דיברגנט חדש
Well-known member
יש עכשיו חופים של סודות עונה 5.
הללויה טימור סופסוף התבגרה והתגברה.
קודם כל זה היה באמת מרגש ומספק מאוד שהיא שלחה אותו לבד במונית, מודה שלא ציפיתי לזה למרות שאולי הייתי צריכה. גם אני ממש התעצבנתי עליו שהוא התחיל איתה שוב, אבל זה פשוט דוגמא מצויינת לדינמיקה רעילה במערכת יחסים- ואיך כל אחד נשאר באותם דפוסים והם נידונים לחזור על אותו דבר שוב ושוב עד שאחד מהם יעשה שינוי. אהבתי שהם הראו שהפיתרון לבעיה שלה היה לשלוח אותה לאיזו קומונה לעשות מאפרותוואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.
ואני כל כך שונא אותו שהוא שוב התחיל איתה. אפילו שהוא שיכור, זה דבר נוראי. אחרי זה אני לוקח חזרה את כל העונה - כל מה שהיא עשתה הגיע לו.
וכל כך שמחתי שהיא באמת התבגרה ועמדה בפיתוי הזה. אני גם ממש שמח על הסדרה שנתנה לה לעשות את ההתבגרות הזאת ולא השאירה את הקטע בשביל המצחיק (טוב, בין היתר כי זה כבר נעשה לא מצחיק)
חחחח גם אני, ואיך שזה נכנס לקיר כזה מדוייק כמו סכיןאולסו אהבתי איך היא זרקה את הנעל על האמרגן![]()
אני חושבת שהשאלה היותר גדולה היא למה טופז עושה כל דבר שהוא עושה.למה לטופז יש חליפה של ג'ים קארי במסכה?(למה לא אני מניחה)
הא, מעניין התגובה הראשונה שלי הייתה שלא שמתי לב לרפרנס לניצוץ ואני יחסית זוכרת הרבה פרטים מהסרט, אבל שמצד שני היה רפרנס למסור כשטופז רכב על התלת אופן כמו שהרוצח במסור עושה, אבל אז נזכרתי שגם בניצוץ יש קטע שהילד נוסע על תלת אופן, אז אולי זה היה הרפרנס לניצוץ, או אולי לשניהם?אוקי זה שהוא חטף אותה מוגזם למרות שהיו שם כמה רגעים משעשעים. הרבה רפרנסים לסרטי אימה שאני לא רואה, בעיקר הניצוץ נראה לי.
חחחח כן! בזכותך האמת אני יודעת את כל הרפרנסים לילדות רעות, טוב כאילו בגללך ובגלל האינטרנט.ובסוף האוטובוס עשה לה רג'ינה ג'ורג'ואז היא עם המעמד הזה בדיוק כמו רג'ינה
![]()
כןןןן אני גם אהבתי את זה! כאילו ברור שאני נגד לעשות אאוטינג בעולם האמיתי, אבל ממש אהבתי את התגובה שלו.אוף הם כאלו חמודים. אני כל כך שמח שהוא היה שמח סוף סוף לצאת מהארון. כי תכלס זה באמת דבר נוראי שככה הוציאו אותו מהארון. (ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)
הא, אתה קלטת. הנה האופניים בניצוץ לעומת המסור:נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.
חחחח כןןןןןןן זה נכון!!וכל כך אהבתי את השיחה שלה בסוף איתו כשהוא יורד על העמוד שלה והיא אומרת שכולם לוזרים כמוהה וכל הדוגמאות שלה ובמיוחד הגעגועים לקורונה כי המדינה נתנה לנו רשות להשאר בבית.
אני דיי בטוחה שבר כבר עשה את זה.והוא אמר משהו על כך שהיא ניתחה מערכת בחירות עם שירים מהפסטיגל, שזה לחלוטין משהו שהפשוטע תעשה, כלומר בר, אם כי קשה לדמיין את בצי עם מספיק הבנה כדי לעשות את זה.
חחחח כן!אוי זה מזכיר לי שהיה הורס כשבצי מתלהבת מגל גדות אבל זוכרת אותה רק מתפקידים שהיא עשתה בארץ (אני זוכר את הסדרה עם דודו טופז)
מעולההקטע בסוף שבו היא כאילו מקריינת ועם כל מיני תובנות, אבל זה מול המוכר במסעדה וכל פעם שהיא חוזרת לדבר אליו הוא נשבר יותר ויותר.
הקטע ההזוי בתחילת הפרק כשבצי עושה סקירה של מה קורה עם אנשים - ורואים שיפתח מציל צב כשהוא מחזיק קיר גדול מליפול. לא ברור לי מה זה היה, אבל זה היה מצחיק.
