כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
רציתי להגיב אתמול אבל כבר היה מאוחר. אגיב היום או מחר.@LeAnnDylan אין לך מחשבות על טד לאסו?
אני אצטרף אליך לצפייה של אגת׳ה אם תרצה. באחרים פחות אכפת לי לצפות.חשבתי על כך שאני רוצה לעשות צפיה חוזרת גם ב WandaVision וגם ב Agatha all aloneלפני שאני אתחיל את VisionQuest (שיוצא עוד 47 ימים)
*ואולי גם בAvengers: Age of Ultron (כי זה הסרט שהציג לראשונה את שניהם)
ורציתי לדעת אם מישהו רוצה לעשות צפייה חוזרת משותפת איתי?
לא קלטתי שזה מה שיהיה . חשבתי סתם על כמה שהסבתא הזאת מטורפת.טוב כבר משם הפרק היה ברור מה הולך לקרות בו.
חחחחחאבל זה היה די משעשע סהכ.
משומה הדבר שהכי הצחיק אותי היה כשהיא שאלה את הצ'אט מה לעשות הצ'אט כזה: "שאלה מצויינת הנה בתי המשוגעים הקרובים"![]()
כן זה חבל.רק חבל שהמסקנה הייתה להשאר עם נהוראי![]()
לקח לי מלאאא זמן לקלוט את זהאחד הדברים הכי מצחיקים זה שהיא נרשמת ל"רק מאווררים"
כאילו מישהו הפציר בך לעשות את זה...וואי זה מרגיש ממש אאוט אוף דה בלו![]()
חדרי כביסה כנראה עדיין קיימים. לפחות לפי סרט ספיידרמן האחרון.זאת עונה חביבה, אני יודעת שהרבה אומרים שהיא הכי גרועה אבל היא הייתה באמת בסדר. פשוט היה חסר לי בפרק הראשון את איליין, פחדתי לרגע שהיא מופיעה רק בעונה השנייה אז שמחתי לגלות שהיא כבר מופיעה בפרק השני.
אז ככה:
פינת הפעם- חדרי כביסה (אם כי בניו יורק זה הגיוני?),
מוזר לי לחשוב שבכלל היו טלפונים ניידים אז. למה שמישהו יתהלך עם הדבר הענק שהיה אזטלפונים ניידים ענקיים,
היה לג'רי מחשב? או שזה במקום אחר?מחשבים בגודל של שולחן.
בהחלט הזוי שהחליטו לשנות לו את השם לאחר מעשה (אבל היו דברים הזויים בסדרות של פעם)לקריימר קראו קסלר? חשבתי שהזיתי את זה אז חזרתי אחורה כדי לוודא.
ג'רי נשאר לרוב הסטרייט מן, אם כי הוא מידי פעם יוצא כמוזר בעצמוכנראה שמי שהכי מצחיק אותי כרגע הוא קריימר, בעיקר בגלל ההומור הפיזי, למרות שגם שלג'ורג' יש אותו הומור. ג'רי מרגיש כמו the straight man כרגע.
אני עוד זוכר כשזה היה נפוץ לשלם בצ'ק. כיום זה באמת נדיר.מוזר לי שאנשים היו יכולים לשלם פעם בצ'קים (כן, אני יודעת שזה היה מקובל אבל זה עדיין מפתיע אותי, זה מה שהיה לפני שכרטיסי האשראי הפכו להיות דבר נפוץ?)
זה חלק ידוע מהסיפור רקע של שניהםג'רי ואיליין יצאו בעבר ונשארו חברים, זה לא אמור להיות מוזר אבל בעצם זה מפתיע אותי קצת כדי זה לא משהו שציפיתי לו.
