5
מילי08 Well-known member 10/9/21 #64 נכתב ע"י Aranel Nenharma: הקטעי מעבר של הלוקוחות בחנויות הם גאוניות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י טוני החתול: כן, קטעי המעבר בסופרסטור הם מעולים, לפעמים על סף הגאונות. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שזה הדבר העיקרי שאהבתי בסופרסטור נכתב ע"י Aranel Nenharma: הבנתי שאוליביה לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י didalf: חחח אוקטביה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... . את עושה דווקא, נכון? נכתב ע"י didalf: והרבה סלנג אמריקאי נכנס לחיים של כולנו כמובן. אבל אף אחד שהוא לא אמריקאי לא יקרא לכדורגל סוקר!!!!!!! רק הם מספיק אידיוטים בשביל זה. לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י טוני החתול: קצב הצפייה של לונה הוא משהו שעוקף את חוקי הזמן-מרחב המוכרים לנו. היא פעם צפתה ב3 עונות של ה100 בשעה וחצי. לחץ כדי להרחיב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב ע"י LeAnnDylan: די משוכנעת שזו הייתי אני ולא היא. לחץ כדי להרחיב... בתקופה שחיית את הסדרה, אז נראה לי שזו באמת היתה את נכתב ע"י LeAnnDylan: חוץ מזה מה עוזר שראית את הפרק הראשון. את צריכה לראות את לקסה! לחץ כדי להרחיב... כןןןןן
נכתב ע"י Aranel Nenharma: הקטעי מעבר של הלוקוחות בחנויות הם גאוניות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י טוני החתול: כן, קטעי המעבר בסופרסטור הם מעולים, לפעמים על סף הגאונות. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שזה הדבר העיקרי שאהבתי בסופרסטור נכתב ע"י Aranel Nenharma: הבנתי שאוליביה לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י didalf: חחח אוקטביה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לחץ כדי להרחיב... . את עושה דווקא, נכון? נכתב ע"י didalf: והרבה סלנג אמריקאי נכנס לחיים של כולנו כמובן. אבל אף אחד שהוא לא אמריקאי לא יקרא לכדורגל סוקר!!!!!!! רק הם מספיק אידיוטים בשביל זה. לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י טוני החתול: קצב הצפייה של לונה הוא משהו שעוקף את חוקי הזמן-מרחב המוכרים לנו. היא פעם צפתה ב3 עונות של ה100 בשעה וחצי. לחץ כדי להרחיב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב ע"י LeAnnDylan: די משוכנעת שזו הייתי אני ולא היא. לחץ כדי להרחיב... בתקופה שחיית את הסדרה, אז נראה לי שזו באמת היתה את נכתב ע"י LeAnnDylan: חוץ מזה מה עוזר שראית את הפרק הראשון. את צריכה לראות את לקסה! לחץ כדי להרחיב... כןןןןן