דיוני סדרות #67

didalf

Well-known member
Girls5eva / בנות לנצח ספוילרים קלים

סדרה חמודה למדי, אם כי היא הייתה יותר קומית ופחות מוזיקלית ממה שציפיתי. משומה חשבתי שזה עם כמה נאמברים בפרק קצת התבאסתי שמרוב השירים שמענו שורה או שתיים. במיוחד שהשירים והקליפים שלהם מהעבר נראים קורעים.
גם לא הצלחתי לגשר על הפער בין הלוזריות הקומיות שלהן לכישרון המוזיקלי האמיתי שלהן והקולות המדהימים. בעיקר וויקי ודון. כאילו אתם באמת מצפים שאני אאמין שהן כאלה כושלות עם כשרון כזה? (במיוחד כשהן כמובן לא, שתיהן שחקניות מצליחות בברודווי)
מצד שני זה כן היה נחמד שלמרות שכל הלוזריות הקומיות שלהן ברגע שהן שרות זה נשמע טוב, ולא משנה כמה דביליות המילים. כאילו שהשירה עצמה לא הייתה גרועה בשביל הצחוקים.
ואחרי שראיתי את הפתיח 6 פעמים כמעט ברצף היום כמובן שהוא תקוע לי בראש:-D
(וואלה עכשיו שמעתי את השיר המלא לראשונה. שיר חמוד האמת)

הבנתי שתהיה עונה שניה? אני דורשת לשלב בה גם את יכולות הראפ של אנג'ליקה תודה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
דבר אחד שאני אוהבת בסדרה סופרסטור זה שכל פעם שאני לא זוכרת איך קוראים לדמות אני פשוט מסתכלת על טאג העובד שיש לו על החולצה!
אני בעד שהדמויות בכל הסדרות יסתובבו עם תגי שם, גם בסדרות לא של סופרמרקטים.

Aranel Nenharma

Well-known member
דבר אחד שאני אוהבת בסדרה סופרסטור זה שכל פעם שאני לא זוכרת איך קוראים לדמות אני פשוט מסתכלת על טאג העובד שיש לו על החולצה!
אני בעד שהדמויות בכל הסדרות יסתובבו עם תגי שם, גם בסדרות לא של סופרמרקטים.
ומה אם את שוכחת את השם של איימי??

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אז זה התחיל עם מוטיבים די דומים לברוקלין 99, וקצת במובן השלילי - הגיבור הוא הבחור הלבן צעיר סטרייט נאה ובמילה אחת פריבילג, שמרגיש חופשי לשבור את הכללים ולעשות מה שבא לו בשביל הכיף גם בעבודה ויודע שהוא לא יסבול מההשלכות יותר מידי, ומולו הבחורה הלטינית (בשם איימי), שחייבת להיות רצינית ולעשות הכל לפי הספר, כי אותה שופטים בסטנדרטים אחרים. וסביבם אוסף "טיפוסים". זה באופן בלתי נמנע גרם לי להשוות אותה לברוקלין.
בכל אופן היא בהחלט חביבה ומידי פעם גם הצליחה באמת להוציא ממני צחוק.
למשל בפרק האחרון של העונה גלן (המנהל) הרג אותי שהוא לא מצליח לחשוב על שם אחר חוץ מסטיב :-D
דינה הפתיעה לרעה בסוף הפרק כשכולם יוצאים לשביתה בשביל להציל את המשרה של גלן, והיא בוגדת בהם. עם כמה שהיא הזויה, לא חשבתי שהיא בקטע אנוכי וסציומטי עד כדי כך.

ומה אם את שוכחת את השם של איימי??
היא היחידה שאני לא שוכחת, בגלל איימי מברוקלין "המקבילה" שלה :p

Aranel Nenharma

Well-known member
ומולו הבחורה הלטינית (בשם איימי), שחייבת להיות רצינית ולעשות הכל לפי הספר, כי אותה שופטים בסטנדרטים אחרים.
:-D לא חשבתי על זה אף פעם
למשל בפרק האחרון של העונה גלן (המנהל) הרג אותי שהוא לא מצליח לחשוב על שם אחר חוץ מסטיב :-D
את חייבת לשמוע ראיונות עם השחקן, בקטע הזה הוא המקביל של סטפני(רוזה) מבוקלין 99

Lhuna3

Well-known member
לא הבנתי!
בסוף עונה 1 שיאן יולדת (באמצע החנות כמובן), גלן נותן לה 6 שבועות השעיה בתשלום (כי החברה לא נותנת חופשת מחלה) ואז פיטרו אותו, כל העובדים צעדו החוצה לשביתת מחאה, ואז דינה ניצלה את זה להתמנות למנהלת והודיעה לכולם שהם מפוטרים.
ככה נגמרה העונה.

