דיוני סדרות #151

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרי בסוף מתלונן על המשך יבוא:-D:-D
חחחחחח
וזה שזורקים עליו עגבניות במקום הלוגו :-D
אבל גם באמת מעצבן שיש המשך יבוא
בר הפשוטע הזה הוא פשוט מילינאל גנרי לחלוטין שהצליח להגיע לעמדה שהוא מגשים את כל חלומות הילדות שלו וזה מדהים:-D
אבל זה יותר ספציפי של ילדי תחילת שנות ה90 כמובן ופחות אני.
חוצמזה מה שזה לא יהיה שקורה בין החברה הערסית והזמר מזרחית דווקא מעניין ואף חמוד.
גם לי זה נראה חמוד.
במיוחד כי חיי האהבה של שתי האחרות מעיקים.

אם כי יפתח הזה נורא חמוד לדעתי. אבל ברור שבצי מסתבכת בקטע גם עם נהוראי וגם עם טופז (אגב אני משתמש בויקיפדיה כדי לזכור שמות של דמויות בנתיים).
ואוף איזה מעצבן שנהוראי בכלל שם. חשבתי שלא נראה אותו לפחות לכמה זמן ואז הוא שם על תחילת הפרק.
והכי גרוע שבסוף הפרק הוא מחליט שהוא רוצה אותה חזרה. אני מעדיף אותה עם טופז מאשר איתו.
אני שמחה שסאגת ההריון לא נמשכה יותר מידי זמן.
כן, לפחות באמת סיימו את הסיפור הדפוק הזה מהר.

קרעה אותי הדמות של עלמה זק שלא מפסיקה לדבר על זה שהיא אילתית ואילת זאת עיר אמיתית והדולפין שנמשך לנשים בהריון.
וגם לא השקר שהפריד בין בצי לאיכשקוראים לו החתיך מהלימודים.
זה יפתח. ואני בכלל שכחתי ממה שקרה בפרק 2 ולמה בעצם יפתח עכשיו עם תהילה אז רק כשבצי ויפתח דיברו נזכרתי בזה.

ותהילה ממשיכה להיות ביץ' נוראית, אבל גם מצחיק הקטע שראו את השקרים שהיא סיפרה ליפתח ואחד מהם זה שסבתא שלה הייתה מולאן.

עוד משהו עם יפתח מצחיק זה
סהכ פרק יותר משעשע מהקודם.

קבצים מצורפים

• 1786466368894.png
    1786466368894.png
    KB 623.7 · צפיות: 0

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחח
וזה שזורקים עליו עגבניות במקום הלוגו :-D
אבל גם באמת מעצבן שיש המשך יבוא

אבל זה יותר ספציפי של ילדי תחילת שנות ה90 כמובן ופחות אני.

גם לי זה נראה חמוד.
במיוחד כי חיי האהבה של שתי האחרות מעיקים.

אם כי יפתח הזה נורא חמוד לדעתי. אבל ברור שבצי מסתבכת בקטע גם עם נהוראי וגם עם טופז (אגב אני משתמש בויקיפדיה כדי לזכור שמות של דמויות בנתיים).
ואוף איזה מעצבן שנהוראי בכלל שם. חשבתי שלא נראה אותו לפחות לכמה זמן ואז הוא שם על תחילת הפרק.
והכי גרוע שבסוף הפרק הוא מחליט שהוא רוצה אותה חזרה. אני מעדיף אותה עם טופז מאשר איתו.

כן, לפחות באמת סיימו את הסיפור הדפוק הזה מהר.

קרעה אותי הדמות של עלמה זק שלא מפסיקה לדבר על זה שהיא אילתית ואילת זאת עיר אמיתית והדולפין שנמשך לנשים בהריון.

זה יפתח. ואני בכלל שכחתי ממה שקרה בפרק 2 ולמה בעצם יפתח עכשיו עם תהילה אז רק כשבצי ויפתח דיברו נזכרתי בזה.

ותהילה ממשיכה להיות ביץ' נוראית, אבל גם מצחיק הקטע שראו את השקרים שהיא סיפרה ליפתח ואחד מהם זה שסבתא שלה הייתה מולאן.

