דיוני סדרות #67

didalf

Well-known member
מתעללים בי כאן
אתה מתעלל בנו יותר.

(מאחורי הקלעים רבים מהשחקנים הם לא מארה"ב)
חח אתה מספר לי?

אמריקאים אולי באמת חושבים ככה.
אבל האנשים שבסדרה מודעים לכך שהיו עוד מדינות.
הדמויות בתוך הסדרה? כנראה מודעים. לפחות ל13 שיצרו את התיבה. היוצרים והרשת הם אמריקאים, מכאן הם לא מודעים.
לא משנה איך הם מגדירים את עצמם אנשי הארק במהותם ובנשמתם הם אמריקאים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה מתעלל בנו יותר.
אני מנהל רחום ונחמד
מה אני כבר מבקש? שלא לבחור שחקן ודמות מקבילים...
הדמויות בתוך הסדרה? כנראה מודעים. לפחות ל13 שיצרו את התיבה. היוצרים והרשת הם אמריקאים, מכאן הם לא מודעים.
לא משנה איך הם מגדירים את עצמם אנשי הארק במהותם ובנשמתם הם אמריקאים.
את לא יכולה להמשיך אחרי שכבר אמרת שאת עושה את זה רק כדי לעצבן אותי.
ואם אני לא טועה רק 12 תחנות הרכיבו את התיבה...

didalf

Well-known member
את לא יכולה להמשיך אחרי שכבר אמרת שאת עושה את זה רק כדי לעצבן אותי.
חעחע:-P:
אבל ברצינות. למרות שטכנית מה שאתה ויעל אומרים נכון על ההתאחדות של התחנות והאומה החדשה שנוצרה, אני חושבת שהתרבות והמהות של החלק האמריקאי בתיבה השתלט ואנשי בתיבה במהותם הם אמריקאים גם אם הם לא מגדירים את עצמם ככה.

Aranel Nenharma

Well-known member
חעחע:-P:
אבל ברצינות. למרות שטכנית מה שאתה ויעל אומרים נכון על ההתאחדות של התחנות והאומה החדשה שנוצרה, אני חושבת שהתרבות והמהות של החלק האמריקאי בתיבה השתלט ואנשי בתיבה במהותם הם אמריקאים גם אם הם לא מגדירים את עצמם ככה.
השאלה שצריך לשאול זה כמה אנשים מכל אומה היו כשיצרו את התיבה.
אם האמריקאים היו כ80% אז יש מצב שהתרבות האמריקאית השתלטה על האנשים.
אבל אני לא חושבת שהיו בכזו כמות יותר אמריקאים.
ובכל זאת זה לא משנה כי גם אם נניח כל התושבים על התיבה היו אמריקאים אחרי 100 שנים הם מאמצים להם מנהגים משלהם.
בעיקר לאור העובדה שהחיים בתיבה מוגבלים יותר, אני מניחה שהם לא בנו מגרשי בייסבול ופוטבול. המאכלים שלהם השתנו בהתאם להקצאות ולהגבלות שיש על אוכל.
רואים את זה גם בכך שמבנה השלטון השתנה. אין להם נשיא, קונגרס ובית נבחרים.
יש את המנהיג הזה שלא בטוח שנבחר בצורה דמוקרטית ויש ויייב של שלטון דיקטטורי.
אין להם כל סיבה להשאר נאמנים לתרבות האמריקאית.
אנחנו ישראל מדינה של מהגרים, לרובנו פה יש שורשים ממדינה אחרת בטווח של דור שלישי-שני-ראשון. האם אתם מרגישים שייכות למוצא שלכם או לישראליות.
סבא שלי גדל בפולין ואני לא מרגישה שום שייכות לפולין, אך כן יש לי שייכות לחיים החדשים שנוצרו פה בישראל AKA התיבה שלנו

