דיוני סדרות #152

Lhuna3

Well-known member
אוי פיו.
כבר כמעט הייתי בטוח שתפוז עם התקלה המעצבנת שלו מחק לי לחלוטין את ההודעה הארוכה על טד לאסו
מה שאני רואה היום זה שהוא לא שומר יותר טיוטה ברענון העמוד אלא אם עשיתי במפורש "שמור טיוטה".
עד עכשיו זה כמעט תמיד עבד גם בלי.

דיברגנט חדש

Well-known member
סדרה ריצ'ר Reacher, השחקן שמשחק את ג'ק ר'צר מזכיר את שוורצנגר בצעירותו, מזכיר את הבדיחות של הסרט תאומים שהוא מכסח את הרעים בנונשלנטיות :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרה ריצ'ר Reacher, השחקן שמשחק את ג'ק ר'צר מזכיר את שוורצנגר בצעירותו, מזכיר את הבדיחות של הסרט תאומים שהוא מכסח את הרעים בנונשלנטיות :)
ראיתי את העונה הראשונה והיה די טוב, אבל בסופו של דבר לא מספיק כדי שאני אמשיך לעונות הבאות.
אבל אני אוהב את השחקן.
בין התפקידים המוקדמים מאוד שלו הוא שיחק את אקווה מן בסדרה סמולוויל. ולאחרונה שמעתי שיש אנשים שרוצים שהוא ישחק את באטמן בעולם הקולנועי החדש של DC.

וכן, איך שהוא מכסח אנשים בעזרת הגודל שלו זה מגניב.
אבל ראיתי בטריילר לאחת העונות האחרות שהוא צריך להתמודד עם מישהו כל כך גדול שהוא גורם לו להראות כמו צפלון נמוך.

didalf

Well-known member
הפשוטע פרק 9 סיום עונה

פרק די מוצלח.

רגעים מצחיקים: טופז בחתונה כזה מישהי קורצת לי שעה ואפי אומר לו "זה טורט":-D
טוב היו עוד כמה רגעים שדווקא צחקתי בקול אבל שכחתי מה.

רגע שהרגשתי קולד אאוט: כשטופז רדף אחרי בצי ואמר "בושם אנג'ל" זה הבושם שלי:-D

הללויה טימור סופסוף התבגרה והתגברה.

הנדרים של נופר ומלולוב היו חמודים ממש.
כולם קצת דרמטים עם לכעוס על בצי על הפשוטע מי ישמע. חוץ מנופר יש לה פואנטה. אבל בסוף מלולוב הרגיש משוחרר. אני רק הייתי כועסת בגלל ההשפלה. כי עכשיו מבחינת כולם או שהוא רימה אותה וזה משפיל, או שהיא ידעה וזרמה עם זה בכל זאת שזה גם מביך אני מניחה. אבל אם הם החליטו לעבור הלאה אני שמחה. הם כאלה חמודים זה ממש מפתיע מי חשב.
אולסו אהבתי איך היא זרקה את הנעל על האמרגן:-D

אבל השיר היה חמוד מאד.

למה לטופז יש חליפה של ג'ים קארי במסכה?:-D (למה לא אני מניחה)
אוקי זה שהוא חטף אותה מוגזם למרות שהיו שם כמה רגעים משעשעים. הרבה רפרנסים לסרטי אימה שאני לא רואה, בעיקר הניצוץ נראה לי.

אני שמחה גם שהיא נפטרה מנהוראי המעפן הזה.
קיוויתי שבשלב זה היא לא תבחר באף גבר אלא בעצמה אבל לפחות יפתח עדיף, הוא מעריך את ההומור שלה.
ובסוף האוטובוס עשה לה רג'ינה ג'ורג':-D ואז היא עם המעמד הזה בדיוק כמו רג'ינה:-D

אז העונה הבאה בLA?

