דיוני סדרות #67

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי עכשיו את עונה 2 של דירק ג'נטלי (שם מלא: Dirk Gently's Holistic Detective Agency)
ואני ממש ממש עצוב
כי זה היה מעולה!!!
אבל אין עונה 3 וליתר ביטחון בדקתי והיא באמת בוטלה
והעונה השניה יצאה כבר ב2017 אז אם אף רשת לא הצילה אותה עד עכשיו הסיכוי די קטן (עדיין קיים, אבל...)

אז נזכרתי ששמעתי על כך שהיה MeToo על יוצר הסדרה מקס לנדיס.
ואז קראתי ונשמע שהוא באמת חרא של בן אדם אז אני שמח שהוא לא עובד יותר.
ואם הסדרה תמשיך תחת כותב אחר הוא עדיין יקבל מזה כסף אז כנראה טוב שלא תהיה עונה נוספת.
מה גם שבלי קשר לזה שהוא חרא הוא נראה לי יוצר מוכשר והסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו.

מה שמחזיר אותי ללהיות ממש עצוב על הדמויות הפיקטיביות בעולם שהוא יצר (או ליתר דיוק עיבד מהכתבים של דאגלס אדמס, אבל עדיין)
על כך שהם מפסיקים להתקיים.

ובאופן מוזר...
זה בעצם ממש מתקשר עם העלילה של עונה 2 כי יש שם עולם שנברא לחלוטין מהדימיון של מישהו. ובשלב מסוים אני באמת תהיתי אם כל האנשים שבתוך העולם הבדיוני הזה פשוט יפסיקו להתקיים אם האדם הזה ימות. (אחר כך התברר שגם אם הוא היה מת העולם הזה היה ממשיך להתקיים, אז זה לא ממש אותו דבר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפי מה שהבנתי, פרק 15 הוא פרק סיום העונה של סופרמן ולויס, האם תהיה עונה נוספת ומתי תעלה?
כן, פרק 15 באמת היה פרק הסיום של העונה הראשונה.
תהיה עונה שניה.
לפי ויקיפדיה העונה השניה צפויה לעלות בתחילת 2022. העונה הראשונה התחילה בפברואר 2021 אז נראה לי הגיוני שגם העונה השניה תעלה כבר בפברואר, אבל יכול להיות שזה יהיה גם מאוחר יותר.

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, פרק 15 באמת היה פרק הסיום של העונה הראשונה.
תהיה עונה שניה.
לפי ויקיפדיה העונה השניה צפויה לעלות בתחילת 2022. העונה הראשונה התחילה בפברואר 2021 אז נראה לי הגיוני שגם העונה השניה תעלה כבר בפברואר, אבל יכול להיות שזה יהיה גם מאוחר יותר.
העונה הראשונה התעכבה בגלל הקורונה, אז כנראה יהיה השהייה ...

Lhuna3

Well-known member
סיימתי עכשיו את עונה 2 של דירק ג'נטלי (שם מלא: Dirk Gently's Holistic Detective Agency)
ואני ממש ממש עצוב
כי זה היה מעולה!!!
אבל אין עונה 3 וליתר ביטחון בדקתי והיא באמת בוטלה
והעונה השניה יצאה כבר ב2017 אז אם אף רשת לא הצילה אותה עד עכשיו הסיכוי די קטן (עדיין קיים, אבל...)

אז נזכרתי ששמעתי על כך שהיה MeToo על יוצר הסדרה מקס לנדיס.
ואז קראתי ונשמע שהוא באמת חרא של בן אדם אז אני שמח שהוא לא עובד יותר.
ואם הסדרה תמשיך תחת כותב אחר הוא עדיין יקבל מזה כסף אז כנראה טוב שלא תהיה עונה נוספת.
מה גם שבלי קשר לזה שהוא חרא הוא נראה לי יוצר מוכשר והסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו.

מה שמחזיר אותי ללהיות ממש עצוב על הדמויות הפיקטיביות בעולם שהוא יצר (או ליתר דיוק עיבד מהכתבים של דאגלס אדמס, אבל עדיין)
על כך שהם מפסיקים להתקיים.

