דיוני סדרות #152

dilly snake

Well-known member
לטעמי שני הפרקים האלו היו ממש מעניינים וזה הרגיש כאילו הם הצליחו לעורר עניין חדש בסדרה ולהעביר את הדמויות למקומות אחרים ככה שזה מרגיש חדש ולא חזרה על עונות קודמות.

נתחיל מזה שהם הצליחו להפוך את מייקל לנסבל.

ג'ייק עכשיו בקרדיולוגיה, בסוף הפרק השני מסתבר שהוא חזר לאשתו, וזה דווקא נחמד שיש לו אישיות מעבר לאיימי.

טי ג'יי עכשיו בכירורגיה. יש מנתח ראשי חדש שיש לו עבר עם איימי ואולי גם סודות ושאר דברים מפוקפקים, אני מאוד אוהבת את השחקן(בלייר אנדרווד) והוא כריזמטי בטירוף אז גם בקטע הזה מעניין.

בגלל שאיימי וסוניה אחראית על המתמחים אז אנחנו מקבלים גם פוקוס על המתמחים, בינתיים בפרק הראשון הציגו 4 אבל בפרק השני היו רק שניים מהם (לטעמי הם גם השניים היותר מעניינים מה4 אבל בטח יראו גם את האחרים ואולי גם מתמחים אחרים). ושוב יש דינמיקה חדשה בין איימי לסוניה וזה הכל מרגיש חדש.

כרגע זה נראה כאילו למרות שלאיימי עדיין חוזרים הזיכרונות הם החליטו להעביר את הפוקוס ליותר רפואה ופחות אופרת סבון, אבל אני מניחה שהם לא יוותרו על זה והדרמה תחזור בהמשך.

חוץ מזה ג'ואן מתה בין העונות וגם ריצ'רד כבר לא ממש בסדרה.

אז אני כבר ממש מחכה לפרק הבא.

didalf

Well-known member
החידוש של סקראבס חזר והוא ממשיך לשחזר את העונות הטובות של הסדרה והטאץ' שלה של השילוב של להיות אשכרה מצחיקה עם איזה רגע מרגש שבאמת יפה מרגש.