ולא זיהיתי את הרפרנס בסוף עם כינרת ובנץ.
אבל יפה שהיא הפכה למלכת הכלא עם עצות מכתום זה השחור החדש:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפשוטע פרק 9 סיום עונה
פרק מעולה!
פרק די מוצלח.
על מה את מדברת. זה היה פרק הורס.
ברמה שבא לי לראות אותו שוב ואולי אפילו את כל הסדרה כדי להעריך יותר.
כל כך הרבה קטעים טובים ששווה לכתוב עליהם
רגעים מצחיקים: טופז בחתונה כזה מישהי קורצת לי שעה ואפי אומר לו "זה טורט":-D
חחחח
טוב היו עוד כמה רגעים שדווקא צחקתי בקול אבל שכחתי מה.
אני אנסה לאוסיף לרשימה אבל ברור לי שגם אני אשכח
הללויה טימור סופסוף התבגרה והתגברה.
וואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.
ואני כל כך שונא אותו שהוא שוב התחיל איתה. אפילו שהוא שיכור, זה דבר נוראי. אחרי זה אני לוקח חזרה את כל העונה - כל מה שהיא עשתה הגיע לו.
וכל כך שמחתי שהיא באמת התבגרה ועמדה בפיתוי הזה. אני גם ממש שמח על הסדרה שנתנה לה לעשות את ההתבגרות הזאת ולא השאירה את הקטע בשביל המצחיק (טוב, בין היתר כי זה כבר נעשה לא מצחיק)
הנדרים של נופר ומלולוב היו חמודים ממש.
כולם קצת דרמטים עם לכעוס על בצי על הפשוטע מי ישמע. חוץ מנופר יש לה פואנטה. אבל בסוף מלולוב הרגיש משוחרר. אני רק הייתי כועסת בגלל ההשפלה. כי עכשיו מבחינת כולם או שהוא רימה אותה וזה משפיל, או שהיא ידעה וזרמה עם זה בכל זאת שזה גם מביך אני מניחה. אבל אם הם החליטו לעבור הלאה אני שמחה. הם כאלה חמודים זה ממש מפתיע מי חשב.
אולסו אהבתי איך היא זרקה את הנעל על האמרגן:-D
אוף הם כאלו חמודים. אני כל כך שמח שהוא היה שמח סוף סוף לצאת מהארון. כי תכלס זה באמת דבר נוראי שככה הוציאו אותו מהארון. (ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)
עברה לי המחשבה בפרק שהיא כתבה פוסט על זה שאולי זה יתגלה, אבל חשבתי שישכחו מזה אם יתגלה באמת מי היא. לא חשבתי שזאת תהיה נקודת עלילה
אבל השיר היה חמוד מאד.
השיר היה מעולה.
בגלל שאני גרוע בדברים האלו לא הצלחתי לקלוט מאיפה זה. גם הייתי עסוק מידי בלהקשיב לכל הקטעים המצחיקים בתוכו.
אדיר שהחזירו את זאת שנרצחה.
למה לטופז יש חליפה של ג'ים קארי במסכה?:-D (למה לא אני מניחה)
וואלה, משם זה מוכר לי.
אוקי זה שהוא חטף אותה מוגזם למרות שהיו שם כמה רגעים משעשעים. הרבה רפרנסים לסרטי אימה שאני לא רואה, בעיקר הניצוץ נראה לי.
זה מוגזם לחלוטין. אבל הסדרה מלאה בקטעים מוזרים. וזה שזה בפיראט הכתום (למה במקום האדום?) וכן, הרבה קטעי סרטי אימה. נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.
וטוב שבשלב מסויים כשהיא בורחת ממנו היא נזכרת שהוא סמרטוט והיא יותר חזקה ממנו.
אני שמחה גם שהיא נפטרה מנהוראי המעפן הזה.
וואי כן.
וכל כך אהבתי את השיחה שלה בסוף איתו כשהוא יורד על העמוד שלה והיא אומרת שכולם לוזרים כמוהה וכל הדוגמאות שלה ובמיוחד הגעגועים לקורונה כי המדינה נתנה לנו רשות להשאר בבית.
קיוויתי שבשלב זה היא לא תבחר באף גבר אלא בעצמה אבל לפחות יפתח עדיף, הוא מעריך את ההומור שלה.
כן, היה ממש חמוד שהוא התקשר אליה משום מקום. ובא להציל אותה.
והוא אמר משהו על כך שהיא ניתחה מערכת בחירות עם שירים מהפסטיגל, שזה לחלוטין משהו שהפשוטע תעשה, כלומר בר, אם כי קשה לדמיין את בצי עם מספיק הבנה כדי לעשות את זה.
ובסוף האוטובוס עשה לה רג'ינה ג'ורג':-D ואז היא עם המעמד הזה בדיוק כמו רג'ינה:-D
וואי זה הבהיל אותי. אבל מיד קלטתי שזה רפרנס לרג'ינה.
אם כי היא גם המקריינת שזה התפקיד של האחרת.
אז העונה הבאה בLA?
לא נראה לי. או שנגלה שזה לא הלך או שזה יהיה אחרי שהיא חוזרת.
בין היתר כי בטח היה מספיק קשה להשיג את גל גדות לסצנה אחת.
אוי זה מזכיר לי שהיה הורס כשבצי מתלהבת מגל גדות אבל זוכרת אותה רק מתפקידים שהיא עשתה בארץ (אני זוכר את הסדרה עם דודו טופז)
ולא זיהיתי את הרפרנס בסוף עם כינרת ובנץ.
אני לא יודע. הסדרה מלאה במיליון רפרנסים אז אני רגיל לא לקלוט דברים
אבל יפה שהיא הפכה למלכת הכלא עם עצות מכתום זה השחור החדש:-D
כן. בכלל השיחה של בצי וכנרת בתחילת הפרק הייתה מעולה