בפרק 2X01 פתאום הכל רגיל, גלן מנהל, דינה העוזרת שלו (תפקיד שהיא התפטרה ממנו לפני 2-3 פרקים בכלל), ומילא כל זה אבל גם שיאן עדיין בהריון מתקדם.
כלומר כאילו 2-3 פרקים אחרונים לא קרו בכלל.
ככה בלי שום הסבר.
אם הייתי צופה פיראטית הייתי חושדת שפספסתי פרק או משהו, אבל אני צופה באמאזון וזה לא הגיוני שחסר שם פרק, וגם אם היה חסר פרק שמסדיר את ענייני העבודה זה לא היה מסביר את זה ששיאן שוב בהריון - אלא אם כן עברו איזה 7-8 חודשים והיא בהריון שני??

האם יהיה לזה הסבר בהמשך ופשוט לחכות? או שאנחנו אמורים פשוט לקבל את הדבר המוזר הזה ככה?

תוספת עריכה: אחרי ההתחלה בלבד של פרק 2X02
נראה שפה כן ממשיכים מסוף העונה ההקודמת.
אולי 2X01 מן היה פרק מיוחד לא קשור מבחינת הזמנים או משהו.

Aranel Nenharma

Well-known member
הבטחתי ולכן קיימתי, ראיתי את הפרק הראשון של ה-100
אז להפתעתי זה היה יותר טוב ממה שחשבתי (אבל הצפיות שלי היו ממש ממש אבל ממש נמוכות)
עם זאת אני בנתיים לא הולכת להמשיך עם הסדרה,יש לי יותר מדי דברים לצפייה שאני אשכרה מצפה להם, אבל אם אני אחפש פעם משהו לצפייה בנגי יש מצב אני אפנה ל100
היה כיף לשייך פרצופים לשמות ששמעתי (קראתי|תוהה|) כאן כל הזמן: פיין, קלארק, קלאודיה, בלמי
אני יודעת שיש אחד שכולם מואהבים בו פה, מניחה שזה פיין. לקאלודיה יש עניים יפות
אני אתחיל עם האכזבה שלי עם הפרק. כל הצפייה חשבתי על מה אני הולכת לרשום על הפרק. וממש רציתי לרשום שהדמות שהכי אהבתי היה של הסטלן ששכחתי את שמו (ממש בסוף הבנתי שזה ג'פרי) באמצע הפרק אמרתי שארשום פה הסטלן ובטח כולם ידעו מי זה כי הוא הסטלן המצחיק מהסדרה האוהבה, אבל אז בסוף הרגו אותו (או שלא?|תוהה|) וממש התבאסתי מזה שאתם בטח לא זוכרים אותו אפילו והוא היה הדמות האהובה עלי.

העלילה על החללית עם המבוגרים עצבנה אותי. אני מבינה שזה לא הגיוני לרצוח מישהו שבסך הכל עזר למישהו לחיות (הרופאה שנתנה עוד דם) אבל כשמתסכלים על הכללים של התיבה אז שם זה הגיוני כי הרי כל עבירה זה מוות ותאכלס היא עשתה וואחד עבירה כשבזבזה המון משאבים שגם ככה אין, ועוד יותר זה עצבן אותי שזה היה כדי להציל את המנהיג, האם היא היתה מבזבזת משאבים בשביל כל אחד? האם זה לא היה מתנת שוחד????? (יש לי הרגשה שהיא הולכת להיות הדמות בצד של הטובים ואני כבר שונאת אותה אז אולי טוב שאני לא ממשיכה בנתיים)

לגבי השם, ה100, הבנתי שזה כי שלחו 100 נערים לכדור הארץ, קצת הצחיק אותי שב5 דקות הראשונות מתו 2 וזה נהיה ה-98, כאילו הרסו את הפרימיס של הסדרה:-D
גם הצחיק אותי שזה עולם עתידני כזה (אנחנו יודעים מה השנה?) ועדיין מה שמעניין את הנערים זה גראס ובחורות (מה שמזכיר לי שקלאודיה היא דמות מעצבנת)
וגם הציק לי שכולם מדברים שם אנגלית, הרי התיבה אמורה להכיל שורדים מכל העולם (אמרו בהתחלה שכל תחנות החלל התאחדו) אז למה דווקא אנגלית? דווקא היה הגיוני יותר סינית, לא? (מה היא השפה המדוברת ביותר בעולם?)