מילי08

Well-known member
התחלתי לצפות בסופרסטור באמאזון. ראיתי 8 פרקים. בינתיים היא חמודה.
אני מבינה שהמשכת בינתיים. בהתחלה חיבבתי אותה מאוד אבל עם הזמן היא התחילה לעצבן אותי ונשברתי איפשהו בעונה 5 או 6, לא זוכרת, וגם זה אחרי שמשכתי בכוח. מעניין אותי מה תחשבי בהמשך.
הבטחתי ולכן קיימתי, ראיתי את הפרק הראשון של ה-100
מגניב! לגבי הדמויות - היחס שלנו אליהם משתנה עם הזמן. זה אחד הדברים היפים בסדרה - הדמויות משתנות מאוד בהתאם למה שקורה וגם היחס שלנו אליהן משתנה

didalf

Well-known member
השאלה שצריך לשאול זה כמה אנשים מכל אומה היו כשיצרו את התיבה.
אם האמריקאים היו כ80% אז יש מצב שהתרבות האמריקאית השתלטה על האנשים.
אבל אני לא חושבת שהיו בכזו כמות יותר אמריקאים.
ובכל זאת זה לא משנה כי גם אם נניח כל התושבים על התיבה היו אמריקאים אחרי 100 שנים הם מאמצים להם מנהגים משלהם.
בעיקר לאור העובדה שהחיים בתיבה מוגבלים יותר, אני מניחה שהם לא בנו מגרשי בייסבול ופוטבול. המאכלים שלהם השתנו בהתאם להקצאות ולהגבלות שיש על אוכל.
רואים את זה גם בכך שמבנה השלטון השתנה. אין להם נשיא, קונגרס ובית נבחרים.
יש את המנהיג הזה שלא בטוח שנבחר בצורה דמוקרטית ויש ויייב של שלטון דיקטטורי.
אין להם כל סיבה להשאר נאמנים לתרבות האמריקאית.
אנחנו ישראל מדינה של מהגרים, לרובנו פה יש שורשים ממדינה אחרת בטווח של דור שלישי-שני-ראשון. האם אתם מרגישים שייכות למוצא שלכם או לישראליות.
סבא שלי גדל בפולין ואני לא מרגישה שום שייכות לפולין, אך כן יש לי שייכות לחיים החדשים שנוצרו פה בישראל AKA התיבה שלנו
שוב זה נכון טכנית והיה נכון אם זה היה קורה במציאות.
בפועל הם לא מרגישים לי כמו אומה חדשה שנוצרה אלא שארית של אמריקאים שנתקעו בחלל.
חוצמזה מתישהו מישהו קרא לכדורגל soccer ואז ניק נאלץ להודות שהם אמריקאים:-P:
(הרעיון על ישראל כתיבה שלנו חמוד)

מגניב! לגבי הדמויות - היחס שלנו אליהם משתנה עם הזמן. זה אחד הדברים היפים בסדרה - הדמויות משתנות מאוד בהתאם למה שקורה וגם היחס שלנו אליהן משתנה
|כן|
וגם שמחה לראות שאת חיה|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
מבאס מאוד שמטאו לא סיפר לג'ף את האמת שהוא מהגר לא חוקי ובמקום זה החליט להפרד ממנו.
אולי הוא האמין שאם הוא יספר אז ג'ף יזרוק אותו ולכן העדיף ככה.
(גם לא הבנתי איך זה שעד עכשיו העסיקו אותו בלי לגלות את זה אבל את זה נחליק).

אני מבינה שהמשכת בינתיים. בהתחלה חיבבתי אותה מאוד אבל עם הזמן היא התחילה לעצבן אותי ונשברתי איפשהו בעונה 5 או 6, לא זוכרת, וגם זה אחרי שמשכתי בכוח. מעניין אותי מה תחשבי בהמשך.
אני מסוקרנת עכשיו אם התעצבנת מדברים ספציפיים שקרו שם, או פשוט מזה שדברים חזרו על עצמם ונמאס לך. אבל מניחה שאגלה.
אגב באמאזון יש רק 5 עונות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מבאס מאוד שמטאו לא סיפר לג'ף את האמת שהוא מהגר לא חוקי ובמקום זה החליט להפרד ממנו.
אולי הוא האמין שאם הוא יספר אז ג'ף יזרוק אותו ולכן העדיף ככה.
(גם לא הבנתי איך זה שעד עכשיו העסיקו אותו בלי לגלות את זה אבל את זה נחליק).