ובאופן מוזר...
זה בעצם ממש מתקשר עם העלילה של עונה 2 כי יש שם עולם שנברא לחלוטין מהדימיון של מישהו. ובשלב מסוים אני באמת תהיתי אם כל האנשים שבתוך העולם הבדיוני הזה פשוט יפסיקו להתקיים אם האדם הזה ימות. (אחר כך התברר שגם אם הוא היה מת העולם הזה היה ממשיך להתקיים, אז זה לא ממש אותו דבר)
סדרה אדירה וגם אני כמובן מאוד הצטערתי שבוטלה. לא שמעתי על העניין עם היוצר, חבל.

מילי08

Well-known member
בא לי לראות שוב את שתי העונות. בטח יקרה בקרוב
ואני ממש ממש עצוב
כי זה היה מעולה!!!
ממש! אחת האהובות עלי
סדרה אדירה וגם אני כמובן מאוד הצטערתי שבוטלה. לא שמעתי על העניין עם היוצר, חבל.
כנ"ל :-(
התחלתי אותה בחשש קל כי לא הייתי בטוחה שאני אוהבת את אלייז'ה ווד. משהו בו תמיד מעייף אותי. אבל הוא היה סופר חמוד שם, כמעט כמו סמואל ברנט |מאוהב|. קצת מבאס שהוא לא שחקן עסוק יותר.
וממש באסה שנטפליק לא עשו איתם חסד ויצרו עונה נוספת.

מילי08

Well-known member
מה שקורה בצללים - אין לי כל כך כוח לכתוב היום אבל סיימתי עונה 1 והיא מעולה ממש. דמויות אדירות ושחקנים מעולים. מומלץ מאוד

שבוע שעבר סיימתי גם את הממלכה האחרונה ואני מחכה בקוצר רוח לעונה 5. התחלתי לראות אותה סתם בתור סדרה חביבה להעביר את הזמן - קצת מכות, קצת היסטוריה וקצת סיפורי אהבה, אבל כל עונה הלכה והשתפרה. הדמויות קיבלו עומק והפוליטיקה הייתה מותחת ומסואבת (מלא תככים ומזימות) ומהר מאוד נשאבתי לזה לגמרי. אות'רד אהובי כמובן תרם לא מעט לעניין שלי, וגם פינאן |מאוהב|
1630344619269.png
אז זהו. זה מה שיש לי לתרום לדיון היום. שמחתי לעזור

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מאוחר אבל ישנתי שנצ ארוך באחהצ
והפרק הזה של Animal Kingdom היה ממש טוב ואני יודע שאם אני לא אכתוב עליו משהו עכשיו אני לא אעשה את זה.
אני אתחיל דווקא עם הפלאשבק:
השוד היה די מגניב.
נראה לי הזוי לרגע שהשלל שלהם מסתכם בחמשת אלפים לכל אחד, אבל אז נזכרתי שזה שנות ה80 אז המשמעות של כסף קצת שונה. והם גם שודדים די Low level, לא מה שאנחנו רגילים ממשפחת קודי בהווה.
אה ופאם איתם בשוד הזה.
כולם שמחים עד שמגיעה אשתו של ג'ייק שכמובן מעוצבנת. ובמקביל מאני מבזבז את כל הכסף שלו על הימורים.
פאם אומרת שג'ייק ומאני הם כמו שני ילדים נוספים של סמרף.
סמרף ממש מתעצבנת ומתעצבת כשפאם צריכה לחזור לבית שלה (יש לה ילדים משלה).
בסוף סמרף מחבקת את הילדים שלה ואומרת שלפחות הם אף פעם לא יעזבו אותה.
*די עצוב לאור זה שאנחנו יודעים שהבת עזבה לחלוטין את המשפחה בגיל צעיר כנראה. אבל סמרף שמרה את פופ כל כך קרוב שהיא בערך לקחה אותו למות איתה.

בהווה פופ, במה שמרגיש כמו אקט של טירוף, חוטף את הבעל לשעבר והילד של הבחורה, שהוא הכיר לפני פרק וחצי. לרגע חשבתי שהוא באמת יהרוג את האיש מול הבן הבוכה שלו, אבל הוא רק משאיר אותו כמעט עירום באמצע שום מקום עם בקבוק מים.
אני חשבתי שהאישה תכנס לפאניקה כשהיא תראה מה הוא עשה ותגיד שהיא לא יכולה באמת לעזוב את כל החיים שלה עם הילד כדי להתחבא ולהיות מבוקשת על ידי המשטרה. גם חשבתי שהילד יתנגד יותר. אבל לא.
באופן כללי יכול להיות שהבעל לשעבר הוא באמת מניאק שניצל את הכסף שלו כדי לקבל משמורת על הבן. אבל אנחנו ופופ לא באמת יודעים מה קרה שם. יכול להיות שהאישה הזאת היא מכורה לסמים או אפילו סתם אמא נוראית ופופ משאיר את הילד במצב ממש רע, רק כי הוא חושב שילד צריך להיות עם אמא שלו.
ואיזו מסקנה מוזרה זאת של פופ מהחיים שלו עם סמרף שהוא חושב שילד צריך להיות עם אמא שלו כשסמרף לחלוטין דפקה את הילדים שלה שוב ושוב.