keren or5

Well-known member
קודם כל אני רוצה באופן כללי להגיד כמה הסדרה הזאת נהדרת. איזה ממתק של כייף. ממש מצחיקה אבל לא לוקחת את עצמה ברצינות, מלאה בקריצות ורפרנסים לדברים שכל מי שעוקב אחרי הפשוטע יבין. המון מודעת עצמית, דמויות מטורפות אבל שנכנסות ללב. אושרית סרוסי- זהו מאוהבת בה סופית, מעבר לזה שעשתה את התפקיד מושלם, מראיינות איתה הבנתי שהיא פחות או יותר הייתה כותבת השניה של הסדרה (יחד עם בר אלמליח), אז אני עוד יותר אוהבת אותה. נופר שהפתיע אותי כמה שאהבתי את הדמות שלה ככל שהסדרה התקדמה, הטוויסט המעולה עם מלולוב, וזה שבאופן מפתיע הייתי מאוד מושקעת בלילה שלו ושל נופר. בקיצור פשוט כייף של סדרה, מחכה לעונה 2.
הללויה טימור סופסוף התבגרה והתגברה.
וואי הייתי כל כך עצוב כשחשבתי שהיא שוב הולכת איתו.
ואני כל כך שונא אותו שהוא שוב התחיל איתה. אפילו שהוא שיכור, זה דבר נוראי. אחרי זה אני לוקח חזרה את כל העונה - כל מה שהיא עשתה הגיע לו.
וכל כך שמחתי שהיא באמת התבגרה ועמדה בפיתוי הזה. אני גם ממש שמח על הסדרה שנתנה לה לעשות את ההתבגרות הזאת ולא השאירה את הקטע בשביל המצחיק (טוב, בין היתר כי זה כבר נעשה לא מצחיק)
קודם כל זה היה באמת מרגש ומספק מאוד שהיא שלחה אותו לבד במונית, מודה שלא ציפיתי לזה למרות שאולי הייתי צריכה. גם אני ממש התעצבנתי עליו שהוא התחיל איתה שוב, אבל זה פשוט דוגמא מצויינת לדינמיקה רעילה במערכת יחסים- ואיך כל אחד נשאר באותם דפוסים והם נידונים לחזור על אותו דבר שוב ושוב עד שאחד מהם יעשה שינוי. אהבתי שהם הראו שהפיתרון לבעיה שלה היה לשלוח אותה לאיזו קומונה לעשות מאפרות :-D (ברור שזה לא עובד ככה, כי רואים שבאמת היה לה שינוי וזה לא קורה מלעשות מאפרות, אבל זה יותר מתאים לסדרה לא להיכנס לזה, ופשוט לעשות בדיחת קומונות היפים, וטוב שכך).
אולסו אהבתי איך היא זרקה את הנעל על האמרגן:-D
חחחח גם אני, ואיך שזה נכנס לקיר כזה מדוייק כמו סכין
למה לטופז יש חליפה של ג'ים קארי במסכה?:-D (למה לא אני מניחה)
אני חושבת שהשאלה היותר גדולה היא למה טופז עושה כל דבר שהוא עושה.
אוקי זה שהוא חטף אותה מוגזם למרות שהיו שם כמה רגעים משעשעים. הרבה רפרנסים לסרטי אימה שאני לא רואה, בעיקר הניצוץ נראה לי.
הא, מעניין התגובה הראשונה שלי הייתה שלא שמתי לב לרפרנס לניצוץ ואני יחסית זוכרת הרבה פרטים מהסרט, אבל שמצד שני היה רפרנס למסור כשטופז רכב על התלת אופן כמו שהרוצח במסור עושה, אבל אז נזכרתי שגם בניצוץ יש קטע שהילד נוסע על תלת אופן, אז אולי זה היה הרפרנס לניצוץ, או אולי לשניהם?
ובסוף האוטובוס עשה לה רג'ינה ג'ורג':-D ואז היא עם המעמד הזה בדיוק כמו רג'ינה:-D
חחחח כן! בזכותך האמת אני יודעת את כל הרפרנסים לילדות רעות, טוב כאילו בגללך ובגלל האינטרנט.
אוף הם כאלו חמודים. אני כל כך שמח שהוא היה שמח סוף סוף לצאת מהארון. כי תכלס זה באמת דבר נוראי שככה הוציאו אותו מהארון. (ומי שבאמת נוראית זאת הבחורה שעשתה את הסרטון שחיבר את הדברים)
כןןןן אני גם אהבתי את זה! כאילו ברור שאני נגד לעשות אאוטינג בעולם האמיתי, אבל ממש אהבתי את התגובה שלו.
נראה לי שהקטע של האופניים הקטנים האלו זה מסרטי Saw אבל לא ראיתי.
הא, אתה קלטת. הנה האופניים בניצוץ לעומת המסור:

