אוקי, מעניין אותי מאוד אם ניסית משהו מהדברים האלו - Long story short, Carol and the End of the World, Sense8אוקיי, יש מצב שאנסה...
אוקיי, אבדוק...
וואלה זה נשמע לי מעניין!
ובמיוחד את Arcane כי אותה אני התחלתי לראותגם משהו שמוכנה לנסות.
האמת שאחרי שהפרק הראשון נראה לי מבטיח, הפרק השני הרגיש לי מבלבל ופשוט עמוס מידי,
אז הפרק השלישי המשיך להיות עמוס ומבלבל ואומנם טוב, אבל הרגיש לי שהציפיות שלי היו גבוהות מידי (שמעתי שבחים מטורפים באיזה פודקאסט)
ואז פרק 4... טוב אני מרגיש שיותר נכנסתי לזה כבר.
מה שבטוח זה שאני אוהב את הפתיח של הסדרה.
אז פאודר הפכה לפסיכית לחלוטין (ונקראית ג'ינקס עכשיו). ובהחלט טובה יותר בלהכין פצצות. וגם בלהלחם.
לפחות זה מתחבר לזה שהיא עכשיו עובדת עם האדם שהרג את ואנדר שהיה כמו אבא עבורה. כי אחרת זה היה מעצבן אותי.
סילקו עכשיו מנהל את העיר התחתית (בערך כנראה) וזומם תוכניות עדיין. אם כי נראה כאילו הוא תיכנן להוביל מרד מזוין בעבר וכנראה זה נדחה.
*אגב, אני לא יודע כמה שנים בעצם עברו מאז הפרק הקודם.
אבל יש איזו קבוצה על גלשני אוויר שמתנגדת לו ומנסה להרוס את מה שהוא עושה.
מי הם ומה הקטע שלהם?
ואני באמת חשבתי בהתחלה שהבחורה עם השיער הורוד היא וי, אבל מסתבר שלא.
אז רוב הפרק תהיתי מה בעצם קרה לוי אחרי שהיא לא "הצילה" את פאודר מסיטקו - מסתבר שהיא הייתה בכלא כל הזמן הזה.
קשה לי להאמין שסילקו לא ידע שהיא בכלא, אז אני מניח שהוא לא סיפר לפאודר/ג'ינקס.
במקביל אבל מתקשר בפילטאובר נעשו שינויים גדולים בעקבות השילוב של קסם (ארקיין) בטכנולוגיה. שהעיקר זה בתחבורה - שזה בעצם הגיוני, הרי הקסם שג'ייס ראה כשהוא היה ילד היה פורטל שהציל אותו ואת אמא שלו.
והנערה הצעירה, הבת של זוג עשיר, שהיא ידידה של ג'ייס, הפכה לשוטרת, אבל עכשיו כנראה פוטרה. אבל היא חוקרת את מה שקורה עם העיר התחתית והיא ראתה את ג'ינקס ועכשיו היא מוצאת את וי בכלא אז אפשר להניח שזה הולך לאנשהו עם זה...
לפחות זה מתחבר לזה שהיא עכשיו עובדת עם האדם שהרג את ואנדר שהיה כמו אבא עבורה. כי אחרת זה היה מעצבן אותי.
סילקו עכשיו מנהל את העיר התחתית (בערך כנראה) וזומם תוכניות עדיין. אם כי נראה כאילו הוא תיכנן להוביל מרד מזוין בעבר וכנראה זה נדחה.
*אגב, אני לא יודע כמה שנים בעצם עברו מאז הפרק הקודם.
אבל יש איזו קבוצה על גלשני אוויר שמתנגדת לו ומנסה להרוס את מה שהוא עושה.
מי הם ומה הקטע שלהם?
ואני באמת חשבתי בהתחלה שהבחורה עם השיער הורוד היא וי, אבל מסתבר שלא.
אז רוב הפרק תהיתי מה בעצם קרה לוי אחרי שהיא לא "הצילה" את פאודר מסיטקו - מסתבר שהיא הייתה בכלא כל הזמן הזה.
קשה לי להאמין שסילקו לא ידע שהיא בכלא, אז אני מניח שהוא לא סיפר לפאודר/ג'ינקס.
במקביל אבל מתקשר בפילטאובר נעשו שינויים גדולים בעקבות השילוב של קסם (ארקיין) בטכנולוגיה. שהעיקר זה בתחבורה - שזה בעצם הגיוני, הרי הקסם שג'ייס ראה כשהוא היה ילד היה פורטל שהציל אותו ואת אמא שלו.
והנערה הצעירה, הבת של זוג עשיר, שהיא ידידה של ג'ייס, הפכה לשוטרת, אבל עכשיו כנראה פוטרה. אבל היא חוקרת את מה שקורה עם העיר התחתית והיא ראתה את ג'ינקס ועכשיו היא מוצאת את וי בכלא אז אפשר להניח שזה הולך לאנשהו עם זה...