קרייג משתחרר מהכלא לאחר שהוא קפץ לים אחרי המסיבה ומתחיל לקחת כמויות של סמים. ואז אחרי שהוא מגלה שהם לא הולכים לקבל כסף מהשוד סמים שלהם הוא יוצא למסע שוד מטורף של חנויות קטנות (זה הזוי מאוד שהוא לא נתפס - אבל זה מזכיר את זה שלפני כמה עונות פופ עשה סדרה של שודי בנק באותו יום וגם לא נתפס).
ואז הוא כמובן מוציא הרבה כסף בפאב על מנת להשתכר.

אבל הדבר הבאמת מעולה בפרק זה שסוף סוף העימות השקט בין ג'יי ודארן מגיע לפיצוץ. וקרייג נכנס לתוך הפיצוץ הזה כשהוא מעוצבן על שניהם. ואחרי שג'יי בערך מאשים את הכל בזה שדארן לא הרג את אדריאן הם הולכים מכות, כולם חוטפים ובסופו של דבר קרייג (שבטח היה עדיין מסומם) כמעט מטביע את ג'יי*. ודארן נאלץ להציל אותו.
בסוף ג'יי אורז את הדברים שלו בזמן שדארן וקרייג מטפלים בפצעים שלהם. עם כל הכעס בין דארן וקרייג הם אחים והם קרובים זה לזה שנים אז ברור שהם ישלימו. ברור שהם יהיו שם זה למען זה. אין לאף אחד מהם את אותה מערכת יחסים עם ג'יי.
אבל אז מגיע פופ ונראה שהוא הולך לסדר הכל (איכשהו) הוא הולך אל ג'יי ואומר לו לא ללכת. זה מצד אחד נשמע כאילו הוא אומר לו "אל תעזוב, נסדר דברים והכל יהיה בסדר" ויחד עם זה גם נותן באיום של "אם תעזוב אני אמצא אותך".

*זה מזכיר לי שבעונה 1 דארן כמעט מטביע את ג'יי וזה גורם לכך שג'יי כמעט עוזב את המשפחה. שזה בעצם מה שהוא עומד לעשות כאן. וואו, ממש תינוק, כל פעם שמישהו מנסה להטביע אותו הוא מאיים לעזוב :-P:

אז נראה לי שפופ איכשהו יעזור להם להתלכד מחדש (כנראה החטיפה של משפחה השאירה אותו מאוד מחובר לרעיון של משפחה)
ואולי גם איכשהו פמלה תעזור בזה.
אבל בסופו של דבר מה שהם צריכים זה שוד גדול חדש.

snirf

Active member
והפרק הזה של Animal Kingdom היה ממש טוב ואני יודע שאם אני לא אכתוב עליו משהו עכשיו אני לא אעשה את זה.
השוד היה די מגניב.
נראה לי הזוי לרגע שהשלל שלהם מסתכם בחמשת אלפים לכל אחד, אבל אז נזכרתי שזה שנות ה80 אז המשמעות של כסף קצת שונה. והם גם שודדים די Low level, לא מה שאנחנו רגילים ממשפחת קודי בהווה.
אה ופאם איתם בשוד הזה.
כולם שמחים עד שמגיעה אשתו של ג'ייק שכמובן מעוצבנת. ובמקביל מאני מבזבז את כל הכסף שלו על הימורים.
*די עצוב לאור זה שאנחנו יודעים שהבת עזבה לחלוטין את המשפחה בגיל צעיר כנראה. אבל סמרף שמרה את פופ כל כך קרוב שהיא בערך לקחה אותו למות איתה.