וכל כך אהבתי את השיחה שלה בסוף איתו כשהוא יורד על העמוד שלה והיא אומרת שכולם לוזרים כמוהה וכל הדוגמאות שלה ובמיוחד הגעגועים לקורונה כי המדינה נתנה לנו רשות להשאר בבית.
חחחח כןןןןןןן זה נכון!!
והוא אמר משהו על כך שהיא ניתחה מערכת בחירות עם שירים מהפסטיגל, שזה לחלוטין משהו שהפשוטע תעשה, כלומר בר, אם כי קשה לדמיין את בצי עם מספיק הבנה כדי לעשות את זה.
אני דיי בטוחה שבר כבר עשה את זה.
אוי זה מזכיר לי שהיה הורס כשבצי מתלהבת מגל גדות אבל זוכרת אותה רק מתפקידים שהיא עשתה בארץ (אני זוכר את הסדרה עם דודו טופז)
חחחח כן! :-D היא אפילו לא אמרה שהיא הייתה וונדר וומן. גם אני זוכרת את הסדרה עם דודו טופז (בובות, טלנובלה זניחה בהוט)
הקטע בסוף שבו היא כאילו מקריינת ועם כל מיני תובנות, אבל זה מול המוכר במסעדה וכל פעם שהיא חוזרת לדבר אליו הוא נשבר יותר ויותר.
מעולה :-D
הקטע ההזוי בתחילת הפרק כשבצי עושה סקירה של מה קורה עם אנשים - ורואים שיפתח מציל צב כשהוא מחזיק קיר גדול מליפול. לא ברור לי מה זה היה, אבל זה היה מצחיק.
:-D:-D:-D
זה לא מהפסטיגל זה להקת גיימבויז שפעם ניסו להקים פה להקת בנים שתהיה חיקוי של היי פייב/בקסטריט בויז וכו והיה להם שיר אחד שתפס וזה זה והוא מטומטם וכיפי:-D
הצחיק אותי ממש מאיפה שהם שלפו את זה:-D
:-0 מה? איך לא שמעתי על הדבר הזה כשהוא קרה?

didalf

Well-known member
קודם כל אני רוצה באופן כללי להגיד כמה הסדרה הזאת נהדרת
שיההה תראו מי באה לבקר אותנו|מאוהב|
התגעגעתי|חיבוק|
אני ממש שמחה שנהנית!
. איזה ממתק של כייף. ממש מצחיקה אבל לא לוקחת את עצמה ברצינות, מלאה בקריצות ורפרנסים לדברים שכל מי שעוקב אחרי הפשוטע יבין. המון מודעת עצמית, דמויות מטורפות אבל שנכנסות ללב. אושרית סרוסי- זהו מאוהבת בה סופית, מעבר לזה שעשתה את התפקיד מושלם, מראיינות איתה הבנתי שהיא פחות או יותר הייתה כותבת השניה של הסדרה (יחד עם בר אלמליח),
ממה שהבנתי זה היא, בר, חן רוטמן והמפיק/במאי של בנץ.
אני חושבת שהם לא הגיעו עדיין לרמת הגאוניות של בנץ והייתי מורידה בכמה רמות את רמת הצעקות והקללות בסדרה אבל סהכ נהניתי גם.
אז אני עוד יותר אוהבת אותה. נופר שהפתיע אותי כמה שאהבתי את הדמות שלה ככל שהסדרה התקדמה, הטוויסט המעולה עם מלולוב, וזה שבאופן מפתיע הייתי מאוד מושקעת בלילה שלו ושל נופר. בקיצור פשוט כייף של סדרה, מחכה לעונה 2.
ממששששששש הפתעה!
בהתחלה ממש לא אהבתי את נופר כי היא רק צרחה וקיללה כל הזמן ובסוף הסיפור שלה הפך לקו עלילה הכי מקסים ומרגש בסדרה!

אני חושבת שהשאלה היותר גדולה היא למה טופז עושה כל דבר שהוא עושה.
תכלס:-D

הא, מעניין התגובה הראשונה שלי הייתה שלא שמתי לב לרפרנס לניצוץ ואני יחסית זוכרת הרבה פרטים מהסרט, אבל שמצד שני היה רפרנס למסור כשטופז רכב על התלת אופן כמו שהרוצח במסור עושה, אבל אז נזכרתי שגם בניצוץ יש קטע שהילד נוסע על תלת אופן, אז אולי זה היה הרפרנס לניצוץ, או אולי לשניהם?
אני בחיים לא ראיתי את הדברים האלה כן? יותר סביר שאני טועה ואת צודקת:-D