זה לא מהפסטיגל זה להקת גיימבויז שפעם ניסו להקים פה להקת בנים שתהיה חיקוי של היי פייב/בקסטריט בויז וכו והיה להם שיר אחד שתפס וזה זה והוא מטומטם וכיפי
הצחיק אותי ממש מאיפה שהם שלפו את זה![]()
שיההה תראו מי באה לבקר אותנוקודם כל אני רוצה באופן כללי להגיד כמה הסדרה הזאת נהדרת
ממה שהבנתי זה היא, בר, חן רוטמן והמפיק/במאי של בנץ.. איזה ממתק של כייף. ממש מצחיקה אבל לא לוקחת את עצמה ברצינות, מלאה בקריצות ורפרנסים לדברים שכל מי שעוקב אחרי הפשוטע יבין. המון מודעת עצמית, דמויות מטורפות אבל שנכנסות ללב. אושרית סרוסי- זהו מאוהבת בה סופית, מעבר לזה שעשתה את התפקיד מושלם, מראיינות איתה הבנתי שהיא פחות או יותר הייתה כותבת השניה של הסדרה (יחד עם בר אלמליח),
ממששששששש הפתעה!אז אני עוד יותר אוהבת אותה. נופר שהפתיע אותי כמה שאהבתי את הדמות שלה ככל שהסדרה התקדמה, הטוויסט המעולה עם מלולוב, וזה שבאופן מפתיע הייתי מאוד מושקעת בלילה שלו ושל נופר. בקיצור פשוט כייף של סדרה, מחכה לעונה 2.
תכלסאני חושבת שהשאלה היותר גדולה היא למה טופז עושה כל דבר שהוא עושה.
אני בחיים לא ראיתי את הדברים האלה כן? יותר סביר שאני טועה ואת צודקתהא, מעניין התגובה הראשונה שלי הייתה שלא שמתי לב לרפרנס לניצוץ ואני יחסית זוכרת הרבה פרטים מהסרט, אבל שמצד שני היה רפרנס למסור כשטופז רכב על התלת אופן כמו שהרוצח במסור עושה, אבל אז נזכרתי שגם בניצוץ יש קטע שהילד נוסע על תלת אופן, אז אולי זה היה הרפרנס לניצוץ, או אולי לשניהם?
טוב מאדחחחח כן! בזכותך האמת אני יודעת את כל הרפרנסים לילדות רעות, טוב כאילו בגללך ובגלל האינטרנט.
יאפאני דיי בטוחה שבר כבר עשה את זה.
כי לא היית בחטיבה/תיכון כשזה קרהמה? איך לא שמעתי על הדבר הזה כשהוא קרה?
כיף לראות אותך מבקרתקודם כל אני רוצה באופן כללי להגיד כמה הסדרה הזאת נהדרת. איזה ממתק של כייף. ממש מצחיקה אבל לא לוקחת את עצמה ברצינות, מלאה בקריצות ורפרנסים לדברים שכל מי שעוקב אחרי הפשוטע יבין. המון מודעת עצמית, דמויות מטורפות אבל שנכנסות ללב. אושרית סרוסי- זהו מאוהבת בה סופית, מעבר לזה שעשתה את התפקיד מושלם, מראיינות איתה הבנתי שהיא פחות או יותר הייתה כותבת השניה של הסדרה (יחד עם בר אלמליח), אז אני עוד יותר אוהבת אותה.
הקומונה באמת הוצגה בקטע די מגוחך עם המאפרות (ועבודת סיום להכין קערהקודם כל זה היה באמת מרגש ומספק מאוד שהיא שלחה אותו לבד במונית, מודה שלא ציפיתי לזה למרות שאולי הייתי צריכה. גם אני ממש התעצבנתי עליו שהוא התחיל איתה שוב, אבל זה פשוט דוגמא מצויינת לדינמיקה רעילה במערכת יחסים- ואיך כל אחד נשאר באותם דפוסים והם נידונים לחזור על אותו דבר שוב ושוב עד שאחד מהם יעשה שינוי. אהבתי שהם הראו שהפיתרון לבעיה שלה היה לשלוח אותה לאיזו קומונה לעשות מאפרות(ברור שזה לא עובד ככה, כי רואים שבאמת היה לה שינוי וזה לא קורה מלעשות מאפרות, אבל זה יותר מתאים לסדרה לא להיכנס לזה, ופשוט לעשות בדיחת קומונות היפים, וטוב שכך).
וואי כן, כאילו הרפרנסים אליו עושים אותו יותר מצחיק ממה שהרגשתי בצפיה ראשונית.מאוד מרגיש לי שלא הערכתי מספיק כמה טופז היה מצחיק במהלך הצפיה. ונראה לי שהיה אותו דבר לגבי הדמות שלו באחיין שלי בנץ.
ראיתי את זה גםעכשיו הפשוטע מעלה כל מיני דברים לפעמים שמתייחסים אליו - הכי מצחיק ראיתי סרטון של מישהו עושה חיקוי של טופז, אבל במטוס שנחטף כשהוא יורד על הטייס החוטף ומסביר שהוא היה בא לטפל בו אבל תירוץ כלשהו.
שיההה תראו מי באה לבקר אותנו
התגעגעתי
אני ממש שמחה שנהנית!
אה אוקי... הגיוני שהשחקן של טופז גם כתב כי ראיתי אותו בהרבה ראיונות. קשה לי להשוות בין הסדרה הזאת לבנץ כי הם ממש שונות ולבנץ כבר היו 3 עונות, אני אוהבת כמובן מאוד את שתי הסדרות. אני צריכה מתישהו לראות את כל סדרות הרשת האלה שהוא עשה עם אושרת סרוסי.ממה שהבנתי זה היא, בר, חן רוטמן והמפיק/במאי של בנץ.
