דיוני סדרות #151

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרי בסוף מתלונן על המשך יבוא:-D:-D
חחחחחח
וזה שזורקים עליו עגבניות במקום הלוגו :-D
אבל גם באמת מעצבן שיש המשך יבוא
בר הפשוטע הזה הוא פשוט מילינאל גנרי לחלוטין שהצליח להגיע לעמדה שהוא מגשים את כל חלומות הילדות שלו וזה מדהים:-D
אבל זה יותר ספציפי של ילדי תחילת שנות ה90 כמובן ופחות אני.
חוצמזה מה שזה לא יהיה שקורה בין החברה הערסית והזמר מזרחית דווקא מעניין ואף חמוד.
גם לי זה נראה חמוד.
במיוחד כי חיי האהבה של שתי האחרות מעיקים.

אם כי יפתח הזה נורא חמוד לדעתי. אבל ברור שבצי מסתבכת בקטע גם עם נהוראי וגם עם טופז (אגב אני משתמש בויקיפדיה כדי לזכור שמות של דמויות בנתיים).
ואוף איזה מעצבן שנהוראי בכלל שם. חשבתי שלא נראה אותו לפחות לכמה זמן ואז הוא שם על תחילת הפרק.
והכי גרוע שבסוף הפרק הוא מחליט שהוא רוצה אותה חזרה. אני מעדיף אותה עם טופז מאשר איתו.
אני שמחה שסאגת ההריון לא נמשכה יותר מידי זמן.
כן, לפחות באמת סיימו את הסיפור הדפוק הזה מהר.

קרעה אותי הדמות של עלמה זק שלא מפסיקה לדבר על זה שהיא אילתית ואילת זאת עיר אמיתית והדולפין שנמשך לנשים בהריון.
וגם לא השקר שהפריד בין בצי לאיכשקוראים לו החתיך מהלימודים.
זה יפתח. ואני בכלל שכחתי ממה שקרה בפרק 2 ולמה בעצם יפתח עכשיו עם תהילה אז רק כשבצי ויפתח דיברו נזכרתי בזה.

ותהילה ממשיכה להיות ביץ' נוראית, אבל גם מצחיק הקטע שראו את השקרים שהיא סיפרה ליפתח ואחד מהם זה שסבתא שלה הייתה מולאן.

עוד משהו עם יפתח מצחיק זה
סהכ פרק יותר משעשע מהקודם.

קבצים מצורפים

• 1786466368894.png
    1786466368894.png
    KB 623.7 · צפיות: 0

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחח
וזה שזורקים עליו עגבניות במקום הלוגו :-D
אבל גם באמת מעצבן שיש המשך יבוא

אבל זה יותר ספציפי של ילדי תחילת שנות ה90 כמובן ופחות אני.

גם לי זה נראה חמוד.
במיוחד כי חיי האהבה של שתי האחרות מעיקים.

אם כי יפתח הזה נורא חמוד לדעתי. אבל ברור שבצי מסתבכת בקטע גם עם נהוראי וגם עם טופז (אגב אני משתמש בויקיפדיה כדי לזכור שמות של דמויות בנתיים).
ואוף איזה מעצבן שנהוראי בכלל שם. חשבתי שלא נראה אותו לפחות לכמה זמן ואז הוא שם על תחילת הפרק.
והכי גרוע שבסוף הפרק הוא מחליט שהוא רוצה אותה חזרה. אני מעדיף אותה עם טופז מאשר איתו.

כן, לפחות באמת סיימו את הסיפור הדפוק הזה מהר.

קרעה אותי הדמות של עלמה זק שלא מפסיקה לדבר על זה שהיא אילתית ואילת זאת עיר אמיתית והדולפין שנמשך לנשים בהריון.

זה יפתח. ואני בכלל שכחתי ממה שקרה בפרק 2 ולמה בעצם יפתח עכשיו עם תהילה אז רק כשבצי ויפתח דיברו נזכרתי בזה.

ותהילה ממשיכה להיות ביץ' נוראית, אבל גם מצחיק הקטע שראו את השקרים שהיא סיפרה ליפתח ואחד מהם זה שסבתא שלה הייתה מולאן.

עוד משהו עם יפתח מצחיק זה
אוף תפוז החרא הזה
רק עכשיו אני קולט שחלק מההודעה שלי לא נשלח. בעצם כל מה שכתבתי אחרי שהוספתי את התמונה.
כי כמובן שזה מורכב מידי בשבילו

למעלה