הולי שיט!!!!!!
מה שאני רואה היום זה שהוא לא שומר יותר טיוטה ברענון העמוד אלא אם עשיתי במפורש "שמור טיוטה".אוי פיו.
כבר כמעט הייתי בטוח שתפוז עם התקלה המעצבנת שלו מחק לי לחלוטין את ההודעה הארוכה על טד לאסו
ראיתי את העונה הראשונה והיה די טוב, אבל בסופו של דבר לא מספיק כדי שאני אמשיך לעונות הבאות.סדרה ריצ'ר Reacher, השחקן שמשחק את ג'ק ר'צר מזכיר את שוורצנגר בצעירותו, מזכיר את הבדיחות של הסרט תאומים שהוא מכסח את הרעים בנונשלנטיות![]()
פרק מעולה!הפשוטע פרק 9 סיום עונה
על מה את מדברת. זה היה פרק הורס.פרק די מוצלח.
חחחחרגעים מצחיקים: טופז בחתונה כזה מישהי קורצת לי שעה ואפי אומר לו "זה טורט"![]()
אני אנסה לאוסיף לרשימה אבל ברור לי שגם אני אשכחטוב היו עוד כמה רגעים שדווקא צחקתי בקול אבל שכחתי מה.
וואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.הללויה טימור סופסוף התבגרה והתגברה.
אוף הם כאלו חמודים. אני כל כך שמח שהוא היה שמח סוף סוף לצאת מהארון. כי תכלס זה באמת דבר נוראי שככה הוציאו אותו מהארון. (ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)הנדרים של נופר ומלולוב היו חמודים ממש.
כולם קצת דרמטים עם לכעוס על בצי על הפשוטע מי ישמע. חוץ מנופר יש לה פואנטה. אבל בסוף מלולוב הרגיש משוחרר. אני רק הייתי כועסת בגלל ההשפלה. כי עכשיו מבחינת כולם או שהוא רימה אותה וזה משפיל, או שהיא ידעה וזרמה עם זה בכל זאת שזה גם מביך אני מניחה. אבל אם הם החליטו לעבור הלאה אני שמחה. הם כאלה חמודים זה ממש מפתיע מי חשב.
אולסו אהבתי איך היא זרקה את הנעל על האמרגן![]()
השיר היה מעולה.אבל השיר היה חמוד מאד.
וואלה, משם זה מוכר לי.למה לטופז יש חליפה של ג'ים קארי במסכה?(למה לא אני מניחה)
זה מוגזם לחלוטין. אבל הסדרה מלאה בקטעים מוזרים. וזה שזה בפיראט הכתום (למה במקום האדום?) וכן, הרבה קטעי סרטי אימה. נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.אוקי זה שהוא חטף אותה מוגזם למרות שהיו שם כמה רגעים משעשעים. הרבה רפרנסים לסרטי אימה שאני לא רואה, בעיקר הניצוץ נראה לי.
וואי כן.אני שמחה גם שהיא נפטרה מנהוראי המעפן הזה.
כן, היה ממש חמוד שהוא התקשר אליה משום מקום. ובא להציל אותה.קיוויתי שבשלב זה היא לא תבחר באף גבר אלא בעצמה אבל לפחות יפתח עדיף, הוא מעריך את ההומור שלה.
וואי זה הבהיל אותי. אבל מיד קלטתי שזה רפרנס לרג'ינה.ובסוף האוטובוס עשה לה רג'ינה ג'ורג'ואז היא עם המעמד הזה בדיוק כמו רג'ינה
![]()
לא נראה לי. או שנגלה שזה לא הלך או שזה יהיה אחרי שהיא חוזרת.אז העונה הבאה בLA?
אני לא יודע. הסדרה מלאה במיליון רפרנסים אז אני רגיל לא לקלוט דבריםולא זיהיתי את הרפרנס בסוף עם כינרת ובנץ.
כן. בכלל השיחה של בצי וכנרת בתחילת הפרק הייתה מעולהאבל יפה שהיא הפכה למלכת הכלא עם עצות מכתום זה השחור החדש![]()
נו אמרתי שהיה מוצלחעל מה את מדברת. זה היה פרק הורס.
הייתי עצבנית יותר מעצובהוואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.
כזה דושואני כל כך שונא אותו שהוא שוב התחיל איתה. אפילו שהוא שיכור, זה דבר נוראי. אחרי זה אני לוקח חזרה את כל העונה - כל מה שהיא עשתה הגיע לו.
לא די זה כבר היה מוגזםוכל כך שמחתי שהיא באמת התבגרה ועמדה בפיתוי הזה. אני גם ממש שמח על הסדרה שנתנה לה לעשות את ההתבגרות הזאת ולא השאירה את הקטע בשביל המצחיק (טוב, בין היתר כי זה כבר נעשה לא מצחיק)
תכלס היא הכלבה האמיתית!!!!(ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)
אני גם לא זיהיתי משהו סצפיציפי.בגלל שאני גרוע בדברים האלו לא הצלחתי לקלוט מאיפה זה. גם הייתי עסוק מידי בלהקשיב לכל הקטעים המצחיקים בתוכו.
חחחחחח הכל פה מותגים מומצאים שדומים למשהו אבל לא באמת.וזה שזה בפיראט הכתום (למה במקום האדום?)
אה יכול להיות, כי אני יודעת שזה מסרט אימה מפורסם כלשהו.נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.
כןוכל כך אהבתי את השיחה שלה בסוף איתו כשהוא יורד על העמוד שלה והיא אומרת שכולם לוזרים כמוהה
זה לא משהו שהוא יכול לעשות, הוא ליטרלי עושה את זה כל מערכת בחירות בערך חחחוהוא אמר משהו על כך שהיא ניתחה מערכת בחירות עם שירים מהפסטיגל, שזה לחלוטין משהו שהפשוטע תעשה, כלומר בר, אם כי קשה לדמיין את בצי עם מספיק הבנה כדי לעשות את זה.
תכלסלא נראה לי. או שנגלה שזה לא הלך או שזה יהיה אחרי שהיא חוזרת.
בין היתר כי בטח היה מספיק קשה להשיג את גל גדות לסצנה אחת.
חחחח כןכשטופז אומר שהוא הזמין רב רפורמי שיחתן אותה והיא זועקת כי רב רפורמי זה כאילו הדבר הכי נורא.
אה חחחחחחחחחחח כןיש גם קטע שהוא שר שיר מהפסטיגל שאני מניח שאת מכירה, אבל אני לא. אבל זה היה מצחיק שזה כואב לה שהוא הורס את זה.
הקטע בסוף שבו היא כאילו מקריינת ועם כל מיני תובנות, אבל זה מול המוכר במסעדה וכל פעם שהיא חוזרת לדבר אליו הוא נשבר יותר ויותר.
כןשלושה בנים בשם אלירן עברו לגור עם טופז. מסכן.
הכי טוב קופיקו.הקטע שבצי הוזה את החתונה שלה והחתנים משתנים בין נהוראי, יפתח, טופז וקופיקו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.