אני יודעת שציינתי יותר דברים שעצבנו אותי משאהבתי, פשוט אני חושבת שבאמת צריך לתת לסדרה הזו יותר פרקים כדי לאוהב אותה, ויש מצב שזה יקרה לי (למרות שאם היה לי אפשרות לבאפי אז כנראה הייתי בוחרת בבאפי)

אז תגלו לי, האם ג'פרי מת? ומה עם החבר הסטלן השני שלו, הוא נשאר בחיים? שורד את עונה 1? (אוף למה הדמויות שאני הכי אוהבת מתים)

didalf

Well-known member
הבטחתי ולכן קיימתי, ראיתי את הפרק הראשון של ה-100
אז להפתעתי זה היה יותר טוב ממה שחשבתי (אבל הצפיות שלי היו ממש ממש אבל ממש נמוכות)
חחח יאאאאא:-0|מאוהב|

אמאלה אבל עיוותת את כל השמות:-D
אוקטביה?

ג'ספר. ניק אוהב אותו, אני לא כ"כ.

אני יודעת שיש אחד שכולם מואהבים בו פה, מניחה שזה פיין. לקאלודיה יש עניים יפות
אף אחד לא אוהב את פין. אני מאוהבת בבלאמי (הוא אידיוט בהתחלה) דילן שונאת אותו.

היה כיף לשייך פרצופים לשמות ששמעתי (קראתי|תוהה|) כאן כל הזמן: פיין, קלארק, קלאודיה, בלמי
נכון? אני גם נהניתי מזה בצפיה הראשונה:-D

העלילה על החללית עם המבוגרים עצבנה אותי. אני מבינה שזה לא הגיוני לרצוח מישהו שבסך הכל עזר למישהו לחיות (הרופאה שנתנה עוד דם) אבל כשמתסכלים על הכללים של התיבה אז שם זה הגיוני כי הרי כל עבירה זה מוות ותאכלס היא עשתה וואחד עבירה כשבזבזה המון משאבים שגם ככה אין, ועוד יותר זה עצבן אותי שזה היה כדי להציל את המנהיג, האם היא היתה מבזבזת משאבים בשביל כל אחד? האם זה לא היה מתנת שוחד????? (יש לי הרגשה שהיא הולכת להיות הדמות בצד של הטובים ואני כבר שונאת אותה אז אולי טוב שאני לא ממשיכה בנתיים)
כן... היא קצת מעיקה אבי והמוסר שלה משתנה כל הזמן.
ואני גם מעדיפה את העלילות של הילדים בכדוה"א מאשר המבוגרים על התיבה.

לגבי השם, ה100, הבנתי שזה כי שלחו 100 נערים לכדור הארץ, קצת הצחיק אותי שב5 דקות הראשונות מתו 2 וזה נהיה ה-98, כאילו הרסו את הפרימיס של הסדרה:-D
:-D:-D
אל תדאגי ימשיכו להרוס אותו עוד הרבה.

(מה שמזכיר לי שקלאודיה היא דמות מעצבנת)
תזהרייייי בדברייך על אוקטביה!|מאוהב|
1280_0_329c1609-c958-4098-86da-861df8f39037_.gif

(אנחנו יודעים מה השנה?)
2149

וגם הציק לי שכולם מדברים שם אנגלית, הרי התיבה אמורה להכיל שורדים מכל העולם (אמרו בהתחלה שכל תחנות החלל התאחדו) אז למה דווקא אנגלית? דווקא היה הגיוני יותר סינית, לא? (מה היא השפה המדוברת ביותר בעולם?)
אוביייסלי האמריקאים השתלטו והפכו את כולם לאמריקאים, כי זה מה שאמריקאים עושים. (שימי לב שהם גם מדברים במבטא אמריקאי ולא בריטי או אוסטרלי, ומשתמשים ביחידות מידה כמו מיילים. יש לנו ויכוח נצחי עם ניק בנושא:-D)

גם הצחיק אותי שזה עולם עתידני כזה (אנחנו יודעים מה השנה?) ועדיין מה שמעניין את הנערים זה גראס ובחורות
קידס ויל בי קידס:-P: לא חשבתי על זה אבל זה דווקא חמוד בעיני. ואל תדאגי די מהר יהיה להם דברים אחרים לדאוג לגביהם.