חחחח כן! בזכותך האמת אני יודעת את כל הרפרנסים לילדות רעות, טוב כאילו בגללך ובגלל האינטרנט.
טוב מאד

אני דיי בטוחה שבר כבר עשה את זה.
יאפ

:-0 מה? איך לא שמעתי על הדבר הזה כשהוא קרה?
כי לא היית בחטיבה/תיכון כשזה קרה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל אני רוצה באופן כללי להגיד כמה הסדרה הזאת נהדרת. איזה ממתק של כייף. ממש מצחיקה אבל לא לוקחת את עצמה ברצינות, מלאה בקריצות ורפרנסים לדברים שכל מי שעוקב אחרי הפשוטע יבין. המון מודעת עצמית, דמויות מטורפות אבל שנכנסות ללב. אושרית סרוסי- זהו מאוהבת בה סופית, מעבר לזה שעשתה את התפקיד מושלם, מראיינות איתה הבנתי שהיא פחות או יותר הייתה כותבת השניה של הסדרה (יחד עם בר אלמליח), אז אני עוד יותר אוהבת אותה.
כיף לראות אותך מבקרת
וכיף שנהנית מהסדרה.
באמת ממתק.
אני כל כך אוהב כשצצים כל מיני דברים ממנה בדף של הפשוטע.
הקטע שעכשיו הסדרה עצמה היא משהו שהפשוטע עושה לו רפרנס
מאוד מרגיש לי שלא הערכתי מספיק כמה טופז היה מצחיק במהלך הצפיה. ונראה לי שהיה אותו דבר לגבי הדמות שלו באחיין שלי בנץ.
עכשיו הפשוטע מעלה כל מיני דברים לפעמים שמתייחסים אליו - הכי מצחיק ראיתי סרטון של מישהו עושה חיקוי של טופז, אבל במטוס שנחטף כשהוא יורד על הטייס החוטף ומסביר שהוא היה בא לטפל בו אבל תירוץ כלשהו.

קודם כל זה היה באמת מרגש ומספק מאוד שהיא שלחה אותו לבד במונית, מודה שלא ציפיתי לזה למרות שאולי הייתי צריכה. גם אני ממש התעצבנתי עליו שהוא התחיל איתה שוב, אבל זה פשוט דוגמא מצויינת לדינמיקה רעילה במערכת יחסים- ואיך כל אחד נשאר באותם דפוסים והם נידונים לחזור על אותו דבר שוב ושוב עד שאחד מהם יעשה שינוי. אהבתי שהם הראו שהפיתרון לבעיה שלה היה לשלוח אותה לאיזו קומונה לעשות מאפרות :-D (ברור שזה לא עובד ככה, כי רואים שבאמת היה לה שינוי וזה לא קורה מלעשות מאפרות, אבל זה יותר מתאים לסדרה לא להיכנס לזה, ופשוט לעשות בדיחת קומונות היפים, וטוב שכך).
הקומונה באמת הוצגה בקטע די מגוחך עם המאפרות (ועבודת סיום להכין קערה :-D ) אבל נראה לי שזה באמת עזר, כי היא הייתה בסביבה תומכת של עוד אנשים שמתמודדים עם דברים. וגם זה שהיא הכינה לעצמה מנטרה כתובה באמת עזר. אז זה כאילו מגוחך, אבל היא הלכה לקבל עזרה וזה מעולה.

didalf

Well-known member
מאוד מרגיש לי שלא הערכתי מספיק כמה טופז היה מצחיק במהלך הצפיה. ונראה לי שהיה אותו דבר לגבי הדמות שלו באחיין שלי בנץ.
וואי כן, כאילו הרפרנסים אליו עושים אותו יותר מצחיק ממה שהרגשתי בצפיה ראשונית.
זה הרבה פעמים ככה עם דברים שהופכים לקאלט ומם. זה למעשה הקונספט של מם אני חושבת - שככל שחוזרים על משהו יותר הוא הופך מצחיק יותר.
עכשיו הפשוטע מעלה כל מיני דברים לפעמים שמתייחסים אליו - הכי מצחיק ראיתי סרטון של מישהו עושה חיקוי של טופז, אבל במטוס שנחטף כשהוא יורד על הטייס החוטף ומסביר שהוא היה בא לטפל בו אבל תירוץ כלשהו.
ראיתי את זה גם:-D