טוב עוד דברים מצחיקים שאני כרגע זוכר:
כשטופז אומר שהוא הזמין רב רפורמי שיחתן אותה והיא זועקת כי רב רפורמי זה כאילו הדבר הכי נורא.

יש גם קטע שהוא שר שיר מהפסטיגל שאני מניח שאת מכירה, אבל אני לא. אבל זה היה מצחיק שזה כואב לה שהוא הורס את זה.

הקטע בסוף שבו היא כאילו מקריינת ועם כל מיני תובנות, אבל זה מול המוכר במסעדה וכל פעם שהיא חוזרת לדבר אליו הוא נשבר יותר ויותר.

הקטע ההזוי בתחילת הפרק כשבצי עושה סקירה של מה קורה עם אנשים - ורואים שיפתח מציל צב כשהוא מחזיק קיר גדול מליפול. לא ברור לי מה זה היה, אבל זה היה מצחיק.
שלושה בנים בשם אלירן עברו לגור עם טופז. מסכן.

הקטע שבצי הוזה את החתונה שלה והחתנים משתנים בין נהוראי, יפתח, טופז וקופיקו

אוי, העלו את השיר

didalf

Well-known member
על מה את מדברת. זה היה פרק הורס.
נו אמרתי שהיה מוצלח

וואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.
הייתי עצבנית יותר מעצובה

ואני כל כך שונא אותו שהוא שוב התחיל איתה. אפילו שהוא שיכור, זה דבר נוראי. אחרי זה אני לוקח חזרה את כל העונה - כל מה שהיא עשתה הגיע לו.
כזה דוש
וכל כך שמחתי שהיא באמת התבגרה ועמדה בפיתוי הזה. אני גם ממש שמח על הסדרה שנתנה לה לעשות את ההתבגרות הזאת ולא השאירה את הקטע בשביל המצחיק (טוב, בין היתר כי זה כבר נעשה לא מצחיק)
לא די זה כבר היה מוגזם
זה גם באמת לא היה מצחיק כבר

(ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)
תכלס היא הכלבה האמיתית!!!!