אז תגלו לי, האם ג'פרי מת? ומה עם החבר הסטלן השני שלו, הוא נשאר בחיים? שורד את עונה 1? (אוף למה הדמויות שאני הכי אוהבת מתים)
תשובה: הם שורדים.

יאוו תירוץ לדבר שוב על ה100 תודה לך:-D|מאוהב|

Aranel Nenharma

Well-known member
אני בשוק שצדקתי בשם של בלמי (כל פעם שקראתי את השם בכתוביות חשבתי על בלסמי)
הלכתי לרחרח קצת באינטנרט ובאמת לא מצאתי דמות בשם קלאודיה אבל כן היה דמות בשם אוקטביה שהכי התאימה לתיאור :-D
ג'ספר. ניק אוהב אותו, אני לא כ"כ.
יאייי אז זה אומר שהוא שורד, ישש. ואני לפחות לא היחידה שאוהבת אותו (אבל זה לפי פרק 1 ויש מצב זה ישתנה)
אני מאוהבת בבלאמי (הוא אידיוט בהתחלה) דילן שונאת אותו.
תזהרייייי בדברייך על אוקטביה!|מאוהב|
אז כדי שלא תשנאי אותי אני אמשיך לקורא לה קלאודיה (ככה אי אפשר לכעוס עלי על הדברים שנאמרים על אוקטוביה)
אז אני אני די שונאת את בלמי ואת קלאודיה.
בפעם הראשונה שראו אותה בחללית והיא קפצה על אחיה בלמי אז הבנתי שהם אחים ובכל זאת חשבתי שהם הולכים להתמזמז שם (ואז נזכרתי שזה של הCW)
אבל יש בשניהם משהו די מעצבן. גם מי אתם שבלמי החליט שאחותו תהיה האדם הראשון שדורך על האדמה
אל תדאגי ימשיכו להרוס אותו עוד הרבה.
לא ציפתי למשהו אחר
אוביייסלי האמריקאים השתלטו והפכו את כולם לאמריקאים, כי זה מה שאמריקאים עושים. (שימי לב שהם גם מדברים במבטא אמריקאי ולא בריטי או אוסטרלי, ומשתמשים ביחידות מידה כמו מיילים. יש לנו ויכוח נצחי עם ניק בנושא:-D)
עכשיו מעניין אותי מה הוויכוח

didalf

Well-known member
אני בשוק שצדקתי בשם של בלמי (כל פעם שקראתי את השם בכתוביות חשבתי על בלסמי)
חחחחח גם שירי בלוק קוראת לו ככה:-D

אז אני אני די שונאת את בלמי ואת קלאודיה.
בלאמי אכן מעצבן בהתחלה. אני זוכרת שכתבתי בפרק השני "בלאמי כזה דוש הוא אמור להיות דמות אהובה??" אבל די מהר אח"כ הוא אכן נהיה דמות אהובה.
לגבי אוקטביה, תזהרי.
tenor (5).gif

בפעם הראשונה שראו אותה בחללית והיא קפצה על אחיה בלמי אז הבנתי שהם אחרים ובכל זאת חשבתי שהם הולכים להתמזמז שם (ואז נזכרתי שזה של הCW)
לא זה לא משחקי הכס פה:-D (למרות שדמויות מתות פה בכמויות שלא יביישו את משחקי הכס. רק פחות גרפי [שזה יתרון מבחינתי])

אה אנחנו טוענים שהם אמריקאים כי הם מדברים אמריקאית (כלומר אנגלית במבטא אמריקאי ויחידות מידה אמריקאיות והם אומרים סוקר ולא פוטבול) וניק טוען שהם לא בגלל קשקוש כזה שהתיבה התאחדה מכל העולם. אז התאחדה. עכשיו הם אמריקאים כי זאת סדרה אמריקאית והם לא יודעים שבאמת יש עוד מדינות.