keren or5

Well-known member
שיההה תראו מי באה לבקר אותנו|מאוהב|
התגעגעתי|חיבוק|
אני ממש שמחה שנהנית!
|חיבוק| גם אני אני, ותודה! |לב|
ממה שהבנתי זה היא, בר, חן רוטמן והמפיק/במאי של בנץ.
אני חושבת שהם לא הגיעו עדיין לרמת הגאוניות של בנץ והייתי מורידה בכמה רמות את רמת הצעקות והקללות בסדרה אבל סהכ נהניתי גם.
אה אוקי... הגיוני שהשחקן של טופז גם כתב כי ראיתי אותו בהרבה ראיונות. קשה לי להשוות בין הסדרה הזאת לבנץ כי הם ממש שונות ולבנץ כבר היו 3 עונות, אני אוהבת כמובן מאוד את שתי הסדרות. אני צריכה מתישהו לראות את כל סדרות הרשת האלה שהוא עשה עם אושרת סרוסי.
כי לא היית בחטיבה/תיכון כשזה קרה:-D
אה, סביר להניח :-D
כיף לראות אותך מבקרת
וכיף שנהנית מהסדרה.
באמת ממתק.
אני כל כך אוהב כשצצים כל מיני דברים ממנה בדף של הפשוטע.
הקטע שעכשיו הסדרה עצמה היא משהו שהפשוטע עושה לו רפרנס
תודה |4U||לב|
:-0:-D לא ראיתי אני אחפש נשמע מצחיק

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום החדשות SNL שחשובות לי לעדי|חזיר| ולרעות

דקוטה ג'ונסון (שגם כיכה בקליפ האחרון של טיילור) הייתה המנחה ובזמן המונולוג שלה היא דיברה על כך שהיו לה כמה פרידות ממוזיקאים בשנים האחרונות ושעוזר לה לדבר על זה עם הפסיכולוגית שלה.
ואז טיילור סוויפט עלתה לבמה וניסתה להסביר לדקוטה שהיא לא פסיכולוגית שלה.

חוץ מזה אני התלהבתי קצת כי בקטע הפתיחה קולין ג'וסט, בתפקיד שר הצבא של ארה"ב, שתה מהבירה Bero של טום הולנד ואמר זה בסדר, זאת הבירה הלא אלכוהולית של ספיידרמן.
אני ממש ממש מקווה שטום הולנד ינחה פרק השנה.
בקיץ במהלך ראיונות קידום הסרטים שלו (בין היתר עם איימי פולר) הוא דיבר על כך שהציעו לו בעבר אבל הוא תמיד מסרב כי הוא מפחד לקרוא משלטים בגלל הדיסלקסיה שלו. אבל הוא אמר שבסוף הוא החליט שהוא יעשה את זה והודיע לצוות שלו שהוא מוכן ואז הזכירו לו שזה קיץ והתוכנית בפגרה.
אז בלי תירוצים ולא אכפת לי שאין לו סרט לקדם.
אני אפילו אקבל אם זנדיה תנחה (לה יהיה לקדם את חולית 3) והוא רק יתארח בקטעים בודדים.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
היום החדשות SNL שחשובות לי לעדי|נחש| ולרעות
לא טעית בעדי?:-D
דקוטה ג'ונסון (שגם כיכה בקליפ האחרון של טיילור) הייתה המנחה ובזמן המונולוג שלה היא דיברה על כך שהיו לה כמה פרידות ממוזיקאים בשנים האחרונות ושעוזר לה לדבר על זה עם הפסיכולוגית שלה.
ואז טיילור סוויפט עלתה לבמה וניסתה להסביר לדקוטה שהיא לא פסיכולוגית שלה.
ראית כמובן את הקטע הזה דבר ראשון על הבוקר|מאוהב| טיילור מצחיקולה|מאוהב|:-D
קחי רעות זה קטע של 30 שניות בערך