בגלל שאני גרוע בדברים האלו לא הצלחתי לקלוט מאיפה זה. גם הייתי עסוק מידי בלהקשיב לכל הקטעים המצחיקים בתוכו.
אני גם לא זיהיתי משהו סצפיציפי.

וזה שזה בפיראט הכתום (למה במקום האדום?)
חחחחחח הכל פה מותגים מומצאים שדומים למשהו אבל לא באמת.
פאקו = מאקו
כל המסעדות כמו פרופסור טאקו וכאלה זה סוג של ד"ר שקשוקה.
השליחיות שנופר עבדה בהן אם שמת לב בין אם זה לחלק עיתונים של משהו כמו "ישראל שלשום" או הוולט שהיא עבדה בו שהיה לו שם קצת אחר.
ועוד המון.

נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.
אה יכול להיות, כי אני יודעת שזה מסרט אימה מפורסם כלשהו.

וכל כך אהבתי את השיחה שלה בסוף איתו כשהוא יורד על העמוד שלה והיא אומרת שכולם לוזרים כמוהה
כן
כי זה בתכלס הסיבה שהפשוטע האמיתית מצליחה.

והוא אמר משהו על כך שהיא ניתחה מערכת בחירות עם שירים מהפסטיגל, שזה לחלוטין משהו שהפשוטע תעשה, כלומר בר, אם כי קשה לדמיין את בצי עם מספיק הבנה כדי לעשות את זה.
זה לא משהו שהוא יכול לעשות, הוא ליטרלי עושה את זה כל מערכת בחירות בערך חחח
אבל כן אני גם חשבתי מה לבצי ובחירות:-D אבל היא יותר מחוכמת ממה שהיא נראית.

לא נראה לי. או שנגלה שזה לא הלך או שזה יהיה אחרי שהיא חוזרת.
בין היתר כי בטח היה מספיק קשה להשיג את גל גדות לסצנה אחת.
תכלס

כשטופז אומר שהוא הזמין רב רפורמי שיחתן אותה והיא זועקת כי רב רפורמי זה כאילו הדבר הכי נורא.
חחחח כן
יש גם קטע שהוא שר שיר מהפסטיגל שאני מניח שאת מכירה, אבל אני לא. אבל זה היה מצחיק שזה כואב לה שהוא הורס את זה.
אה חחחחחחחחחחח כן:-D
זה לא מהפסטיגל זה להקת גיימבויז שפעם ניסו להקים פה להקת בנים שתהיה חיקוי של היי פייב/בקסטריט בויז וכו והיה להם שיר אחד שתפס וזה זה והוא מטומטם וכיפי:-D
הצחיק אותי ממש מאיפה שהם שלפו את זה:-D
יאו הוא כיפי אני מתה איזה זכרון מהאוב:-D

הקטע בסוף שבו היא כאילו מקריינת ועם כל מיני תובנות, אבל זה מול המוכר במסעדה וכל פעם שהיא חוזרת לדבר אליו הוא נשבר יותר ויותר.
שלושה בנים בשם אלירן עברו לגור עם טופז. מסכן.
כן:-D
ובסוף הוא מתלבש כמוהם.

הקטע שבצי הוזה את החתונה שלה והחתנים משתנים בין נהוראי, יפתח, טופז וקופיקו
הכי טוב קופיקו.
ואז הוא שובר בננה:-D

didalf

Well-known member
כל המסעדות כמו פרופסור טאקו וכאלה זה סוג של ד"ר שקשוקה.
השליחיות שנופר עבדה בהן אם שמת לב בין אם זה לחלק עיתונים של משהו כמו "ישראל שלשום" או הוולט שהיא עבדה בו שהיה לו שם קצת אחר.
ועוד המון.

להלן:
IMG_9487.jpeg IMG_9486.jpeg

אני חושבת שזה אחראי הפרופס של הסדרה או משהו הוא מעלה מאחורי הקלעים ואת כל הפרטים הקטנים הנחמדים האלה

למעלה