Aranel Nenharma

Well-known member
אה אנחנו טוענים שהם אמריקאים כי הם מדברים אמריקאית (כלומר אנגלית במבטא אמריקאי ויחידות מידה אמריקאיות והם אומרים סוקר ולא פוטבול) וניק טוען שהם לא בגלל קשקוש כזה שהתיבה התאחדה מכל העולם. אז התאחדה. עכשיו הם אמריקאים כי זאת סדרה אמריקאית והם לא יודעים שבאמת יש עוד מדינות.
אז אני חושבת שהם מכל העולם כי אמרו בהתחלה שהתיבה זה איחוד של כל תחנות החלל. ואמור להיות שם ייצוג לכל המגזרים.
ואם מניחים שהנהיגים האמריקאים השתלטו על התיבה והטביעו את חותמם, אז עדיין עברו 97 שנה ואני לא חושבת שהם אמריקאים.
טוב אז זו הדעה שלי, בתיבה התאחדו מדינות מכל העולם, הם היו צריכים ללמוד לתקשר אז הם החליטו על שפה אחד (ונגיד הם החליטו על אנגלית כי ככה), ולאט לאט הם אימצו להם מנהגים ושפה משותפת כי הם חיים יחד. הם עכשיו אומה חדשה the arces, יש להם דגל משלם, היסטוריה משלהם, המנון משלהם וכו', אבל זה משהו חדש שהומצא ב100 שנים שהם בתיבה.
זה הגיוני שהם מדברים את אותה השפה כי זה איזה 3 דורות שנולדו שם והלכו ללמוד בבית הספר ביחד, עם כל הכללים הנוקשים של התיבה אני מניחה שנאסר פולחן אישי (אלא אם את רופאה ורוצה לנצל את הכוח שלך כדי להתחנף למנהיג, [אני עדיין שונאת את הרופאה הזו]) וכנראה הדת לאט לאט נעלמה משם, (מקרה כזה של הרס העולם בגלל רדיוקטיביות אני מנחשת יוביל לשני מקרים, או שכולם יהיו דתים קיצוניים וישימו את כל הגורל בידי אלוהים, או שיבינו שהאדם אחראי על הגורל שלו ורק המדע יעזור לו וינטשו את הדת, ולפי איך שזה נראה התיבה הלכה לצד של המדע)
אז כן, האנשים ב100 הם אומה חדשה שנבנתה בתיבה.

אבל הסדרה היא אמריקאית והיוצרים שלה האמריקאים והם אלו שלא יודעים באמת שיש עוד מדינות, כי אמריקה |פנים|

didalf

Well-known member
אז אני חושבת שהם מכל העולם כי אמרו בהתחלה שהתיבה זה איחוד של כל תחנות החלל. ואמור להיות שם ייצוג לכל המגזרים.
ואם מניחים שהנהיגים האמריקאים השתלטו על התיבה והטביעו את חותמם, אז עדיין עברו 97 שנה ואני לא חושבת שהם אמריקאים.
טוב אז זו הדעה שלי, בתיבה התאחדו מדינות מכל העולם, הם היו צריכים ללמוד לתקשר אז הם החליטו על שפה אחד (ונגיד הם החליטו על אנגלית כי ככה), ולאט לאט הם אימצו להם מנהגים ושפה משותפת כי הם חיים יחד. הם עכשיו אומה חדשה the arces, יש להם דגל משלם, היסטוריה משלהם, המנון משלהם וכו', אבל זה משהו חדש שהומצא ב100 שנים שהם בתיבה.
זה הגיוני שהם מדברים את אותה השפה כי זה איזה 3 דורות שנולדו שם והלכו ללמוד בבית הספר ביחד, עם כל הכללים הנוקשים של התיבה אני מניחה שנאסר פולחן אישי (אלא אם את רופאה ורוצה לנצל את הכוח שלך כדי להתחנף למנהיג, [אני עדיין שונאת את הרופאה הזו]) וכנראה הדת לאט לאט נעלמה משם, (מקרה כזה של הרס העולם בגלל רדיוקטיביות אני מנחשת יוביל לשני מקרים, או שכולם יהיו דתים קיצוניים וישימו את כל הגורל בידי אלוהים, או שיבינו שהאדם אחראי על הגורל שלו ורק המדע יעזור לו וינטשו את הדת, ולפי איך שזה נראה התיבה הלכה לצד של המדע)
טכנית זה נכון אבל...