אני מסוקרנת עכשיו אם התעצבנת מדברים ספציפיים שקרו שם, או פשוט מזה שדברים חזרו על עצמם ונמאס לך. אבל מניחה שאגלה.
אגב באמאזון יש רק 5 עונות.
אני תמיד בשוק מהקצב שלך. ביום ראשון בלילה ראית את הפרק הראשון לעונה

Lhuna3

Well-known member
איזה כיף שהבחור שמתאים לסנדרה חזר אליה. אני מניחה שהוא נפרד מהשניה אבל אפילו לא אכפת לי אם הוא בוגד בה כי היא כזאת מגעילה.
ודי כבר שג'ונה ואיימי יעשו את זה וזהו |ישן| זה אפילו לא משהו שמלהיב אותי פשוט זה קטע שמושכים אותו מהשניה הראשונה של הסדרה וזה לא כזה מעניין.
הרבה יותר רוצה לראות את סנדרה עם ההוא, וגם את מטאו וג'ף חוזרים.
מצחיק לגלות שלבו קוראים בעצם בילבו.
והיה קצת מצחיק שאיזה אישה בחתונה סימנה לגארט שהוא צריך לעמוד כשכולם נעמדו לכבוד החופה.
איימי קצת מעייפת אותי עם כמה שהיא מנסה להשפיע על שייאן ואחרים לעשות בחירות טובות יותר כמו לסיים בי"ס ולא להתחתן. שחררי זה לא החיים שלך. זה בסדר לפעמים לנסות אבל היא מגזימה עם זה בעיני.

Lhuna3

Well-known member
הטורנדו הרס את החנות.

הצחיק אותי שלקוחות ממשיכים לחכות בתור בקופה ולעשות קניות כשכל העובדים תופסים מחסה.
גלן היה מצחיק כשהוא מתפלל לישו וזה לא עוזר אז הוא מנסה אלוהים של דתות אחרות :-D ואז בדיוק כשהוא מגיע לאללה אז זה נגמר.
האם הוא יהפוך עכשיו למוסלמי??
אהבתי גם שסנדרה סגרה את הדלת למחסה בפני העובדת המגעילה.
ושמטאו עשה "ברית התפטרות" עם כל מיני קבוצות שונות של עובדים.
וששייאן מצאה בסוף בזכות הטורנדו את הדבר הירוק לשיער שהיא איבדה :-D

וכמובן שאיימי וג'ונה מתחבאים יחד ו"נאלצים" להתחבק בפחד ומתנשקים... ewww איזה קלישאה צפויה ומאוסה.
די, אני מחבבת מאוד את איימי, וגם לא שונאת את ג'ונה, אבל באמת שהקטע שלהם כל כך קלישאי וטיפשי שאני לא יכולה להיות בעד.

LeAnnDyIan

Well-known member
וטפ?! מדברים על המאה ולא קוראים לי?????
למרות שאם ככה מדברים על ״קלאודיה״ עדיף שלא תקראו לי🤬🤬🤬

Aranel Nenharma

Well-known member
חוצמזה מתישהו מישהו קרא לכדורגל soccer ואז ניק נאלץ להודות שהם אמריקאים:-P: [מדיון ה100]
הקטע של soccer לא מחזק את הטענה שלך.
את משתמשת ביום-יום במילים: טלפון, יאללה, פיקניק. כולן מילים לא עבריות שנכנסו לסלנג. אז המילה soccer היא גם כן נכנסה לסלנג של התיבה.
אגב באמאזון יש רק 5 עונות. [סופרסטור]
לתוכנית יש 6 עונות. אבל האחרונה שודרה השנה אז יש מצב יקח זמן עד שתגיע לשידור חוץ
ובנטפליקס מעלים את כל הסדרה (מניחה בלי עונה 6) ב20.9
הצחיק אותי שלקוחות ממשיכים לחכות בתור בקופה ולעשות קניות כשכל העובדים תופסים מחסה.
הקטעי מעבר של הלוקוחות בחנויות הם גאוניות
גלן היה מצחיק כשהוא מתפלל לישו וזה לא עוזר אז הוא מנסה אלוהים של דתות אחרות :-D ואז בדיוק כשהוא מגיע לאללה אז זה נגמר.
זה היה מצחיק:-D
וכמובן שאיימי וג'ונה מתחבאים יחד ו"נאלצים" להתחבק בפחד ומתנשקים... ewww איזה קלישאה צפויה ומאוסה.
די, אני מחבבת מאוד את איימי, וגם לא שונאת את ג'ונה, אבל באמת שהקטע שלהם כל כך קלישאי וטיפשי שאני לא יכולה להיות בעד.
אני דווקא תמיד יותר אהבתי את ג'ונה מאשר את איימי
אני בשוק מהקצב שלך. אני יודעת שזה חג אבל עדיין

וטפ?! מדברים על המאה ולא קוראים לי?????
למרות שאם ככה מדברים על ״קלאודיה״ עדיף שלא תקראו לי🤬🤬🤬
האם זה יעזור אם אני אתודא ואודה שלא היה לי כוח לצפות בכל הסדרה אבל כן סיקרן אותי לדעת מה העלילה אז ראיתי אתמול מלא סרטוני recape והבנתי שאוליביה נהיית דמות bad ass
וחוץ מזה אני גם נתתי לה מחמאה
לקאלודיה יש עניים יפות