בהווה פופ, במה שמרגיש כמו אקט של טירוף, חוטף את הבעל לשעבר והילד של הבחורה, שהוא הכיר לפני פרק וחצי. לרגע חשבתי שהוא באמת יהרוג את האיש מול הבן הבוכה שלו, אבל הוא רק משאיר אותו כמעט עירום באמצע שום מקום עם בקבוק מים.
אני חשבתי שהאישה תכנס לפאניקה כשהיא תראה מה הוא עשה ותגיד שהיא לא יכולה באמת לעזוב את כל החיים שלה עם הילד כדי להתחבא ולהיות מבוקשת על ידי המשטרה. גם חשבתי שהילד יתנגד יותר. אבל לא.
באופן כללי יכול להיות שהבעל לשעבר הוא באמת מניאק שניצל את הכסף שלו כדי לקבל משמורת על הבן. אבל אנחנו ופופ לא באמת יודעים מה קרה שם. יכול להיות שהאישה הזאת היא מכורה לסמים או אפילו סתם אמא נוראית ופופ משאיר את הילד במצב ממש רע, רק כי הוא חושב שילד צריך להיות עם אמא שלו.
ואיזו מסקנה מוזרה זאת של פופ מהחיים שלו עם סמרף שהוא חושב שילד צריך להיות עם אמא שלו כשסמרף לחלוטין דפקה את הילדים שלה שוב ושוב.

קרייג משתחרר מהכלא לאחר שהוא קפץ לים אחרי המסיבה ומתחיל לקחת כמויות של סמים. ואז אחרי שהוא מגלה שהם לא הולכים לקבל כסף מהשוד סמים שלהם הוא יוצא למסע שוד מטורף של חנויות קטנות (זה הזוי מאוד שהוא לא נתפס - אבל זה מזכיר את זה שלפני כמה עונות פופ עשה סדרה של שודי בנק באותו יום וגם לא נתפס).

אבל הדבר הבאמת מעולה בפרק זה שסוף סוף העימות השקט בין ג'יי ודארן מגיע לפיצוץ. וקרייג נכנס לתוך הפיצוץ הזה כשהוא מעוצבן על שניהם. ואחרי שג'יי בערך מאשים את הכל בזה שדארן לא הרג את אדריאן הם הולכים מכות, כולם חוטפים ובסופו של דבר קרייג (שבטח היה עדיין מסומם) כמעט מטביע את ג'יי*. ודארן נאלץ להציל אותו.
בסוף ג'יי אורז את הדברים שלו בזמן שדארן וקרייג מטפלים בפצעים שלהם. עם כל הכעס בין דארן וקרייג הם אחים והם קרובים זה לזה שנים אז ברור שהם ישלימו. ברור שהם יהיו שם זה למען זה. אין לאף אחד מהם את אותה מערכת יחסים עם ג'יי.
אבל אז מגיע פופ ונראה שהוא הולך לסדר הכל (איכשהו) הוא הולך אל ג'יי ואומר לו לא ללכת. זה מצד אחד נשמע כאילו הוא אומר לו "אל תעזוב, נסדר דברים והכל יהיה בסדר" ויחד עם זה גם נותן באיום של "אם תעזוב אני אמצא אותך".

*זה מזכיר לי שבעונה 1 דארן כמעט מטביע את ג'יי וזה גורם לכך שג'יי כמעט עוזב את המשפחה. שזה בעצם מה שהוא עומד לעשות כאן. וואו, ממש תינוק, כל פעם שמישהו מנסה להטביע אותו הוא מאיים לעזוב :-P:

אז נראה לי שפופ איכשהו יעזור להם להתלכד מחדש (כנראה החטיפה של משפחה השאירה אותו מאוד מחובר לרעיון של משפחה)

הגבת על פרק 7? אם כן- תייג אותי...
אגיב כאן על 7
וול מעודד אותי לקרוא את הכותרת שפרק 8 היה טוב...אולי במחצית השנייה של העונה יפציצו? כי כרגע העונה די...חלשה, כלומר חזרנו לרמת עונה 3 וחבל כי בעונה 4 היה שיפור.
איך בעבר סמורף כבר שוכבת עם בילי? קרייג לא אמור להיוולד לפני דרן?:unsure:
כל מה שקורה עם דרן וקרייג סתם ריב מעפן ושטחי לטעמי...היו צריכים להעמיק יותר אם חיפשו איזה ריב אחים משמעותי(n)
ואת קרייג אני בכלל לא אוהב העונה, חיבבתי אותו יותר כשהיה רווק הולל
די מכוונים לזה שרן תמות מתישהו לטעמי...כלומר היא מותחת את הגבולות וזה בטח יהיה סופה...ואז קרייג יישאר לבד עם התינוק
נראלי שהולך להיות איזשהו סיפור אהבים בין דרן למנהל הפאב המתחרה...אני בעד :p. אולי משהו יעורר את העונה המנומנת הזאת

snirf

Active member
השוד היה די מגניב.
אה ופאם איתם בשוד הזה.