זה לא שהרעיון של הסדרה הוא שהם אנשים נוראיים. הם אמורים להיות אנשים טיפוסיים (חוץ מקרמר) ופשוט מודגש דרכם שאנשים הם די נוראיים בסופו של דבר.בינתיים מדובר באנשים יחסית סבירים- לג'ורג' יש עבודה טובה, ג'רי מרוויח מספיק כסף כדי לשקול מעבר לדירה גדולה יותר, קריימר הוא כנראה המוזר היחידי אבל חוץ מהמוזרויות הקטנות (שכנראה שלכל אחד יש במציאות) הדמויות הן אנשים די בסדר. מתי הם מתחילים להיות אנשים נוראיים?
ג'רי מאוד בעניין של גיבורי על. בעיקר סופרמןג'רי מתייחס לפשיעה בעיר ומזכיר את העובדה שבניו יורק קיימים הרבה יותר פושעים מאשר בקומיקס של באטמן ושרובם לא טורחים להמציא לעצמם מאפיין ייחודי (שיקל על הזיהוי שלהם).
את זה ממש לא זכרתילא יודעת למה, אבל מצחיק אותי שהדמות של ג'ורג' מאופיינת בכך שהוא סוחב איתו מלא כסף קטן ואז מנסה להמיר אותו לשטרות.
אני לא זוכר על מה את מדבר כאן, אבל בהמשך הסדרה יש הרבה פעמים המשכיות.ג'רי מזכיר את ונסה, שאותה ראינו בפרק השני, כלומר יש איזושהי המשכיות בסדרה.
לכולם יש מצפון. לכולנו יש מצפון. אנחנו פשוט נוטים ללכת על מה שנוח וקל יותר ומשרת את האינטרסים שלנו בסופו של דבר.איליין שואלת את ג'רי אם הוא מסוגל לעשות מעשה אחד לא אנוכי (בגלל שהבינה שדולפינים עוברים התעללות) וזה מעניין כי זה אומר שלדמות של איליין כרגע יש מצפון?
זה קלאסי הומור של ג'ריבאזור הדקה ה-7:00- קריימר: "I'm only a human", ג'רי: "In your way".
חחחחחח הזוי שזה היה דבר לפני 35 שנים.7:35- ג'רי: "So I'm thinking about going to Iran this summer […] The Hezbollah has invited me to preform" (בשיחה שלו עם ג'ואל, החבר שכל הזמן רוצה לראות אותו אבל ג'רי לא מעוניין בקשר איתו).
לי קשה שלא לחשוב עליה עדיין בתור איליין בכל דבר שבו אני רואה אותה.מעניין אם מתישהו אני אפסיק לחשוב על איליין כג'וליה לואי דרייפוס.
זכור לי שהם לרוב היו ממש טוביםקטעי הסטנדאפ של ג'רי הצליחו להצחיק אותי.
האמת שגם אני@It's Always Sunny עשיתי מעשה וצפיתי בפרק הראשון של עונה 2
מוזר איך יש כל מיני עלילות שלא קורה איתם שום דבר.
כלומר חשבתי שנראה משהו לגבי מה שקורה כשקריימר מנסה להחזיר את המלון לסופר.
או אם ג'ורג' חוזר לכירופרקטור כדי לומר לו שהוא רוצה חצי מהכסף על הטיפול חזרה.
גם מצחיק שהעלילה עם איליין הייתה רק בסיפור - כלומר היא סיפרה על כך שהיה שכן שהיחסים שלה איתו התדרדרו בלי סיבה ואז היא סיפרה על העימות שהיה לה איתו. ולא ראינו שום דבר מזה. זה די הזוי. תכלס זה היה יכול להיות סיפור במופע סטנד אפ. אני בסדר עם זה, אבל זה קצת חבל כי זה בטוח היה מצחיק לראות את העימות שלה איתו.
אבל זה היה מצחיק שג'ורג' מעודד אותה להתעמת עם הבן אדם הזה ואז היא שואלת אותו אם הוא היה מתעמת עם האיש אז הוא אומר maybe if I was another person.
קטעי הסטנד אפ של ג'רי מצחיקים - הקטע עם חדרי ההמתנה למשל.
אבל הוא מתאר שם שמכניסים אותך לחדר קטן יותר שבו אתה מחכה לרופא ולא נראה לי שזה משהו שיש אצלנו בארץ. לפחות לא זכור לי משהו כזה.