אבל הסדרה היא אמריקאית והיוצרים שלה האמריקאים והם אלו שלא יודעים באמת שיש עוד מדינות, כי אמריקה |פנים|
ולכן הם אמריקאים סוף פסוק|פטיש|

(מקרה כזה של הרס העולם בגלל רדיוקטיביות אני מנחשת יוביל לשני מקרים, או שכולם יהיו דתים קיצוניים וישימו את כל הגורל בידי אלוהים, או שיבינו שהאדם אחראי על הגורל שלו ורק המדע יעזור לו וינטשו את הדת, ולפי איך שזה נראה התיבה הלכה לצד של המדע)
מעניין שאת אומרת את זה|תוהה|

lemon lyman

Well-known member
להמשיך עם הסדרה,יש לי יותר מדי דברים לצפייה שאני אשכרה מצפה להם, אבל אם אני אחפש פעם משהו לצפייה בנגי יש מצב אני אפנה ל100
איזה סדרות ? כי אם זה משהו שיהיה לי זמין אני גם אצפה (זה תמיד נותן מוטביציה לראות משהו אם מישהו אחר פה גם רואה :-P: )

בקשר למאה
אני ראיתי קצת מהסדרה אבל גם אני על הפרק הראשון אהבתי את ג'ספר יש לו פרצוף כזה חמוד |מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח שכחתי מהויכוח הזה.
אבל לגבי למה מדברים דווקא אנגלית: התחנות היו של מדינות שונות מהעולם. אבל לפחות 4 מהם דיברו אנגלית: אנגליה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב. אני מניח שתושבי תחנות נוספות ידעו אנגלית. לעומת זאת כנראה רק הסינים ידעו סינית.
עכשיו אני כבר לא זוכר בדיוק. משהו בסגנון זה שהם החליטו שיוצאי הארק הם אמריקאים. מה שכמובן לא נכון.
כן, עדי עושה עבודה טובה של להסביר למה אני צודק.

אוקי אני חייב שתראי את הסדרה
ומה זה "לא יודעים שיש עוד מדינות." הם מודעים לכך שהיו מדינות שונות על כדור הארץ. והם מודעים לכך שהם לא חלק משום מדינה כזאת

חחחחח לקח לי זמן להבין מי זה ג'פרי
יאייי אז זה אומר שהוא שורד, ישש. ואני לפחות לא היחידה שאוהבת אותו (אבל זה לפי פרק 1 ויש מצב זה ישתנה)
עכשיו את חייבת לצפות בסדרה כדי שיהיה עוד מישהו שאוהב את ג'ספר
אני ראיתי קצת מהסדרה אבל גם אני על הפרק הראשון אהבתי את ג'ספר יש לו פרצוף כזה חמוד |מאוהב|
בדיוק! פרצוף חמוד.

לא הבנתי!
בסוף עונה 1 שיאן יולדת (באמצע החנות כמובן), גלן נותן לה 6 שבועות השעיה בתשלום (כי החברה לא נותנת חופשת מחלה) ואז פיטרו אותו, כל העובדים צעדו החוצה לשביתת מחאה, ואז דינה ניצלה את זה להתמנות למנהלת והודיעה לכולם שהם מפוטרים.
ככה נגמרה העונה.

בפרק 2X01 פתאום הכל רגיל, גלן מנהל, דינה העוזרת שלו (תפקיד שהיא התפטרה ממנו לפני 2-3 פרקים בכלל), ומילא כל זה אבל גם שיאן עדיין בהריון מתקדם.
כלומר כאילו 2-3 פרקים אחרונים לא קרו בכלל.
ככה בלי שום הסבר.
אם הייתי צופה פיראטית הייתי חושדת שפספסתי פרק או משהו, אבל אני צופה באמאזון וזה לא הגיוני שחסר שם פרק, וגם אם היה חסר פרק שמסדיר את ענייני העבודה זה לא היה מסביר את זה ששיאן שוב בהריון - אלא אם כן עברו איזה 7-8 חודשים והיא בהריון שני??

האם יהיה לזה הסבר בהמשך ופשוט לחכות? או שאנחנו אמורים פשוט לקבל את הדבר המוזר הזה ככה?

