ייתן למגי מק'פירס ספינאוף משלה, וילהקו מחדש את מיקי או שישכתבו ובספינאוף הם אף פעם לא היו נשואים/היא מעולם לא הכירה אותו.

והניסיונות של מיקי להתחיל עם מגי היו הרבה יותר אמינים ופחות מעוררי רחמים אם לשחקן שלו היה כריזמה. איך אני יכולה להאמין שהם התחתנו והביאו ילדה יחד?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפעמים צריך לשפוך

שבוע הבא מסתיימת עונה 5 של שלדון הצעיר. מדהים שהגענו כל כך רחוק.
כבר שנים שאני מחכה לכך שיקרה מה שהיסטורית אמור לקרות (לפי מה שנאמר בהמפץ הגדול) - שאבא של שלדון יבגוד באשתו. למרות שזה ממש לא מתאים לקומדיה כזאת. והרגיש שזה עומד לקרות בתחילת העונה הזאת. אבל אז זה לא קרה. וכמעט קרה הדבר האחר שידוע שיקרה - שהאבא ימות.
עכשיו זה מרגיש כמעט כאילו מרי עומדת לבגוד עם הכומר הצעיר. ונראה לי שזה בא כדרך להצדיק את ג'ורג' (האבא) כדי שלא נשנא אותו יותר מידי כשהוא יבגוד (ואחרי זה מתישהו ימות).

הכל מתעצם בפרקים האחרונים בעקבות זה שג'ורג'י הכניס מישהי (שמבוגרת ממנו ב12 שנה) להריון.
ואני מנסה להזכר אם בכלל נאמר אי פעם שלשלדון יש אחיינים.

גם הרופא הטוב מסיימת שבוע הבא את העונה החמישית שלה. סדרה ממש נחמדה.
איזה כיף שקלייר קפצה לבקר מקולומביה. חלק בי קיווה שהעלילה של הפרק תוביל לזה שהיא תחזור באופן קבוע. אבל נראה שהיא עושה ממש טוב בקולומביה וממש מתפתחת גם בקריירה שם (קצת מרגיש לא הוגן לאור זה שהיא למדה במדינה עם שירות רפואה יותר מתקדם)
העלילה הרפואית עם הילד הייתה ממש חמודה ומרגשת. זה שגילו שיש לו 3 גידולים שונים היה די נוראי. וכמובן דברים עוד יותר הסתבכו משם. אבל כמובן ששון הוא זה שהציל את המצב בחיזיון שון קלאסי (שאני תוהה אם המצלמות הדוקומנטריות תפסו).

וכן העלילה הגדולה יותר הייתה החתונה של שון וליאה וכל הצילומים שהובילו לזה. אם כי בשלב הזה כבר לא היה את הקטע שמצלמים בבית החולים (זה היה בפרק הקודם) אלא בעיקר שעושים את ההכנות הסופיות לחתונה. וכולל את זה שליאה עושה כל מיני החלטות שמבוססות על כך שהיא רוצה שהחתונה המצולמת שלה תיראה כמה שיותר נורמלית ומפוארת. ושון שמחליט לוותר לה ולהתמודד עם החוסר נוחות של חליפה לא נוחה, שזה נחמד והכל אבל זה טקס נישואים שלו גם.
והקטע הקצת מעצבן זה שאם שניהם היו יותר כנים לגבי מה שבאמת נוח להם ומה שהם רוצים לעשות אז היו יכולים כן לעשות את החתונה שהם רצו ומול המצלמות. במקום זה דפקו את מכינת הדוקומנטרי המסכנה (שבאמת הייתה מאוד מאוד בסדר איתם) ובסוף ברחו מהחתונה שהיא אירגנה עבורם. עכשיו הפקת הסדרה הוציאה המון כספים על החתונה הזאת ואין להם את הצילומים שהם רצו.
לפחות אני מאמין שפרק הבא שון וליאה סוף סוף יתחתנו (כאילו לא היה ברור עוד מאז סוף עונה שעברה החתונה שלהם בפועל תהיה בפרק סיום עונה 5).
(אם כי זאת גם סדרת דרמה אמריקאית אז יכול להיות שליאה תמות ברגע האחרון) (אבל חסר להם שהם יעשו לנו את זה) (ותכלס לא מתאים להם) (כלומר הם הרגו את מלנדז, אבל לא ביום החתונה שלו)