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הקטע של soccer לא מחזק את הטענה שלך.
את משתמשת ביום-יום במילים: טלפון, יאללה, פיקניק. כולן מילים לא עבריות שנכנסו לסלנג. אז המילה soccer היא גם כן נכנסה לסלנג של התיבה.
יאוו עוד ניק|חבול|
והרבה סלנג אמריקאי נכנס לחיים של כולנו כמובן. אבל אף אחד שהוא לא אמריקאי לא יקרא לכדורגל סוקר!!!!!!! רק הם מספיק אידיוטים בשביל זה.

חחח אוקטביה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם זה יעזור אם אני אתודא ואודה שלא היה לי כוח לצפות בכל הסדרה אבל כן סיקרן אותי לדעת מה העלילה אז ראיתי אתמול מלא סרטוני recape והבנתי שאוליביה נהיית דמות bad ass
יאוו זה כואב לי לשמוע כי אם כן תרצי לראות הרסת לעצמך מלא;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחח זה שתיקנת את עצמך אבל עדיין טעית שוב בשם שלה.

ולאאאא!!!! לגבי זה שראית סרטוני ריקאפ.
לא נתת לנו מספיק זמן להמיר אותך
יאוו עוד ניק|חבול|
והרבה סלנג אמריקאי נכנס לחיים של כולנו כמובן. אבל אף אחד שהוא לא אמריקאי לא יקרא לכדורגל סוקר!!!!!!! רק הם מספיק אידיוטים בשביל זה.
מתי זה בכלל קרה שאמרו סוקר? אני לא זוכר שאי פעם עסקו במשחק הזה בסדרה?
בעצם...
יכול להיות שזה היה בעונה האחרונה בעולם של הפריימיים? כי הם נוצרו על ידי המתיישבים הראשונים שהם היו כולם אמריקאים. אז ברור שזאת תהיה המילה שבה הם משתמשים. למרות שגם עליהם מגוחך לטעון שהם אמריקאים.
באופן כללי יש הרבה מילים באנגלית שנכנסו במקור מסלנג ועברו אחר כך לארה"ב. אבל זה לא הופך אנשים אמריקאים שמשתמשים בהם לאנגלים.
אני בשוק מהקצב שלך. אני יודעת שזה חג אבל עדיין
קצב הצפייה של לונה הוא משהו שעוקף את חוקי הזמן-מרחב המוכרים לנו.
היא פעם צפתה ב3 עונות של ה100 בשעה וחצי.

הקטעי מעבר של הלוקוחות בחנויות הם גאוניות
כן, קטעי המעבר בסופרסטור הם מעולים, לפעמים על סף הגאונות.

didalf

Well-known member
מתי זה בכלל קרה שאמרו סוקר? אני לא זוכר שאי פעם עסקו במשחק הזה בסדרה?
בעונה האחרונה באמת
להלן ניק מודה שהם אמריקאים:

LeAnnDylan

Well-known member
קצב הצפייה של לונה הוא משהו שעוקף את חוקי הזמן-מרחב המוכרים לנו.
היא פעם צפתה ב3 עונות של ה100 בשעה וחצי.
די משוכנעת שזו הייתי אני ולא היא.
זה לא עוזר אם עדין לא למדת שקוראים לה אוקטביה:-D
חוץ מזה מה עוזר שראית את הפרק הראשון. את צריכה לראות את לקסה!|מאוהב|

dory30

Well-known member
בשבאבניקים גדליה מתחרפן משלמה ארצי ומנסה להוציא את הדיבוק. די ברור כבר עכשיו שיש לו איזשהי הפרעה נפשית, אולי 0CD. באנחנו (המעולה), יש לדגלאס רומן עם פרייה, הגרושה הדנית שהוא פוגש בונציה. אנחנו גם נחשפים לטרגדיה המשפחתית של מות הבת בגיל 4 ימים בסה"כ, שזה משהו נורא. אם נחזור לחלק המצחיק של הסדרה, רואים איך הוא איבד את כל החפצים כשלא שם לב שהרכבת לסיינה עומדת לעזוב. אם יש משהו שהסדרה ממחישה, היא כמה החיים בלתי צפויים, הפכפכים ומשתנים במהירות הבזק.

למעלה