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא טעית בעדי?:-D
אולי, אבל אין לך הוכחות
ראית כמובן את הקטע הזה דבר ראשון על הבוקר|מאוהב| טיילור מצחיקולה|מאוהב|:-D
קחי רעות זה קטע של 30 שניות בערך

היא גם מגיעה בסוף הפרק ומביאה לדקוטה עוגת יום הולדת כי זה היה היום הולדת שלה.

snirf

Active member
@טוני החתול
אני בדיוק מסיים את MINERVA בנטפליקס, סדרה חדשה על אקדמיה צבאית (ע"ע כדוגמת "על מדים" המוצלחת) ואיטלקית (כנוסטלגיה, אם עדיין יש לך ערך סנטימנטלי ל-פריסמה המפוספסת :cry: )
בעיניי הייתה מאוד מוצלחת ושוות צפייה! יש כמובן גם עלילה גאה בסדרה אם שמעת/לא.
מרגיש לי שפספסו אותה לאור הצפה של סדרות שיש בנטפליקס בפרט ובכל שאר הפלטפורמות בכלל...שכן לא נתקלתי שהיא עוררה שיח בפייס ו/או הגיעה לTOP10 בישראל...:unsure:בעוד יש תכנים זבליים שכן מגיעים...

הלוואי הלוואי מחזיק אצבעות שגורלה לא יהיה כגורל "על מדים" והיא כן תחודש לעונה 2...בניגוד ל"על מדים", כאן אני באמת מרגיש שהיא לא מוצתה, ויש עוד בשר להעמיק ולפתח את הדמויות והעלילה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול
אני בדיוק מסיים את MINERVA בנטפליקס, סדרה חדשה על אקדמיה צבאית (ע"ע כדוגמת "על מדים" המוצלחת) ואיטלקית (כנוסטלגיה, אם עדיין יש לך ערך סנטימנטלי ל-פריסמה המפוספסת :cry: )
בעיניי הייתה מאוד מוצלחת ושוות צפייה! יש כמובן גם עלילה גאה בסדרה אם שמעת/לא.
מרגיש לי שפספסו אותה לאור הצפה של סדרות שיש בנטפליקס בפרט ובכל שאר הפלטפורמות בכלל...שכן לא נתקלתי שהיא עוררה שיח בפייס ו/או הגיעה לTOP10 בישראל...:unsure:בעוד יש תכנים זבליים שכן מגיעים...

הלוואי הלוואי מחזיק אצבעות שגורלה לא יהיה כגורל "על מדים" והיא כן תחודש לעונה 2...בניגוד ל"על מדים", כאן אני באמת מרגיש שהיא לא מוצתה, ויש עוד בשר להעמיק ולפתח את הדמויות והעלילה.
ממה שהבנתי העלילה הגאה בעונה הזאת היא יחסית קטנה.
שלא כמו ב"על מדים" שם היא הייתה במרכז.
וגם היא בספרדית, אז פחות

dilly snake

Well-known member
רציתי לשנוא למוות את הפיילוט, טו ראנט דה שיט אוף איט. אבל זה היה כ"כ כ"כ סביר ובנאלי וקלישאתי שפשוט זה כמו לעשות ראנט ללחם לבן. אתה לא עושה ראנט ללחם לבן, הוא לא שווה את הטרחה.

בקרדיטים מופיע ר סקוט גימל, שהוא השואורנר של הפיט והוא גם אחראי לזוועה שהיא העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס ואני עכשיו שוב צריכה לחיות מחדש עם הסתירה הזאת.