חוץ מזה גם הייתה העלילה עם האחות שנמצאת ביחסים מתעללים (מרגיש לי שזה לא ניסוח נכון) ולים נאלצת לנקוט בצעדים נגדה אחרי שהיא כמעט גורמת למוות של מטופל. אני לא מספיק שם לב לאחיות בסדרה כדי שאני אדע אם האחות הזאת היא מישהי שתמיד הייתה שם או לא.
בכל מקרה נעשה יותר ברור למה הייתה העלילה הזאת (שהתחילה בפרק הקודם) כי זה התחבר לעלילה של לים עם קלייר וכל הקטע של עד כמה צריך להיות קשוח בשביל בוס ועד כמה להיות רגיש. כשקלייר אולי הייתה צריכה לפעול באופן פחות רגשני (כי היא כמעט גרמה למוות של הילד בכך שהיא התעקשה שקודם ינתחו את הכליות שלו, אבל בסוף הוא ניצל בכל מקרה) אבל לים הבינה שהיא צריכה להיות יותר רגישה והציעה יותר עזרה לאחות שכבר הציעה להתפטר.

התחלתי לראות את הסדרה The Baby ולמרות שקצת התלהבתי מהטריילר אני בנתיים פושר על הסדרה עצמה.
אבל נסו אתם.
לא ברור מה הקטע של האחות פתאום.
אבל בכלל בעיה היא שאני לא מרגיש שאני מכיר בכלל גם את הדמות הראשית. כלומר מעבר לזה שהיא מישהי שלא אוהבת תינוקות.
הקטע של התינוק השטני הוא נחמד, אבל איכשהו מרגיש שלא ממצה את הפוטנציאל.
כן מעניין זה שגם כשהיא בטוחה שהוא שטני, היא לא מצליחה להביא את עצמה להרוג מה שנראה כמו תינוק.
רעיון שחשבתי שיהיה מסקרן אם יכנסו אליו זה אם היא תתחיל לחשוב שאולי זה באמת תינוק שלה ושהיא עברה איזה משבר פסיכוטי מהלחץ ושיכנעה את עצמה שהוא לא תינוק שלה. אבל זה לא ממש עובד כשיש את האישה האחרת ההיא שם.

הסדרה מסע בין כוכבים: עולמות חדשים (Star Trek: Strange New Worlds) היא משב אוויר מרענן ונחמד בעולם של סדרות מסע בין כוכבים בפרט וגם באופן כללי בכל העולם של סדרות מד"ב שמתרחשות בחלל.
אם כי אולי היא דומה קצת לאורוויל, אבל אורוויל היא סדרה נוראית בגלל חוש ההומור של סת' מקפארלן.
מה שייחודי בה במיוחד זה שהיא במידה רבה פרוסידוראלית. כלומר כל פרק מספר סיפור שעומד בפני עצמו. כמו שסדרות מדע בין כוכבים עשו כמעט תמיד בעשורים קודמים (כלומר לפני דיסקברי) וכמו שבאופן כללי רוב הסדרות היו לפני שנת 2000 בערך.
חוץ מזה יש בה קאסט רחב מגוון ומאוד נחמד של דמויות על הספינה אנטרפרייז. וכן זאת הספינה אנטרפרייז של קירק מהסדרה הישנה, אבל זה מתרחש עשר שנים מוקדם יותר. אז חלק מהקאסט מוכר משם, חלק מהקאסט אלו דמויות מקוריות וחלק מרכזי של הקאסט הוא דמויות שהכרנו בעונה 2 של דיסקברי - כלומר קפטן פייק, ספוק וNumber One.
אני במיוחד ממליץ על הסדרה הזאת לעדי|נחש| @dilia snake
אבל האמת שהסדרה הזאת יכולה להיות נחמדה לכל מי שאוהב מדע בידיוני. נראה לי שאפשר להבין טוב לחלוטין גם בלי הכרה של הסדרות השונות)
הפרק הראשון היה טוב, אבל הפרק השני היה אפילו יותר טוב.