היה גם מצחיק התיאור של ג'ורג' לגבי איך שהוא נפרד ממרלין.
מוזר אולי שלא ראינו את זה לאור זה שאחר כך כן ראינו את מרלין (הדמות היחידה בפרק חוץ מהרביעיה הראשית), אבל אולי כי התיאור של ג'ורג' עם מטאפורת הבריחה מהכלא היה טוב יותר.
ואז כל ההסתבכות של ג'רי עם זה שהוא נאלץ להיות חבר שלה למרות שהיא בלתי נסבלת לדעתו אבל אז בכל זאת רוצה אותה ובסוף היא דוחה אותו כי היא לא אהבה את מופע הסטנד אפ שלו.
חחחח לחלוטין עבר לי מעל הראש, אבל מעולהרגע מצחיק - כשאמא שלי בצי הלא היא אתי משמש אומרת לה "אני בגילך מילצרתי הגשתי פסטרמה למניאקים"
חחח וצביקה הדר "איזה עולם"![]()
הסדרה מלאה במשפטים מעולים, אבל זה בהחלט אחד מהםהיה עוד משהו שהצחיק אותי שנדמה לי נופר אמרה אבל שכחתי מה.
אה נזכרתי (ראיתי בסטורי של הפשוטע) כשנופר אומרת לטימור: ״את צריכה ללכת לאוורוה למשוך לסוס בזנב שיתן לך בעיטה״לאדעת למה אפילו זה ממש הצחיק אותי
![]()
עברה לי המחשבה בראש בפרק הקודם כשהיה קטע שהוא דוחה אותה מסקס עם איזה תירוץ, אבל חשבתי שזה לא קשור ושזה לא הגיוני שהיא לא קולטת אם הוא עושה לה את זה שוב ושוב. גם לא רציתי שזה יהיה המצב כי הם היו כל כך חמודים.בכל מקרה מרגיש לי שהייתי צריכה לצפות את זה שמלולוב הוא גיי ועוד עם שם הפרק, אבל לא ציפיתי.
אוף זה באמת היה מקסים בסוף. כאילו אני שמח שהיא מקבלת להגשים את החלום קריירה שלה ושנראה לי שלמלולוב באמת אכפת ממנה, אפילו שהוא גם כן מנצל אותה. אבל בסדרות אני גם רוצה שהיא תמצא את האהבה הגדולה שלה. אבל בעצם מי אמר שזה חייב להיות.ועדיין הסיפור שלהם ממש להיות ממש מקסים בצורה מפתיעה. במיוחד שכל הדמויות פה נורא קריקטוריות ומשהו אצלם ממש מתוק ומלא לב. עם כמה שהיא ערסית ורועשת.
וואי נוראי כשהיא הולכת אל אמא שלו.טימור דייייייייייייי זה כואב לי בעיניים. מקווה שזה הסוף באמת הפעם.
אני ממש לא יודע מה היא חושבת ומה היא רוצה או מה אני רוצה בשבילה.מקווה שבצי הבינה שהעתיד המשעמם למוות שנהואראי רוצה בשבילם לא בשבילה ותעיף איתו ותחזור לתואר.
חחחחחחחח התגובות שלהן היו מצחיקותאבל איזה קטע מצחיק כשנופר מנסה להסביר לטימור ובצי על מלולוב ומשתמשת במיליון דרכים עקיפות ועל כל דבר יש להן תגובה עד שהיא צועקת שהוא הומו.
כן אבל בסוף הם מסכימים לנצל אחד את השניה ביחד.אפילו שהוא גם כן מנצל אותה.
חחחחחח כןוזה היה כזה חמוד/מוזר/נוראי כשטופז ניסה לנחם אותה בסוף
כנראה, כי הוא לא היה בכיתה.אבל נראה לי שהיא אמרה ששני אנשים הלכו לכלא, האם גם בנץ נשלח לכלא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.