עוד משהו עם יפתח מצחיק זה
אוף תפוז החרא הזה
רק עכשיו אני קולט שחלק מההודעה שלי לא נשלח. בעצם כל מה שכתבתי אחרי שהוספתי את התמונה.
כי כמובן שזה מורכב מידי בשבילו

LeAnnDylan

Well-known member
נראה שסוף סוף כל הדמויות המורדות עכשיו מודעות אחת לשניה. שזה נחמד כי אין לי כוח שכל קבוצה מנסה להפריע אחת לשניה כשכולן בעצם רוצות אותו הדבר.
הצחיק אותי שביקשו מנוקס ושירלי להעביר את ברנרד מהתהום כי קמיל בדרך לשם והוא כזה "אני אבין אם תרצחו אותי בדרך":-D
גם נלחצתי בהתחלה כשקמיל ירדה במנוף הזה למטה וראתה את סימס עומד שם כאילו היא קלטה שהוא עובד עם הטובים. אבל בעצם הוא אמר לה שהוא הולך לתפוס את ג'ולייט, אז כאילו הגיוני שהוא יהיה למטה. היא אומנם חושדת בו שהוא מסתיר ממנה דברים אז היא מבקשת מאחד החיילים לעקוב אחריו, אבל לא נראה לי שהיא יודעת שהוא בהכרח עוזר לה או שהוא הסיבה שברנרד בחיים.
אני גם לא כל כך מבינה את ברנרד. הרי גם לוקאס קייל וגם קמיל ידעו על מנגנון הפייל סייף, ככה שנראה שברור שגם ברנרד היה אמור לדעת עליו כשהוא היה הראש של המחלקה הטכנולוגית. אז למה רק כשלוקאס אמר לו על זה הוא פתאום החליט שהוא רוצה לצאת לנקות? האם הגיוני שכל התקופה שלו בכספת והוא לא ידע על המנגנון הזה?? ואם היה דחוף לקול להסתיר את זה ממנו, למה הוא גילה את זה בכזאת קלות לקמיל? אני מניחה שלוקאס הבין לבד אבל לקמיל הוא היה חייב לגלות.
הלחיץ אותי קצת שבא לבית של ווקר מישהו ואמר להם שקמיל בדרך והם חייבים לברוח. כי איך לעזאזל הם יעבירו את ברנרד שוב?!?
אבל גם אמאלה איזה סתומים הם. מכל המקומות שאפשר להתחבא בהם, החלטתם להתחבא בדירה של ווקר כאילו זה לא המקום הראשון שיבואו לחפש את ג'ולייט בו|פנים| אני מבינה שאין שם מצלמות והם יודעים שלא מאזינים להם שם. אבל אין מצלמות גם בכל הקומות התחתונות בעצם כי אם היו, היו תופסים את לוקאס וקנדי כבר מזמן.
איכס ורגע מה לעזאזל, מה אנחנו צריכים שירלי הריונית עכשיו?! הם בכלל ביקשו רשות להיות ביחד? כי לא נראה שהם הצהירו על עצמם כזוג והם בטח לא נשואים. האם ד"ר ניקולס החליט לעשות ג'סטה אחרונה לפני המוות שלו ולהוציא לכל הנשים שם למטה את ההתקן כדי שיוכלו להיכנס להיריון? נראה לי מופרך.
בכל מקרה, לא היה זמן להזיז את ברנרד שוב אז ג'ולייט מחליטה לצאת החוצה להתעמת עם קמיל, ככה אין לה סיבה לחפש בדירה כי זו ג'ולייט שהיא מחפשת. כפרעליה, היא חכמה.
היא אומרת לקמיל שהיא יודעת שהיא סיממה אותה במשך שלושה חודשים ואז קמיל מנסה לגזלייט אותה קצת. אניווי, ג'ולייט אומרת לה שיש ילדים בסיילו 17 שהם לבד כי כל השאר מתו והיא רוצה ללכת להציל אותם. קמיל כמובן עונה לה שאין סיכוי, וג'ולייט מצידה אומרת לה שתשאל את הקול כי כולנו יודעים שלקמיל אין בעצם שום סיי.
הקול כמובן מסרב לתת לג'ולייט לצאת מהסיילו. ואומר שאין סיכוי להביא את הילדים לסיילו 18 כי זה יהיה הרסני. היא מבטיחה שהיא תחזור לסמי השכחה וגם תיתן לילדים סמים כי ככה הם לא יוכלו לספר כלום על הסילו שלהם. הוא מתרצה אבל עדין לא מוכן שג'ולייט תצא.
היא מנסה לשדל את נוקס ושירלי ללכת במקומה, במטרה לגלות איפה הצינור של הפייל סייף ואיך לחסום אותו (בעזרתו של סולו) הקול אומר שהוא לא מאשר להוציא את שניהם כי יש איזה 34% שהסיילו יקרוס בלעדיהם. בניסיון נואש אחרון ג'ולייט מציעה את קנדי וקייל והקול מתרצה. קמיל מנסה למחות ואחרי שג'ולייט יוצאת מהכספת הוא מרגיע אותה שאין סיכוי ששניהם יחזרו פנימה בין אם יש ילדים בסיילו 17 או לא.
ופה בעצם אנחנו מבינים שהוא לא באמת יודע מה קורה בסיילו 17, ככה שיש סיכוי לעצור אותו גם בסיילו 18. או זו התקווה לפחות.
למדנו גם שסיילו 1 מספק חשמל לכל ה-IT של כל הסיילואים, בגלל זה אם המחלקה המכנית עוצרת את הגנרטור, במחלקה הטכנולוגית עדין יש חשמל. שזה מוזר כי כשג'ולייט תיקנה את הגנרטור בעונה הראשונה והם כיבו את החשמל, גם IT הייתה חשוכה. ונכון שיש מצב שהם כיבו שם את האורות כדי שאף אחד לא יחשוד אבל גם לא נראה לי. לא חשוב. כנראה לא היינו אמורים לדעת את הדבר הזה בעונה הראשונה אז נסלח להם.
אה ובהווה הלן ודניאל נוסעים לאנשהו ואז הרכב שלהם נשלט ע"י האקרים אבל הם לא מרסקים א הרכב אלא רק מסיעים אותה לאנשהו כמו איזה שירות אובר. שזה נחמד מצידם.
הם מגיעים לאיזה מנחת מטוסים ופוגשים שם את הסנאטורית הזאת שדניאל ניסה לבקש ממנה לשים אותו בוועדה של איראן. לקח לי רגע לזכור מאיפה אני זוכרת אותה כי כל הקו זמן הזה לא מענין אותי. אני מבינה שהם הולכים לגלות לנו מי בנה את הסילואים ולאיזו מטרה, אבל הייתי מעדיפה לגלות את זה דרך הדמויות שלנו ולא להכניס לנו דמויות חדשות בקו עלילה שונה. זה סתם מיותר.
וכמובן שהסנאטורית הזאת שואלת אותם אם הם רוצים להציל את העולם היום. כי כמובן שכל תוכנית רעה מתחילה במישהו שחושב שצריך להציל את העולם ואז הופך אותו לגרוע יותר.