נראה לי שחלק מהבעיה היא שהפרק הראשון היה צריך להציג דמויות חדשות, ואפילו יותר בעייתי להציג מחדש את פייק ולחבר לעלילה שלו מעונה 2 של דיסקברי - כל הקטע של זה שהוא ראה את העתיד שלו שבו הוא נפצע אנושות ומוגבל לסוג של כסא גלגלים (משהו שמי שראה את הסדרה הישנה יודע עליו). לפחות לא היה צריך יותר מלהציג מחדש את ספוק ומספר 1.
הדמויות החדשות נחמדות: הדוקטור הלא מוכר, הטייסת אורטגס הנחמדה, קצינת הבטחון הקשוחה לאן נוניאן סינג (קשורה כנראה לקאן) עם קשר עבר למספר 1, האחות צ'אפל הקופצנית (ומוכרת מהסדרה הישנה), וקצינת הקשר אוהורה (המאוד ידועה מסדרת העבר וגם מהסרטים).
טוב עשו כנראה שחיכו יותר לפרק השני כדי להציג את סאם קירק (האח של) ואת קצין ההנדסה המר (החייזר עם המחושים).
אבל תכלס הסיפור הפרקי של הפרק - כל הקטע עם גזע חייזרי שנמצא על סף מלחמת עולם - לא היה כל כך טוב, בעיקר כי הוא לא פותח כמעט.

לפרק השני הייתה עלילה יותר מעניינת על כוכב שביט שאולי יש לו תודעה משלו ואול אפילו רואה את העתיד. ומתקשר בעזרת מוזיקה. וגזע מתקדם של חייזרים שפשוט מלווה ומגן עליו. זה היה מעניין והעלה שאלות של אמונה וגורל. בסופו של דבר צוות האנטרפרייז הצליח לדחוף את כוכב השביט ממסלולו קצת כך שהוא לא פגע בכוכב לכת, אבל אולי זה היה הגורל תמיד.
בכל מקרה מה שהפלך את הפרק לאפילו יותר טוב זה שהוא התמקד בדמות של אוהורה באופן מעניין.

dilia snake

Well-known member
הסדרה מסע בין כוכבים: עולמות חדשים (Star Trek: Strange New Worlds)
אני במיוחד ממליץ על הסדרה הזאת לעדי|נחש| @dilia snake
אני רוצה לראות אבל החלטתי לעשות בינג' שהעונה תסתיים, או לפחות להתחיל בחודש הבא, החודש יש לי יותר מידי דברים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי פרק ראשון של The Essex Serpent וזה די טוב.
קלייר דיינס וטום הידלסטון טובים בתפקידים ראשיים.
ובאופן כללי עלילה מאוד מעניינת.
די עניין אותי באיזה שנה זה אמור להיות. כי זה מרגיש מאוד מאה 19, אבל נאמר שם שהרכבת התחתית קיימת. אז לפי דף הויקיפדיה של הספר זה מתרחש ב1893. אז אני מניח שהרכבת התחתית כבר עבדה אז. (מי יודע, אולי שלנו תעבוד עד 2093)

אני אוהב סיפורים שמעמתים בין דברים מיתיים ודתיים לעומת עובדות דתיות. ויש כאן משהו מעניין שדווקא האישה האתאיסטית מאמינה שהנחש קיים (מתוך הסבר של חיה קדומה שניצלה מאבולוציה) בעוד הכומר חושב שזה סתם סיפור ואמונה תפלה, כי אומנם הוא מאמין באלוהים, אבל לא בקיום של שטן מוחשי בעולם החי.
הדינמיקה בין וויל וקורה היא טובה מההתחלה.

קצת לא ברור לי עם ככה מה הקטע של כל הסיפור של הרומן המנצנץ בין קורה והרופא/מנתח הצעיר. אבל כן מעניין כל הסיפור של המנתח המהפכן שרוצה להיות הראשון שיעשה ניתוח לב. באופן כללי זה מרגיש לי די הזוי לראות ניתוחים מהתקופה ההיא כשהאמצעים היו כל כך מיושנים לעומת מה שרואים ב"רופא הטוב".