אני חושבת שהם לא הגיעו עדיין לרמת הגאוניות של בנץ והייתי מורידה בכמה רמות את רמת הצעקות והקללות בסדרה אבל סהכ נהניתי גם.
אה, סביר להניחכי לא היית בחטיבה/תיכון כשזה קרה![]()
תודהכיף לראות אותך מבקרת
וכיף שנהנית מהסדרה.
באמת ממתק.
אני כל כך אוהב כשצצים כל מיני דברים ממנה בדף של הפשוטע.
הקטע שעכשיו הסדרה עצמה היא משהו שהפשוטע עושה לו רפרנס
עכשיו הפשוטע מעלה כל מיני דברים לפעמים שמתייחסים אליו - הכי מצחיק ראיתי סרטון של מישהו עושה חיקוי של טופז, אבל במטוס שנחטף כשהוא יורד על הטייס החוטף ומסביר שהוא היה בא לטפל בו אבל תירוץ כלשהו.
כן אבל זה קופץ לי בגלל שזה כמעט אותם יוצרים והרבה שחקנים משותפים.קשה לי להשוות בין הסדרה הזאת לבנץ כי הם ממש שונות ולבנץ כבר היו 3 עונות
לא טעית בעדי?היום החדשות SNL שחשובות לי לעדיולרעות
ראית כמובן את הקטע הזה דבר ראשון על הבוקרדקוטה ג'ונסון (שגם כיכה בקליפ האחרון של טיילור) הייתה המנחה ובזמן המונולוג שלה היא דיברה על כך שהיו לה כמה פרידות ממוזיקאים בשנים האחרונות ושעוזר לה לדבר על זה עם הפסיכולוגית שלה.
ואז טיילור סוויפט עלתה לבמה וניסתה להסביר לדקוטה שהיא לא פסיכולוגית שלה.
www.instagram.com
אולי, אבל אין לך הוכחותלא טעית בעדי?![]()
ראית כמובן את הקטע הזה דבר ראשון על הבוקרטיילור מצחיקולה
קחי רעות זה קטע של 30 שניות בערך
![]()
Saturday Night Live on Instagram: "@taylorswift is @dakotajohnson’s literal therapist"
192K likes, 1,136 comments - nbcsnl on October 3, 2026: "@taylorswift is @dakotajohnson’s literal therapist".www.instagram.com
ממה שהבנתי העלילה הגאה בעונה הזאת היא יחסית קטנה.@טוני החתול
אני בדיוק מסיים את MINERVA בנטפליקס, סדרה חדשה על אקדמיה צבאית (ע"ע כדוגמת "על מדים" המוצלחת) ואיטלקית (כנוסטלגיה, אם עדיין יש לך ערך סנטימנטלי ל-פריסמה המפוספסת)
בעיניי הייתה מאוד מוצלחת ושוות צפייה! יש כמובן גם עלילה גאה בסדרה אם שמעת/לא.
מרגיש לי שפספסו אותה לאור הצפה של סדרות שיש בנטפליקס בפרט ובכל שאר הפלטפורמות בכלל...שכן לא נתקלתי שהיא עוררה שיח בפייס ו/או הגיעה לTOP10 בישראל...בעוד יש תכנים זבליים שכן מגיעים...
הלוואי הלוואי מחזיק אצבעות שגורלה לא יהיה כגורל "על מדים" והיא כן תחודש לעונה 2...בניגוד ל"על מדים", כאן אני באמת מרגיש שהיא לא מוצתה, ויש עוד בשר להעמיק ולפתח את הדמויות והעלילה.
איטלקית**ממה שהבנתי העלילה הגאה בעונה הזאת היא יחסית קטנה.
שלא כמו ב"על מדים" שם היא הייתה במרכז.
וגם היא בספרדית, אז פחות
אוקי רציתי לומר שלהיות בקרדיטים זה לא דווקא אומר הרבה כי יש הרבה מפיקים שותפים.בקרדיטים מופיע ר סקוט גימל, שהוא השואורנר של הפיט והוא גם אחראי לזוועה שהיא העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס ואני עכשיו שוב צריכה לחיות מחדש עם הסתירה הזאת.
אני לא חושבת שהוא מעורב ממש בסדרה החדשה, זה נראה לי סתם קרדיט בגלל שהוא עבד המון שנים על לוס אנג'לס.אוקי רציתי לומר שלהיות בקרדיטים זה לא דווקא אומר הרבה כי יש הרבה מפיקים שותפים.
אבל ראיתי שהוא גם היה שואוראנר של העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס שאמרת שהיו גרועות.
אבל העולם מלא סתירות
אני לא חושבת שגרמתי לו להישמע יפה, יש הרבה גברים מכוערים עם שיער ועיניים בהירים, אני לא משווה אותו לכריס אודונל שנראה יחסית טוב.אגב גרמת לו להשמע יפה, הוא לא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.