אה וגם יש כל את כל הקו עלילה עם בילינגס שמנסה לברר מי גנב את האספקה הקריטית. הם הגיעו למארק שכיוון אותם לאבא של נוקס שהיה גנב בעברו. אחרי שנוקס נרגע מהאשמות הוא מספר לשירלי קצת על העבר שלו והיא משכנעת אותו ללכת להתעמת איתו, אבל כשהוא מגיע למכרות, היצור חסר השיניים שאחראי למכרות (שכחתי את השם שלו) אומר לו שיביא את חפירה כי אבא שלו מת לפני שנתיים.
אבל לא נראה לי שאבא של נוקס באמת מת. לדעתי הוא וכל הכורים שם גונבים ציוד מהאספקה הקריטית בעזרתה של גלנדה כבר שנים. מה הם עושים עם הציוד הזה זו שאלה טובה. כי ברור שחלק מזה יכול פשוט לשמש אותם במקרה של מרד אבל זה מרגיש כמו כמות גדולה מידי בשביל סתם לגנוב בשביל יום אפור.
חח כל הימים שלהם שם אפורים:-D

אה וגם אנתוני הוא עבריין עכשיו שגונב דברים:-D מגיע לקמיל שיש לה ילד פושטק. כמובן שהיא מוצאת דרך להאשים את כולם חוץ מעצמה בזה שהוא פושטק:-D

טוב יאללה עוד קצת גיפים כי מה עוד יש לי לעשות בחיים.

אה וואי נזכרתי עכשיו בסצינה הזאת. קמיל לוקחת את ג'ולייט למקום בלי מצלמות כדי שהקול לא יאזין להם אבל אז המחזיק מפתחות שלה מתחיל לזהור וג'ולייט חושבת שקמיל עבדה עליה ולקחת אותה למקום בלי האזנה, אבל נראה יותר שהמחזיק מפתחות עצמו הוא מכשיר האזנה.

אני מתעליה:-D|לב|

אוי וגם זה חח כפרעליה:-D

וזה בלי הקשר זה מצחיק:-D

למעלה