באופן כללי מה שברור שמחבר הכל זה העיסוק בקידמה של התקופה. חקר הטבע, חקר הרפואה, עולם מודרני יותר.
ויחד עם זה עולם מיושן שמרגיש במיוחד ככה בכפר באסקס.
ולכל הרוחות האזור הזה של תעלות מרגיש כמו אזור נוראי לחיות בו. כאילו כל צעד יכולים ליפול ולטבוע גם בלי נחש ענק.

יש גם את החברה של קורה (מרת'ה?) שבהתחלה ממש לא ברור אם היא משרתת של המשפחה או פשוט חברה קרובה של קורה. או אולי אפילו מאהבת שלה (לאור איך שהן שוכבות יחד). בכל מקרה היא מלווה את קורה לכל מקום כאילו זה ברור, אבל רוב הזמן היא לא מתנהגת כמו משרתת.
גם מדובר על זה שהיא סוציאליסטית שפועלת בעד קידמה.

בסוף גם מתברר בפלאשבק שבעלה הבת של קורה התעלל בה. (או לפחות נראהלי שזה היה הוא).

מחר אני אראה את הפרק השני

dilia snake

Well-known member
אין הרבה מה לומר וזה שחיכיתי להיום והייתי שיכורה לא עוזר.

החזירו את הבחור שיצא עם בנסון בגיל 16, לא יודעת למה. הוא אומר שהוא רוצה להתנצל, מפה לשם מישהי נגשת לבנסון אומרת שהוא אנס אותה בזמן שהם היו שיכורים הוא מודה, נרשם כעבריין מין ומקבל מאסר על תנאי.

התיק השני עוסק בכומר קתולי שאונס נשים שמספרות לו שהוא בוגדות בבעלים שלהם. זה לא אמור להיות חסוי ואנונימי? ולמה נשים מספרות הכול בפרטי פרטים? כאילו כן יש חיסיון והסיכוי שתפלי על כומר אנס הוא קלוש, אבל לא חייב לספר הכול.

ואחד מהכמרים(לא האנס) חבר ילדות של קריסי, כי למה לא?

למה אנשים עדיין בשוק מזה שיש נשים מתנקשות? כאילו א' אנחנו ב-2021 ודבר שני מתנקשות זולות יותר כי נשים מקבלות תמיד 30% פחות מגברים.

למה אליוט העביר את אימא והבן שלו לבת שלו? כאילו לא כול הילדים שלו בסכנה?

מעניין מה הקטע עם דונלי?

ומה זה משנה עם אבא של אליוט היה מושחת או לא? האיש מת כבר המון שנים? למה סתם לחפור במשהו?

זהו, זה מה שקורה שמחכים שעות לפני שכותבים.

dilia snake

Well-known member
אני רוצה לתת למיקי וסיסקו כינויים, אבל זו בעיה כי אני לא רוצה שאחר כך הספרים יהרסו לי.

אלוהים, זה בינוני בצורה מכאיבה, אין פלא שהעלו את זה ביום שישי ה-13. אין תאריך מתאים יותר.

עוד פעם היה בפרקים הקודמים. הם לא ידעו שזה מגיע בבינג' לנטפליקס?

ואני לשאלה, אם מגי הייתה גבר גם היו מציקים לה למה היא בחרה להתחתן עם הלר? כי יש לי תחושה שקצת מדובר בשוביניזם.

בצד החיובי, הקטע של המשפט הוא אחד לאחד עם הספר והעובדה שהם הפכו את אליוט למיליונר טכנולוגי והעדכון ל-2021 עשה טוב בינתיים.

אני רוצה לסיים היום, לא חושבת שאני אצליח, אני גם צריכה לסיים את כישור הזמן 4 (בדיוק פרק) נראה איך זה יתפתח. כי יכול להיות שאם אני לא אסיים את זה היום לא תהיה לי מוטיבציה לסיים את זה שאני אחזור, במיוחד שקודם תהיה עדיפות לברודקאסט כשאני אחזור(בוש תוכל לחכות, אני אוותר עליה השבוע למרות הכאב ואני אראה את כול הארבע בשבוע שאחרי).