יש בוסית שהיא אישה לבנה בת 50 +, ווירדו שטוב במחשבים(לבן), בחור לבן גנרי להחריד, בחורה לבנה בלונדינית. הם אפילו כבר לא טורחים יותר לנסות לגוון. והשותף החדש של סאם הוא כמובן לבן(בלונדיני עם עיניים כחולות, כי לסאם יש טייפ בשותפים), וקוראים לו ניק ומאחר סקוט קאן נודניק מעצם הנוכחות שלו, השם הזה מושלם עבורו.
(אגב, סקוט קאן היה פעם בתפקיד ראשי בזוועתון שנקרא הוואי 5-0 והוא הופיע בקרוסאובר בין הוואי ללוס אנג'לס בתקופה ששתיהן היו טובות, אני עוד לא יודעת מה אני מרגישה בקשר לזה שעכשיו הוא פה בתפקיד אחר ובינו לבין סאם אין היסטוריה משותפת)

אני מניחה שהדינמיקה בין שניהם תהיה קלישאתית של סדרות משטרה, זה נראה ככה כבר מהפרק.

צץ הבחור מהחדר מתים של הסדרה האם, הניחוש שלי זה שלא נראה בקרוב אנשים מלוס אנג'לס כי הם הצליחו להמשיך הלאה בניגוד ל LL COOL J שמסוגל לגלם רק דמות אחת או משהו כזה.

אני נשארת פה כי מישהו צריך לעשות הייט ווטש לזוועתון הזה(סתם זה לא זוועתון רק בינוני). אני אשב פה ואספוג אחד בשביל האנושות או משהו.

הייתי!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בקרדיטים מופיע ר סקוט גימל, שהוא השואורנר של הפיט והוא גם אחראי לזוועה שהיא העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס ואני עכשיו שוב צריכה לחיות מחדש עם הסתירה הזאת.
אוקי רציתי לומר שלהיות בקרדיטים זה לא דווקא אומר הרבה כי יש הרבה מפיקים שותפים.
אבל ראיתי שהוא גם היה שואוראנר של העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס שאמרת שהיו גרועות.
אבל העולם מלא סתירות

הנה לדוגמה לי קוראים ניק אבל אני לא בלונדיני עם עיניים כחולות (אגב גרמת לו להשמע יפה, הוא לא)

dilly snake

Well-known member
אוקי רציתי לומר שלהיות בקרדיטים זה לא דווקא אומר הרבה כי יש הרבה מפיקים שותפים.
אבל ראיתי שהוא גם היה שואוראנר של העונות האחרונות של NCIS לוס אנג'לס שאמרת שהיו גרועות.
אבל העולם מלא סתירות
אני לא חושבת שהוא מעורב ממש בסדרה החדשה, זה נראה לי סתם קרדיט בגלל שהוא עבד המון שנים על לוס אנג'לס.
אני חושבת מגיע לו פרס על זה שהוא גאל את עצמו ועשה סדרת טלוויזיה כמו הפיט(כמו שבראזי נותנים פרס כזה לאנשים שהפסיקו לעשות סרטים גרועים).

אגב גרמת לו להשמע יפה, הוא לא
אני לא חושבת שגרמתי לו להישמע יפה, יש הרבה גברים מכוערים עם שיער ועיניים בהירים, אני לא משווה אותו לכריס אודונל שנראה יחסית טוב.

snirf

Active member
@טוני החתול תזכיר לי אם צפית בסוף בסדרה INVISBLE BOYS הסדרה הגאה האוסטרלית.
כי בדיוק נתקלתי בפרסום שהיא עלתה לדיסני העולמי בשבוע שעבר (חוץ מישראל כמובן...). אבל תודות לכך שעכשיו דיסני נגיש לVPN, אז אנסה לצפות בה בקרוב עם כתוביות באנגלית

למעלה