הפרק הזה נותן תקווה!
שאולי לא כל העונה אבודה והמחצית השנייה תהיה מוצלחת יותר (?) הלוואי
שכן נקודת המפנה בפרק הזה- פופ חוזר מאופס , עתיד לקחת את תפקיד ראש המשפחה ולאחד את כולם...הגיע הזמן, ואז אולי קווי העלילה ישתפרו.
קרייג אידיוט העונה, באמת. מילא לשדוד חנות אחר חנות...אבל בשלב מסוים לא תעצור? באמת די מוזר שעם הרצף שהוא עשה -המשטרה לא הספיקה לעצור אותו באחת התחנות. בכל אופן-מה יהיה ? הוא לא מזיין העונה? לא אופייני לקרייג...להתחרפן רק עם סמים ואלכוהול :cautious:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של Sex Education והיה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי (הציפיות שלי היו משום מה נמוכות ולכן לא ראיתי עד כה)
מי עוד כאן צפה בסדרה?

מילי08

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון של Sex Education והיה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי (הציפיות שלי היו משום מה נמוכות ולכן לא ראיתי עד כה)
מי עוד כאן צפה בסדרה?
נהדר. אני צפיתי ואהבתי. ג'וליאן אנדרסון נהדרת כתמיד. הדמויות טובות והסיפור מצליח להחזיק ולא נשאר קוריוז של הפרק הראשון

dilia snake

Well-known member
מי עוד כאן צפה בסדרה?
פרשתי אחרי 6-7 פרקים הבנתי את הקטע ומיציתי.

חשבתי שראית אותה מזמן 8-* .

dory30

Well-known member
גם פרק 2 לא מאכזב בכלל. דגלאס מרגיש שהוא מתרחק מאשתו ומבנו תוך כדי המסע באירופה. הנוכחות של קאט (שלא ברור איך היא ואלבי הכירו- פייסבוק או רשת חברתית אחרת?) "עוזרת".

dory30

Well-known member
בפרק 10 של הסדרה, החבורה מנסה להציל את "חברון החדשה" על ידי השתתפות בחידון. הבעיה היא לא הזכייה, אלא השלכותיה. הרב לסרי, אבא של אבינועם, נואם ברדיו ואומר דברים לוחמניים מאוד כדי לשרת את צרכיו הפוליטיים. זה מבלבל מאוד את החילוניים, שלא יודעים למה להאמין. האם הישיבה היא סובלנית ומודרנית, או שהמטרה האמיתית היא לחרד אותם ולכפות עליהם אורח חיים שזר להם?

דיברגנט חדש

Well-known member
בפרק 10 של הסדרה, החבורה מנסה להציל את "חברון החדשה" על ידי השתתפות בחידון. הבעיה היא לא הזכייה, אלא השלכותיה. הרב לסרי, אבא של אבינועם, נואם ברדיו ואומר דברים לוחמניים מאוד כדי לשרת את צרכיו הפוליטיים. זה מבלבל מאוד את החילוניים, שלא יודעים למה להאמין. האם הישיבה היא סובלנית ומודרנית, או שהמטרה האמיתית היא לחרד אותם ולכפות עליהם אורח חיים שזר להם?
העונה הראשונה הייתה הרבה יותר טובה.
למעט ה-2 פרקים אחרונים שעוד היו סבירים, כל העונה הייתה דיי מאפנה.

dory30

Well-known member
העונה הראשונה הייתה הרבה יותר טובה.
למעט ה-2 פרקים אחרונים שעוד היו סבירים, כל העונה הייתה דיי מאפנה.
תרשה לי לחלוק עליך. בעוד שבעונה הראשונה הם חיו בעיקר בינם לבין עצמם- הרי שעכשיו הם בקונפליקט אדיר. הם יותר בחיכוך עם העולם החילוני ולכן העונה השנייה פי כמה יותר מורכבת מהראשונה. שלא לדבר על השדרוג בתפקידים של מאיה ורטהיימר וגורי אלפי.

Lhuna3

Well-known member
התחלתי לצפות בסופרסטור באמאזון. ראיתי 8 פרקים. בינתיים היא חמודה.

למעלה