תוספת עריכה: אחרי ההתחלה בלבד של פרק 2X02
נראה שפה כן ממשיכים מסוף העונה ההקודמת.
אולי 2X01 מן היה פרק מיוחד לא קשור מבחינת הזמנים או משהו.
אוקי בדקתי מה העניין וזה מה שגיליתי:
הם הוציאו פרק מיוחד בין עונה 1 לעונה 2 באוגוסט 2016 - בזמן האולימפיאדה. לכן הפרק עוסק באולימפיאדה.
וכדי שיוכלו לעסוק בזה אז עשו שזה מתרחש לפני האירועים של סיום עונה 1.

Lhuna3

Well-known member
אוקי בדקתי מה העניין וזה מה שגיליתי:
הם הוציאו פרק מיוחד בין עונה 1 לעונה 2 באוגוסט 2016 - בזמן האולימפיאדה. לכן הפרק עוסק באולימפיאדה.
וכדי שיוכלו לעסוק בזה אז עשו שזה מתרחש לפני האירועים של סיום עונה 1.
תודה אכן זה מה ששיערתי בערך.

didalf

Well-known member
עכשיו אני כבר לא זוכר בדיוק. משהו בסגנון זה שהם החליטו שיוצאי הארק הם אמריקאים. מה שכמובן לא נכון.
שכחתי לציין שחלק חשוב בויכוח הזה היה סתם לעצבן את ניק:-P:

ומה זה "לא יודעים שיש עוד מדינות." הם מודעים לכך שהיו מדינות שונות על כדור הארץ. והם מודעים לכך שהם לא חלק משום מדינה כזאת
אמריקאים שמעו בתיאוריה שיש עוד מדינות, אבל הם חושבים שהם מרכז העולם.

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לנסות את הסדרה "הטיהור" (The Purge) באמאזון.
ראיתי פעם מזמן מאוד את הסרט אבל לא זוכרת ממנו הרבה.
ובעקרון אני לא חובבת ז'אנר האימה אז לא בטוח שאמשיך יותר מפרק 1. אבל בין ברוקלין 99, פארקס וסופרסטור, אולי לא יזיק לי לאזן את כל החמידות הזאת עם משהו מותח ומפחיד.
אני גם סקרנית איך הסדרה תסביר (אם בכלל) את הסיבה למסורת התמוהה הזאת, כי אני לא זוכרת את ההסבר מהסרט. מקווה שיש לזה הסבר משכנע כי זה נשמע מטומטם ולא הגיוני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שכחתי לציין שחלק חשוב בויכוח הזה היה סתם לעצבן את ניק:-P:
מתעללים בי כאן
אמריקאים שמעו בתיאוריה שיש עוד מדינות, אבל הם חושבים שהם מרכז העולם.
אמריקאים אולי באמת חושבים ככה.
אבל האנשים שבסדרה מודעים לכך שהיו עוד מדינות.
(מאחורי הקלעים רבים מהשחקנים הם לא מארה"ב)
החלטתי לנסות את הסדרה "הטיהור" (The Purge) באמאזון.
ראיתי פעם מזמן מאוד את הסרט אבל לא זוכרת ממנו הרבה.
ובעקרון אני לא חובבת ז'אנר האימה אז לא בטוח שאמשיך יותר מפרק 1. אבל בין ברוקלין 99, פארקס וסופרסטור, אולי לא יזיק לי לאזן את כל החמידות הזאת עם משהו מותח ומפחיד.
אני גם סקרנית איך הסדרה תסביר (אם בכלל) את הסיבה למסורת התמוהה הזאת, כי אני לא זוכרת את ההסבר מהסרט. מקווה שיש לזה הסבר משכנע כי זה נשמע מטומטם ולא הגיוני.
אני לא ראיתי את הסרט אז אני לא בטוח למה אני חושב שאולי אני יודע (אולי כי ראיתי את הפרק ריק ומורטי שמבוסס על הרעיון)
אני חושב שלאנשים יש יצרים רעים שהם מנסים להדחיק ולא מצליחים לחלוטין. אז הרעיון הוא שיש להם יום אחד בשנה לפרוק את הכל ואז בשאר השנה הם יכולים להיות שלווים לחלוטין.
*שיהיה ברור שאני לא חושב שזה הגיוני, אבל נראה לי שזה הרעיון שמאחורי זה.

למעלה