**רק שתדעו שראיתי את פרקים 4-6, ואם הייתי מונה על היד את כול הדברים הטובים בסדרה הזאת היו נשארות לי פחות 3-4 אצבעות מיותרות.

**גם את 7-8, אני אסיים את שני הפרקים האחרונים בהמשך, סיימתי את כישור הזמן 4|מזיע| ראנט מחר דרך הטלפון בדרך לצפון או בערב, תלוי מתי יהיה לי זמן.

**ו...זה מאחורי! אלוהים, פרק 9 היה הפרק הכי טוב בסדרה, פרק 10 גם היה דיי טוב. אבל הרבה דברים טובים אין מה לומר.

נערך לאחרונה ב:
מה הטעם השנה? גם ככה אוקראינה תנצח מרחמים.
אכן, ההימורים עליהם בפער עצום, 60% לעומת השני בתור עם 10%:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסתבר שיש את זה חי כרגע ביו-טיוב
(אני לא אוהב לפתוח טלוויזיה ישראלית)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כבר כולם שרו, עכשיו זה ההצבעות.
זה תמיד היה השלב שהכי אהבתי. כלומר לראות את התוצאות מצטברות לאט לאט כשעוברים על ההצבעות של כל המדינות ומנסים לנחש מי ינצח.

חוץ מזה בדיוק כשהתחלתי להסתכל אז הראו קליפ קצר מכל שיר יחד עם הקבוצה מתלהבת עם דגלים במקום שבו הם מחכים לתוצאות.
אבל היה משהו מאוד מוזר שאחרי הקליפ של השיר האוקראיני הראו את הקבוצה של גרמניה ורק מהפינה ראו מישהו מהאוקראינים. כנראה יושבים קרוב.
בקיצור זה נראה כאילו גרמניה כבשה את אוקראינה באירוויזיון.

זה תמיד היה השלב שהכי אהבתי. כלומר לראות את התוצאות מצטברות לאט לאט כשעוברים על ההצבעות של כל המדינות ומנסים לנחש מי ינצח.
זה היה נכון כשלא היה את הצבעות הקהל שמשנים את התוצאות כמו במקרה של נטע שבזכות הקהל זכתה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, בנתיים אוקראינה מקום רביעי או משהו כזה. אבל בהפרש גדול מאוד ממקום ראשון שזה בריטניה. (אחריהם שבדיה וספרד)
ונותרו רק עוד 5 מדינות להצביע
תכלס ראיתי רק מעט מדינות שנתנו 12 נקודות לאוקראינה. בינהן פולין שבטח פשוט מלאה בפליטים אוקראינים.

טוב, בנתיים אוקראינה מקום רביעי או משהו כזה. אבל בהפרש גדול מאוד ממקום ראשון שזה בריטניה. (אחריהם שבדיה וספרד)
ונותרו רק עוד 5 מדינות להצביע
תכלס ראיתי רק מעט מדינות שנתנו 12 נקודות לאוקראינה. בינהן פולין שבטח פשוט מלאה בפליטים אוקראינים.
כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת (#34), הקהל יכול להפוך את התוצאות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה היה נכון כשלא היה את הצבעות הקהל שמשנים את התוצאות כמו במקרה של נטע שבזכות הקהל זכתה.
שכחתי באמת שהיא זכתה ככה.
זה באמת פחות מרגש המעבר בין מדינות, אבל עדיין יש הרבה מתח בסוף.

וכן אוקראינה באמת זכתה!
מעניין מה יהיה שנה הבאה

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
שכחתי באמת שהיא זכתה ככה.
זה באמת פחות מרגש המעבר בין מדינות, אבל עדיין יש הרבה מתח בסוף.

וכן אוקראינה באמת זכתה!
מעניין מה יהיה שנה הבאה
אולי יתנו למדינה שזכתה במקום השני, או שאולי יעשו את זה נניח בפולין קרוב לגבול ביניהן?

למעלה